Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok van itt olyan holgy aki ismerkedne tatabanya kozelebol 25 eves ferfival?
Sziasztok!
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Érden keresek fiatal lányt minden jóra!
Sziasztok, belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Akár most is helyem van.
Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.
Sziasztok!
Idősebb hölgyet masszíroznék,kényeztetném orálisan..is.
Privátban keress.
Idősebb hölgyet masszíroznék,kényeztetném orálisan..is.
Privátban keress.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Valaki?
Valaki?
Gödöllő mellett fiatal srác aki cumizna vagy cumiztatna?
Sziasztok, 21 evés srác vagyok a hétvégén Zala megyében leszek. Szívesen találkoznék tőlem idősebb érett hölggyel

Sziasztok! Feleséget vagy barátnőt kényeztetnék a párja előtt! Nem csak egyszeri kapcsolatot keresek! Utazni tudok valamint hellyel is rendelkezem!
Érett nő, pár titka lennék Fejér-Tolna megyében.
Ápolt 40es férfi vagyok
Ápolt 40es férfi vagyok
Sziasztok!
Akár most is helyem van.
Akár most is helyem van.
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik! Extra ha Roma az illető hölgy!!!
Sziasztok vannak itt érett hölgyek 30as sportos srác keresi őket .
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr