Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizőkat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgatő csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gózt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyeib srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok.Budakeszi-Dorog-Bicske környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár aki ismerkedne, kalandozna?
50 es pasi keres 18 éves kortól nagyon kislányos testű csajt engedd hogy kenyeztesselek bp
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék fiatal nőkkel (20-35), teljes diszkréció mellett.
A mai napon rá szánnám az időt arra, hogy közelebbről is megismerhessük egymást.
A lényeg, hogy légy nyitott és közvetlen..
Szívesen ismerkednék fiatal nőkkel (20-35), teljes diszkréció mellett.
A mai napon rá szánnám az időt arra, hogy közelebbről is megismerhessük egymást.
A lényeg, hogy légy nyitott és közvetlen..
19-én Szombaton napközbenre keresünk programot Párokkal,vagy Lányokkal.
Utazni tudunk ésszerű távon belül.
Privát üzeneteket várunk
Pussz
Utazni tudunk ésszerű távon belül.
Privát üzeneteket várunk
Pussz
Lányok,Hölgyek vagy Párok Női tagja ki kapna el jövő héten egy 46é. Vas megyei pasit és avatná fel análisan?Ujjazás,tágítás és felcsatolható dildóval való anális szűztelenítéshez?Nagyon kívánom már,hogy felcsatolhatóra kerüljek.Pároknál csakis Női részvétel jöhet szóba.Lenne-e valaki bevállalós aki fel avatna ezen a téren?Helyem van.
Felcsatolhatóval felavatás jeligével várom a privát megkeresést.
Felcsatolhatóval felavatás jeligével várom a privát megkeresést.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Fiatal lányt nyalnék élvezésig vagy amit szeretnél.Pécs
Sziasztok.
Kimondottan fiatal hölgyet keresek Budapest és környéke.
Kimondottan fiatal hölgyet keresek Budapest és környéke.

Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
50-60+ hölgyel,párral barátkoznék,ismerkednék komolyan!
Most délelőtt gyere fel hozam meg szopatlak v enis szophatom. Valaki szopni irj
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék
Ma délig v helyem Pesten szopatok v szopok csak diszkrét partnert keresek irj
Sziasztok. Pár esetleg Hölgy ismerkedni ?
Sziasztok! 20 éves szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.
Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!