Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok. Ha érdekel egy 43-éves független pasi tartalmas baráti kapcsolatra htávra kérlek írj.
Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek egy nálam jóval fiatalabb lányt vagy jóval érettebb hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat 18-28 év között =Újból át szeretném élni egy fiatal bi párral a szex rejtelmeit aki ilyet keres az írjon nyugodtan/ fiatal párok akik szeretik az idősebb férfit /
Kecskeméten keresem a két végletet. 18-19 éves csajszi vagy 50-60 közötti karcsú,vékony anyucit. Írj ha ismerkednél. Máté. 38é/168/74/19cm. Rövid szakáll.
Sziasztok.
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Szép Estét. Megprobalom hátha.. Olyan partnert keresnék Érd Környékén aki benne lenne egy finom lazításba...Csak ha találkoznál is akkor írj.
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek egy nálam jóval fiatalabb lányt vagy jóval érettebb hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már ma estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk.
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok! Normális Párral és Hölggyel ismerkednék hosszú távra!!! Utazni tudok.. fogadni nem!
Fiatal lányt keresek Borsodból vagy Szabolcsból
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne! Győr
sziasztok, fiatalabb hölgyet keresek szexhintás játékra Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok

laci0099

Libby