Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#642   2015. 12. 04. péntek 23:27
DOMINikA DOMINikA
IV.: (folyt)

Csak addig-addig biztatott a férjem, míg felvállaltam, hogy kettesben találkozom vele. Mondjuk, engem is izgatott, igazán kibontakozni, teljesen átadni magam csak úgy tudom, ha kettesben vagyunk. Túl az első csókon, már én is nagyon vágytam őt, és bizony megijesztett az érzés, úgy tűnt, mintha beleszerettem volna ebbe a srácba. De aztán letisztult, ez csak a testi vágy.

Vacsorára hívott, és elfogadtam. A férjem lehet, hogy izgatottabban készült erre, mint én magam, szinte a ruháimat is ő készítette ki. Mondanom sem kell, hogy ha azokat veszem fel, egy igazi ribanc képét festettem volna. smile Szolidan szexi, elegáns öltözéket választottam, természetesen miniszoknya, magassarkú, mert - szerénytelen ugyan - a lábaimra büszke vagyok. Nem csinálok a helynek reklámot, de igazán alkalmas volt egy ilyen vacsorára. Romantikus környezet, halk zene, remek konyha. A fiú izgatott volt végig, szinte remegett a kezében az evőeszköz. Most kérdezett rá először, hogy ha férjnél vagyok, hogyan tudtam eljönni otthonról. Óvatosan megkerültem a választ, kértem, hogy ne kergessen bele hazugságba, hagyjuk ezt a témát. Megértett.

A vacsora után sétálni hívott, amit csak vonakodva fogadtam, tekintve, hogy a magassarkú cipőm nem túl kényelmes viselet. És itt éreztem, hogy kezdeményezhetek. Mondtam, hogy olyan helyre vigyen, ahol levehetem a cipőm végre. Nagyon meglepődött, de aztán vehette a lapot, mert 4-5 perc séta után kinyitott egy lépcsőházajtót, és közölte, mutat egy helyet, ahol levehetem a cipőm.

Nagyon kedves kis lakása van, amellett, hogy igazi legénylakás. Látszott, hogy számolt az eshetőséggel, hogy feljövök, hibátlan rend volt. És véletlenül, pont volt behűtve pezsgő. A nagyobbik szoba nappalinak volt berendezve, ott ültünk le. Én egy sarokülőre, ő velem szemben egy fotelbe. És csevegtünk... Meg pezsgőztünk... De valahogy, csak nem kezdeményezett. Mesélt sok mindenről, de mintha inába szállt volna a bátorság. Pedig azt hittem, én fogok visszakozni. Pakolgattam a lábaim keresztbe, mindenhogy, de csak nézte, semmi jelet nem fogadott jól, én meg nem akartam lerohanni.

Aztán egyszer csak, megtört a jég. Rákérdezett, hogy végül is minek köszönheti, hogy itt vagyok. Úgy döntöttem, hogy félig őszinte leszek. Elmondtam neki, hogy nagyon imponált ahogy udvarolt, és vonzó fiúnak tartom. Rákérdezett, hogy ezért kapta azt a csókot az irodámban? Mondtam, hogy igen, és remélem, nem esett neki rosszul, vagy nem bánta meg. Erre szabadkozott, hogy dehogy is, élete egyik legjobb csókja volt. El sem hitte, hogy megtörtént. Látod? Most meg itt vagyok. Azért, mert nekem is jól esett az a csók. Aztán felpattant, kisietett a konyhába, és egy száll rózsával tért vissza. "Hátha kapok még egyet!" - mondta mosolyogva, és átadta a virágot.
#641   2015. 12. 04. péntek 23:22
DOMINikA DOMINikA
III.: (folyt)

Bizonyára tudjátok, hogy mi nők, erősen hormon-vezéreltek vagyunk. Én különösen, és a középidőmben iszonyatosan vágyom az erotikát, akarom a szexet. De eddig ez leginkább itthon történt, vagy magunk, vagy valaki szexpartner társaságában, többesben. Most azon kattogott az agyam, hogy milyen lehet ezzel a fiúval kettesben. Hogy nincs senki más, csak mi. Hogy odaadhatom magam testestől, lelkestől. Nagyon izgatott a gondolat, és ezt akárhányszor itthon elmondtam, mindig biztatást kaptam a férjemtől: Tedd meg! De féltem is egy picit, hogy fog ezek után rám nézni? Nem teszem-e tönkre a házasságunkat? A férjem győzködött, hogy ne gondoljak hülyeségekre, ezt ő nagyon akarja, és ettől csak csodásabb lesz. Elhittem...

Másnap megint rózsát kaptam a cégnél, megint puszit szeretett volna érte. Ismét édes, finom puszikat nyomott az arcomra, ám sokkal lassabban, mint előző nap. Mikor egyik arcfelemről, a másikra fordult a puszival, "véletlen" összeért a szánk, és én azonnal kihasználtam, megcsókoltam. Nagyon édesen csókolt, majdnem beleszédültem. Nem volt tolakodó a nyelve, de tudta, hogyan kell használni! Rásimultam a testére, és átöleltem a nyakát. Ő meg csak lógatta félénken a karját, és úgy csókolt. Mivel rájöhetett, hogy ebből a csókból még nem akarok szabadulni, gyengéden átölelte a derekam, és ő is hozzám simult. Éreztem, hogy megkeményedik a férfiassága, és meglepett, mekkora hatalmas szerszámot nyom az ölemhez.

Aztán eltelt néhány perc, és kibontakoztunk egymás karjaiból. Ő zavartan meg sem tudott szólalni, neme pedig tocsogott a bugyim. Még adtam egy puszit a szájára, és ő elment. Aztán küldött néhány emailt, hogy még nem tért észhez, azt sem tudja, hogy hol van, fiú-e, vagy lány! smile

Hát, ezt el kellett itthon meséljem, de nem hagytam magam csak úgy "megbaszni" a konyhaasztalon. De nem ám! smile Ahogy meséltem a csókot, a férjemnek iszonyatos kemény lett a farka, és nagyon meg akart kapni engem, de nem! Leültettem a nappaliban, és leültem vele szemben egy fotelben, és végig kellett nézni, ahogy egy vibrivel masztizom! Hozzám sem érhetett. Mondtam, hogy akkor azonnal öltözöm, és ennyi a mai szexnek! smile És végignézte, miközben én azt meséltem neki, hogy mit fogok csinálni ezzel a kisfiúval. És kibírta! Mikor elélveztem, láttam, hogy már ő is játszik magával. Adtam egy csókot a makkjára, és azonnal teleélvezte az arcom! Szóval, tényleg izgatja ez... smile

Másnap a kisfiú szinte nálam kezdett, de nem sok időm volt vele foglalkozni, televágtak munkával, így kedvesen, de elhajtottam. Csak néhány emailt váltottunk, amiben randit kért, a cégen kívül. Na, ettől beremegősödött a gyomrom. Akartam is, meg nem is. Végül, belementem.

Nos, megtörtént a randi, de két dolognak kellett eleget tegyek. Akartam a saját élvezetem is, és szerettem volna valami szerepet a férjemnek is. Az már biztos volt számomra, hogy a férjem jelenléte, vagy csak a szóba hozása is blokkolóan hatna erre a fiúra, szóba sem jöhet olyan szitu, amin jelen van
#640   2015. 12. 03. csütörtök 13:25
DOMINikA DOMINikA
II.: (folyt)

Ez akár lehetett volna egy általunk már megszokott hármas szex is. Aztán jött a minapi eseménysor kezdete, feltűnt egy izgalmas kis fickó, aki 26 éves, nagyon intelligens, a szó legjobb értelmében charme-os, jóképű, és kedves. Nem is én kezdtem ki vele, hanem ő "mozdult rám" és nagyon édesen, nagyon hosszan udvarolt nekem. Tudta, hogy férjnél vagyok, de hajtotta valami, meg akart szerezni. Nagyon tapintatosan kezdett bele, nem volt sértő, vagy kellemetlen, sőt! Imponált nekem a közeledése. Persze, ezt elmeséltem itthon a férjemnek, aki rettenetesen felizgult ettől. Néhány mondatot meséltem csak a fiúról, de valószínűleg olyan átéléssel, vagy olyan részletességgel adtam elő, hogy a konyhaasztalon kötöttem ki, iszonyatosan megdugva. Hát, tényleg izgatja...

A fiú a munkahelyemen, csak nyomult rám, és én néha eljátszottam a gondolattal, milyen is lenne őt "elkapni", milyen lehet vele az ágyban. Ha ingben, és nyakkendőben jött be dolgozni, akkor az eleganciája ragadott magával, ha farmerben, akkor a seggén feszülő nadrág látványa. Aztán úgy döntöttem, belemegyek a játékba, felveszem a kesztyűt, és flörtölni kezdtem vele. Meglepő, de szinte azonnal egy hullámhosszra kerültünk, és nekem a munkaidőm kellős közepén kellett bugyit cserélnem, annyira izgatott engem is a dolog.

Itthon elmeséltem, megint csak fergeteges szex. Ijesztő, de elkezdtem élvezni a helyzetet. És egyre jobban érdekelt az én kis kollégám, aki ugyan egy emelettel fentebb dolgozik mint én, de igen sokat sertepertél körülöttem a cégnél. Egyre rövidebb szoknyákban mentem be dolgozni, az elmaradhatatlan fekete harisnyáimban, és bár cefetül kényelmetlen, de magassarkúkban. És meglett a hatás, egy vitathatatlanul dagadó öltönynadrágot eredményeztek, melyet igyekezett takargatni ez a fiú, de nem sok sikerrel. Szóval, megkívánt! És ez tetszett. Egyre pikánsabb témákról beszélgettünk, már elmerte mondani, hogy végtelenül vonzónak talál, és ha nem lennék férjnél, hát elkezdene udvarolni. Mondtam neki, hogy én eddig is azt éreztem, hogy udvarol, és nagyon jól is esett. Édes volt, mert zavarba jött, és csak azt kérdezte, hogy "lejött" nekem ez? Igen, lejött. És nem vagyok ezen felháborodva? Hogyhogy? Megnyugtattam, hogy ez egy ártalmatlan, ártatlan kis játék, úgy hívják flört, és ne aggódjon, nekem is tetszik. Na, azt hiszem, ezzel adtam alá a lovat.

Nos, azt hiszem azzal, hogy elmondtam, tetszik a flört, tényleg adtam a fiú alá a lovat, gőzerővel udvarolt. Még egy száll rózsát is kaptam az egyik nap, amit természetesen, egy puszi kíséretében szeretett volna átadni. Ügyes húzás, tetszett a kísérlet, hagytam, hogy megpusziljon. Nagyon finom, nagyon érzéki puszikat kaptam, amit nem kapkodott el, lassan, óvatosan nyomott az arcomra. Mikor ezt itthon elmeséltem, ismét a konyhaasztalon kötöttem ki, amit nem is értek, mert mi nagyon ágyhoz kötöttek voltunk eddig. Most meg, kétszer gyors egymásutánban a konyhában lettem "letarolva".
#639   2015. 12. 03. csütörtök 12:59
DOMINikA DOMINikA
Az alábbi történetet egy fórumon olvastam, de szeretném veletek megosztani, mert ez a legizgatóbb történet, amit valaha hallottam!!:

"Elöljáróban, el kell mondanom, hogy nagyon nehezen értettem meg, és még nehezebben szoktam meg, hogy vagytok, hogy van ilyen: Cuckold! Mi lehet abban jó, hogy valakit megcsal a felesége, hogy mással folytat intim viszonyt a párunk? Volt már dolgunk többes erotikával, de az más. Ez egy igen új, és nagyon fura élmény volt nekem, és a kezdetekben nem is hittem ebben, nem hittem a férjemnek. Azt hittem, tesztelni akar, arra gondoltam, hogy a hűségemet vizsgálja. Dühített is egy kicsit, miért akar belehajszolni olyanba, ami veszélyezteti a házasságunkat. Aztán szépen, lassan rájöttem, hogy ez nem egy trükk, vagy nem egy teszt, ez valóban izgatja őt, valóban azt akarja, hogy mással szeretkezzem.

Már akkor igazán lázban égett, ha mentünk valahová, és én kiöltöztem valami szexi ruhába, és látta, más férfiak megbámulnak. Ha pedig flörtbe bocsátkoztam egy-egy pasival, az igazán felajzotta, és este olyan szexben volt vele részem, hogy csak na! Szóval, kezdtem ráébredni, hogy ez tényleg jó neki, valóban ezt akarja. Egy nap úgy döntöttem, leültetem, és megbeszéljük ezt, töviről, hegyire. Már a beszélgetésnek nagy hatása volt rá, csak a téma feszegetésétől iszonyatosan beindult, rettentő erekciója lett, aminek szintén én élveztem a hasznát. Minden esetre letisztáztuk, bármi is történik, az nem veszélyeztetheti a házasságunk, nem mehet a kapcsolatunk rovására. Addig megyünk el, míg az "csak" jól esik, de nem fáj. Erre elmondta, hogy ebben pont az a lényeg, pont az a fontos, hogy legyen benne egy kis megalázottság, egy pici fájdalom, a megcsaltság érzése. Még ha, művi úton is van előidézve. Ez egy picit bekavart nekem, nem nagyon értettem, de mivel vannak bennem is hasonló érzések, igyekeztem elfogadni. Rádöbbentem, hogy én is szeretem a megalázottság érzését, csak én másképp, mint ő. Nagyon jól esett ezekről őszintén beszélgetni, végre helyrekerült minden. Boldogan sütöttük egymásra a ránk passzoló jelzőket: Ő Cuckold, én MILF, ugyanis szenvedélyesen rajongom a nálam lényegesen fiatalabb srácokért.

Volt is néhány - viszonylag elhanyagolható - kísérletünk, amik ugyan izgalmasak voltak, és szexbe is torkollottak, de ezek nem voltak az "igazi" cuckold élmények, és nekem sem azt hozták, amit szerettem volna. Ha beszélhetek nyíltan, és alpárian, akkor volt két eset, mikor "nagyon megbasztak", de igazán esetlen, kapkodós, felkészületlen volt a dolog, és csak azért esett meg, hogy "legyen már valami", de egyáltalán nem ragadott magával. Inkább az utána következő otthoni szex volt nagyon jó, iszonyatosan felajzotta a férjem, és amiket ezek után az alkalmak után kaptam, nos az varázslatos volt. Arra mindenképp jó volt, hogy fellendítse az itthoni dolgokat. De nekem sem volt az az igazi varázslat, amit egy idegen pasi teste adhatna, és éreztem, hogy a férjemnek sem volt az, amit várt tőle."

Jöhet a folytatás? nyes
#638   2015. 10. 02. péntek 09:02
Uj_Par Uj_Par
Mi is várjuk! crazya
(Ez egy válasz Dzsesszika üzenetére (2015. 09. 26. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 26. szombat 21:36
A szitu amúgy nagyon izgalmas volt,tudtam hogy nagy a jövés menés körülöttünk,kézen fogtam és a nyaraló hátsó részéhez a kertbe mentünk. Nekidűltem a falnak,ő pedig hátulról megölelt,alig vártam hogy belém hatoljon de ez nem történt meg.Csalódottan néztem rá:"Akkor most hogy szeretnéd?" hát ami ezután következett az a legmerészebb álmaimat is felülmúlta.felülmúlta. Egyszerűen fogta magát és bevágott a csalános közepébe...szóval hagyományos módon szeretkeztünk,leszámitva azt hogy rettenetesen kényelmetlen volt a dolog.A hátamat csipte a csalán,meg nyomta az alatta lévő kavics,közben pedig még a lábam is görcsöt kapott.
Zoárd persze nagyon élvezte a dolgot,én kevésbé,nyögdécseltem ugyan de nem az élvezettől.Sajnos nem tudtuk befejezni a dolgot,megzavartak minket.szóval magunkra kapkodtuk a ruhát.Természetesen alig vártam a hétfőt hogy találkozzunk munkában,és persze a legjobban azt,hogy együtt lehessünk.Mivel ismét tárgyalásra kellett mennünk,ezért simán találtunk alkalmat arra.hogy befejezzük a dolgot.Igaz nem kapkodtunk most,és csak orálisan kényeztettem,de már akkor és ott tudtam hogy kell nekem ez a pasi..A későbbiekben még nagyon sok forró órát töltöttünk el,ha gondoljátok ezt később megirom.
#637   2015. 10. 01. csütörtök 20:59
X Törölt felhasználó (938370) VIP
Én várom!
(Ez egy válasz Dzsesszika üzenetére (2015. 09. 26. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A szitu amúgy nagyon izgalmas volt,tudtam hogy nagy a jövés menés körülöttünk,kézen fogtam és a nyaraló hátsó részéhez a kertbe mentünk. Nekidűltem a falnak,ő pedig hátulról megölelt,alig vártam hogy belém hatoljon de ez nem történt meg.Csalódottan néztem rá:"Akkor most hogy szeretnéd?" hát ami ezután következett az a legmerészebb álmaimat is felülmúlta.felülmúlta. Egyszerűen fogta magát és bevágott a csalános közepébe...szóval hagyományos módon szeretkeztünk,leszámitva azt hogy rettenetesen kényelmetlen volt a dolog.A hátamat csipte a csalán,meg nyomta az alatta lévő kavics,közben pedig még a lábam is görcsöt kapott.
Zoárd persze nagyon élvezte a dolgot,én kevésbé,nyögdécseltem ugyan de nem az élvezettől.Sajnos nem tudtuk befejezni a dolgot,megzavartak minket.szóval magunkra kapkodtuk a ruhát.Természetesen alig vártam a hétfőt hogy találkozzunk munkában,és persze a legjobban azt,hogy együtt lehessünk.Mivel ismét tárgyalásra kellett mennünk,ezért simán találtunk alkalmat arra.hogy befejezzük a dolgot.Igaz nem kapkodtunk most,és csak orálisan kényeztettem,de már akkor és ott tudtam hogy kell nekem ez a pasi..A későbbiekben még nagyon sok forró órát töltöttünk el,ha gondoljátok ezt később megirom.
#636   2015. 09. 27. vasárnap 00:23
Chipelek Chipelek
Igen várjuk ,köszönjük jó történet wave finom
#635   2015. 09. 26. szombat 21:36
Dzsesszika Dzsesszika
#634   2015. 09. 19. szombat 20:24
Dzsesszika Dzsesszika
Szóval hamar kiütött az ital,félájultan feküdtem egy kicsit aztán összeszedtem magam,és némi víz megivása után kimentem a többiekhez a kertbe énekelni és táncolni.A szememmel folyton Zoárdot kerestem,de nem értettem magamat..miért??Arrogáns,nagyképű,lekezelő..sikerült magam felbosszantani annyira hogy vettem a bátorságot és bementem a nyaralóba utána,hogy "na majd én most megmondom neki a magamét"Ott állt velem szemben,két felespohárral a kezében,ugyanazzal a macsós mosollyal mint amikor bemutatkozott:-Iszunk egyet együtt kollegina?"nem tudtam nemet mondani..nagyon bátran lehúztam a szilvapálinkát,aztán azzal a lendülettel átöleltem Zoárd nyakát és szájoncsókoltam.Ne kérdezzétek miért..szívemből gyűlöltem,utáltam,de ilyen szenvedéllyel még nem csókoltam senkit.Csak egy pillanatra szakadt el egymástól a szánk,amikor kinyögte:-Ezt nem lenne szabad"aztán még vadabbul folytattuk.Hagytam hogy elkalandozzon a keze a melleimen,és igyekeztem minnél szorosabban hozzásimulni.Lüktetett a vér bennem,ha tehettem volna azonnal szeretkeztem volna vele,vadul és gátlások nélkül.De ő finoman és határozottan eltolt magától:-Meglátnak a többiek..lassabban.."Visszamentünk a kollégákhoz táncolni,aztán éjfél körül hazaindultam,hiszen Zoárd nyíltan az értésemre adta hogy nem fog több történni köztünk legalábbis azon az estén nem.Vegyes érzésekkel indultam útnak,de nem tagadom:vártam a találkozást vele hétfőn.Mindketten rezzenéstelen arccal ültünk egymás mellett az irodában,később a tárgyalásra vezető úton se esett szó a bulin történtekről.Már kezdtem úgy érezni hogy nagyot hibáztam,amikor lelasitott kicsit,elmosolyodott és feltette a nagy kérdést:"Ha annyira utálsz miért másztál rám a bulin"?Visszaválaszoltam:ugyanezt józanul is megtenném!De hiába..nem történt semmi..sem akkor sem az elkövetkezendő napokban,hetekben.Kezdtem elveszíteni a türelmemet,és már későn döbbentem rá hogy belesétáltam a csapdába..minden percben rá gondoltam,és a munkámat se tudtam jól végezni.A beteljesülésre egy hónapot kellett várnom,a következő buliig.A létszám most növekedett,de a hangulat lapos volt,a társaság lézengett jobbra balra,én pedig magányosan és reményvesztetten ültem a kertben egy asztal mellett..a sírás kerülgetett.Sokkal szexisebben voltam felöltözve órákat álltam a tükör előtt,és mégcsak rám se nézett egész este..
A semmiből termett elő és leült velem szemben.Igaz ami igaz:büzlött az alkoholtól."Mikor fejezzük be amit a múltkor elkezdtünk"?Nekiszegeztem a kérdést,de a választ már nem vártam meg,csókolni kezdtem a száját.Nem érdekelt hogy a kollégák ott vannak körülöttünk,belesuttogtam a fülébe hogy nagyon kívánom.A kezem lecsúsztattam a nadrágjára és kigomboltam,aztán lehajoltam és finoman szopni kezdtem a meredező szerszámát,amit ő hangos nyögésekkel köszönt meg.Simogatta a hajamat,aztán megfogta a vállamat,felemelt és megcsókolt.."Hol csináljuk?"nyögtem ki,mire ő:"Itt az asztalon szivem.."Bevallom nagy álmom volt az ilyen asztalon való szeretkezés most mégis nemet mondtam rá.
#633   2015. 09. 19. szombat 19:40
Dzsesszika Dzsesszika
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani életem legszebb nyarának történéseit.Nem ismerkedem,és nem keresek senkit,csupáncsak "nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek"alapon kiöntöm a szívemet,főképp azért mert az életemnek ez a gyönyörű és izgalmas korszaka immár lezárult sajnos..A neveket megváltoztattam a biztonság kedvéért,de egyébként mindent a történések szerint írok le.
Egy unalmas,tespedt kisvárosban lakom,ahol soha nem történik szinte semmi,de attól függetlenül mindig találnak az emberek kibeszélni való témát.Helyben dolgozom egy neves és nagy építőipari cégnél,adminisztrátor vagyok,vagy ha úgy jobban tetszik titkárnő.Tavasszal új főnökgárda került a céghez,amit egyáltalán nem fogadta, kitörő örömmel.Hírből ismertem az egyiket,városkánk tipikus rossz fiúja volt,élete értelmének a bulizást,a mértéktelen ivást és a nők hajkurászását tartotta,számtalan történet keringet a vad bulijairól és még több a folytonos félrelépéseiről,pedig már jóval túl volt a negyvenen,a nők mégis ragadtak rá.Mondjuk sosem értettem miért,nem volt jóképű,ráadásul rettenetesen arrogáns,elviselhetetlen stílusa volt legalábbis az én szememben.Magas,férfias alkat,vörösesszőke haj,és valami ami taszító volt számomra...Majdnem a fejéhez vágtam a mappámat,amikor szembetalálkoztam vele a folyosón:-Jó napot,én emlékszem magára...láttam már magát a városban többször-mértem végig a lehető leghűvösebben,és igyekeztem minnél fancsalibb arcot vágni hozzá.-Igen?hadd mutatkozzam be személyesen is...N.Zoárd vagyok...és felém nyújtotta a kezét.Belecsúsztattam a tenyeremet,lazán megszorította,láttam hogy végigmér tetőtől talpig.Na igen,futott át az agyamon a híre már megelőzte,de valószínűsítettem h tetszik neki a látvány.Bár szinte minden férfinak tetszik amit lát rajtam,eredeti szöszi haj,macskazöld szemek,kissé telt alkat,nagy mellek,formás popsi.Percekig szorongattam a kezét,mire rájöttem hogy illendő lenne bemutatkozni:K.Dzsesszika vagyok,próbáltam közönyös lenni,de legbelül felidegesített a szemtelen macsós mosolya.Az elkövetkezendő idők mély unszimpátiával teltek az ő részéről és az enyémről is,habár nap mint nap szoros közelségben voltunk,tárgyalásról tárgyalásra kísértem,és általában egy héten minimum háromszor összevesztünk,ha kellett ha nem..Nyár elején felhozta a céges buli ötletét,bevallom,még én is kitörő örömmel fogadtam.Boldog voltam hogy kiszakadhatok a szürke hétköznapokból,és egy estére elfelejthetem az unalmas házasságomat is.Emlékszem a buli estéjén tanácstalanul álltam a szekrényem előtt..közeledett a harmincadik születésnapom,de nem bírtam megállni hogy ne öltözzek fel szemtelenül szexisen.Mélyen dekoltált fehér felső,fekete térdnaci,szolid smink,aztán indulás a kolléganőkkel Zoárd nyaralójához,ugyanis nála volt a buli megtartva.Az arány se volt egyszerű:hét nő három pasi,és töménytelen mennyiségű ital.Mindenki közül én birtam legkevésbé a pálinkát,szinte sosem iszom,és ha iszom is gyenge alkoholos italokat,ez meg tömény szesz volt.
#632   2015. 09. 15. kedd 14:15
MaxSex MaxSex
... az alábbi történet fiatalon esett meg velem, és ismétlődött meg pár alkalommal, van folytatása is kellő számú érdeklődő esetén folytatom.
#631   2015. 09. 15. kedd 11:11
MaxSex MaxSex
A történet életem első élménye ... tizenhat voltam a MILF 36, legyen mondjuk Erika, az akkori 14 éves barátnőm, legyen Gabriella, nővére. Két gyerek, férj Kuvaitban dolgozik, fél évente egyszer hazanéz. A családtól tudtam, hogy lánykorában is voltak kicsapongásai, pl középiskolásan osztálykiránduláson a szálláshelyük egyik pincérével kefélt amikor rajta is kapták Erát, sok utánajárás eredményeképp nem vágták ki a suliból... Tehát Era szerette a faszt ...
Ő volt az első NŐ ( vulgárisan: baszás ) az életemben ... sok mindent mutatott és tanított aminek sok hasznát vettem a későbbiekben ....
Gabival fel-feljártunk hozzá, segíteni, néha a gyerekekre vigyázni, míg Ő épp valahol "szórakozott"
Szerette a jó zenéket és nekem mivel voltak Dj. ismerőseim, mindig a legfrissebbek voltak, kérte is hogy másoljunk neki a magnójára, de nekem akkor csak egy kazettás AKAI deckem volt, neki meg egy orsós Tesla B101. Megbeszéltük hogy egy délután felpakolunk és másolunk neki zenéket ... ( a Gabi akkor éppen valamiért adta az undokot - később kiderült hogy épp szédítette egy pasi ... ) Így egyedül mentem fel ... nyár vége volt, de még jó idő, vékonyan öltöztem. Másolgattunk válogatott a zenék között, közben beesteledett, a gyerekeket megfürdette és lefektette ... Ő is elment fürdeni, mondta hogy még másolunk még ... egy combközépig érő kombinépántos piros szatén hálóingben jött vissza és azt mondta szétbontaná az ágyat, ha végzünk ne kelljen kínlódnia vele, meg zajos is és nem szeretné felébreszteni a gyerekeket ... Ezután folytattuk a másolást... épp egy lassú számot másoltunk amikor felállt és táncolni kezdett és hívott hogy menjek én is ... ( még nem mondtam, karcsú jó alakú közepes feszes mellű nő volt .. ) erősen hozzám simult, magához húzott éreztem a kemény mellét, egyik kezem a hátán a másik a csípőjén volt. Éreztem nincs bugyi rajta, meg is nőtt miatta a zsebemben a "kapukulcs" Érezte mert egyre erősebben nyomta a combját a lábaim közé, nekem a kezeim pedig lecsúsztak a kemény fenekére ami szatén hálóingen át olyan volt mintha nem is lett volna rajta semmi ... markolásztam a fenekét, Ő pedig hevesen a számat kereste a szájával és mohón csókolt, tolta a nyelvét a számba, én pedig vettem a bátorságot és felhúztam a hálóingét és a csupasz fenekét markolásztam. Lassan az ágy felé húzott, mikor odaért elengedett leült levette a hálóingét. Gyönyörűen izgató látvány volt, meredő mellbimbók, fazonírozott gusztusosan szőrös pina tárult/tárulkozott elém ami az izgalom miatt ( most már tudom ) kissé már szétnyílt és a sötét kisajkak között a duzzadt csikló is látszott. A mellé ülve a melleit markolásztam, Ő magára húzott, csókolt és vetkőztetett közben. Végül csupaszon feküdtem rajta mint egy darab fa pucéran álló fasszal ...
Addig helyezkedett míg pontosan alám nem került, csípője ritmusosan mozgott, lábait szélesen széttárta én pedig megéreztem a lucskos pináját a faszommal, egyik kezével lenyúlva beleigazította én pedig beletoltam életem első pinájába a faszocskám.
#630   2015. 09. 15. kedd 11:08
MaxSex MaxSex
... forró csatakos pinája volt, én pedig tövig benne voltam mozdulatlan. Most én kerestem a száját és csókoltam, közben a melleit markolászva. Nem tudom mennyi idő telhetett el így alig mozogva keményen álló fasszal vártam a gyönyört, de nem jött és igazából még nem is akartam csak benne lenni ...
Két lábával átkulcsolta a derekam lassan és finoman előre-hátra kezdett mozgatni, ki be csusszant a faszom benne, utána ismét széttárta a lábait kezeit a fenekemre téve rávezetett, hogy hogyan mozgassam a csípőm, döfjem belé a faszom ... akkor már látni is akartam a pinát ... ezért felemelkedtem és odasandítva láttam a szőre között a nedvétől csillogón eltűnő majd ismét előbukkanó faszom. Látta kíváncsi vagyok ezért eltolt magától, hogy lássam a szó szerint tátongó csatakos pináját ... Mindkét kezével simogatta, széthúzta a széttárt lábai közét és az egyik kezének két ujját hátulról, alulról bedugva hevesen ujjazta magát másik kezével pedig a csiklóját simogatta csípője meg vadul mozgott. Hamarosan zihálva furcsa nyögdécselő majd hörgő hangokat kiadva el is élvezett. Én ottmaradtam "állva" a látványtól letaglózva a lábai között ....
Erika pedig ernyedten feküdt előttem ... a szalag már rég lejárt és a tele orsó ütemes csattogása hallatszott csak ...
Kis idő múlva megszólalt "gyere most te következel" Még mindig állva ráfeküdtem Ő pedig kezébevéve ismét magába igazította a meredő faszt ... Lassan finoman baszni kezdtem ahogy "tanított" Ő pedig kis idő elteltével azt mondta cseréljünk ... Hanyatt fektetett és fölém állva lassan leguggolva szétnyíló pinájába vezette a faszom. Mindent láttam! Meredő hegyes kemény melleit amit a kezembe is adott, a lucskos szőrös pinát, a benne eltűnő faszom, a felette meredő csiklót és a nedvesen csillogó libegő, hol pedig a faszomra tapadó kisajkakat ... Erika pedig lovagolni kezdett, lassan majd egyre gyorsítva vagy lassítva, volt hogy csak a csípője mozgott lassan, olyankor a csiklóját is masszírozta, jött is hamar a már hallott furcsa hangja és éreztem ritmusosan pulzál a pinája és reng rázkódik a teste, vagy épp hevesen, olyankor azt éreztem most beletörik ... Volt hogy teljes hosszában fel le mozgott rajtam úgy hogy a makkom is látszott ... De mindig hagyott egy kis pihenőt, azután már nem állt meg heves vágtába kezdett a faszomon én pedig éreztem megfeszül a faszom a testem jóleső gyönyör tölt el és hörögve ritmusosan pumpáltam belé a nedvem az utolsó cseppig ...
#629   2015. 09. 10. csütörtök 09:00
X Törölt felhasználó (925067)
Mikor a lépcsőfordulóhoz ért hátranézett kacsintott és intett egyet. Visszaintettem és többet nem láttam. Kb. 3 hét elteltével a fia írt egy privát üzenetet az egyik közösségi oldalon hogy: Anyukám üzeni hogy köszön mindent, nélküled nehezebb lett volna a költözés. Írtam vissza hogy: Szívesen, ahol csak tudtam segítettem neki, sajnálom hogy el kellett mennie.
A kételkedőknek üzenem hogy a történetem 100%-ban valódi és minden mondata valós.
Köszönöm a figyelmet!
U.I.: A történethez való hozzászólásokat privát üzenetben is szívesen fogadom.
#628   2015. 09. 10. csütörtök 08:50
Folytatás...
Teltek múltak a napok egyrészt örültem is meg nem is. Azért örültem mert sikerült beférkőzni a lábai közé, amúgy meg bosszantott hogy itt volt mellettem egy aranybánya smile akinél kiélhettem volna mindenféle vágyaimat. Alig vártam hogy találkozzunk... nem futottunk össze vagy 2 napig mondom bekopogok hogy mi újság? smile Ajtót nyitott majd gyorsan behívott és közölte hogy ami köztünk történt szeretné hogy ameddig itthon van még megtörténjen. Mondom naná, úgyhogy azzal a lendülettel egymásnak is estünk és megint megtörtént a dolog. Úgy cumizott mint egy újszülött, annyira várta már hogy a szájába vehesse hogy szinte el sem akarta engedni. Mikor elmentem a szájába szólt hogy lenyelte de még utána is szopkodta és közölte hogy még nem engedi el :-O Én meg nemvgyok semmi jónak az elrontója nyes ezek után már annyira rám kattant hogy egyre sűrűbben keresett itthon. Az itthoniak meg is jegyezték hogy már megint keresett, de egyre sűrűbben. Azzal nyugtattam őket hogy tudjátok hogy költözik el és jólesik neki a segítség... smile Esténként néztük a Tv-t a nejemmel és hallottam mikor megy fürödni mert a fürdőszobánkat csak egy fal választotta el. Eddig is hallottam hogy mozgás van a fürdőben csak akkor nem fordítottam olyan figyelmet rá. Na mondom megint át kellene menni mert nagyon állt a farkam, de este 10-kor milyen ürüggyel menjek át? Így az asszonyon kellett levezetni a férfiasságomat. Másnap reggel átjött hogy ha ráérek menjek már át "segíteni" pakolni. Mentem is, aztán jól megpakoltam ismét nyes Már odáig fajult a dolog hogy a munkahelyemről is képes voltam eljönni 1-2 órával hamarabb hogy először menjek hozzá és utána mentem haza mintha a munkából mennék. Volt még kb. 2 hete a költözésig és közölte hogy jó lenne több szexet beiktatni ebbe a kis időbe nyes Imádtam. smile rendesen rabjává váltam, mindig ő járt az eszembe akár hol voltam és alig vártam hogy újra együtt lehessünk. Egyébként nagyon adott magára és jól tartotta magát 50 éves létére. Elmondta hogy örül hogy így alakult a kapcsolatunk és már bánja hogy ez nem hamarabb alakult így. Aztán az utolsó héten is többször összejártunk szexelni de csak is nála, ott nyugodtan lehetett. Az utolsó itt töltött éjszakát úgy beszéltük meg hogy ott töltöm nála, szerencsémre pont éjszakás lettem volna csak kértem egy szabit hogy vele lehessek, persze itthon úgy tudták hogy dolgozni megyek. Vittem egy üveg pezsgőt aminek nagyon örült, szinte az egész éjszakát végig szexeltük és jókat beszélgettünk, nagyon jó volt. Összességében 1 hónap alatt kb. 14*szexeltünk. Mondta hogy mi előtt indul átjön és elköszön mindenkitől. Másnap indulása előtt jött is végigpuszilgatott mindenkit és sajnálta hogy az élet így hozta hogy mennie kel stb... stb... Végül odajött hozzám 2 oldalról megpuszilt mélyen a szemembe nézett és annyit mondott: Köszönök mindent! Én is megpusziltam és mondtam hogy amiben tudtam segítettem! Kikísértem de ott már csak mi ketten voltunk néztem végig ahogy elér a lépcsőfordulóig. Folytatás...
#627   2015. 09. 09. szerda 08:35
Folytatás hamarosan...
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 06. vasárnap 14:19
persze,hogy érdekel minket smile remélem részletes beszámolot kapunk smile hajrá .)
#626   2015. 09. 06. vasárnap 23:28
kanal69 kanal69
Hát persze, hogy várjuk a folytatást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925067)
2015. 09. 06. vasárnap 13:33
Sziasztok. Nekem is van egy történetem gondoltam Megosztom.
Lakunk egy társasházban 12 család 1 lépcsőházban.
Közvetlen szomszéd egy jó 50-es hölgy aki egyedül él már évek óta.
Mindig fontolgattam hogy jó lenne ha lenne köztünk valami de valamiért mindig bennem volt hogy NE.
Egyébként van feleségem gyerek de akkor is bennem volt a vágy a szomszéd iránt.
Sokszor összefutottunk a lépcsőházban váltottunk pár szót de folyamatosan néztem és éreztettem vele hogy jó lenne valami.
Járt is az agyam hogy hazamegy egyedül van nincs otthon senki milyen jó lenne már tele élvezni...
Egyik nap megállított hogy szeretne velem beszélni mikor érek rá. 1000-rel vert a szívem Jesszusom mit akar. Talán ő kezdeményezne?
Megörültem. Mondtam neki veled bár mikor és bár hol. Itt már bátrabb voltam hogy mikor érek rá kijelentésénél.
Este átmentem és közölte hogy költözik ki a fiához Londonban és segítsek már neki internetes oldalakon eladni a dolgait tv mikro hűtő stb...
Na mondom ha itt nem kapom el a lehetőséget akkor már soha. Mondta hogy kerek egy hónap múlva már nem akar itt lenni. Na gondoltam akkor hamar akcióba kell lépnem.
Hazajöttem közöltem az asszonnyal hogy ez a helyzet költözik el fogok át járni segíteni pakolni hogy könnyebb legyen neki. ( Egyébként az asszonynak is szimpi volt a hölgy meg jóban is voltak)
Ez idő alatt többször is keresett aminek örültem.
Elkelt a szobabutor jött hogy segítsek már szétszedni hogy könnyebben tudják elvinni.
Szívesen mentem 2-en voltunk otthon nála le sem vettem a szemem a seggeről nagyon formás. Feszülős farmer volt rajta alig tudtam arra koncentrálni amit csináltam.
Álló farokkal bútort pakolni nem a legjobb de szívesen csináltam mert tudtam hogy ma akcióba kell lépnem.
Mikor lepakoltuk a bútort mondta hogy menjek be hozzá vissza. Mondom ez az...
Bezárta maga mögött az ajtót és kérdezte mennyivel tartozik a segítségért. Mondtam semmi ne hülyéskedj már.
De akkor sem hagyott és mondta hogy mondjak már valamit. Na mondom enyém a terep... smile
Mondtam figyelj mind 2- fiatalok vagyunk (én 37 ő 50) tudjuk le egymás között.
Erre ő: Hogy értem ezt??? Mondtam Menjünk be a szobába üljünk le és elmagyarázom. Nem ellenkezett.
Leültünk a kanapéra de akkor már szinte majdnem szétdurrantam.
Azt mondja hallgatlak.
Mondom Ennyi pakolás után nem esne jó egy kis masszázs??? Nevetett. Azt mondja komolyan mondom?
Mondom persze de akkor már kecsesen vigyorgott és már forrt a levegő körülöttünk.
Annyit kérdezett hogy otthon nem várnak? Mondom ne ezzel foglalkozz. Csináljuk smile
Azt mondta kimegyek és mindjárt jövök. Kb. 10 Percig volt a fürdőbe de az minimum 2 órának tűnt.
Alig vártam hogy Jöjjön. Jött. Rövidnadrág kicsi top azt hittem ott azonnal elélvezek.
Nekikezdtem. Közölte hogy csak masszázs és semmi más. De tudta ő hogy ez nem csak annyi lesz smile
Persze a masszázsból egy kőkemény szexcsata lett amit ő is meg én is nagyon élveztünk...
Ha érdekel Benneteket a folytatás akkor szóljatok és jön a 2. Rész smile
#625   2015. 09. 06. vasárnap 22:53
Lacus84 Lacus84
A csaj sem vette észre mert végig háttal állt, és az előkészületekkel volt elfoglalva. Pár perc múlva gondolom rájött, hogy otthagyta és azzal az ürüggyel, hogy hoz egy cukorkát a húgomnak, átment a másik részre, majd halottam hogy csukódik egy fiók. Néhány pillanattal később átnézve már nem volt ott a játékszer a széken..... Beszélgettünk, de csak általános témákról, tettem a hülyét mintha nem láttam volna semmit. Célozgatni nem akartam, talán nem is mertem, meg húgom jelenléte is visszatartott picit. Az üzletből kilépve még mindig keményen állt a farkam, de próbáltam palástolni, hála az égnek egy hosszabb és bővebb póló volt rajtam. Később még sokat fantáziáltam a lányról, kár hogy csak nőket és gyerekeket vállalt, mert bejelentkeztem volna hozzá hajvágásra. smile Sokat jártam arra később, de bemenni nyuszi voltam hozzá, még ürügyet sem tudtam kreálni.....Később csak anyám hordta kishúgomat fodrászhoz, de csak kora délutánra kaptak időpontokat amikor én még suliban voltam. Bár csak 2-3 alkalommal voltak a későbbiekben, mert a fodrászüzlet nemsokára megszűnt és villamossági bolt lett helyette...Akkor még közösségi oldalak sem voltak, sőt még internet sem, a mobiltelefonokról nem is beszélve...a csajt azóta sem láttam.....
#624   2015. 09. 06. vasárnap 22:32
Lacus84 Lacus84
Üdv Mindenkinek!
Én is leírok egy sztorit ami még középiskolás koromban történt meg velem. Talán inkább vicces mint erotikus, szóval hard jeleneteket ne várjatok.
Van egy 14 évvel fiatalabb húgom, akkor ő 3-4 én olyan 17-18 éves lehettem. Húgomnak nagyon sűrű sötét és göndör haja volt akkor, tikkasztó hőség lévén nagyon izzadt kicsi feje, szenvedett is tőle eleget. Már volt fodrásznál régebben, de falunkban csak egy idős bácsi dolgozik fodrászként, ő pedig nem tudta annyira kíméletesen levágni a haját, félt is tőle tesóm. Anyám hallotta többi szülőtől, hogy van egy csaj a közeli városban, aki női fodrászként dolgozik, de 6 év alatti gyerekeket is elvállal, mert régebben dolgozott egy óvodában, ezért jól ért a kicsik nyelvén. Telefonon időpontot kapott tőle, és megkért hogy vigyem el a húgomat mert ő és apám délutánosak voltak aznap.
Buszra ültünk és meg is érkeztünk időre a fodrászüzlet elé, amely egy teljesen külön álló kis házban volt kialakítva. Ajtó kicsit ki volt nyitva, de ez nem volt meglepő, mert totális kánikula volt aznap. Az ajtón egy határozott köszönéssel léptem be, erre egy hirtelen széknyikorgás és meglepett visszaköszönés volt a válasz. Senkit sem láttam mert az üzlet kétfelé volt osztva egy középen elválasztott kétrészes sötét függönnyel, amelyek be voltak húzva. Köszönés után pár másodperccel kilépett a fodrászcsaj, láthatóan kipirulva picit zavartan, úgy tűnt mintha icipicit talán álmos lett volna az arca, a homlokán pedig enyhén gyöngyözött a verejték. Ez nem volt meglepő mert rohadt meleg volt a szalonban. Azt hittem szundikálni próbált a másik részen, ekkor még nem sejtettem semmit.. Mondtam kik vagyunk, ő pedig azt hogy fél órával később várt minket. Közöltem vele, hogy anyánk kérte az időpontot, mi arra jöttünk amit ő mondott. Csaj megnézte a naptárát, és igazat adott, elnézést kért mert rosszul emlékezett. Rögtön barátkozni kezdett kishúgommal, tőlem pedig kérte hogy foglaljak helyett a fal mellett lévő székek egyikén. Tényleg nagyon jól értett a gyermekek nyelvén, nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültek, hála ez égnek nem sírt a kistesóm a fodrászat láttán. Amúgy a csaj kb 24-25 éves elég alacsony volt kicsit vastagabb combokkal, közepes cicikkel, enyhén telt, de molettnek egyáltalán nem volt nevezhető, arcra is olyan közepesnek mondható. Rövidebb loknis szoknya és egy spagettipántos felső volt rajta. Székben ülve nézelődtem az üzletben, tőlem jobbra a függöny nem volt teljesen elhúzva, a függöny és a fal mellett kissé át lehetett látni a másik részre. Ott velem egy vonalban is 2 szék és egy fotel volt éééééssss a fotel melletti széken egy hatalmas pénisz alakú áttetsző műbráner feküdt.....rögtön megkaptam a zavartságra és a pirosságra a választ. Nagyon gyorsan megkeményedett a gatyám, sőt még arra is gondoltam, hogy valószínű a szoknya alatt nem is lehet bugyi rajta
Próbáltam úgy tenni mintha nem észleltem volna semmit, újságolvasást színleltem.
#623   2015. 09. 06. vasárnap 21:25
X Törölt felhasználó (69371)
Nem. Én a gyerekszobán kívül is éltem életet, így nincs szükségem arra, hogy mindenhol a történeteket lessem, könyörögjem ki, koslassak a történetek után. Én próbálom megélni őket és nem olvasgatni és fantáziálni róluk.
De nem ítéllek el ezért, kinek mi jut. Mindenkinek másra van igénye. További szép estét!
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 06. vasárnap 21:11
Bocsi de én arrol nem tehetek,hogy kiskorodban nem volt gyerekszobád..... mf2 beka3

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!