Sziasztok!
Fiatal (Max 25 éves) pasit keresünk hosszútávú szex kapcsolatra Keszthely környékén. Privátba írj.
Fiatal (Max 25 éves) pasit keresünk hosszútávú szex kapcsolatra Keszthely környékén. Privátba írj.
Sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en az adatlapom szerint. 48 éves normális, hetero pasi vagyok.
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (ma 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnal v szopatnal nálad diszkrét embert keresek Pesten irj
(Ez egy válasz 1 negyvenes üzenetére (ma 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten?
Szopnék
Kamionos?
Szopnék
Kamionos?
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Keresünk a nejemmel : -
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Sziasztok adatlapom szerint is keresek holgyet tatabanya kornyekerol kikapcsolodni van itt olyan?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok Sopronban és környékén keresném érett partnerem, 21 éves srác vagyok, az adatlapomon többi info megtalálható

Fiatal vékony szexmániás lánynak folyamatos orgazmust szereznek!
Halihó
Kecskemét?
Szopnék kíváncsi hetero pasit
Kecskemét?
Szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok!
Ma a 14.kerület környékén valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy fiatal 23 éves fiúval délután 17.00-kor?
Ma a 14.kerület környékén valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy fiatal 23 éves fiúval délután 17.00-kor?

Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Sziasztok!
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.