Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#722   2018. 05. 03. csütörtök 05:26
X Törölt felhasználó (69371)
A helyesírás, megfogalmazás mellé társul a tartalom és annak betűkbe formálása.
A pszichológiáját nézve itt nem csak egy kamasz képzelgés van, ahogyan gondolja a tini lányokról, hanem valami őt ért sérelem kimutatása is.
Vannak, akik ilyen stílusban írnak történeteket, de ez nem olyan.
Engem nem zavart annyira, csak ha már másnál is látom mit gondol, így legalább tudom nem vagyok egyedül vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 02. szerda 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1306432)
2018. 05. 02. szerda 23:18
Szerintem ne akarj az írásból karriert csinálni! Iszonyat.
#721   2018. 05. 02. szerda 23:18
X Törölt felhasználó (1306432)
Szerintem ne akarj az írásból karriert csinálni! Iszonyat.
(Ez egy válasz Adam21 üzenetére (2018. 05. 01. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 01. kedd 20:33
az arcába nyomtam a csöcsöm .
Na mivan kisgeci? Szereted a tinipinát mi?
Apsai elötkött magátol de addigra Vikike már bezárta az ajtót és ott pucsitott elötte pucéran. A pasi eddig birta letérdelt és benyalt a barinömnek. Közben én is levetköztem és befeküdtem a lá a padlora és szoptam. Joféle 20+ os farka volt pont nekem valo. de a poz nem volt kényelmes ezért a csávot felültettük az ülésre én elétérsdeltem és szoptam viki meg nyalatta magát. Hamar kemény lett a fasz igy bepucsitottam és rákiáltotam.Bassz meg!
Nem kelett 2x mondani tolta is belém tövig.Sikitozva kezdtem élvezni a baszást de Viki elémült és a pinájába nyomta a fejem hohy halkabban. A pasika közben egyre erösebben kurt ütörtte a seggem tépte ahajam de közben tépte Viki is bele a pinájába. Persze viki tippje se jött be mert ö kezdett sikitozva élvezni.Közben dörömbölés halattszot kintröl a csajszi volt az. A pasi megrémült de én visszakézböl pofánbasztam.
-Abba ne hagyd te geci!
de nem jött be mert kirántotta a faszát és a hajamra hátamra élvezett. Le se volt idöm rendesen nyalni a faszt öltöztünk fel valahogy és nyitottunk ajtot.
Miért volt bezárva?-kérdezte a picsa
Hogy megtudd hogy ne hisztizz feleslegesen. ekkor megcsokolták egymást és ölelkeztek. Olyan romi volt böeeeee.
Nemsoká elértünk oda ahol leszálltak de elötte a csaj fülébe sugtam:
15 perce basztam a pasiddal
A cssaj hisztizve lerohant a pasi utána a csomagok felét otthagyták. Én elözékenyen kibasztam az ablakon bele a sárba. Ezen jot nevettünk mikor hortelen egy adag friss geci repült a pofámba. hát a laptopos ürge volt akirül meg is feledkeztünk. ott állt letolt getyával félkemény fasszal..ugrottam is elé de viki pofáncsapott hogy most ö jön. rájöttem hogy igaza van ezért az elöbbi gecit nyaltam mamgamrol miközben Viki már térdelt is. Nem volt kedvem felmászni a csomagokértr igy egy top joyos üveggel kezdtem masztizni. Közben viki vadul lovagolta a faszt aminek nem is kelett sok hamar telélvezte a 15 éves pinát. Gondoltam letisztogatom De Viki mohon elökött onnan és midet amába szivta.Utána a pasi felöltözött megigazitotta a nyakkendöjét és mintha mi se történt volna leszállt. Mi még nyalakodtunk egy kicsit de nemsoká le kelett szállnunk ugyhogy valahogy rendbeszedtük magunkat .
#720   2018. 05. 02. szerda 10:35
X Törölt felhasználó (879243)
húúhhh... na ez minősíthetetlen... extrán gáz...
(Ez egy válasz Adam21 üzenetére (2018. 05. 01. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 01. kedd 20:31
Barby Tavaszi szünet
1, rész
Már alig vártam hogy elkezdödjön a tavaszi szünet untam már a geci sulit meg a geci tanárokat is.Úgy volt hogy mutterék elhuznak horvátba romantikázni(vagy mi) én meg vigyázok a házra. Persze gondolataimban már a full bebaszos orgiákat terveztem és reméltem jo sok kan fog szétbaszni. Erre apám mondja hogy most nem mennek helyette engem passzoltak le a grosmuterhoz vidékre. Persze mérges lettem de nem mutattam inkább felmentem a szobámba és betoltam fél üveg vodkát a dugi készletböl. Másnap rábeszéltem az ösöket hogy legalább Vikike jöjjön már velem mert unatkoznék ott lennt tahrospaszulyfalván. Nem nagyon örültek de belátták hogy már nagy vagyok kell a társaság. .A suliban félrehivtam Vikit:
-Ribanc gyere velem nagymuterhoz a parasztokhoz a szünetbe-
-Menyjen a kurva anyád hagyáá már a gecibe kurva.-
-De gyere már te szopos halálra unnám magam a sok paraszt közt.-
-Mé? Ha megyek jobb lessz geci?-
- Legalább lesz kit kinyalnom meg amugy is viszünk műfaszokat.
-jol van kurva megyek-
-Elötte azért kefélj mert kitudja milyen hányadék csicskák lesznek lennt.-
-Amugy is- . És már vitte is ki Ákoskát a szokások wcbe baszni.
Eljött az utazás napja de ekkor kiderült hogy vonattal kell menni mert a csávó aki levitt volna visszamondta. Mert szül a felesége vagymi. Ilyen gyenge kifogást, pedig mindketten leszoptuk volna , na mindegy. Természetesen alig valami volt rajtunk Mindketten szigoruan két számmal kisebb topot és rózsaszín forronacit viseltünk . A vonaton a fülkénkben volt egy 20 as pár elég csinik meg egy harmincas öltönyös faszi az se volt ronda. A Csomagokat nem tudtuk feltenni de a pasik segitettek majd én "véletlenül" az egyik ölébe estem és ott fészkelödtem is kicsit a barátnöje mérgesen nézett. Persze én csak mosolyogtam. trécselni kezdtünt.
-Te picsa mi volt este?-kérdeztem
-hát baszás mi más.
-jo jo de felkészültél?-
-persze ,Norbinak adtam viagrát igy tényleg egész este kurt rosszul is lett töle de felpofoztam és mondtam neki hogy ha meg mer dögleni megölöm smile
-és mi lett? mentö vagy valami?
-á faszt hagytam pihenni levegözni de a farka állt még ugyhogy addig szoptam hogy geci már nem jött belöle csak levegö. Aztán bealudt reggel még horkolt.És nálad ribi?
-Én mondtam Ákosnak meg ferkonak hogy ugy basszatok meg hogy lehet hogy egy hétig nem kapok faszt. Megették heheh..fürödtem a geciben a végén...
-Na ezt osszuk be mert lehet hogy minden pasi ronda lessz.
A szemben üéö pasinak már a szövegünktöl dudorodott a farka a másik a laptopjába mályedt a csajszi meg nem birta és beszolt:
Nem lehetne csendeebben ? Itt mások is vannak!
Persze csk ez kelett korusban mondtuk Vikivel:
Posfád lapos kurva ha nem tetszik takarodj a redvás kurva anyádba.
Hé hé csattant fel a pasija ezt nem kéne.
Kussolj te is te geci láttam hogy végig a picsámat bámulod.
Erre már a csaj mérgesen a pasijára nézett aki mondta hogy nem is igaz drágám de a csaj meglátta az ágaskodo brét és kirohant. A pasi ment volna utána de én beleugrottam az ölébe
#719   2018. 05. 01. kedd 20:33
Adam21 Adam21
az arcába nyomtam a csöcsöm .
Na mivan kisgeci? Szereted a tinipinát mi?
Apsai elötkött magátol de addigra Vikike már bezárta az ajtót és ott pucsitott elötte pucéran. A pasi eddig birta letérdelt és benyalt a barinömnek. Közben én is levetköztem és befeküdtem a lá a padlora és szoptam. Joféle 20+ os farka volt pont nekem valo. de a poz nem volt kényelmes ezért a csávot felültettük az ülésre én elétérsdeltem és szoptam viki meg nyalatta magát. Hamar kemény lett a fasz igy bepucsitottam és rákiáltotam.Bassz meg!
Nem kelett 2x mondani tolta is belém tövig.Sikitozva kezdtem élvezni a baszást de Viki elémült és a pinájába nyomta a fejem hohy halkabban. A pasika közben egyre erösebben kurt ütörtte a seggem tépte ahajam de közben tépte Viki is bele a pinájába. Persze viki tippje se jött be mert ö kezdett sikitozva élvezni.Közben dörömbölés halattszot kintröl a csajszi volt az. A pasi megrémült de én visszakézböl pofánbasztam.
-Abba ne hagyd te geci!
de nem jött be mert kirántotta a faszát és a hajamra hátamra élvezett. Le se volt idöm rendesen nyalni a faszt öltöztünk fel valahogy és nyitottunk ajtot.
Miért volt bezárva?-kérdezte a picsa
Hogy megtudd hogy ne hisztizz feleslegesen. ekkor megcsokolták egymást és ölelkeztek. Olyan romi volt böeeeee.
Nemsoká elértünk oda ahol leszálltak de elötte a csaj fülébe sugtam:
15 perce basztam a pasiddal
A cssaj hisztizve lerohant a pasi utána a csomagok felét otthagyták. Én elözékenyen kibasztam az ablakon bele a sárba. Ezen jot nevettünk mikor hortelen egy adag friss geci repült a pofámba. hát a laptopos ürge volt akirül meg is feledkeztünk. ott állt letolt getyával félkemény fasszal..ugrottam is elé de viki pofáncsapott hogy most ö jön. rájöttem hogy igaza van ezért az elöbbi gecit nyaltam mamgamrol miközben Viki már térdelt is. Nem volt kedvem felmászni a csomagokértr igy egy top joyos üveggel kezdtem masztizni. Közben viki vadul lovagolta a faszt aminek nem is kelett sok hamar telélvezte a 15 éves pinát. Gondoltam letisztogatom De Viki mohon elökött onnan és midet amába szivta.Utána a pasi felöltözött megigazitotta a nyakkendöjét és mintha mi se történt volna leszállt. Mi még nyalakodtunk egy kicsit de nemsoká le kelett szállnunk ugyhogy valahogy rendbeszedtük magunkat .
#718   2018. 05. 01. kedd 20:31
Adam21 Adam21
Barby Tavaszi szünet
1, rész
Már alig vártam hogy elkezdödjön a tavaszi szünet untam már a geci sulit meg a geci tanárokat is.Úgy volt hogy mutterék elhuznak horvátba romantikázni(vagy mi) én meg vigyázok a házra. Persze gondolataimban már a full bebaszos orgiákat terveztem és reméltem jo sok kan fog szétbaszni. Erre apám mondja hogy most nem mennek helyette engem passzoltak le a grosmuterhoz vidékre. Persze mérges lettem de nem mutattam inkább felmentem a szobámba és betoltam fél üveg vodkát a dugi készletböl. Másnap rábeszéltem az ösöket hogy legalább Vikike jöjjön már velem mert unatkoznék ott lennt tahrospaszulyfalván. Nem nagyon örültek de belátták hogy már nagy vagyok kell a társaság. .A suliban félrehivtam Vikit:
-Ribanc gyere velem nagymuterhoz a parasztokhoz a szünetbe-
-Menyjen a kurva anyád hagyáá már a gecibe kurva.-
-De gyere már te szopos halálra unnám magam a sok paraszt közt.-
-Mé? Ha megyek jobb lessz geci?-
- Legalább lesz kit kinyalnom meg amugy is viszünk műfaszokat.
-jol van kurva megyek-
-Elötte azért kefélj mert kitudja milyen hányadék csicskák lesznek lennt.-
-Amugy is- . És már vitte is ki Ákoskát a szokások wcbe baszni.
Eljött az utazás napja de ekkor kiderült hogy vonattal kell menni mert a csávó aki levitt volna visszamondta. Mert szül a felesége vagymi. Ilyen gyenge kifogást, pedig mindketten leszoptuk volna , na mindegy. Természetesen alig valami volt rajtunk Mindketten szigoruan két számmal kisebb topot és rózsaszín forronacit viseltünk . A vonaton a fülkénkben volt egy 20 as pár elég csinik meg egy harmincas öltönyös faszi az se volt ronda. A Csomagokat nem tudtuk feltenni de a pasik segitettek majd én "véletlenül" az egyik ölébe estem és ott fészkelödtem is kicsit a barátnöje mérgesen nézett. Persze én csak mosolyogtam. trécselni kezdtünt.
-Te picsa mi volt este?-kérdeztem
-hát baszás mi más.
-jo jo de felkészültél?-
-persze ,Norbinak adtam viagrát igy tényleg egész este kurt rosszul is lett töle de felpofoztam és mondtam neki hogy ha meg mer dögleni megölöm smile
-és mi lett? mentö vagy valami?
-á faszt hagytam pihenni levegözni de a farka állt még ugyhogy addig szoptam hogy geci már nem jött belöle csak levegö. Aztán bealudt reggel még horkolt.És nálad ribi?
-Én mondtam Ákosnak meg ferkonak hogy ugy basszatok meg hogy lehet hogy egy hétig nem kapok faszt. Megették heheh..fürödtem a geciben a végén...
-Na ezt osszuk be mert lehet hogy minden pasi ronda lessz.
A szemben üéö pasinak már a szövegünktöl dudorodott a farka a másik a laptopjába mályedt a csajszi meg nem birta és beszolt:
Nem lehetne csendeebben ? Itt mások is vannak!
Persze csk ez kelett korusban mondtuk Vikivel:
Posfád lapos kurva ha nem tetszik takarodj a redvás kurva anyádba.
Hé hé csattant fel a pasija ezt nem kéne.
Kussolj te is te geci láttam hogy végig a picsámat bámulod.
Erre már a csaj mérgesen a pasijára nézett aki mondta hogy nem is igaz drágám de a csaj meglátta az ágaskodo brét és kirohant. A pasi ment volna utána de én beleugrottam az ölébe
#717   2018. 04. 15. vasárnap 22:57
X Törölt felhasználó (3715492)
Nyaralni voltunk egy deli szigeten a felesegemmel es egy delutan a kikotoben setaltunk. Hajok ki-be, az egyik vitorlas eppen kikotott, a matrozok, csupa fiatal tengeresz vidaman nevetgelve jottek le rola, kereszteztuk egymas utjat. Persze rogton beszedbe elegyedtunk veluk, kicsodak merre jartak. Egyikuk egy mosolygos fekete srac nagyon baratsagosnak mutatkozott, keszsegesen meselte, a bolygo masik oldalarol jottek, egy expedicio szemelyzete. Mi pedig kivancsiak voltunk igy meghivtuk egy italra, hogy meseljen meg a kalandjairol. Keszsegesen raalt es elindultunk a legkozelebbi szorakozohely fele. Utkozben megtudtuk, hogy neki az elso ilyen hosszu utja volt. Elmeselte, hogy a neve John, bizonyos cetfaj vonulasi utjat kovetik. A cetek korabbi megfigyeles alapjan ezeken az elelemben gazdag vizeken altalaban tobb napot idoznek ezert van idejuk kikotni. Viszont elotte mar 8 hete nem kotottek ki sehol, igy igencsak hijan vannak szorakozasnak. Ket-harom napot fognak itt tolteni, eloszor szallast keresnek, aztan a hatra levo idore kocsmaban es a helyi kupiban talalhatoak mondta nevetve.
Osszeneztunk a felesegemmel. Regebben voltunk 3 as 4 es gabalyodasban es azota is beszelunk rola, de valahogy alkalom nem adodott. A fekete is izgatta mindkettonk fantaziajat. Azonnal tudta mire gondolok es mar mondta is, felesleges szallast keresni, van egy extra szoba az apartmanunkban. Koszonte szepen, de csoportosan szoktak megszallni egy masik fiatal tarsarol is gondoskodia kell. Ismet osszeneztunk a felesegemmel. Az volt a szemeben: "mit gondolsz" az enyemben pedig "ha birod en birom". Maris valaszolt, - " Nem gond, hozhatod ot is, a nappaliban is van hely aludni, sot nemi ital is van nalunk, a kupit meg majd valahogy megoldjuk"- kuncogott. A sracnak is leesett mirol van szo, kivillantotta mind az 52 hofeher fogat es rabolintott.
Megadtuk neki a cimet, o elment megkeresni a tarsat, mi pedig elore mentunk. Utkozben felkaptunk par extra uveg italt. Gyorsan lezuhanyoztunk, toltottunk magunknak egy poharral, azutan kenyelembe helyeztuk magunkat. Beszelgettunk. Jol meggondoltuk mi ezt? Vadidegenek raadasul ketto? Sebaj, majd lesz valahogy. Eltelt egy ora, semmi. Ket ora, semmi. Mar kezdtunk lemondani az egeszrol, azt hittuk meggondolta magat mikor kopogtattak. Kinyitottuk az ajtot, ott allt John es meg ket masik matroz. Kerdon neztunk ra, szabadkozott, hogy volna megegy vendeg ha lehetseges, mert nem talaltak szallast neki. Mi lesz ebbol gondoltuk, de az alkalmat nem akartuk elszalasztani. Ahol ketto elfer ott elfer harom is mondtuk es beinvitaltunk oket. John, 25 ev koruli, magas sportos fekete, Mike kozep magas 35 koruli testepito kinezetu, es Arthur szinten feket vekony, nagyon fiatal. Megmutattuk a szobajukat, a konyhat, mondtuk szolgaljak ki magukat, majd hagytuk oket letelepedni. A kovetkezo par ora esemenytelen volt, megfurodtek, vacsoraztak. Mikor vegeztek leultek hozzank es beszelgetni kezdtunk.
#716   2018. 04. 15. vasárnap 22:56
Sokmindent mondtak de valojaban mindenki tudta, hogy ez csak elojatek. A beszelgetes kozben fogyott par pohar ital es oldodni kezdtek a gatlasok. Egyre nyiltabb pillantasokkal meregettek az asszonyt, aki nem hagyott sok ketseget affelol mi jar a fejeben. Ajkai kipirultak, combjait enyhen szettarta ahogy ult, jatekosan kacaraszott, elorehajolt, hogy be lehessen latni a polojaba. A hatas nem maradt el Atrhur mar kenyelmetlenul feszengett egy ideje, John sem tudta hogyan takarja a nadragjan a dudort.
Felesegem a tettek mezejere lepett, Johnhoz lepett es a poloja ala nyult, szenvedelyesen megcsokolta, majd megfogta a kezet es a haloszoba fele huzta. Az ajtobol visszakacsintott: - "mi lesz fiuk, nem jottok?". Tobb sem kellett, maris talpon voltunk. Mire utolertuk, mar John nadragjaban volt a keze es csomagolta kifele a meglepetest. Ahogy lehuzta a nadragjat elobukkant egy legalabb huszcentis csuklovastagu, felig kemeny, fenyes, borotvalt, fekete arbocud. A felesegem visszakozott. Simogatta, csodalta a szep darabot, de lathatoan megijedt a merettol. Korbe nezett, hogy szemugyre vegye a tobbieket. Mike es Arthur dakoja szinten szep darab volt, de messze elmaradtak. 17-18 centi es atlagos vastagsag. A felesegem egyik kezeben meg mindig az arbocot szorongatva a kezelesbe vette Arthur szerszamat. Megnyalogatta a veget, lehuzta rola a bort lassan, elore hatra. Athur makkja olyan volt mint egy gomba kalapja, a mogyoroi felokolnyiek, egeszen lehuztak a zacskojat. Az asszony lelkesen bekapta a veget es szopogatta kicsit. A kezet a combja koze teve simogatta magat. Mindharom srac nyilvanvaloen turelmetlen volt 8 het tenger utan.
Arthur es John felemeltek az asszonyt lehuztak rola a ruhat es az agyra fektettek a hatara. Arthur a laba koze terdelt es nyalogatni kezdte az addigra tocsogos nedves puncijat, mikozben John es Mike jobbrol balrol terdelt mellette es lassan huzogattak a farkukat. Egy perc sem kellett es maris elevezett.
Arthur valtott es lassan elkezdte betolni a farkat a puncijaba. A nagy kerek makk eloszor nem akart beferni, de miutan attolta a bejaraton mar akadalytalanul csuszott beljebb. Ovatosan huzogatta majd egyre gyorsult. Alig par lokes utan kirantotta es az asszony hasara spriccelt par csepp ondot. Timi azt hitte ennyi volt. Letoroltek a hasat majd helyet csereltek Mike-al aki konnyeden becsusszant a mar elodolgozott, felizgatott punciba. Arthur pedig a fejehez terdelt a baloldalra es a szajaba dugta a csupa lucskos dakojat. A makkja vegen meg mindig csillogott egy csepp. A farka meg mindig kemeny volt ahogy lassan elkezdte dugni Timea szajat. Nem tul heves de hatarozott tolasokkal. Mindekozben John kisse kimaradt a bulibol, de valoszinuleg hozza volt szokva, hogy ekkora dakoval elsokent nem lehet menni. A farkaval Timi kezeben a melleit nyalogatta, simogatta. Arthurnak ismet nem sok ido kellett, hogy a csucsra erjen.
Gorcsosen probalta visszafogni magat es hatrahuzodni de Timea nem hagyta.
#715   2018. 04. 15. vasárnap 22:55
Fogaival elkapta a makk tovenel, megmarkolta a hereit es melyen a szajaba huzta Artur faszat, aki felnyogott es azonnal elsult. Timi pofazacskoja kikerekedett a hirtelen kilovello nagy adag ondotol. Meglepeteseben elegendte a dakot ami kicsusszant a szajabol tovabbra is nagy feher cseppeket spricceleve magabol. A forro cseppek az arcan es a nyakan landoltak, hangosan felkacagott, mikozben a szaja sarkabol csorgott az anyag. “- Ananasz ize van, -mondta."
Mike eddig komotosan huzogatta ki be a farkat a puncijaban. Most negykezlabra allitotta Timeat es hatulrol kezdte el dugni. Elore hajolt, az egyik kezen megtamaszkodott a masikkal pedig a csiklojat kezdte simogatni. Arthur kicsit felrehuzodott, a farka ugyan valtozatlanul allt, de mar sokkal turelmesebbnek mutatkozott. John Timi ele terdelt es a spematol csepego szajaba igyekzett betolni a dakojat. Ekkora mar az is kokemeny volt, meg nagyobbra dagadt mint elotte, de Timi mar nem arra figyelt, kozelgett az ujabb orgazmusa. Mike hevesen dugta hatulrol, a mogyoroi csakugy csattogtak Timi hasan. Elolrol meg be volt bettamasztva, nem volt menekves, hangosan nyogve John makkjaval a szajaban elvezett el. Az agyra omlott pihegve. Mike lelassult es lassan hatra huzodott, kicst feljebb helyezte a makkjat, a hats bejarathoz, kicsit elore, ismet harta, elore, mikozben szorosan markolta Timea csipojet. Az probalt kicsit elhuzodni, de nem volt ereje, igy Mike szepen lassan tovig a fenekebe csempeszte a lompost es lassu megfontol, hosszu lokesekkel dugni kezdte azt. Kicsi ido mulva fellepett az agy szelere es mint a kutya kefelte tovabb a kivanatos popsit. Minden lokes hevesebb es intenzivebb volt mint az elozo, majd tovig bedofte, a herei osszehuzodtak es a nedveit Timi fenekebe lotte. Raborult a hatara majd lassan visszahuzodott, a farka cuppanva csuszott ki a jol bejaratott barlangbol. Most John kovetkezett. Timea tobbszorosen is megkefelve fel sem figyelt ra hogy ki lep a hata moge. Makkja akkora mint egy noi okol, farka mint egy gyerek karja. A punci bejaratahoz helyezte es probalta betolni. Centirol centire csuszott befele, Timi kicsit sziszegett eloszor, de amint a makk atjutott a bejaraton a sziszeges sohajtozasba valtott. John renduletlenul tolta tovabb. Eloszor negyede, majd fele, majd haromnegyede tunt el a kejrudnak a barlangban. Azt hittem ott elakad de nem, lassan de biztosan eltunt az egesz. John hartahuzodott kicsit majd elore ismet. Ezt megismetelte parszor majd szinte teljesen kihuzta es tovig visszadofte. Timi hangosan felsikitott de John tovabb dofkote bela a dakojat. A feneket a plafonnak meresztve puccsitott, mellei, arca az agyon, a hata mogott egy fenylo sotet tomeg rahajolva a derekara. Oldalrol nezve ugy nezett ki, mintha egy csodor igyekezett volna meghagni az en kis kancamat. Timi reakciobol itelve erzesnek is hasonlo lehetett. A sikongatasok hangszine ismet megvaltozott es atalakultak az elvezet hangjaiva. John lelassitott es kihuzta a farkat.
#714   2018. 04. 15. vasárnap 22:54
Hatara forditotta Timit es elolrol dugta vissza a kolbaszt. Egyetlen mozdulattal tovig benne volt es maris hevesen kefelte az engedelmes puncit. Timea hamarosan ismet a fellegekben jart. A hatalmas dako egyszerre izgatta minden negyzetmillimeteret, kifeszitette az osszes izmat mikozben a tove a csiklot simogatta. Harmadszor is elelvezett sikongatva, hangosan. Mint egy rongybaba fekudt az agyon, de John meg nem vegzett. Lehuzta az agy szelere, hasra fektette es ismet hatulrol hatolt be. A csodor parzott a kancaval. Hamarosan elert a csucsra. Nem volt heves, de eroteljes. Eloszor az agyekaig betolta a farkat es ugy tartotta, a feneke ritmikusan huzodott ossze, pumpalta tele Timi hasat bebidzsusszal. Hosszan, szorosan huzta magara Timit. Nem vagyok benne biztos de mintha meg a pocija is elkedett volna kerekedni egy kicsit a sok belesprccelt nedutol. Vegul lassan elkezdett hatrahuzodni. A farka csupa fenyes lucskos volt, lassan veszitette a kemenyseget. Vegul egy cuppanassal a makk is kicsuszott, a vegen meg egy feher csepp, a nyomaban pedig a kicsorgo ondo a padlora omlott. Timi puncija nagy O betut formazott, bele lehetett latni, egeszen az aljara, illetve lhetett volna ha nem lett volna csurig tele spermaval. Lassan pulzalva huzodott ossze, minden alkalommal ujabb adag ondot preselve ki magabol. Csorgott a combjan, a hasan, egesz tocsa allt a padlon. Kozben John Timi szajaba adta a lassan zsugorodo dakot, aki tisztara nyalta. Mindenki megtisztalkodott beszelgettunk meg egy ideig majd pihenni indultunk, hiszen rendesen rank esteledett.
A sracok a nappaliban es a vendegszobaban, mi Timivel a haloban.
Hajnaltajban felebrendtem, hogy szomjas vagyok, Timi nem volt mellettem, gondoltam kiment pisilni. Kimentem a konyhaba. A vendegszobabol feny es furcsa zajo szurodtek. Rogton sejtettem mi tortenik. Visszaosontam a videokameraert majd benyitottam. A kovetkezo latvany tarult elem. Arthur az agyon fekszik hanyatt, Timea rajta terdel es lovagol, szemben vele, farka a puncijaban. Mike Timea hata mogott, a farka Arthure melett akadalytalanul mozog ki be a John altal rendesen kitagitott lyukban, mindketten hevesen dolgoznak, nyilvanvaloan mar akcioznak egy ideje. John makkja Timi szajaban, ket marokkal fogja azt, eppen elvez, latom ahogy a felesegem pofazacsija utemesen dagad ahogy John egy-egy adag ondot spriccel bele majd zsugorodik ahogy Timi lenyeli az utolso cseppig. Arthur es Mike is kozel volt a csucshoz, szinte egyszerre lottek tele Timi puncijat. A farkuk mellett csorgott kifele.
Az egesz kovetkezo napot kissebb megszakitasokkal szexxel toltottuk, megismetelve az elozoket es adva hozza par uj dolgot, peldaul pezsgoivas puncibol es okolszex. A sracok derekasan helyt alltak, mindegyikuk teletoltotte Timea mindharom odujat legalabb egyszer es tobbszor a cicijere, hasara, fenekere is jutott. Miutan vegul hivta oket a szolgalat es elkoszontunk, meg napokig masrol sem beszltunk. A legjobbakat azon szorakoztuk, hogy egy ideig ha Timi bufiizett vagy pukizo
#713   2018. 02. 21. szerda 16:48
BRIT BRIT
kissé elnyomja nedves bugyijának anygát a punci bejáratától.
-Megyek lefektetem a gyereket. Addig letussolhatsz ha szeretnél. -mondta édes vigyorral az arcán.
-Rendben. -válaszoltam.
Közben egyik kezével belenyúlt a bugyijába majd puncinedvébe mártott ragacsos ujjait a számba tette.
-Ízlik? -kérdezte, miközben másik kezével a fenekemet simogatta.
-Nagyon finom vagy. Alig várom, hogy belédkóstolhassak. -mondtam neki.
-Nem sokára. -mondta egy buja mosoly kiséretében.
És elment a nagyszoba felé.
Én bementem a fürdõszobába és ruháimat a szárítóra dobtam. Örültem, hogy kiszabadulhattam egyre szûk farmeromból. A farkam rögtön fel is állt, amint a boxeralsómtól is megszabadultam.
Beálltam a kádba és enyhén meleg vizzel zuhanyozni kezdtem. Az idõ múlásával a szerszámom is kezdett megnyugodni és kissé alábbhagyott a gerjedelmem. De még mindig félkemény voltam.
Már éppen befejeztem volna a felfrissülést amikor Ildikó váratlanul benyitott az ajtón, nedves csipketangájával és melltartójával a kezében.
Egy punciját alig takaró hosszúságú fehér póló volt rajta, semmi más.
Mozgása közben éppen csak hogy kilátszott a puncinyilása mentén fazonra hagyott, az izgalomtól kissé még nedves szõrzete.
-Csak a bugyimat és a melltartómat hoztam be, nehogy elkallódjon. Nem akarlak zavarni. -magyarázta kaján mosollyal.
-Egyátalán nem zavarsz. -válaszoltam. Közben a farkam is elkezdett újra meredezni.
Rámnézett és azt mondta, hogy ha kész vagyok, õ a hálószobában lesz és kiment.
Gyorsan kiszálltam a kádból és szárazra töröltem magam.
Felvettem a boxerem és a szobája felé vettem az irányt. Éreztem ahogy a makkom végén újra megjelenik egy kis elõnedv.
Ildikó már a megvetett ágyban hason fekve várt. Ugyanaz a fehér póló volt rajta amiben bejött hozzám a fürdõszobába, semmi más. Pólója szépen kirajzolta asszonyos tomporának körvonalát.
Kérte, hogy töltsek neki egy pohár pezsgõt.
Kitöltöttem a pezsgõt és pohárral a kezemben, én is mellé feküdtem hason.
Koccintottunk, majd egymás felé fordulva heves csókolózásba kezdtünk. Õ kezével a farkamat és fenekemet markolászta felváltva én pedig ujjaimat a popsija közé dugva az ánuszát simogattam. A szerszámom egyre keményebb lett és rajta is láttam, hogy egyre izgatottabb mert a mellbimbói majdhogynem átszúrták a pólóját. Már nem bírtam tovább és gyorsan megszabadultam a boxeremtõl. Levettem róla a pólót és a hátára fektettem. Fölé hajoltam és elkezdtem csókolgatni, szívni, masszírozni a mellét. Kõkeménnyé lett farkam közben a kéjnedvtõl lucskos puncijához szorítottam és azzal masszíroztam. Annyira tüzelt a puncija, hogy azt hittem menten elélvezek. Õ közben simogatta a hátam és halkan nyöszörgött. A számmal elkezdetem lefelé venni az irányt és végigcsókoltam a testét egyészen a fazoncsíkja tetejéig. Majd újra felfelé vettem az irányt és szopogatni kezdtem a mellbimbóit.
Õ a farkamat simogatta és húzogatta makkomon a bõrt.
Újra elkezdtem lefelé mozogni a számmal és a combjai belsõ felét kezdtem el kényeztetni, közben pedig egyik kezem
(Ez egy válasz BRIT üzenetére (2018. 02. 21. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 16:46
Pár hónapja regisztráltam egy társkeresõn azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ha lehet egyéjszakás kalandot találjak, mert elég régóta voltam már egyedül.
Sajnos elég sokáig a lehetséges jelöltek sem voltak éppen túlzottan elérhetõ közelségben. Sokat utazni pedig nem szerettem volna. Aztán szerencsémre az egyik nap regisztrált egy elvált 35 éves, gyermekes anyuka is a közelemben. Ildikó a neve.
Arcra nem volt éppen csúnya. Barna, kissé göndör haja éppen csak a válláig ért. Alakra kissé teltkarcsú volt, de egyátalán nem volt ducinak mondható. Éppen csak annyi felesleg volt rajta amennyi szerintem a szülés után maradt rajta, a combján a hasán és a csípõjén.
Nagy és a szoptatástól kissé megereszkedett mellei voltak. De ez csak még érzékibbé tette a látványát. Az ilyen nõk ezerszer izgatóbbak kissé felöltözve mint más tipusú nõtársaik. Gömbölyû és olyan feszes feneke volt, hogy egy bolhát el lehetett volna pattintani róla.
Elkezdtünk ismerkedni és elmesélte, hogy kb. két éve vált a férjétõl és egyre jobban hiányzik egy férfi az ágyából és egyéb testrészébõl.
Azt mondta azért választotta az ismerkedésnek ezt a formáját mert nappal általában dolgozik, este és éjszaka pedig otthon tölti idejét három éves kisfiával.
Pár napi netes ismerkedés után megbeszéltünk egy találkozót az õ házában, vidéken.
Kora este érkeztem meg hozzá. Õ, egy térd fölé érõ, fehér színû pántos ruhában fogadott. Fehér melltartó és egy fehér bugyi volt rajta, aminek alakja kissé áttûnt a csipõjénél.
Mosolyogva üdvözölt és miután átadtam neki az ajándékba vitt pezsgõt és édességet nagy puszit adtunk egymás arcára.
Éppen vacsoraidõben érkeztem, mert a fia már a terített asztalnál ült és evett.
Kihúzott nekem egy széket az asztalnál és leültetett. Vacsora közben hétköznapi dolgokról beszélgettünk, munka, szabadidõ, társkeresés, ilyesmik. Én alig bírtam a szemem az asztal fölött tartani mert fehér kis ruhája alig takarta el a bugyiját. Izgató volt és õ is észrevette, hogy tetszik nekem a látványa.
Amikor a fia befejezte a vacsorát beszaladt a szobába és játszani kezdett.
Mi is feláltunk és segítettem neki leszedni az asztalt. Átmentünk a konyhába és a pulton felejtett pezsgõt egy hirtelen mozdulattal berakta a hûtõszekrény legalsó rekeszébe de úgy hajolt le elõttem, hogy feszes fenekének alsó íve megmutattkozzon a ruhája aló. A farkam már így is mocorgott a farmeromban de most már elkezdette keményedni is.
-Nagyon szép popsid van. -mondtam neki szemérmetlenül.
-Örülök, hogy tetszik. - válaszolta, huncut mosollyal.
Közelebb lépett és megcsókolt. Hosszú percekig csókolóztunk egymásba fonódva.
Nyelvünkkel felfedeztünk a másik szájának szinte minden szegletét.
Közben kezeimmel feszes fenekét simogattam és markolásztam, ami nagyon tetszett neki is mert ágyékát egyre erõsebben nyomta a farkamhoz.
Egyik kezemmel annyira alányultam, hogy a segge felõl ujjaimmal elértem forró szeméremdomját. Tangája már teljesen átnedvesett és csak úgy csatakzott a puncija. Éreztem ahogyan szeméremszõrzete
#712   2018. 02. 21. szerda 16:46
BRIT BRIT
Pár hónapja regisztráltam egy társkeresõn azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ha lehet egyéjszakás kalandot találjak, mert elég régóta voltam már egyedül.
Sajnos elég sokáig a lehetséges jelöltek sem voltak éppen túlzottan elérhetõ közelségben. Sokat utazni pedig nem szerettem volna. Aztán szerencsémre az egyik nap regisztrált egy elvált 35 éves, gyermekes anyuka is a közelemben. Ildikó a neve.
Arcra nem volt éppen csúnya. Barna, kissé göndör haja éppen csak a válláig ért. Alakra kissé teltkarcsú volt, de egyátalán nem volt ducinak mondható. Éppen csak annyi felesleg volt rajta amennyi szerintem a szülés után maradt rajta, a combján a hasán és a csípõjén.
Nagy és a szoptatástól kissé megereszkedett mellei voltak. De ez csak még érzékibbé tette a látványát. Az ilyen nõk ezerszer izgatóbbak kissé felöltözve mint más tipusú nõtársaik. Gömbölyû és olyan feszes feneke volt, hogy egy bolhát el lehetett volna pattintani róla.
Elkezdtünk ismerkedni és elmesélte, hogy kb. két éve vált a férjétõl és egyre jobban hiányzik egy férfi az ágyából és egyéb testrészébõl.
Azt mondta azért választotta az ismerkedésnek ezt a formáját mert nappal általában dolgozik, este és éjszaka pedig otthon tölti idejét három éves kisfiával.
Pár napi netes ismerkedés után megbeszéltünk egy találkozót az õ házában, vidéken.
Kora este érkeztem meg hozzá. Õ, egy térd fölé érõ, fehér színû pántos ruhában fogadott. Fehér melltartó és egy fehér bugyi volt rajta, aminek alakja kissé áttûnt a csipõjénél.
Mosolyogva üdvözölt és miután átadtam neki az ajándékba vitt pezsgõt és édességet nagy puszit adtunk egymás arcára.
Éppen vacsoraidõben érkeztem, mert a fia már a terített asztalnál ült és evett.
Kihúzott nekem egy széket az asztalnál és leültetett. Vacsora közben hétköznapi dolgokról beszélgettünk, munka, szabadidõ, társkeresés, ilyesmik. Én alig bírtam a szemem az asztal fölött tartani mert fehér kis ruhája alig takarta el a bugyiját. Izgató volt és õ is észrevette, hogy tetszik nekem a látványa.
Amikor a fia befejezte a vacsorát beszaladt a szobába és játszani kezdett.
Mi is feláltunk és segítettem neki leszedni az asztalt. Átmentünk a konyhába és a pulton felejtett pezsgõt egy hirtelen mozdulattal berakta a hûtõszekrény legalsó rekeszébe de úgy hajolt le elõttem, hogy feszes fenekének alsó íve megmutattkozzon a ruhája aló. A farkam már így is mocorgott a farmeromban de most már elkezdette keményedni is.
-Nagyon szép popsid van. -mondtam neki szemérmetlenül.
-Örülök, hogy tetszik. - válaszolta, huncut mosollyal.
Közelebb lépett és megcsókolt. Hosszú percekig csókolóztunk egymásba fonódva.
Nyelvünkkel felfedeztünk a másik szájának szinte minden szegletét.
Közben kezeimmel feszes fenekét simogattam és markolásztam, ami nagyon tetszett neki is mert ágyékát egyre erõsebben nyomta a farkamhoz.
Egyik kezemmel annyira alányultam, hogy a segge felõl ujjaimmal elértem forró szeméremdomját. Tangája már teljesen átnedvesett és csak úgy csatakzott a puncija. Éreztem ahogyan szeméremszõrzete
#711   2018. 01. 24. szerda 15:29
X Törölt felhasználó (805295) VIP
Remélem a legközelebbi erotikus történetem az élet írja, úgy alakult, hogy életem eddigi részének örökre vége pardon1 . sajnos nem kaptam több esélyt ... igyekszem lezárni a múltat, levonom a konzekvenciákat... s nyitok majd valami új felé (nem , neten keresve) rl életben esélyt adni magamnak és valakinek, aki úgy fogad el ahogy vagyok!!!!!!!! Remélem akad olyan férfi valahol. Hm... ...... és ha sikerül majd írom is.
#710   2017. 05. 14. vasárnap 18:34
triumvirátus triumvirátus
A következő pillanatban csak arra emlékszem, ahogy a konyhaasztalon fekszem és a kemény farka ki-be jár bennem. Nagyon tetszett, ahogy bánt velem. gyengéden, szerelmesen, ugyanakkor hevesen tudott dugni. Pont így szeretem. Sóhajtozva, összeölelkezve élveztünk el egyszerre. Igazán frissítő érzés a kávé mellé. Kicsit még visszabújtam a páromhoz, aki még aludt. Átkaroltam szorosan. A hétvégi férjem pedig mellém feküdt és a félkemény farkát még becsempészte a puncimba. így pihentünk még egy órácskát. A reggeli és egy újbóli kávézás után érdekesen alakultak a dolgok. A férjem pecázni akart a tóban, ami közvetlenül a nyaraló mellett volt. A barátunk pedig a Forma-1 futamot akarta nézni a nagy teraszi kivetítőn. Én pedig mindkettőjüket akartam. A férjem bedobálta a szereléseket és várt a a kapásra. Úgy gondoltam, hogy most én leszek a kapás. Így hát odamentem hozzá és cicázni kezdtem vele. Aminek az lett a vége, hogy a farkába ültem és így szeretkeztünk. Aztán jött egy igazi kapás, és azzal lett lefoglalva. Nekem sem kellett több, átmentem a Forma-1-s teraszra. Szerencsémre igen unalmas körök következtek, így rám is maradt ideje a kedvesnek. Négykézlábon álltam, hátulról volt bennem, igen vehemensen, így fél szemmel nézhette a futamot és én is jól éreztem magam. Sajnos izgalmas körök kezdődtek, viszont a halak kapókedve alább hagyott. Ismét a horgászom farkán kaptam magam. Szeretem, ahogy szemben ülök vele a férfiasságán és szívogatja a melleimet. Már majdnem elélveztem. Kapás. Irány a Forma-1. Most oldalról kezdett el mozogni bennem és közben simogatta a csiklómat. Uhhhh.. ez nagyon bejön. Totál nedves puncival, orgazmustól egy hajszálnyira.....felvezető autó. Irány a tópart. éppen egy kicsit belém tolta a farkát a férjem... kapás. itt már majdnem elszakadt a cérna nálam. Orgazmus közeli állapotban két kemény farkú fickó csak félig dug meg? Nevetést hallottam a srácok felől, s láttam, ahogy felém közelednek. Felkaptak és bevittek a szobába. Mindkettőjüket orálisan kényeztettem, ők ezt becsülettel viszonozták és alaposan megkeféltek, és akkora, de akkora orgazmusunk lett, ismét egyszerre. Ez nagyon jó érzés, ahogy három ember összehangolódva ér a csúcsra, aztán elernyed. Élvezetem ezt a helyzetet. Sajnos el kellett válnom az új férjemtől, de csak egy kis időre. Megbeszéltük, hogy ezen a nyáron többször megismételjük.
#709   2017. 05. 14. vasárnap 17:37
X Törölt felhasználó (1771082)
Szuper érzéki..... eljen
(Ez egy válasz triumvirátus üzenetére (2017. 05. 14. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 14. vasárnap 17:09
Nekem kell két, három óra a regenerálódásra, hogy újra tudjak élvezni. A férjem is hasonló adottsággal bír. A hétvégi férjem, viszont egy óra múlva ismét hadirendbe állított férfiassággal kezdett simogatni és csókolgatni. a férjem még pihenkélt, így őt nem zavarva kezdtünk játszadozni. A puncim benedvesedett, bár éreztem, hogy orgazmusom nem lesz, de igen kellemes érzés volt. Szóval a pusziknak az lett a vége, hogy beleültem új férjem farkába és átölelve, csókolva egymást lassan mozogtam föl-alá. Egy jó darabig így élveztük az együttlétet, majd gyengéden négykézlábra állított és hátulról hevesen elkezdte a lucskos puncimat döngetni. Imádom ezt a pózt és szeretem a tocsogó hangokat, ahogyan csattog a fenekemen az ágyéka és a nedves testrészeink összeütődnek. Azt gondoltam, hogy nem lesz orgazmusom, csak kellemes élményem. Az összkép hatására azonban a semmiből egy hatalmas orgazmus kúszott elő. Sikítva élveztem el a barátunkkal együtt. Teljesen megtöltött a spermájával. Hihetetlen jó érzés volt. Ekkor vettem észre, hogy a férjem figyelt bennünket és neki is tetszhetett a dolog, mert igen keményen állt a farka. Még fel sem ocsúdtam az orgazmusból, mikor odajött és hanyatt döntve, misszionárius pózban kezdte el dugni a gecis puncimat. Ezt már nagyon régen szerette volna kipróbálni. Hát most megtehette. Nagyon felizgatta a helyzet és egy kis idő után Ő is belém élvezett. Így lett duplán megtöltve a puncim és ezt nagyon-nagyon élveztem. Jól szétkúrt puncival és dupla adag spermával megtöltve, kielégülten öleltem magamhoz a fiúkat, élveztem a testük közelségét. Már késő délutánba, estébe hajlott az idő, mikor kezdtünk ismét magunkhoz térni. Könnyed vacsora, italokkal megspékelve. Desszertként én ismét őket kívántam. Egyszerre akartam érezni őket, ahogy szerelmeim együtt tolják belém a farkukat. Hosszas szopatás és felváltva nyalás után meg is kaptam mindkettőjüket. A férjem az ágyra feküdt, én pedig háttal neki, beleültem a farkába. A hétvégi szerelmem pedig szemből tolta belém a másik farok mellé a szerszámát. Mozdulni is alig tudtam, bár megtették ezt ők helyettem. A kiszolgáltatottság, biztonság és a feszítő érzés, amit a puncimban éreztem rövidesen a csúcsra juttatott. Most egyszerre élveztünk el mindhárman. Ismét dupla adag spermát kapott a puncim. Imádtam. Kifáradtan, békésen aludtunk reggelig. Valami zörejt hallottam a konyha felől és félálomban, szinte öntudatlan elindultam megnézni, hogy mi lehet az. A barátunk próbált kávét főzni, persze segítettem neki. A frissen főtt kávé mellett, néhány keksz kíséretében, nevetgélve osztottuk meg a tegnapi élményeinket. tetszett a társasága, mert nemcsak jó szerető, hanem kellemes ember is volt. Ez megnyugvással töltött el. Nemcsak egy farkat kaptam, hanem egy érzelmi feltöltődést is. átöleltük egymást és hosszasan csókolózni kezdtünk.
#708   2017. 05. 14. vasárnap 17:09
Nekem kell két, három óra a regenerálódásra, hogy újra tudjak élvezni. A férjem is hasonló adottsággal bír. A hétvégi férjem, viszont egy óra múlva ismét hadirendbe állított férfiassággal kezdett simogatni és csókolgatni. a férjem még pihenkélt, így őt nem zavarva kezdtünk játszadozni. A puncim benedvesedett, bár éreztem, hogy orgazmusom nem lesz, de igen kellemes érzés volt. Szóval a pusziknak az lett a vége, hogy beleültem új férjem farkába és átölelve, csókolva egymást lassan mozogtam föl-alá. Egy jó darabig így élveztük az együttlétet, majd gyengéden négykézlábra állított és hátulról hevesen elkezdte a lucskos puncimat döngetni. Imádom ezt a pózt és szeretem a tocsogó hangokat, ahogyan csattog a fenekemen az ágyéka és a nedves testrészeink összeütődnek. Azt gondoltam, hogy nem lesz orgazmusom, csak kellemes élményem. Az összkép hatására azonban a semmiből egy hatalmas orgazmus kúszott elő. Sikítva élveztem el a barátunkkal együtt. Teljesen megtöltött a spermájával. Hihetetlen jó érzés volt. Ekkor vettem észre, hogy a férjem figyelt bennünket és neki is tetszhetett a dolog, mert igen keményen állt a farka. Még fel sem ocsúdtam az orgazmusból, mikor odajött és hanyatt döntve, misszionárius pózban kezdte el dugni a gecis puncimat. Ezt már nagyon régen szerette volna kipróbálni. Hát most megtehette. Nagyon felizgatta a helyzet és egy kis idő után Ő is belém élvezett. Így lett duplán megtöltve a puncim és ezt nagyon-nagyon élveztem. Jól szétkúrt puncival és dupla adag spermával megtöltve, kielégülten öleltem magamhoz a fiúkat, élveztem a testük közelségét. Már késő délutánba, estébe hajlott az idő, mikor kezdtünk ismét magunkhoz térni. Könnyed vacsora, italokkal megspékelve. Desszertként én ismét őket kívántam. Egyszerre akartam érezni őket, ahogy szerelmeim együtt tolják belém a farkukat. Hosszas szopatás és felváltva nyalás után meg is kaptam mindkettőjüket. A férjem az ágyra feküdt, én pedig háttal neki, beleültem a farkába. A hétvégi szerelmem pedig szemből tolta belém a másik farok mellé a szerszámát. Mozdulni is alig tudtam, bár megtették ezt ők helyettem. A kiszolgáltatottság, biztonság és a feszítő érzés, amit a puncimban éreztem rövidesen a csúcsra juttatott. Most egyszerre élveztünk el mindhárman. Ismét dupla adag spermát kapott a puncim. Imádtam. Kifáradtan, békésen aludtunk reggelig. Valami zörejt hallottam a konyha felől és félálomban, szinte öntudatlan elindultam megnézni, hogy mi lehet az. A barátunk próbált kávét főzni, persze segítettem neki. A frissen főtt kávé mellett, néhány keksz kíséretében, nevetgélve osztottuk meg a tegnapi élményeinket. tetszett a társasága, mert nemcsak jó szerető, hanem kellemes ember is volt. Ez megnyugvással töltött el. Nemcsak egy farkat kaptam, hanem egy érzelmi feltöltődést is. átöleltük egymást és hosszasan csókolózni kezdtünk.
#707   2017. 05. 14. vasárnap 16:40
Hosszabb aprólékos szervezés után sikerült közös időpontot találnunk egy hármasban eltöltött izgalmas hétvégére. A kedvesemmel hamarabb érkeztünk a nyaralóba közös barátunk előtt. Az előkészületekkel való foglalkozás közben simogatásokkal, összeölelkezésekkel és fantáziálgatásokkal tettük színesebbé a várakozási időt. Hamarosan megérkezett a társaságunk is. Néhány könnyű ital mellett, oldott hangulatban kezdtünk bókolni, udvarolni egymásnak.Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, kezdetben csak a szemünkkel, majd a kezünkkel, m és megkezdtük az ismerkedést. Már mindhárman közel ültünk egymáshoz, két oldalamon a két izgatott férfival, a férjemmel és a barátunkkal. Így folytatódott tovább az ismerkedés, bátrabb simogatások, mély egymás szemébe nézések, kéz megszorítások közepette. Ekkor a párom finom puszikat adott a nyakamra és kedvesen cirógatott. Erre reagálva a srác érdekes dolgot vetett fel. Az volt a kérése, hogy Ő is had lehessen a párom ezen a hétvégén, úgy szeretne közeledni, ahogy a férjem teszi és persze Ő is ugyanolyan odaadó lesz. Tetszett az ötlet, két férj egy hétvégére......Nincs különbség, teljesen egyformán lehetek velük, nagyon is izgatott a dolog. Ettől a gondolattól vezérleve, Ő is elkezdett puszikkal elhalmozni. Négy kéz, két száj, minden kis apró zeg-zugomat bejárta. Szinte észre sem vettem, mikor kerültünk az ágyba. Forró volt az arcom, mélyen vettem a levegőt. A puncim csupa lucsok volt, a srácok pedig nagyon finomak és gyengédek. A mindenhol cirógató kezek és a folyton puszilgató szájak között, teljesen el voltam veszve. Erőt vettem magamon és "én jövök!" felkiáltással el kezdtem én is kényeztetést. Én teljesen meztelenül, a fiúk még felöltözve "ez így nem kiegyenlített" mondtam, és elkezdtem vetkőztetni őket. A férjeim szerszáma már ágaskodott, és olyan jó volt hozzájuk érni, a számba venni, érezni a keménységüket, ahogy a szájpadlásomnak neki ütődnek, vagy néha utat tör, becsusszannak a torkomba. Izgalmas volt a két kemény farkat egyszerre érezni a kezemben és a számban, sőt egyszerre a számban a két farok. A férjem leült a kanapéra, a számat a farkára igazította és a pucsító fenekemet kissé széthúzva betessékelte a vendéget. nem kellet nagyon erőlködnie, a nedves puncimba tövig behatolt. remegés járta át a testem, nagyon jó volt érezni a férjeim farkát a testréseimben. Ahogy ki-be járnak, egyre nagyobb élvezetet nyújtva. Aztán cseréltek, és ismét kellemes érzés volt azt a farkat szopni, amely még az előbb a puncimat döngette és amelyiket szoptam, most a puncimban érezni. A testi élvezet és a lelki gyönyör, hamar a csúcsra juttatott. A második csere után hatalmasat élveztem. Nagyon jó érzés volt a két farok között elengedni magam és érezni, ahogy végigjárja a testemet a gyönyör. A srácok még tovább bírták, aztán ők is mélyeket sóhajtva élveztek belém. Egyikük a számba, másikuk a puncimba. Hatalmas élmény volt egymást átkarolva, pihentünk ezek után.
#706   2017. 05. 09. kedd 19:26
faresz26 faresz26
Ha valaki ide nem mer irni, mert leszoljak,meg belekotnek helyesirasi hibaba, hazugsagnak gondoljak es megszoljak, akkor irja meg nekem privatba erotikus tortenetet. En szivesen olvasnam es nem fogom kritizalni. Heroltom van a sok irigy, beszologato emberekbol nekem is. Szoval szivesen sztorizgatnek hasonszoru parokkal,nokkel, ferfiakkal. Varom privatba a torteneteket,otleteket.
#705   2017. 05. 09. kedd 17:53
X Törölt felhasználó (1668882)
Nagyon tetszett!
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 12. 07. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 11:34
Riadtan nézett rám; láttam a szemében a zavart, a bűntudatot. Kutatta a tekintetem, hogy vajon hogyan reagálok. Haragszom? Meggondoltam magam, de már túl későn, és most minden elromlott köztünk? Lehet, hogy túl messzire ment el a fényképpel, amit küldött? Csak egy pillanat volt, de láttam a szemében a félelmet, hogy esetleg valami jóvátehetetlenül tökrement közöttünk… de én ekkor rámosolyogtam, magamhoz húztam és hosszan, szenvedélyesen megcsókoltam. Éreztem, ahogy megnyugszik a karjaimban, hálásan bújt hozzám. Aztán végre észrevette, hogy a csípőjét keményen nyomja valami és huncut mosolyra szaladt a szája. Egy pillanat alatt visszatért a végzet asszonya szerepéhez, mert felnézett rám kéjsóváran és azt kérdezte:”Akarod hallani, hogy szórakozott a kis feleséged az éjjel?” Bólintottam, ő pedig megfogta a farkam és besétáltunk a nappaliba, úgy, hogy közben egy pillanatra sem engedett el. Leültünk a kanapéra, mélyen a szemembe nézett és elkezdett mesélni. De ezt a történetet már ismeritek smile
#704   2016. 12. 07. szerda 14:49
alive alive
Szuper történet volt, köszönöm smile
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 12. 07. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 11:34
Riadtan nézett rám; láttam a szemében a zavart, a bűntudatot. Kutatta a tekintetem, hogy vajon hogyan reagálok. Haragszom? Meggondoltam magam, de már túl későn, és most minden elromlott köztünk? Lehet, hogy túl messzire ment el a fényképpel, amit küldött? Csak egy pillanat volt, de láttam a szemében a félelmet, hogy esetleg valami jóvátehetetlenül tökrement közöttünk… de én ekkor rámosolyogtam, magamhoz húztam és hosszan, szenvedélyesen megcsókoltam. Éreztem, ahogy megnyugszik a karjaimban, hálásan bújt hozzám. Aztán végre észrevette, hogy a csípőjét keményen nyomja valami és huncut mosolyra szaladt a szája. Egy pillanat alatt visszatért a végzet asszonya szerepéhez, mert felnézett rám kéjsóváran és azt kérdezte:”Akarod hallani, hogy szórakozott a kis feleséged az éjjel?” Bólintottam, ő pedig megfogta a farkam és besétáltunk a nappaliba, úgy, hogy közben egy pillanatra sem engedett el. Leültünk a kanapéra, mélyen a szemembe nézett és elkezdett mesélni. De ezt a történetet már ismeritek smile
#703   2016. 12. 07. szerda 11:34
DOMINikA DOMINikA

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!