Sziasztok! Nagyobb korkülönbséggel keresek partnert. 40 éves vagyok, nálam fiatalabb lányt, vagy korban érettebb hölgyet keresek a közelemből (Érd, Diósd, környező települések vagy persze Bp Érd felé eső kerületei). Nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
balatonboglár környékén keresek nőt! privizz
Párokat és Lányokat szívesen megismernénk jó szex reményében......
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Kerepes en dejolenne egy zsenge punci
Fiatal duci nagy mellű lányt keresek,ma Pécs
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
48 éves roma milf szexre keres fiatal csődört
sziasztok! Barátnőm örömére keresünk nagy intimmel rendelkező férfit!
20 évesek vagyunk írj privátban és elküldöm az elérhetőséget, barátnőm 163cm/78kg
Minél nagyobb intimmű férfit keresünk és olyat aki tudna fogadni is.
20 évesek vagyunk írj privátban és elküldöm az elérhetőséget, barátnőm 163cm/78kg
Minél nagyobb intimmű férfit keresünk és olyat aki tudna fogadni is.
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.
Roma milf szexelne fiatal nagy farkú pasi előny
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne, szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
Sziasztok.Van Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Sziasztok!
Örömmel kényeztetnék szexi lányt. Fiatal lányra vágyom, de természetesen nem csak
Ha úgy alakul, szívesen szereznék hármasban vagy többesben is tapasztalatot, hetero alapon.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Örömmel kényeztetnék szexi lányt. Fiatal lányra vágyom, de természetesen nem csak

Ha úgy alakul, szívesen szereznék hármasban vagy többesben is tapasztalatot, hetero alapon.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.