Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit ! Ilyen hármasra keresek párocskát Budapest vonzáskörzetéből !
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok kiéhezett nőt vagy lányt keresek Mérk Vállaj,?

Fiatal lány lenne Pécsen?
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznéknék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok.
Csoportos maszturbációhoz keresünk Urakat, Hölgyeket Balatonboglári helyszínen. Jelentkezni éjfélig lehet. A hely adott
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Csoportos maszturbációhoz keresünk Urakat, Hölgyeket Balatonboglári helyszínen. Jelentkezni éjfélig lehet. A hely adott
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Egerben és a környékén nyaraló párral ismerkednénk, kalandoznánk!
Egerben és a környékén nyaraló párral ismerkednénk, kalandoznánk!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni. Holnap kb. de. 10-től autóval tudok menni, napközben játszadozásra vágyó partnereket keresek! Lehetsz nálam jóval fiatalabb, de korban érettebb is.
Nehéz helyzetben lévő fiatal lányt keresek Pécsett
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!