Fiatal kővér szőrős puncit nyalnék.Pécs
Túlfűtött, többlövetű kandúr keres. Elsősorban egyedülálló lánnyal vagy Nővel ismerkednék, azért vagyok az oldalon. De ha van olyan páros akik hosszútávra egy jó barátot keresnének. Túlfűtöttek és nyitottak a forró, túlfűtött vágyakra ahol a női tag élvezetének a fokozása az elsődleges...Hogy minél többet kapjon, annál jobban kívánja...a fas*t
remegésig vagy hogy lábra se tudjon állni
És inkább az egész éjszakás vagy több órás "játékokat", dugásokat kedvelik, akkor írjanak. Korkülönbség vonzó és imponáló. IQEQ. (Csak olyan írjanak aki telefonban is vállalják ismerkedés során hogy együtt hárman beszéljünk és nem csak egy üzenetet írnak hogy "Küldj képet szia". Képkéregetőknek nem válaszolok) Helyet én is tudok, több lehetőséget is. De én olyannal ismerkednék ahol a párhoz is lehet menni mert a változatosság gyönyörködtet
Adatlapom kitöltve, képek is vannak.
...És igen...izgató ha egy Nő/lány az ágyban és lelke mélyén egy igazi fas*imádó telhetetlen érzéki mégis mocskos ri*anc

Sziasztok! Igényes párként (n:53, f:43) keresnénk hétköznap délelőtt ráérő hölgyet, párt vagy fiatal fiút Marcali-Balatonmária-Balatonberény környékén…
36 éves budapesti fiatalember, érett hölgyet kényeztetne!
Sziasztok!
Ebben a felhős borongós időben izgalmas négyes programot keresünk!
Eger és környéke!
Ebben a felhős borongós időben izgalmas négyes programot keresünk!
Eger és környéke!
Adatlapom szerint keresem partnerem smile wave
Szabin vagyunk.....
Akár hétközben is keresünk napközbeni kikapcsolódást PÁROK és LÁNYOK személyében ,reális távon belül utaznánk.
Privát üziket várunk
Akár hétközben is keresünk napközbeni kikapcsolódást PÁROK és LÁNYOK személyében ,reális távon belül utaznánk.
Privát üziket várunk
Sziasztok fiatal lányt , párt keresünk Délegyháza nudizni 2025.07.30 !!!! De lehet mát is !
Sziasztok
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P

Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Na, ez egy igazán fasza társkereső hirdetés!
(Ez egy válasz Oneobject25 üzenetére (tegnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:34

Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Fiatal igazán kővér nagy mellű szőrős puncit nyalnék kényeztetnélek.Pécs
Sziasztok!
Puszi
Puszi
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Szia örömmel ismerkednék veled
(Ez egy válasz Hajni25 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 11:45

Sziasztok! Ismerkednék, érett idősebb férfival! Diszkrét titkos kapcsolatot keresek!
Mellmániásként keresek nőt.. Sex nélkül
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok fiatal lányt , párt keresünk Délegyháza nudizni 2025.07.30 !!!!
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Van itt hölgy aki szeret fèrfi feneket nyalni?