Sziasztok! Egy érett nő Szabolcsból? Merne talizni? Nem tart egy vidzonytol?
40 éves budapesti pasi vagyok. Maximum 30 éves korig keresek olyan perverz lányt, aki rendszeresen meglátogatna azért, hogy orgazmusig kényeztessem. Átlagos apuci vagyok, viszonylag sok szabadidővel. Az izgat, ha láthatom hogyan éled meg a gyönyört és közben elmondod a legtitkosabb vágyaid. Tetszene, ha egy titkos kalandod lehetnék, a férfi, akitől kielégülést kapsz. Ha benne vagy, akkor írj bátran!
Azt a fiatal lányt keresem, aki nem mer senkinek erről beszélni, de akinek nagy vágya, hogy egy érett, mondjuk apja korú férfi órákig nyalja mindenhol, akár viszonzás nélkül..
Titokban, ismeretlenül, kockázatmentesen, csak a nyalás...
Titokban, ismeretlenül, kockázatmentesen, csak a nyalás...

Sziasztok, 25 éves. sportos férfiként kényeztetnék idősebb nőket Debrecenbe.
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
sziasztok most valaki 17 kerben szabadban? aktív vagyok 24 éves
Sziasztok ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére Budapest és vonzás körében... Este 10 felé gondoltunk a találkozót
Fiatalabb srácot keresek, ideálisan nagy farokkal, aki durván magáévá tenne egy harmincast
49 eves roma milf keres szexre fiatal magyar fiút vagy roma fiatalt
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok.Negyvenes egyedűlálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok. Ma estére keresünk bi párt, lányt esetleg méretes urat. Helyünk nincs, utazni tudunk.
Sziasztok! 21 éves srácként keresném idősebb partnerem Sopron környékén.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Olyan nálam fiatalabb hölgyet keresek, aki a szexben nyitott gondolkodású, vékony, átlagos, vagy sportos testalkatú, benne lenne többes szexben is, kapcsolatot keres, de szeret másokkal is szexelni. Hozzám költözés lehetséges. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85