Tolna megyében, passzív Bi mazo pasiként ismerkednék Hölggyel, esetleg Párral.
Helyem van.
Helyem van.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok. 56 éves pasi vagyok Sopron és környékén keresek egy fiatal lányt tartós szex partneri kapcsolatra. De ha szeretnéd tovább is kereshetünk párként. Írj bátran
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon szeretne valaki találkozni ma nap közben? Keressetek nyugodtan.
Sziasztok!
szexi puncit nyalnek ma
helyem van de utazni is tudok
szexi puncit nyalnek ma

helyem van de utazni is tudok
Halii, szívesen csatlakoznék párhoz/lányhoz. Imádok masszírozni és kényeztetni. Akár valami szerepjátékban is benne vagyok. Szívesen leszek futár, szerelő, rendőr, amit csak szeretnétek :P ha érdekel a dolog írjatok privátban
Sziasztok!
Budapest és környékén ismerkednék értelmes, igényes lánnyal, hölggyel. Kedvelem az idősebb nőket, elsősorban független, vagy nyitott kapcsolatban élővel beszélgetnék. 27 éves srác vagyok, helyem van és egyedül élek.
Budapest és környékén ismerkednék értelmes, igényes lánnyal, hölggyel. Kedvelem az idősebb nőket, elsősorban független, vagy nyitott kapcsolatban élővel beszélgetnék. 27 éves srác vagyok, helyem van és egyedül élek.
Sziasztok! Ismerkednék adatlapom szerint
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Gödöllőnél kiváncsi heteróval ismerkednék.
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok
Hölgyekkel ismerkednék Békés megyében
Hölgyekkel ismerkednék Békés megyében
Párokkal és Lányokkal randiznánk
Privátban keressetek pussz

Privátban keressetek pussz
Sziasztok! 50+ hölggyel ismerkednék
Üdv!30 év alatti szolnoki fiúval ismerkednék.
Sziasztok!
Idősebb, érett korosztályú hölgyekkel, párokkal ismerkednék.
Idősebb, érett korosztályú hölgyekkel, párokkal ismerkednék.
Sziasztok ismerkednék 30 éves vagyok(Tiszafüred)
Sziasztok!
Ma este hölgyel vagy párral szívesen találkoznék Debrecenben vagy környékén, utazni tudok.
23 éves kedves fiú vagyok többes tapasztalattal.
Puszi
Ma este hölgyel vagy párral szívesen találkoznék Debrecenben vagy környékén, utazni tudok.
23 éves kedves fiú vagyok többes tapasztalattal.
Puszi
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok, 25 éves, fiatal, sportos férfiként kényeztetnék idősebb, házas nőket Debrecenbe. Kép profilon, arcot csak privátba küldök.