Maszti nyílvános helyen (NEM TÁRSKERESŐ!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#289   2008. 04. 11. péntek 21:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
ha olyan nagyon élvezte volna a játékotokat, nem szállt volna le idő előtt, nem?
#288   2008. 04. 11. péntek 14:23
extremfiu extremfiu
sziasztok igazán megírhatnád merefele szktátok csínálni szívesen meglesnélek titeket köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (155490)
2008. 04. 04. péntek 16:51
Mi a nejemmel autóval rendszeresen elmegyünk az erdőszélre és a kocsiban csináljuk egymás mellett ,de van hogy kiszállunk és a fűben gugolva,fekve,négykézláb élvezzük ezt a jó dolgot,mint pl. tegnap is .Izgalmas ,hogy jöhet bárki, mikor az ember teljesen meztelen,mondjuk tegnap egy lovas ,egy motoros ,meg egy autó ment el mellettünk.Úgyhogy nemcsak a szimpla dugás élvezetes a kocsiban,hanem az önkielégítés is.Főleg ,ha tudod ,hogy láthatnak is. És a gyönyör hangjait nem kell visszafogni!Szuper.
#287   2008. 04. 11. péntek 12:21
gorgh0 gorgh0
vannak a kismalac videók rovatban olyan videók, amin lányok közterületen, utcán, buszmegállóban, stb... pisilnek! (arról most inkább nem beszélek hoasszasan, hogy a csövesek is megteszik kb, ugyanazt, max nem kamerázzák őket, meg egy turistacsoportnak főleg nem egy szimpatikus...)
Szóval azokat a lányokat mindenki elitéli, lenézi, picsán kellene őket rúgni... Szerintem az még inkább, mint hogy valaki a fényes utcán verje ki a farkát.
oroszlán30 #330 hsz-ével is egyetértek. az, hogy lt egy gyerek valakit pisilni, hamarabb meg lehet magyarázni, mint azt, hogy bácsi miért huzogatja a micsodáját.
#286   2008. 04. 11. péntek 10:28
surdapapa surdapapa
lehet hogy hihetetlen... többünknek is...!

de a hszben nincs ellentmondás!
ha figyelmesebben elolvasod észre is veszed...
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 11. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 09:44
ez kicsit hihetetlen! először 40 utánna 20 éves , most akkor milyen nő volt?
#285   2008. 04. 11. péntek 09:44
uratti uratti
ez kicsit hihetetlen! először 40 utánna 20 éves , most akkor milyen nő volt?
#284   2008. 04. 11. péntek 01:58
maszti69 maszti69
Ma délután sétaltam a dunaparton egy elhagyatottab helyen a város szélén amikor észre vettem egy 40 kőrűli hőlgyet a vizparton, bokor tővében űlt rgy kővőn.Én a háta mőgőtt mentem egy tőltés tetején ő nem látott engem.Tovább mentem és akkor jőtt az őtlet,hogy megkéne rantani a kukacot,és ahogy eszembe jutott már éreztem hogy dagad.Lementem a vizpartra elkezdtem visszafelé menni megaltam a bokor másik oldalán,néztam egy darabig a vizet,ugy csináltam mintha nem látnám őt.Levetkőztem és áltam a vizparton.A kukac kőkemenyen ágaskodott,elkezdtem huzogatni kőzbe a szemem sarkábol láttam ahogy engem néz.Egyszer csak hallok egy női hangot,ahogy a kutyajat hivja.A part félé fordultam és fent a tamfalon egy 20 kőrűli csaj jőtt felém,felé fordultam és ugy huzogattam a kukacot.Amikor észrevett zavartan elkapta a fejét és rám se nézett csak ment tovább.Én végig felé fordulva vertem a gyikotés mikor a bokor takarásába kerűlt én megkerűltem a bokrot és ott áltam a nénivel szenben ránéztem és lattam ahogy nézi mit csinálok abban a pillanatban akkorat lőttem hogy talán életemben nem ment ilyen messzire.
#283   2008. 04. 05. szombat 08:40
BORSMATEE BORSMATEE
Erdő szélen? és elötte nem kell sok fát széthordani,hogy legyen kényelmes fekvőhely?hihihi...
De merre? Hol van jó,klassz hely? Tippeket,sztorikat,konkrétumokatsenki nem ír?
#282   2008. 04. 04. péntek 16:51
X Törölt felhasználó (155490)
Mi a nejemmel autóval rendszeresen elmegyünk az erdőszélre és a kocsiban csináljuk egymás mellett ,de van hogy kiszállunk és a fűben gugolva,fekve,négykézláb élvezzük ezt a jó dolgot,mint pl. tegnap is .Izgalmas ,hogy jöhet bárki, mikor az ember teljesen meztelen,mondjuk tegnap egy lovas ,egy motoros ,meg egy autó ment el mellettünk.Úgyhogy nemcsak a szimpla dugás élvezetes a kocsiban,hanem az önkielégítés is.Főleg ,ha tudod ,hogy láthatnak is. És a gyönyör hangjait nem kell visszafogni!Szuper.
#281   2008. 04. 04. péntek 15:46
BORSMATEE BORSMATEE
Hová jársz szaunázni nimfolanyka? Mert ahol én szaunáztam eddig ott sajna nem masztizott senki lánya vagy rosszkor jártam a szaunában?( Héviz,H Termál...,Gyula,Harkány...az eddigiek a pl. kedvéért)
#280   2008. 03. 28. péntek 13:24
extremfiu extremfiu
Nimfolányka kérlek írd meg hova jársz én imádom nézni a lányokat m.. közben egyébként is de valahogy soha nincs rá modom kérlek segíts.köszönöm
#279   2008. 03. 28. péntek 13:21
extremfiu extremfiu
Sysike tudom nagy kérés igy ismeretlenül de szívesen mennék veled szaunázni.Kérlek írd meg mikor és hova jársz szívesen megismernélek vagy ha gondolod csak ismeretlenül is .elnézést de nagyon izgató a story.
#278   2008. 03. 27. csütörtök 17:15
tom1019 tom1019 VIP Admin
az általánosítás rossz megközelítés!
abban igazad van, hogy egyes megnyilvánulások és vélemények betegesek, de szólás és szexuális szabadság van!
illik elfogadni mások véleményét is, és nem általánosítva lebetegezni, és undorítónak kikiáltani mindenkit! ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25577)
2008. 03. 27. csütörtök 00:21
betegek vagytok, undorító...
#277   2008. 03. 27. csütörtök 16:52
X Törölt felhasználó (25577)
Lehet h te ezt tartod betegesnek hogy egy sort írtam, de én meg azt hogy beteg emberek a 4 es 6 os villamoson, -ezeknek az állapotoknak amit itt korábban írtak- a felülélvezetére fiatal lányokra verik a farkukat akik utána hetekig sírnak. Megnézném te okostojás ha a kislányod így megy haza akkor mi lenne a véleményed... Bármit írsz erre, nem fogok reagálni, gondoltam azért benézek ide hátha vannak hozzám hasonló emberek akik értik egy szóból is mit miért ír az ember.... nem oktalanul...
#276   2008. 03. 27. csütörtök 00:21
X Törölt felhasználó (25577)
betegek vagytok, undorító...
#275   2008. 03. 26. szerda 23:33
Soneji Soneji
MrEnigma , nagyon igazad van
#274   2008. 03. 26. szerda 18:13
extremfiu extremfiu
szia még csak annyit én is imádok nudizni meztelenkedni picit én is exibicionista vagyok,tálán együtt is csinálhatnánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2008. 02. 01. péntek 04:04
szia... hol szoktál nudizni? nyáron elnéznék arrafelé, lehet a barátnőmmel... jó lenne ha vernék rá smile meg téged is megnéznénk smile
#273   2008. 03. 26. szerda 18:10
extremfiu extremfiu
szia Androme én szívesen mennék veled szaunázni kérlek írj.
#272   2008. 03. 11. kedd 00:31
MrEnigma MrEnigma
Hmmm...
Mondasz valamit. Megaztán a koli tényleg egy más világ. nyes
De félreértés ne essék, nem kötözködés, vagy szidalmazás vagy bármiféle hasonló erkölcshajáhászás nem akart lenni csak kérdés. wink
#271   2008. 03. 10. hétfő 23:51
X Törölt felhasználó (217424)
Igazad van,de ez a busz hátsó ülésétől kezdve a szaunában,a nudista strandon sem higiénikus ahogy a többi hozzászóló csinálta,itt legalább lefolyik a vízzel.Egyébként a koleszban mindenki itt csinálta,eleinte zavart de később már föl sem tűnt.
#270   2008. 03. 10. hétfő 23:06
MrEnigma MrEnigma
Más meg utána ott zuhanyzik?
Azért az exhibicionizmusnak és a higiéniának is megvan a maga határa nem???
Nem kötözködöm félre ne érts csak ez már nekem gáz. És gondoltam megkérdem a fenti kérdésről TE mit gondolsz.
Szívesen használnál e olyan zuhanyzót ahol az előbb a szemed láttára verte bele egy másik faszi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217424)
2008. 03. 10. hétfő 22:46
Nekem zuhanyzáskor mindig föláll a farkam,és gyakran ki is verem.A strand zuhanyzójában is szoktam ahol többen is vannak és látják is.Eleinte befelé fordultam most már viszont egyáltalán nem takargatom.

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tomka00 Tomka00
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 549db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 27. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!