Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Fiatal,érett hölgyet keresek, jaszbereny illetve környéki előny
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Párokkal és Lányokkal ismerkednénk..
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Lent vannak a bányában!
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Óriás kamus vagy sajnos...
(Ez egy válasz sexicsaj19 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
19 éves cigány lány keres vastag és nagy farkú ferfit
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok! Nem független, 40 éves, igényes és mások szerint jó pasi vagyok. Augusztus 11. hétfőtől 16-a, szombat reggelig szabad vagyok. Hölgyet, párt keresek alkalmi szexre (de a jövő héten akár mindegyik nap találkozhatunk a fenti időintervallumon belül) Bp, Érd és ezek környékén. Autó van, mobilis leszek. Ha van helyed, helyetek az előny, de nálam (Érd) is lehetünk. Minél kevesebb a tabu, annál jobb!
Lehetsz/lehettek jóval fiatalabbak vagy érettebbek is, mindkettő egyaránt izgat!
Lehetsz/lehettek jóval fiatalabbak vagy érettebbek is, mindkettő egyaránt izgat!
Szia. Merre vagy? Pest megye?
(Ez egy válasz sexicsaj19 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal cigány lány?
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek Baranya-Tolna-Baja környékén kor alkat nem számit dugjukk egy jót
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!
diszkrét és tisztelet tudo vagyok!

Sziasztok .
Dunakeszi szabadstrandon hölgy , aki ismerkedne A mi a kavicsnál
Dunakeszi szabadstrandon hölgy , aki ismerkedne A mi a kavicsnál

Sziasztok 22 éves fiatal szűk popsimat adnám valakinek. Még a mai nap 7ig. Pesti vagyok