Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Péntek délelöt keresek Budapesten helyel rendelkezö biszex párt biszex vagy homokos pasit mindenjora dugás csak ovszerel smile irjon privátba aki magára ismer..
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj. Párokat is meglátogaatnék. Csak Kaposváron!
PÉCSIEK FIGYELEM!
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Szóval Pécs-Kalocsa-Kecskemét útvalon keresünk.
Privát üziket várunk
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Szóval Pécs-Kalocsa-Kecskemét útvalon keresünk.
Privát üziket várunk
Sziasztok! Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..

Akit keresünk : -----------50 feletti kizárólag hellyel rendelkező ápolt pasi harmadiknak a hölgy örömére csatlakozhat, a panzió, autó nem HELY ! Kizárólag privátban várjuk a válaszokat, a kiírt feltételeknek megfelelően. Ápoltság diszkréció is feltétel.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok!
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Sziasztok ma este nagy méretü ffi aki találkozna szabadban minimum 19 cm.
Hahó.
30 éves úrként párt keresek.
Érettebb párok megkeresésére számítok.
Szép mérettel rendelkezem
Fontos a szimpátia. Nagy cici előny
30 éves úrként párt keresek.
Érettebb párok megkeresésére számítok.
Szép mérettel rendelkezem
Fontos a szimpátia. Nagy cici előny
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Ismerkedős,nyaralásos összejövetelre keresnénk barátnőmmel eggyütt fiatal ( max 35!! ) igényes,helyes, ( az sem baj ha sportos vagy! ) pasit! A többi részletkérdés! Csak is fényképes jelentkezőket várunk! Az sem baj ha van barátnőd,aki szintén nyitott lenne erre! Hozd Őt is nyugodtan! Privát üzenetben keress!
Ui: Látom itt sok faszinak jut bőven nő hogy más csaját ócsáróljátok nem jön be stb,komolyan,akkor ki az ideál? Palvin Barbi vagy ki a??? Nevetséges néhány faszi itt tényleg!!! Örüljetek hogy ilyenn lehetőség van,,de sokatok nagyon válogat,csak nemtudom mégis mi a f@@@ra?? Hm.....
Ui: Látom itt sok faszinak jut bőven nő hogy más csaját ócsáróljátok nem jön be stb,komolyan,akkor ki az ideál? Palvin Barbi vagy ki a??? Nevetséges néhány faszi itt tényleg!!! Örüljetek hogy ilyenn lehetőség van,,de sokatok nagyon válogat,csak nemtudom mégis mi a f@@@ra?? Hm.....
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Fiatal fiút keresünk szimpátia alapján
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
20-30 év közötti nőt keresek tartós szexkapcsolatra.
Privát üzenetben várom jelentkezésed.
Privát üzenetben várom jelentkezésed.
11Társkeresés -> Extrém társkeresőSzopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek...
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!