Én olvastam, és most megyek megkeresem a gazdasszonyt és felnyomlak nála, mint a kúpot!

Ja bocs ez sem maszti!
Én strandon ,sötétben ,nyakig vízben,hátulról,a lány közben beszélgetett egyik haverommal,néha bizony elcsuklott a hangja a hölgynek.
O.k. hogy nyilvános helyen,de bővebben?
(Ez egy válasz puncsi üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 16:14

sziasztok
nyilvános helyen nem masztiztam de dugni már dugtam:)
sziasztok
naazjó
Bevásárló központ -nem árúlom el melyik-női fehérneműs részlegénél! A kosár takarásában elővettem a farkam és néhány húzás után hatalmasat spricceltem a kiakasztott melltartókra és bugyikra!
Kicsit messzebről figyeltem,hogy nemsokkal ezután jött egy eladó kiscsaj pakolászni-igazgatni őket és úgy láttam észrevette az idegen anyagot,mert nagyon nézelődött! Kis híján mégegyszer elélvezten!!
Kicsit messzebről figyeltem,hogy nemsokkal ezután jött egy eladó kiscsaj pakolászni-igazgatni őket és úgy láttam észrevette az idegen anyagot,mert nagyon nézelődött! Kis híján mégegyszer elélvezten!!
sauna,nyilvános zuhanyzó,
1. Éjszakai buszjáraton vertem ki, alig voltak, elöl ült pár csaj, beszélgettek, én meg mögéjük ültem le.
2. Lépcsőházban, de hogy extrémebb legyen, még a lakásban levetkőztem fullra, csak a lakáskulcsot vittem magammal, úgy mentem ki és lementem a földzsintig. Azért igyekeztem olyan időpontott választani, amikor lehetőleg mindenki már elment munkába :)
3. Talán ez volt a legmerészebb, az északi összekötő hídon, ott elég kevesen járkálnak. Hagytam hogy elmenjenek mellettem és rögtön előkaptam, menet közben. A legizgatóbb az volt, mikor egyszer elmerészkedtem a végefelé, ahonnan már nincs messze a feljáró és alattam száguldoznak az autók. Ott azonnal elmentem. Érdekes lehetett, ha esetleg valakinek pont a szélvédőjén csattant :D
2. Lépcsőházban, de hogy extrémebb legyen, még a lakásban levetkőztem fullra, csak a lakáskulcsot vittem magammal, úgy mentem ki és lementem a földzsintig. Azért igyekeztem olyan időpontott választani, amikor lehetőleg mindenki már elment munkába :)
3. Talán ez volt a legmerészebb, az északi összekötő hídon, ott elég kevesen járkálnak. Hagytam hogy elmenjenek mellettem és rögtön előkaptam, menet közben. A legizgatóbb az volt, mikor egyszer elmerészkedtem a végefelé, ahonnan már nincs messze a feljáró és alattam száguldoznak az autók. Ott azonnal elmentem. Érdekes lehetett, ha esetleg valakinek pont a szélvédőjén csattant :D
Én miért nem találkozom ilyen lánnyal?Izgalmas amit meséltél.
Nincsen kedved összefutni velem?
az se rossz. Minnél közelebb a veszély, annál nagyobb az izgalom. :D Csak az a kicsit ciki ha rányitnak az emberre (vagy meglátják) , 8 , az a lényeg hogy ne lepleződjön le senki. akkor király. :)
Uszodában.
autópályán én is szoktam menet közben:)
-----------------------------------------------------------------
peti8889 #65 | ma 07:04
óóó, elmentem volna Veled szívesen:)
Válasz niki8601 üzenetére (49)
peti8889 #64 | ma 07:02
persze az nem baj, ha arra jár egy csínosabb hölgy:)
peti8889 #63 | ma 07:02
zöldben, vagy egy néptelenebb parkolóban:)
peti8889 #62 | ma 07:01
ja, és én kocsiban szoktam pillanatnyi magányom enyhíteni..:)
peti8889 #61 | ma 07:00
BUÉK mindenkinek!
peti8889 #60 | ma 06:59
nekem is jobban bejött volna, mint a film:)
Válasz niki8601 üzenetére (53)
--------------------------------------------------------------------------
Ezt tényleg hagyd abba, mert tiltás lesz a vége!!!
Ez nem humorérzék kérdése, hanem pontvadászat!
(60-61-62-63-64-65-ös hsz id törölve!: tom)
-----------------------------------------------------------------
peti8889 #65 | ma 07:04
óóó, elmentem volna Veled szívesen:)
Válasz niki8601 üzenetére (49)
peti8889 #64 | ma 07:02
persze az nem baj, ha arra jár egy csínosabb hölgy:)
peti8889 #63 | ma 07:02
zöldben, vagy egy néptelenebb parkolóban:)
peti8889 #62 | ma 07:01
ja, és én kocsiban szoktam pillanatnyi magányom enyhíteni..:)
peti8889 #61 | ma 07:00
BUÉK mindenkinek!
peti8889 #60 | ma 06:59
nekem is jobban bejött volna, mint a film:)
Válasz niki8601 üzenetére (53)
--------------------------------------------------------------------------
Ezt tényleg hagyd abba, mert tiltás lesz a vége!!!
Ez nem humorérzék kérdése, hanem pontvadászat!
(60-61-62-63-64-65-ös hsz id törölve!: tom)

megnézném
Okmányirodában, az LOL volt.
...lépcsőházban....
Útszéli kiserdőben, patakparton.
Szántóföldön illatos szénabálák közt
...
Üvegfalú irodában éjjel
.
Szántóföldön illatos szénabálák közt

Üvegfalú irodában éjjel

Szép ez a mozis történet. Nem tudom, mennyi a valóság tartalma. Inkább erotikus történetnek tűnik, de attól még jó.
Niki8601!!!!
mesélhetnél még részletesebben az élményeidről, szerintem sokakat érdekelne, például konkrétumok azon helyszínekkel kapcsolatban, amiket felsoroltál korábban.
nem teszel fel pár képet?:-)
puszi!
mesélhetnél még részletesebben az élményeidről, szerintem sokakat érdekelne, például konkrétumok azon helyszínekkel kapcsolatban, amiket felsoroltál korábban.
nem teszel fel pár képet?:-)
puszi!