A munkah. nyilvánosnak számit, akkor gyakran megesik. És izgató hogy megcsörren a tel., vagy érkezik valaki. Bármikor benyíthatnak. Ettöl oly izgató
orvosi rendelőben amíg a bombázó ápolónőt vártam, sajna későn jött...
dolgoznék Veled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 08:44

Törölt felhasználó (33740)

A munkah. nyilvánosnak számit, akkor gyakran megesik. És izgató hogy megcsörren a tel., vagy érkezik valaki. Bármikor benyíthatnak. Ettöl oly izgató
Ha más csinálja az nagyon izgíttó.Utánna csinálnám én is.
olvasd a Figyelemfelhívások topicot, mert tiltás lesz a vége!
(Ez egy válasz zsidi üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Én "Pillangóval" próbáltam, a vibritől féltem hogy kiesik...
és ha nem tartasz túúl tolakodónak, megosztod velem a tapasztalataidat?
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2007. 05. 25. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem nyilvános helyen nem nagyon volt, ha a pasim kocsija nyilvános, akkor volt...A pasim lelépett, és annyira elvoltam, hogy amikor visszajött lebuktam...
))

Egyszer vonaton csináltam, bár már nagyon régen volt, 19 éves voltam

Vonaton már én is csináltam, meg autóban is...
Kocsiban már csináltam és a munkahelyen is.
en az elozo munkahelyemen csinaltam, rendszeresen...kocsmaban dolgoztam, s mindig elvonultam a raktarba a borosuvegek fele...finom volt..a fonok mindig kerdezte miert vagy igy kipirosodva? lfaradtal? sok volt a melo ma? nem gondolta hogy epp azelott ket perccel elveztem egy hatalmasat

én csináltam már vonaton. meglehetősen izgi. a férjem felapörgött tőle
Rendszeresen csinálom, közlekedési eszközökön, moziban, várakozás közben. Szeretem, ha megsejtik, vagy észreveszik és felizgulnak rá. Van egy csomó esetem ezzel kapcsolatban.
Végre egy hely ahol lányok nyilatkoznak ha csak nem magukat lányként bejelentkezett fiukról van szó ami manapság egyre sürübb.

majat #134 tegnap 22:57
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
éppen ezért takarítottam a topicot
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
éppen ezért takarítottam a topicot
na mesélj... kiváncsi vagyok
(Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 08:19

Rendszeresen csinálom, közlekedési eszközökön, moziban, várakozás közben. Szeretem, ha megsejtik, vagy észreveszik és felizgulnak rá. Van egy csomó esetem ezzel kapcsolatban.
kivele, és ne fogd vissza magad
(Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Merre járkálsz, lehet tudni? Az élményeket pedig ne titkosítsd, hanem írd meg nekünk. Látod, többen is erre kérünk.

Lebuktál? Az mit jelent? Nem tetszett neki, kikaptál? Vagy éppen tetszett neki és felizgult?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 25. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 22:07

Nekem nyilvános helyen nem nagyon volt, ha a pasim kocsija nyilvános, akkor volt...A pasim lelépett, és annyira elvoltam, hogy amikor visszajött lebuktam...
))