Ez nekem is megvan. Szinte mindig meztelenül vagyok a kertben, szomszédok távol és ritkán vannak.
Persze hogy előfordul egy-egy maszti fűnyírás, kertészkedés közben...
Többször eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha meglátnának. (Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 02. 20. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 20. péntek 20:45
Persze hogy előfordul egy-egy maszti fűnyírás, kertészkedés közben...
Többször eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha meglátnának. (Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 02. 20. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem verni nyáron hátul a gyümölcsösben. Arról ábrándozom közben hogy a szomszéd tini csaj vagy az anyukája beszállna a túloldalon a masztiba. Akkor szépen át is dugnám nekik a rácson…
Ez nagyon jó, szuper lehet ha ennyire megvan a perverz összhang.
(Ez egy válasz BDSMLOVE üzenetére (2026. 02. 20. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 20. péntek 21:05
(Ez egy válasz BDSMLOVE üzenetére (2026. 02. 20. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom rendszeresen masztizik mindenhol is. Mikor vezetek mellettem az anyós ülésen teljesen meztelenül, munka közben a mosdóban, és mikor visszajön csak a fülembe súgja hogy kielégítette magát, szaunában mikor üres távolról egymást nézzük közben, parkoló autóban mikor jönnek mennek mellette de közbe felhív hogy halljam ahogy elélvez... Fiatalság bolondság
Párom rendszeresen masztizik mindenhol is. Mikor vezetek mellettem az anyós ülésen teljesen meztelenül, munka közben a mosdóban, és mikor visszajön csak a fülembe súgja hogy kielégítette magát, szaunában mikor üres távolról egymást nézzük közben, parkoló autóban mikor jönnek mennek mellette de közbe felhív hogy halljam ahogy elélvez... Fiatalság bolondság
Szeretem verni nyáron hátul a gyümölcsösben. Arról ábrándozom közben hogy a szomszéd tini csaj vagy az anyukája beszállna a túloldalon a masztiba. Akkor szépen át is dugnám nekik a rácson…
Velem is hasonló esett meg a gőzben. Az enyémet szopta is a pasi én meg vertem az övét. Nagyon jó volt
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2026. 02. 10. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 10. kedd 21:40
Hasonló történt velem is, egy vidéki fürdő szaunájában, ill. a gőzben.
Nagyon izgalmas volt. Még egy kicsit egymásnak is huzogattuk.
Nagyon izgalmas volt. Még egy kicsit egymásnak is huzogattuk.
Hasonló történt velem is, egy vidéki fürdő szaunájában, ill. a gőzben.
Nagyon izgalmas volt. Még egy kicsit egymásnak is huzogattuk. (Ez egy válasz glumbo üzenetére (2026. 02. 10. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 10. kedd 19:48
Nagyon izgalmas volt. Még egy kicsit egymásnak is huzogattuk. (Ez egy válasz glumbo üzenetére (2026. 02. 10. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Széchenyi termálban a meleg vizben fogdostam a farkam, amit csak közelről lehetett látni. Jött egy idősebb pasi,kötény félre, teljes nagyságában állt a fasza, huzogatta. nem reagáltam. Ült egy fiatalabb keze a kötény alatt. Közelben megálltam kötényt félrehúztam, duzzadozott a faszom. Nézte, elővette sajátját, lassan verte. 2-3 méterröl vertük egymás részére, mig nem üt le valaki. Jó volt.
ült le
Széchenyi termálban a meleg vizben fogdostam a farkam, amit csak közelről lehetett látni. Jött egy idősebb pasi,kötény félre, teljes nagyságában állt a fasza, huzogatta. nem reagáltam. Ült egy fiatalabb keze a kötény alatt. Közelben megálltam kötényt félrehúztam, duzzadozott a faszom. Nézte, elővette sajátját, lassan verte. 2-3 méterröl vertük egymás részére, mig nem üt le valaki. Jó volt.
Ügyfélnél a XV. kerületben. Szép idő volt, kimentem a teraszra. Póló, naci le, és adj neki. Becsuktam a szemem közben, és arra izgultam, hogy mi lenne, ha hirtelen belépne az utcáról a csaj.... ( Régi kertes ház, teljesen zárt lemez kapu, utcáról semmit se lehetett látni).
Borsodban van olyan hely esetleg ahol lehet találkozni párokkal esetleg lányokkal a szabadban?
Kijottem egy kicsit az orosi korforgohoz,,hátha megles valaki
(Ez egy válasz Tibor1962 üzenetére (2026. 01. 10. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 10. szombat 13:21
Volt már valakinek szerencséje hogy mások előtt masztizott.Sokan járnak jó időben oda ?
Bocs, ha egy kicsit lefoglalom majd ezt a teret. Ahogy jönnek az emlékek, mindegyiket megosztom. Az első, ami eszembe jutott, Flixbus felső szint, első ülés a sofőr felett. Nyár volt, délután, az emeleti első 4-5 sor üres volt. Miután meggyőződtem, hogy nem lát senki, elővettem a farkam és kivertem.
Kora este kimentem a hóval borított kertbe... eszembe jutottak a kiskamasz faszverések a szomszédos ligetben, télen, milyen izgalmas volt elővenni ebben a téli hidegben... de akkor nem voltak ekkora mínuszok.
Autóban én is szoktam rendszeresen.
Izgalmas a lebukás veszélye, de azért mindig olyan helyen csinálom, ahol nem láthatnak meg, nem szeretném ha gond lenne belőle.
Izgalmas a lebukás veszélye, de azért mindig olyan helyen csinálom, ahol nem láthatnak meg, nem szeretném ha gond lenne belőle.
Akár a melóhely wc, vagy ruhabolt próbafülke, pláza nyilvános wc, bárhol.... Csak élvezz egy nagyot..
(Ez egy válasz Pertu üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 13:26
Én helyszűke miatt tervezem a dolgot, most nemnagyon van lehetőségem otthon kiverni, mindig van otthon valaki. Hogy oldjátok meg ilyen esetben? Csak ki szeretném verni, jó hosszan, nem is muszáj nyilvanos helyen. Mit tanácsoltok?
Fehervaron tud vki ilyen helyet?
Amíg horgásztam a vízparton vagy a csónakban többször kivertem a farkam ha nem volt kapás.
Igaz nem maszti de mi szeretjük a nyilvános helyeket! Megvan a varázsa
Pesten vagy Pest megyében tudtok jo helyet?
Volt már valakinek szerencséje hogy mások előtt masztizott.Sokan járnak jó időben oda ?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 08:27
Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. Itt is látni masztizókat . . . .

Tomka00

Sue Diamond