Maszti nyílvános helyen (NEM TÁRSKERESŐ!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#429   2010. 08. 04. szerda 22:55
husband35 husband35
A helyzet megoldható,ugyanis ha az étterem mellett felfelé mész lesz egy éles jobb kanyar,amerre visz az út.Itt ha egyenesen mész egy zsákutcába jutsz,ez a múzeum hátsó bejárata,ami le van zárva,itt bármi megvalósítható... wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 24. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21503)
2010. 05. 24. hétfő 19:58
Ne üljetek fel ennek a majki etetésnek. Az egyik parton étterem nyílik a tóra, körbe pecások és sétálgató emberek vannak. Itt nem jellemző amiről álmodoznak egyesek.
#428   2010. 08. 02. hétfő 07:56
nok2 nok2
Szabin vagyok,és egésznap a farkamat fogom verni. Már kikészitettem egy hosszu polot hogyha leveszem a gatyám akkoris eltudjam takarni a kukit amikor nem akarom hogy lássák.Remélem amerre megyek csak hőlgyek lesznek és mindenki a farkamat fogja bámulni
#427   2010. 08. 01. vasárnap 18:12
X Törölt felhasználó (764872)
egyszer hazafelé megáltam pisilni egy parknál és ahogy pisiltem végíg huztam a makkomon a kezem isteni volt és kö kemény így elkeztem játszani isteni volt mintha lesett volna valaki ez mégjobban izgatott
#426   2010. 07. 01. csütörtök 22:31
X Törölt felhasználó (465273)
hát azt hittem nagyobb sikert arat majd a hozzászólásom. utólag belegondolva lehet, hogy igazatok van. Biztos én sem örülnék, ha másnak a spermája elúszik mellettem. Viszont kisgyerekek abszolút nem voltak a közelben, ez viszonylag mély víz volt, arról nem is beszélve, hogy más nyugodtan belepisál a vízbe stb. Nekem volt egy helyzetem, amikor nagyon beizgultam, és nem csak a popsira, hanem a punciját is láttam. Annyira állt már a farkam, hogy az előváladék már jött belőle bőven. ezt akarva-akaratlanul csináltam. innentől kezdve, kimehettem volna álló cerkával a vízből, az biztos szemet szúrt volna. ezt nem akartam, ráadásul önhibámon kívül annyira fel voltam izgulva, hogy muszáj volt magamhoz nyúlni. mellesleg nem retkes a farkam, nagyon is egészséges. Soha nem volt semmi bajom vele.
#425   2010. 06. 30. szerda 20:48
srácok! ma küldtem egy durvát nyes kint voltam palatinuson. bent ültem a medencében, ahol jön a pezsgés... olyan jakuzzi jellegű.közel hozzám volt egy lány,aki hason feküdt, és a popsiját süttette. mondanom sem kell, hogy tangában volt. ilyen kerek popsit még nem láttam élőben. elkezdtem nézni. közben elkezdett állni a farkam. aztán észrevettem, hogy kicsit félre van csúszva a tangája, és kilátszik a fél puncija... áhh... nagyon kemény lett a farkam. közben a pezsgő fürdő masszírozta. két csaj volt közvetlen mellettem. odanyúltam a farkamhoz és gatyán keresztül elkezdtem markolászni. rájöttem, hogy a habok miatt nem látszik ha kiveszem. ki is vettem. elkezdtem verni, közben a csaj popsiját, de főleg a punciját néztem. nagyon izgatott, hogy ott volt mellettem két lány fél méterre. ők nem vették észre, és senki más sem. viszont a végén nagyon beégtem. kb 2 perc alatt elmentem, úgy be voltam izgulva, és akkorát élveztem, hogy felnyögtem egy elég nagyot. akkor a két lány egyből rám nézett, meg a környezetben lévő pár ember. nekem meg elvörösödött az arcom az orgazmustól. nagyon sok spermát fröcsköltem a vízbe. a két lány meg nézet engem, hogy mit csinálok. nem tudtam jobbat kitalálni, és úgy tettem, mintha beütöttem volna a lábam, még szóvá is tettem. és jajjongtam, utána gyorsan elúsztam. ez volt életem legjobb nyilvános masztija! írjatok véleményt!
#424   2010. 06. 28. hétfő 22:51
Llyam Llyam
Igen attól izgi. viszont ha egy gyerek lát meg, vagy bárki aki nem akarná látni az gáz. Főleg ha egy olyan legény aki sérelmezi hogy mit is csinálsz és az utána nem lesz kellemes...
#423   2010. 06. 22. kedd 10:34
krisz999 krisz999
Múlt csütörtökön utaztam és megálltam az út szélétől kb. 5 méterre, egy bekötőúton vizelni, de utána simogattam tovább a farkam és masztizni kezdtem. Ahogy kinéztem az útra egy kocsi nagyon lassan ment, és egy nő nagyon nézett, mit is csinálok.... Lehet hogy már másodszor haladt arra? Meg nem állt, pedig kivertem volna neki...
#422   2010. 06. 19. szombat 14:12
hali. szerintem pont az benne a lényeg, hogy tudod, hogy megláthatnak... ettől lesz izgi. én vertem már erdőben, parkban, margit szigeten, de a legjobb a villamoson volt... ajánlom mindenkinek a nyilvános masztit
#421   2010. 06. 05. szombat 23:25
laci_54 laci_54
Nem elítélem, csak közlöm, ha valakit nyilvános helyen elkapnak azt a BTK 208§-a alapján kettő évre lecsukhatják.
Én már láttam játszótéren masztizó nőt, úgyhogy nagyon semmi n nem lepődöm meg.
#420   2010. 06. 02. szerda 14:20
vitaminbácsi vitaminbácsi VIP
Nem próbáltam még ilyet, bár szerintem nem is fogok. Tudjátok fiúk, aki ilyet csinál, az gondoljon bele, hogy akár egy gyerek is megláthatja, vagy valamelyik rokona, kollégája, de akár a saját apja, anyja és hogy dumálja ki? Esetleg ha jól megverik érte az illetőt, ne legyen felhábordva. Aki pl. a buszon elkezdi verni vagy a villamosmegállóba, és jól tökön rúgja valaki, hát ne csodálkozzon. Kihez megy panaszra ? De hát mindenki azt csinál, amit akar ,csak vállalja a következményeit.
#419   2010. 05. 30. vasárnap 01:26
Tomi973 Tomi973
sziasztok én Nyíregyháza. Debrecen , Miskolc környékén szoktam nyilvánosan masztizni..
Az út szélén megállok ha látom,hogy arra bicajozik egy csaj és verem miközben elhalad mellettem...
Nagyon szeretnék olyan csajjal összefutni aki közben meglesne..
#418   2010. 05. 29. szombat 07:50
hard22 hard22
Sziasztok! Mostanában csak egy törölközőt szoktam magam köré tekerni szaunázáskor. Tegnap délután is így történt egy elég forgalmas fitness központban (belváros). Sokszor álmodoztam, hogy milye.n jó lenne, ha egyszer egyedül maradnék a szaunában és jó ki tudnám elégíteni magam. Ez tegnap megtörtént... nyes Amikor beléptem a szaunába egy lány volt csak bent és már ekkor ágaskodni kezdett a farkam, ő 5 perc után magamra hagyott, kitakartam magam éss elkezdtem kényeztetni a szerszámom. Bármikor rám nyithattak volna, de ez volt az izgi. Hatalmasat élveztem, rá 4 mp-re egy lány is betoppant nyes Remélem nem érezte a sperma szagot nyes
#417   2010. 05. 28. péntek 22:56
X Törölt felhasználó (455681)
sziasztok az én párom egyszer eljött velem kamionnal és világos nappal masztizott menet közben a jobb ülésen 5ször csinálta egymás után őrült izgi volt!!!
#416   2010. 05. 26. szerda 21:21
X Törölt felhasználó (461684)
sziasztok
egyszer hazafele rámjött a masztizás lelassítottam majd benyúltam magamnak a gatyába már elég régóta vertem...és mielőtt elmentem volna megálltam és úgy élveztem el... smile csodálatos volt,azthiszem holnap megismétlem wink
#415   2010. 05. 24. hétfő 19:58
X Törölt felhasználó (21503)
Ne üljetek fel ennek a majki etetésnek. Az egyik parton étterem nyílik a tóra, körbe pecások és sétálgató emberek vannak. Itt nem jellemző amiről álmodoznak egyesek.
#414   2010. 05. 24. hétfő 16:52
zora36 zora36
Szia! Pontosan hol is van ez a majk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42919)
2010. 03. 29. hétfő 09:25
Majk komárom esztergom megyében van egy gyönyörű tó mellett. nagy és szép hely... igazi exibicionista paradicsom! itt tényleg sokan megfordúlnak esténként. Hiszen ez a dolog ízgató és akár párcserét is lehet rögtönözni...
#413   2010. 05. 03. hétfő 18:25
spermgeyzerboy spermgeyzerboy
nem független bi srác masztizna nem független, normális nagyfaszú bi pasival :P írj bátran
#412   2010. 05. 03. hétfő 16:08
hhuuu hhuuu
Régebben volt hogy felültem a biciklire, és mikor olyan helyen jártam ahol nem volt senki (puszta, szántóföld), akkor elővettem a farkam és tekerés közben kivertem. Szerintem nem látott senki, de lehet csak nem vettem észre. Igazán kellemes volt, nem is értem miért nem csinálom mostanában... smile
#411   2010. 04. 17. szombat 22:36
Verdasrác Verdasrác
Valaki holnap délelött vagy délután Majk közös maszti? smile
#410   2010. 04. 11. vasárnap 23:37
X Törölt felhasználó (456682)
Pécs vagy környékén egy közös maszti? fiú, lány....

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tomka00 Tomka00
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 549db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 27. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!