Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok!
Győrben illetve környéken (+80km) fiatal hölggyel illetve fiatal hölgytagú vegyes párral ismerkednék aki/akik szívesen vennék egy érett férfi közeledését.
Győrben illetve környéken (+80km) fiatal hölggyel illetve fiatal hölgytagú vegyes párral ismerkednék aki/akik szívesen vennék egy érett férfi közeledését.
Sziasztok! Hölgyet, nőt, lányt keresek egy kis titkos kalandra X. Ker jászberényi út környékén, helyem van. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció fontos!!
Hétvégén programot keresünk Kecskemét-Budapest vonalon...
Csak Párokkal és napközben a jobb.
Privát üzit várunk Pussz
Csak Párokkal és napközben a jobb.
Privát üzit várunk Pussz
Péntek vagy szombat dèlelőtt-kora délutánra keresünk autóval rendelkező ès utazni hajlandó szőrtelen fiatal sràcot harmadiknak feleségem örömère,közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, 35 év alatti sportos testalkatú férfi személyében (90 kg alatt) Kérjük csak azok írjanak akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek és hajlandóak is találkozni és nem kifogásokat keresnek. Nem kamusok vagyunk, komolyan gondoljuk de nem bárkivel és nem minden áron. Diszkréció adott és elvárt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Sziasztok Békéscsaba környékén csatlakoznék ma párhoz, nőhöz 34 éves vagyok, privibe írj

Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
60 - as, ápolt, potens férfit keresek, orális kalandra.
Bp
Bp
Pécs és környékén??? Írj

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok. Hölgyet illetve párt keresek akikkel megélhetjük vágyainkat. Kissé perverzebb beállítittság sem gond
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Van olyan par akik fiatal sraccal szeretnek kenyeztetetni magukat ??
Nagyon szívesen smerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Olyan 70+os hölgyeket keresek aki szeretné ha kényeztetik apunciát stb..alkat mindegy,lehetsz nem független is.Pécs
Olajos kézimunkára keresek fiatal srácot
. Én csinálom neked, viszonzás kizárt

Sziasztok!
Fiatal 14.kerületi 22 éves srácként keresek ma kora délutánra párt, vagy hölgyet.
3-asban van már némi tapasztalatom.
Puszi
Fiatal 14.kerületi 22 éves srácként keresek ma kora délutánra párt, vagy hölgyet.

3-asban van már némi tapasztalatom.

Puszi
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén.
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Borsod/Szabolcs/Hajdu. Utazni tudo fiatal kandur beszallni idosebb parokhoz holgy oromere.