Régebben suliban előadáson a hátsó sorban, öltözőben, szoliban, szaunában, pezsgőfürdőben...stb.
De a legjobb a buszon volt, mikor tele volt és a sofőr mellett álltam.
Mivel tél volt és hosszú kabát volt rajtam úgy tűnt, mintha szimplán zsebre lenne téve a kezem
Bár elég szűkösen álltunk,szal senki nem vette észre
De a legjobb a buszon volt, mikor tele volt és a sofőr mellett álltam.
Mivel tél volt és hosszú kabát volt rajtam úgy tűnt, mintha szimplán zsebre lenne téve a kezem
Bár elég szűkösen álltunk,szal senki nem vette észre
Munkahelyről hazafelé éjjel (senki nem látta), de a munkahely raktár is megvolt, majdnem sikerült lebuknom a főnök előtt
Izgalmas volt...
Izgalmas volt...
Régebben mikor dohányoztam,kijártam a lépcsőházba cigizni.Mivel nyár volt és tombolt bennem a magamutogatás(egészséges szinten)meztelenül jártam ki bagózni.Nem kapcsoltam villanyt és párszor ágaskodott a szerszám.Ilyenkor kézbe vettem az ügyet és kivertem,nagyon jó volt.Persze készültem zsepivel,törlőkendővel.Előfordult az is,hogy baromira állt a dákó és jöttek vagy mentek a lépcsőházban ilyenkor gyorsan beugrottam a lakásba,mert azért a szomszédok ne lássanak a saját farkammal a kezembe.
Bár ez nem zavart volna,de abban az időben otthon laktam és ne mondják vissza,hogy verem a lépiben.
Bár ez nem zavart volna,de abban az időben otthon laktam és ne mondják vissza,hogy verem a lépiben.
Ide elég kevesen írnak.
és olyankor hova megy az "anyag"?
többen írtátok már hogy buszon, vonaton, hosszú kabát alatt... nade hova kerül a massza olyankor?
többen írtátok már hogy buszon, vonaton, hosszú kabát alatt... nade hova kerül a massza olyankor?
Sztem ez mind kamu kamu kamu kamu és kamu
megnyugtatlak, nem mind kamu kamu kamu...
én is szoktam csinálni, én a földre nyomatom az anyagot pl, ahová spriccen oda spriccen, kész...
valamelyik nap este hazafelé szintén az utcán elővettem és maszturbálni kezdtem, aztán megálltam egy sötétebb helyen, és pont mikor elélveztem jött ki 2 csaj a kapun, én majd összefostam magam, de ahogy épp élveztem, olyankor nem nagyon tudtam mozdulni meg reagálni, és ők meg szépen végignézték ahgy megremegek, aztán mosolyogtam 1et és mentem tovább, ők csak lestek, szerintem nem hittek a szemüknek
(Ez egy válasz kikolasz üzenetére (2007. 08. 31. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
én is szoktam csinálni, én a földre nyomatom az anyagot pl, ahová spriccen oda spriccen, kész...
valamelyik nap este hazafelé szintén az utcán elővettem és maszturbálni kezdtem, aztán megálltam egy sötétebb helyen, és pont mikor elélveztem jött ki 2 csaj a kapun, én majd összefostam magam, de ahogy épp élveztem, olyankor nem nagyon tudtam mozdulni meg reagálni, és ők meg szépen végignézték ahgy megremegek, aztán mosolyogtam 1et és mentem tovább, ők csak lestek, szerintem nem hittek a szemüknek
(Ez egy válasz kikolasz üzenetére (2007. 08. 31. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyilvános helyen? Hmmm... Valahogy nem vinne rá a lélek. Talán fel se álna, pedig nincs gong a potenciámmal. Csak háááát. És mi van hogyha rajtakapnak? Az nagy szopás.
Engem is izgat, ha szabadban verhetem (ekkor is inkább este), de azért tömegközlekedésen nem merném. Azért sokan észrevehetik, elég csak az arc rezzenéseit figyelni.
Merre szoktatok járni, mert szívesen megnézném a párod punciját. Nem csak azért, hogy elélvezz, lehet, hogy önzőbb vagyok annál.
Heffner te ennyire nem vagy zavarban, ha tömegközlekedésen előveszed és a végén még egy gumit is húzol a farkadra?
Lehet, hogy volt már szó róla, de tisztázzuk, mi számít nyilvános helynek? Egy kihalt folyóparti sétány este tízkor nyilvános? Persze a busz igen, de ha a sofőrön kívól egyedül utazol rajta, akkor nem nagy kaland egy "nyilvános" maszturbáció...
Magyarán akkor Heffner megvárod azt a pillanatot, amíg totál kiürül a tömegközlekedési jármű?!
))Egyébként gumiba élvezetesebb verni. És még nem is gecizel össze semmit.
))Egyébként gumiba élvezetesebb verni. És még nem is gecizel össze semmit.
Heffner nekem izgatóbb, ha gumiba verem ki.
Egyszer volt, amikor egyedül ültem hátul a buszon és eszembejutott, hogy milyen jó lenne ott egyet verni, de aztán meggondoltam magam, pedig tuti izgató lenne. Lehet, hogy egyszer kipróbálom majd.
Egyszer megnéznélek szívessen,ha gondolod beszéljük meg.
Értelek én.
Én sem vagyok meleg, erről biztosíthatlak. Gondolom te Pesti vagy. Én meg Debreceni. Amúgy nem lenne rossz 5let.
Én sem vagyok meleg, erről biztosíthatlak. Gondolom te Pesti vagy. Én meg Debreceni. Amúgy nem lenne rossz 5let.
de ugye nem chat-eltek itt????
ok
Miért? Nem azért van ez a topic, hogy chateljünk? Heffner köszi az üzeneted.

Tomka00

perssonna