Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Egyedülállóként szívesen ismerkednék szingli Nővel,lánnyal...Tartósabb barátság extrával vagy akár komolyabb kapcsolat reményében

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok olyan idösebb párt keresek ahol a férj szereti nézni hogy a kedvesét pakolják elsö sorban Baranya megyében keresek De utazni is tudok! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem
Sziasztok! 22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.

sziasztok 30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.
Sziasztok! Olyan nálam fiatalabb hölgyet keresek, aki a szexben nyitott gondolkodású, vékony, átlagos, vagy sportos testalkatú, benne lenne többes szexben is, esetleg összeköltözés sem áll távol tőle. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok! Idős, aktív bi férfit keresek Budapesten! Orálra

Szívesen ismerkedem.
Helyesírás fontos
)))))

Holnap délelőttre keresem vékony vagy normál alkatú hölgy vagy pár partnere(i)met 60 éves korig 13. kerületben. Hely megoldott. Privátban írj lszi
Nem hiszem el, hogy nem lehet egy értelmes lányt találni.
Akinek szüksége van egy kis plusszra, így is úgy is, és nem, nwm találni nincs.
Ha mégis akad kérem írjon. Azt ha nem, úgy mint sokan én is befejeztem a keresést .
Akinek szüksége van egy kis plusszra, így is úgy is, és nem, nwm találni nincs.
Ha mégis akad kérem írjon. Azt ha nem, úgy mint sokan én is befejeztem a keresést .
Lányok hölgyek csmozás beszélgetés mindenben benne vagyok.
Sziasztok valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására, csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Privát üzenet várunk.
Privát üzenet várunk.
Sziasztok szombathely és környéke keresnék idősebb hölgyet
Veszprém-megyén belül (leginkább Pápán és környékén) keresek érettebb egyedülálló hölgyet alkalmi vagy rendszeres (szex)kapcsolatra!
Sziasztok
Hölgy személyében keresem alkalmi diszkrét partnerem kölcsönös örömszerzésre. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Autós kaland is érdekel.
Hölgy személyében keresem alkalmi diszkrét partnerem kölcsönös örömszerzésre. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Autós kaland is érdekel.
Szeretnék egy lányt találni, aki normális, lehet vele beszélgetni, van elképzelése az életre, de kiegészítené az életét....
Így is úgy is.
A többit privátban.
Így is úgy is.
A többit privátban.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok! Nyíradonyból vagy közeléből valaki? Diszkréció fontos!! Írj privátban

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!