Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#582   2015. 07. 15. szerda 16:40
Nyúlmedve Nyúlmedve
1

A klubban nem igazán volt nagy tolongás, ezért az egyedülálló csinos harmincas nőre hamar szemet vetett egy húszonpáréves fiatalember. Így még érdekesebb volt a játék, hiszen meg kellett küzdenem a sikerért.
Nem akarok untatni senkit az előzményekkel, de egy-két órás játszadozás után ketten vittük ágyba a feleségemet. Közösen húztuk le róla a bugyit, közösen izgattuk, kényeztettük. Csak én szeretkeztem vele, de ez ellen nem volt kifogás. Szerintem ezt a játszadozást legalább annyira élvezte a srác, mint én, mint mi.
Bármilyen furcsán hangzik, de számomra igenis izgató az, ha látom, hogy valaki benyúl a feleségem bugyijába, ha más húzza le bugyiját, ha más csókolja melleit, punciját, ha más fürge ujja és nyelve jár felfedezőutakon testén, ha más is örömet, élvezetet okoz neki.
Fura, de mindez legalább annyira izgat, mint ha más is belehatol…
Tudom, fura vagyok, meg perverz, vagy akármi, de ez van. Vannak ilyen, hozzám hasonlatos elvetemült férjek.
De mindehhez feleségem szerelme, bevállalósága, kéjéhsége, gyönyörimádata, és ezerszázalékos bizalma is kellllll… Szerencsére mindez adott.
Évek teltek el legutóbbi kalandozásunk óta, azóta Ő játssza az „erkölcsös asszonyka” szerepét, míg én meg játszom a „nyugis férj” szerepét. Voltaképpen mind igaz, mert mindez nem csak szerep, hiszen nem vagyunk kicsapongóak, sőt ezer százalékig megbízhatunk egymás hűségében, de azért merész (bár sajnos ritkuló) együttléteink sejtetik, ott van bennünk a régi tűz, izzik bennünk a szenvedély.
Aztán egyszer csak úgy jött ki, hogy újra eltévedtünk egy swingerklubba. Igazándiból semmi más hátsó szándék nem vezérelt minket, hogy ellógjunk otthonról, és végre tudjunk egy-két jót szeretkezni, hiszen ahogy gyerekeink nőttek, úgy maradtak fenn egyre tovább, és így egyre többször fordult elő az, hogy mire ők elaludtak, addigra mi már az igazak álmát aludtuk… Alvás közben meg nem igazán lehet szeretkezni, maximum csak izgalmas dolgokról álmodozni…
No, szóval e klubban ért egy érdekes meglepetés. Hadd meséljem el...

Judit, hol vagy?

A klubba bár együtt mentünk be, ám öltözködést követően az öltözőajtón kilépve már kétfelé indultunk el. Mint tettük azt anno…
Én rögtön a lépcső felé indultam el, hogy körülnézzek, mégis, mennyien vannak, miféle élet van a különböző szinteken, szobákban. A szemem sarkából még láttam, hogy asszonykám a bárpult felé veszi az irányt.
Fent bár viszonylag sokan voltak, de igazán még nem lendült vágytól fűtött hangulatba túl sok ember. Bár a legfelső szinten egész jó kis akciót sikerült elcsípnem. Két negyven-ötven közötti nőt három férfi kényeztetett. Még csak az elején voltak a játszadozásnak, a tapogató kezek járták felfedező útjukat. Szemmel láthatóan két házaspár kezdett erotikázgatásba, és őhozzájuk csapódott egy szóló férfi, aki első blikkre talán barátjuk lehetett.
#581   2015. 07. 15. szerda 16:33
Nyúlmedve Nyúlmedve
2

Érzéki, izgató volt a látvány, hiszen a két nő nem csak a férfiak felé viszonozta az érintéseket, a simogatásokat, de egymást is látható élvezettel cirógatták, csókolták. Ilyet ritkán láthatok, ezért lecövekeltem egy kis bámészkodásra. Közben gondolataimban már feleségemet képzeltem oda az egyik nő helyébe. Nem is gondoltam ekkor, hogy minden képzeletemet felülmúló élményben fog részesíteni az én drágaságom…
Hamar észbe is kaptam, és feleségem keresésére indultam. Bár úgy okoskodtam, hogy ha lentről kezdem a keresését, akkor a bárpultnál jól esne egy adag gyümilé is.
Duplán szerencsém volt. Ihattam gyümölcslevet, és közben asszonykámat sem kellett tovább keresgélni.
Bár szó mi szó, az állam leeset. Egy jóval fiatalabb jól kinéző párral táncolt. Nem is akárhogyan! Közrefogták, és hol a férfi, hol a nő felé fordult arccal, miközben erotikusan simogatták egymást. Egy pillanatra elkaptam szeme villanását, sőt, még az ujjával is játékosan megfenyegetett, hogy figyeljek csak.... Hűha! Ez jó mókának ígérkezik! De a kihívó huncut mozdulat csak villanás volt, aztán figyelmét újra a férfi és nő felé fordította. Meg tudom érteni, hiszen táncuk kívülről szemlélve is erotikától túlfűtötten izgató volt. Ám sokáig nem gyönyörködhettem bennük, mert egymás kezét megfogva elindultak felfelé.
Szinte remegett bensőm az izgalomtól, hogy vajh, mi lesz itt a folytatás? Vajh, mikor is szedjem fel őt? Bár a kisördög ekkor már nem aludt, sőt, ott kuncogott bennem, és kuncogás közben merészebbnél merészebb forgatókönyveket sugdosott fülembe.
Úgy gondoltam, nem lesz ellenére a feleségemnek, ha hagyom, hogy jó hosszú ideig hadd legyen „rosszkislány”. Hogy hadd élhesse ki olyan vágyait, ami sok-sok nő fantáziáiban ott bujkál, de sohasem meri meglépni. Vagy csak nekem csinál műsort? Olyanba meg úgy sem fog kezdeni, amilyenbe nem akar.
Áh, max csak szép lehetek, okos nem, ha egy nőt próbálok meg kiismerni... Ámde ahogyan tutira el is várj, vigyázó jelenlétemmel igenis végig fogom asszisztálni tobzódását és élvezkedését, mert sejtem, hogy kicsit tovább fog elmenni... Látni akarom azt, hogy nem érheti bántódás, és látni akarom minden orgazmusát. És látni akarom, hogy mit vállal be, és mit nem. Tudom, imádja azt, ha farok van benne, imádja azt, ha kényeztetve van…
De azt már előre sajnálom, hogy nem lehet nálam kamera, hogy mindent felvehessek. Tuti, hogy az Ő kéjutazását nézném újra és újra…

A kerek ágy

Innivalómat sietősen behörpintettem, és megindultam a trió után. Nem kellett messzire mennem, hamar reájuk találtam, hiszen nem mentek messzire, sőt, nem is bújtak el! Az első szint előterében lévő kerek ágyra telepedtek le.
#580   2015. 07. 15. szerda 16:30
Nyúlmedve Nyúlmedve
3

Asszonykám és a nő heves csókolózásban volt, míg a férfi mindkettejüket simogatta, és mindkettőről ahogy ippeg sikerült, húzkodta félre a ruhadarabokat. A két nő ebben partner volt, mert mindig úgy helyezkedtek, hogy ezt lehetővé tegyék neki. Pillanatok alatt félrecsúszott asszonykám melltartója, és a bugyija, ami feltárt belőle részleteket a kíváncsi kéjvágyó szemeknek.
Amikor a két bugyi hetykére került, akkor már-már vad mozdulattal nyúlt oda az oldalt fekvő egymásba gabalyodott nőhöz, és szinte egyszerre dugta be a puncijukba az ujjait. Elakadt a lélegzetem a látványtól, és hogy a féltékenységtől, vagy az izgalomtól, netán az irigységtől, azt nehéz lenne megmondani. Nagyon szívesen tettem volna azt én is, amit a férfi. Két nőt egyszerre ujjazni, tán már kamaszkorban is meglévő, ám máig teljesületlen álmom. Erre mit látok? Egy vadidegen pasi átéli feleségével… és az enyémmel.
Sokáig nem élvezkedhetett (a gaz bitang  ), mert a két nő szép fokozatosan átfordult 69-esbe. Basszus, újabb vágyam…. Bár ezt meg látni akartam. Egy nőt nyal a feleségem! Egy NŐ nyalja a feleségem punciját.
A férfi sem maradt sokáig tétlen, talán nem ismeretlen számára ez a fordulat, óvszert kapott elő, és gyakorlott mozdulattal felhúzta, majd bugyit férehúzva, s a kotonba bújtatott farkát marokra fogva odailleszti makkját asszonykám nyáltól és izgalomnedvektől síkos puncijájoz, majd lassú mozdulattal betolta azt. Feleségem felnyögött a kéjtől (hiába, imádja, ha van valami a puncijában) , és arcát az erőtejes lökések ütemére fittyet hányva beletemeti a másik nő puncijába, miközben Ő hol a férje előbukkanó farkát, hol a golyót, hol asszonykám punciját nyalogatta felváltva.
Már eddig is kőröztek körülöttük a felizgult puncira vágyódó hiénák, na jó, finomabban fogalmazva a finom puncikra vágyó férfiak, akik a férfitól meg is kapták az engedélyt a csatlakozásra. Megbabonázva néztem és éltem át szituációt, hogy idegen férfikezek veszik birtokba a két női testet, ahogyan óvatosan-finoman kényeztetik őket. Asszonykám láthatóan nem érzi tolakodónak jelenlétüket, de érzi minden érintésen, hogy akarják, hogy meg akarják kapni.
Újabb két férfi lépet oda az ágyhoz, de ezt már csak én láttam, mert Ő lehunyt szemmel engedte át magát a férfikezeknek, sóhajtozva hagyta, hogy lesimogassák róla az utolsó ruhadarabokat is. Kéjtől és vágytól szédülten sodródott a felajzott hímek tenyerei és testük ölelése között. Érezhette, ahogy megragadják, simogatják, ahogy ujjak, és tenyerek érintik testét.
Érzéki nyelvsimogatások, érintések a fülén, a nyakán, a mellein, hasán, karjain. Markolásokat élvezettel vette a meztelen fenekén, vénuszdombján és combjain. Szerintem Ő maga sem tudta, hogy Ő maga irányította-e így, vagy a szelíd kényszer hajtotta szét a lábait, de combja széttárva pihentek, és úgy hívogatta, csalogatta magához-magába a férfiakat Ő, és hasonlóan a másik nő is.
#579   2015. 07. 15. szerda 16:28
Nyúlmedve Nyúlmedve
4

Pedig csak pár perc telt el. Féltucatnyi férfi gondolta úgy, hogy keresnivalója van az ágyon feleségem és a másik nő mellett, és mindet közel is engedték. Én is csatlakoztam hozzájuk, de vigyáztam arra, hogy a feleségem ne láthasson meg. Vágytól és izgalomtól örülten néztem, ahogy felváltva birtokolják meztelen, gyönyörtől izzadságban fürdő testét. Nem tudom, hogy nem vesztek össze rajta, de valahogy felosztották (osztottuk) teste minden zugát. Láttam, ahogy az egyik újonnan belépő férfi kerül széttárt combjai mögé és szemszögemből nézve mögé letérdelve csókolt bele kelyhébe.
Tenyerek markolták fenekét, érezte, hogy szétfeszül. Csiklóján ismét ujjak szánkáztak, és kisebb orgazmussal élte meg, mikor azonosította, hogy egy férfikéz ujjai csúsztak mélyébe. Csípőjét ringatta rajta, ahogy ujjaikkal magukévá tették. Percekig ringatózott, és cuppogott hüvelye a vágyakozó merítkezésektől.
Felnéztem meztelen puncijáról férfitársaimra és bár számítottam rá mégis váratlanul volt a látvány, ahogy két srác már nadrágjától megszabadulva, leplezetlen álló farokkal álltak mögötte, mellette és az alkalomra vártak.
Az alkalom is és a férfiak jöttek.
Néhány pillanattal később már érezhette, amit én csak láttam, hogy hátulról farkát marokra fogva érinti meg az egyik férfi a kéjvágytól vörös és nedves punciját. Közben elölről is közelített valaki...
Beleremegett, ahogy tudatosult benne az érzés, hogy ajkai rátapadnak valami ismerős formára és engedve a nyomásnak csúszik belé egy férfitag. Nem volt tolakodó. Finoman visszahúzta, majd újra és mélyebbre tolta. Vissza és újra centikkel, újra beljebb. A következő ütemre szinte már tövig elmerült a lucskos puncijában. Az utolsó milliméterekért már asszonykám feszítette a csípőjét hátra, és érezhette, ahogy a férfi combjai fenekének feszülnek. Erős markolást érezhetett csípőjén, és elindította a férfi az ütemes mozgását, ellenállást nem tűrve. Nem tudhatta asszonykám, hogy ki az, hogy hívják, milyen alkatú és korú, milyen nyelven beszél és egyáltalán szimpatikus lenne-e számára, csak azt akarta, hogy felkínálja magát neki, hogy kénye szerint dugja meg. Az ágy szélébe kapaszkodva engedte át magát a férfinak, miközben a többiek kezeikkel, ajkaikkal kényeztették őt. Élvezettel engedte át magát a férfiak fokozódó vágyának, és egyre határozottabb döfésekre, és erősödő lökésekre egész teste kéjjel, nyögésekkel válaszolt.
Nem is próbálta irányítani az eseményeket, csak élvezetre és a vágyaira koncentrált...
A férfi gyorsuló és mélyülő mozdulatai a fokozódó vágyát, elélvezésének közeledtét jelezte, a megfeszülő testét, a pulzáló farkát és a forró lövedékét magában nagyon is jól megérezte. Feleségem csípőjét erősen megmarkolva préselte nedvét belé óvszeren keresztül is érezhetően, mely újabb orgazmussal ajándékozta meg asszonyomat.
#578   2015. 07. 15. szerda 16:24
Nyúlmedve Nyúlmedve
5

Talán kissé el is ernyed volna az örömtől, de nem sokáig engedhette át magát az elégedettség örömének, mert új, számára szokatlan, de talán álmaiban már sokszor átélt érzés kerítette hatalmába.
A kicsúszott farok helyett egy újabbat érezhetett, mely utat tört magának dugástól kipirosodott kis és nagyajkai közt az izgalomnedveitől lucskos kéjbarlangocskájába.
Nem volt kényeztetés, babusgatás. Szétnyílt ajkai könnyedén vezették a farkat, s engedték be maguk közzé az új férfit, és puncija örömmel vette azt. Remegés tartotta fogva, és újabb izgalommal teljes gyönyörérzet futott végig testén. Belső izmaival kíváncsian kóstolgatta az új betolakodót, amely kicsit más mérettel, formával, de azonos céllal ostromolta belsőjét. Ám úgy érezte, hogy ez jó lesz neki. Már maga is mozgattad csípőjét, élvezettel nyögdécselt a hús-vér rúdon, élvezni akarta és élvezte a helyzetet, hogy több férfi egymás utáni kielégítésének eszköze, vágyainak tárgya lett. Már akár következőre is gondolhatott és a mozgásával rásegítve, kimutatott vágyaitól elkábultan percek alatt végezett a soron lévő sráccal, aki új adag spermával töltötte meg hüvelyét az óvszeren keresztül. Pedig de szereti azt, ha telibe megy a spriccelés, de hiába, fő az óvatosság..
Csúcsrafokozott vágyai új beteljesülését a 3 harmadik férfi hozta meg. Az elélvezett farok után újra egy kőkemény csúszott vulvájába, szinte első lökésre tövig érezhette magában. Izmaival szinte megragadta és magába szívta. A férfi újabb és újabb lökései mélyek voltak és erősek.
Kezeivel közben az őt kényetetők ágyékánál matatott, és kapta marokra a kezébe kerülő merev hímtagokat. Az egyikre, mely különösen tetszhetett neki, arra pillanatok alatt ajkaival rábukott, körbefonva szorosan. Orgazmusközeli hevületben szopta hevesen, de úgy, hogy ettől élvezettel néztek egymásra azok, a kik farkukkal közelében-benne lehettek. Közben beszivárgott még egy srác, tehát így folyamatosan többen is nézték a heves akciót, volt, aki arra várt, hogy sorra kerüljön nála, volt aki meg arra, hogy a másik nőnél szeretné vágyait megélni. A megannyi pasi között hangos nyögéssekkel és teste vad rándulásaival jutott újra és újra a csúcsra.

Hihetetlenül fantasztikus orgazmus tűzijátékot produkált a két nő. Szinte folyamatosan élvezett valamelyik. A szex illata, hangjai betöltötték a teret.
Előkaptam én is egy óvszert, majd először a számomra idegen nőt igyekeztem becserkészni, sikeresen. Éreztem rajta, hogy igen, pár farok járt már benne előttem, de ez csak még izgatóbbá tette számomra a helyzetet. Ahogy észrevettem, igyekezett mindenki mindkét nő puncijába bejutni, tehát ment az óvszercserélgetés bőszen, amikor lukról lukra, netán szájról szájra kerültek.
#577   2015. 07. 15. szerda 16:23
Nyúlmedve Nyúlmedve
6

Közben élvezettel hallgattam feleségem élvezetének hangjait, illetve csúcsizgató volt látni azt, hogy egyik farok a másik után járja vitustáncát puncijában. Nem bírtam ellenállni, és dugás közben átnyúlva igyekeztem megsimogatni a dugás ritmusára ringó kebleit, a vénuszdombját, fenekét, a benne táncukat járó farkak által szétfeszülő nagyajkait.
Vigyáztam arra, hogy úgy érjek hozzá, hogy ne vegye észre, én is érintem. Azt akartam, hogy érintésemet csak egynek érezze a sok-sok érintés közül. Ám amint felszabadult a puncija, az óvszert ledobva gyorsan újat vettem fel, és én nyomultam bele kéjbarlangjába. Régi vágyam volt, hogy kipróbáljam, milyen lehet úgy benne lenni, hogy más, mások is jártak benne (egyszer egy ilyen próbát már sikerült megejteni, imádtam). Érdekes, izgató érzés. Az ő punciján is érezni lehetett, hogy megdolgozták már, de talán pont ezért ruganyosan és (lehet, hogy én mesélem be magamnak, de így éreztem akkor, és gondolom most is) kívánósan szinte szívta magába a farkamat. Tök jó érzés azután is szeretgetni, amiko kettecskén vagyunk, és előtte ujjazgattam, vagy műpénisszel kényeztettem... De ez még jobb! Asszonykám hanyatt feküdt közeledtemre, és ha még akarta sem láthatta volna azt, hogy én is a kényeztetők közt vagyok, mert egy férfi a két kezével megmarkolta mindkét mellét és felválva szívogatta mellbimbót. Közben szopta egy másik férfi farkát.
Örömmel láttam, hogy senki nem élvez a lányok szájába, sőt, óvszer nélkül egyik sem szopott le idegen férfit. Combjait szétnyitva húztam magomhoz.
Eddig csak 1x érzett érzés volt úgy elmerülni benne, hogy hüvelye másoktól már megdolgozottan fogadott magába. A ragadós combjára újabb adag puncinedv préselődött ki, ahogy elmerültem benne. Fenekét és combját megmarkolva vettem tulajdonba testét. Lassú és mély lökésekkel élveztem farkamat körülvevő forró lucskos kéjlukacskáját. Újabb és újabb lökésekkel kínáltam meg, és combomat ismételten neki és neki szorítottam szemérmének.

Bevallom, tán a helyzet miatt, de igen hamar elélveztem. Élvezettel pumpáltam tele a tüzesen izzó punciját, még ha csak óvszeren keresztül is tehettem ezt meg. Majd átadtam a helyem egy másik férfinak. Azt azért megvártam a zuhanyzás előtt, hogy láthassam, hogyan kezdi el pumpálni erőteljes lökésekkel.
Gyors zuhanyzást követően letelepedtem egy fotelba, és úgy néztem tovább asszonykám és a másik nő kényeztetését. Nem volt sok férfi körülöttük, de azok újra és úja erőre kapva jártak punciról puncira, szájról szájra.
Még úgy fél órát ment a játszadozás, mire szép fokozatosan mindenki kifáradt, és elheveredett, vagy elment zuhanyozni. Ekkor már keresett a tekintetével asszonykám engem… Kissé elkerekedett a szeme, amikor meglátott a fotelban az ágy mellett, ám mutattam neki egy OK-ét, odaléptem az ágyhoz, és felsegítettem. Kissé kipirult arccal, bizonytalan léptekkel megindult a zuhanyzóhoz, én meg utána...
#576   2015. 07. 15. szerda 16:22
Nyúlmedve Nyúlmedve
7

Felszedlek

Megvártam, amíg bemegy a zuhanyzóba, ám nem volt szándékomban egyedül hagyni ott sem. Szerettem volna megmosni a... mindenhol! Ahogyan állt a zuhany alatt, nekem hátat fordítva, elfogott a vágy, a szeretet, a szerelem. Imádom ezt a nőt!. Gyorsan ledobtam magamról pólómat és az alsónadrágot, és lágyan végigcirógattam a hátát, és megkérdezem:
- Segíthetek a fürdésben, hölgyem?
Asszonykám hátrafordul, rám néz, és csak bólint, hogy igen. Lágyan, ám egy négyzetcentimétert sem kifelejtve végigsimogatom egész testét jó sok tusfürdővel úgy, hogy szinte alig látszik a teste a rengeteg habtól. Kezeim, ujjaim néha el-el időznek szexi melleinél, puncijánál, hova be-becsusszan egy, kettő, néha három ujjacskám is.
- Uram, egész ügyesen mosdat, talán másban is ennyire ügyes, de tudom ám, hogy ott volt a kavarodásban a közelemben!
- Oh persze, hölgyen, de hadd mutatkozzam be, Péter vagyok, és önben kit tisztelhetek?
- Judit vagyok. És férjezett.
- Szépnév, de kit érdekel az, hogy van e férje? Ha nem lenne, egész biztosan el akarnám önt venni feleségül.
- Csak azért mondom el, hogy nehogy azt higgye, könnyű nőcske vagyok…
- Nem gondoltam egy percig sem… még az ágyon.... öööö... látottak után sem.
- Az ne tévessze meg kérem, de folytassuk a beszélgetést lent. Meghívna, kedves Péter egy italra lent a bárpultnál?
- Meg, de nem fél attól, hogy visszaélek a helyzettel, leitatom önt, és kihasználom kiszolgáltatott helyzetét?
- Majd meglátjuk… Remélem, hogy visszaél...

Megláttuk… igen, visszaéltem a helyzettel, de ezt Ő is tudta. Sőt, nyílvánvalóan el is várta...
Ittunk egy-két italt, és majd táncolni kezdtünk. Nem tudom mi szólt, de mi összebújva lassúztunk… lassúztunk…
Tánc közben csókoltam, és tapiztam ahol értem. És közben beszélgettünk… Ismerkedtünk, lódítottunk, fantáziánkat tornáztattuk.
És kényeztettem... A táncparketten simogattam cicijeit, markoltan kerek fenekét, benyúltam bugyijába, dörzsültem csiklóját, ajkait, ujjaztam… Karjaimban, tánc közben élvezette el egyszer… majd újra.
Akartak hozzánk csatlakozni, de ekkor már irigy voltam. Csak magamnak akartam őt… és az enyém is lett valahol fent, majd otthon újra…

Hogy a fenti történet igaz-e, avagy sem, hogy mindez megtörtént-e a valóságban, vagy csak merész fantáziám terméke volt részben, vagy netán részben, azt ki-ki döntse el vérmérséklete szerint. Azt azonban remélem, hogy kellemes szórakozást nyújtott e kis iromány...
#575   2015. 04. 21. kedd 15:27
Bigjoe28 Bigjoe28
Én még januárban ismerkedtem meg egy, a te történetedben szereplőhöz hasonló lánnyal :O
Kb. ugyanez a szitu, eljegyezte e barátja, most nyáron lesz az esküvőjük. Talán két hét levelezés után jutottunk el odáig, hogy találkozzunk. Eléggé elhanyagolja a faszija, aki az első volt neki és látszott rajta, hogy még élni szeretne egy kicsit (legalábbis nekem ezt mondta). Fiatal, 25 éves múlt és úgy érzi, hogy korán döntött az esküvő mellett...
Elég sokat leveleztünk, beszéltünk telefonon és valahogy éreztem, hogy ebből több is lehetne. Igazából inkább én kezdeményeztem, de szerintem mindketten egy hullámhosszon voltunk smile Ő jött fel hozzám egyik délelőtt, mert sikerült szabaddá tennie magát a munkából. Iszogattunk és elég sokat beszélgettünk, de már lehetett érezni, hogy ennél több is fog történni... A beszélgetés olyan irányt vett, hogy elkezdtünk csókolózni. Nagyon finom, puha ajkai vannak és nagyon jól is csókolt. Talán az ital is tehette, de egyikünk sem akart leállni és mivel rajtam már eléggé látszott az izgalom, először a nadrágon keresztül simogatta, majd elő is vette a farkam és egy olyan fergeteges szopást produkált, aminek hamarosan szájbaélvezés lett a vége...
Nem maradtam adósa, én is elkezdtem kicsomagolni a farmerből és a felsőjéből, majd lassan kezdtem puszilgatni a szép kis formás melleit és haladtam egyre lejjebb. Először csak a bugyin keresztül simogattam, majd miután hátradőlt az ágyon, lekerült ez is és elkezdtem nyalni a csupasz punciját, amit halk nyögésekkel honorált. A punci nedvességgel jelezte, hogy készen áll az aktusra, de ő is lassan megfordult és halkan szólt, hogy hátulról csináljuk.
A farkam ismét harcra kész állapotba került így óvatosan hátulról elkezdtem dugni, miközben ő hason feküdt az ágyon. Kis idő után négykézlábra váltotta a helyzetét és elkezdődött egy intenzívebb, hevesebb szeretkezés, és csak azt vettem észre, hogy mindketten közel járunk a kielégüléshez. Én is, ő is hangosan nyögtünk, mire azt "üvöltötte", hogy élvezz belém. A végén egyszerre sikerült elélveznünk és benne mentem el. Ezután kimerültem rogytunk le az ágyra és egymást átkarolva pihentünk. Közben még odasúgta, hogy nagyon finom volt neki, mire én is elmondtam, hogy ez fergeteges volt.
Sajnos azóta én sem találkoztam vele. Szoktam nézni a facebook-on, ahol kitörő örömmel osztja meg a vőlegényével közös fotókat és a történtek után még váltottunk pár levelet, szomorúan kellett rájönnöm, hogy kettőnk között ebből nem lesz semmi és ennek valószínűleg ismétlése sem lesz :( Pedig életem egyik legjobb szeretkezése volt...
(Ez egy válasz alive üzenetére (2015. 04. 15. szerda 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 15. szerda 22:37
A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek. Ám az is kiderült, hogy meglehetősen lazán fogja fel a kislány a dolgot, illetve talán ki akarja élni magát a nagybetűs monogámia előtt. Addig fűzögettem, míg pár nap alatt már elég fajsúlyos témákról esett szó, gyakorlatilag egész nap állt a farkam miatta...
Aztán egyszer csak kinyögte, hogy másnap délután felugorhatnék hozzá. No, nem is kérettem magam. alig vártam a másnapot.
Az meg, ahogy lenni szokott, el is jött, s ott találtam magamat nála, egy kellemes lakásban egy kellemes hölggyel. Nem sokat teketóriáztunk, azonnal egymásba bonyolódtunk, és pár perc múlva már a melleit kényeztettem. Iszonyat csini kis popsija van, így kértem, pucsítson nekem, majd hosszú percekig nyaltam fal mindkét pici nyílását. Isteni volt, már ettől majdnem elélveztem. Utána a szájába vette a farkamat és mesés szopásba kezdett. Fürge nyelve úgy játszott a bráneren, hogy kérnem kellett, ne folytassa, mert őt akarom, benne akarok lenni. Ez meg is történt, de annyira fel voltam már izgatba, hogy nem tartott túl soká nyes Utána persze égett az arcom, hogy mekkora szájhős voltam, de azért nem kellett sokat várni, hogy újra harcképes legyek.
Hálistennek a második numera már elég pornófilmes lett, a létező összes pózban el lett kapva a drága, de főleg kutyuliban smile Naná, ki nem hagynám egy ilyen jó popsival...
Csodás délután volt, azóta sajna nem volt ismétlés, de remélem, hamarosan újra meglátogatom a kis rosszcsontot smile
#574   2015. 04. 15. szerda 22:37
alive alive
A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek. Ám az is kiderült, hogy meglehetősen lazán fogja fel a kislány a dolgot, illetve talán ki akarja élni magát a nagybetűs monogámia előtt. Addig fűzögettem, míg pár nap alatt már elég fajsúlyos témákról esett szó, gyakorlatilag egész nap állt a farkam miatta...
Aztán egyszer csak kinyögte, hogy másnap délután felugorhatnék hozzá. No, nem is kérettem magam. alig vártam a másnapot.
Az meg, ahogy lenni szokott, el is jött, s ott találtam magamat nála, egy kellemes lakásban egy kellemes hölggyel. Nem sokat teketóriáztunk, azonnal egymásba bonyolódtunk, és pár perc múlva már a melleit kényeztettem. Iszonyat csini kis popsija van, így kértem, pucsítson nekem, majd hosszú percekig nyaltam fal mindkét pici nyílását. Isteni volt, már ettől majdnem elélveztem. Utána a szájába vette a farkamat és mesés szopásba kezdett. Fürge nyelve úgy játszott a bráneren, hogy kérnem kellett, ne folytassa, mert őt akarom, benne akarok lenni. Ez meg is történt, de annyira fel voltam már izgatba, hogy nem tartott túl soká nyes Utána persze égett az arcom, hogy mekkora szájhős voltam, de azért nem kellett sokat várni, hogy újra harcképes legyek.
Hálistennek a második numera már elég pornófilmes lett, a létező összes pózban el lett kapva a drága, de főleg kutyuliban smile Naná, ki nem hagynám egy ilyen jó popsival...
Csodás délután volt, azóta sajna nem volt ismétlés, de remélem, hamarosan újra meglátogatom a kis rosszcsontot smile
#573   2015. 04. 14. kedd 11:38
Lovemaker Lovemaker
Utsó rész:
Fél aléltan fordult le mellém, hanyadt. Nem akartam egy perc lazítást se, mert már én is vágytam arra, hogy élvezhessek. Mos én kerültem fölé, a vágytól duzzadó és lüktető farkam a puncijához érintettem, majd lassan fokozatosan elmerültem benne. Ahogy néztem közben a szemét, a kiszáradó száját nyalogató nyelvét, és hallottam a csendes hangját, akarom… Basszál meg édes jó keményen. Ennél több nekem se kellett, elkezdtem benne a folyamatos de figyelmes mozgást, amibe az ő csípője is belejátszott. Minden egyes befelé történő mozgásomat egy sóhaj kísérte. Ha nem hatoltam tövig, akkor ő tolt rá a csípőjével. És ekkor jött a varázsige, hátulról akarom. Négykézlábra helyezkedett, finoman kitolta a fenekét, majd a vállát és fejét letette az ágyra és így várta hogy beléhatoljak. Én meg csak néztem a csodálatos formáját, ahogy a puncija szétnyílik és kínálja magát. Megfogtam a fenekét és bár lassan akartam belétolni a farkam, de a nedves puncija egy szempillantás alatt magába szívta az egészet. Hallotta az elfojtott sóhajt, láttam ahogy kicsit hátranéz és a szeme mondja, ne kímélj drága. Fokozatosan gyorsítottam a mozdulataimon, kombinálva a félig és a teljeseb tövig való behatolásokkal. A keze a lepedőt gyürködte, a hangja és a puncija számlálhatatlan élvezésről árulkodott, a popsilyuka az élvezettől kinyílt és lüktetett. Nem is bírtam megállni, hogy lassan, finoman ne simogassam az ujjammal. Már mindenhol teljesen nedves volt. Éreztem, hogy ez a póz lesz a végső számomra, teljesen felajzott a látvány, az érzés, az egyre hangosabb élvezése. Azt akarom, hogy belém élvezz, súgta és elkezdte a kezével simogatni, gyürködni a golyóimat, két ujja közé vette a puncijában járó farkam és rászorított, mint ahogy a szájával szokta. Na ettől nekem se kellett több, néhány lökés után tövig toltam a puncijába a farkam és remegve élveztem tele. Rásegítve egy gigantikus nagy hanggal történő és hosszas remegést is produkáló élvezésével. Nem tudni meddig maradtunk így, de a remegés mindkettőnk részéről eltartott egy ideig, a puncija csak úgy lüktetve fejte a farkam. Teljes kimerülést hozott a szex mindkettőnk számára, kicsusszantam belőle, mellé heveredtem, megcsókoltam, majd betakarózva elpilledtünk egy kis időre….
#572   2015. 04. 14. kedd 11:37
Lovemaker Lovemaker
Folyt:
Közben jó erősen ráfogott az álló farkamra. Szép orgazmusa volt, bár ez még kissé visszafogott. A minimális csillapodását követően elém térdelt, a víz a zuhanyrózsából csak folyt ránk mindenhol, és lassan elkezdte szopni a farkam. Oly élvezettel, vággyal és odaadással tette, hogy azt el se tudom mondani. Szívta a makkom, nyalta a farkam oldalát, közben kezével simogatta a zacskómat, majd tövig elnyelte az egész farkam, és ütemesen szopni kezdte. Én meg csak kapaszkodtam a fürdő falába, és átadtam magam a látványnak és az élvezetnek. Nem csak én élveztem. Láttam ahogy a keze megsimogatja a melleit, lenyúl a puncijához, és ahogy ütemesen mozgatja a fenekét, ki ki domborítva, mint aki arra vágyik, hogy oda is bekerüljön egy kemény farok. Nem akartam, hogy így legyen végem, de ő egy teli szájas „kérlek” szóval levett a lábamról. Én meg már nem tudtam tovább ellenkezni, hagytam hogy lassan kiszopjon belőlem mindent amit csak tud. Teljesen bevadult, már szinte vadul szopta a farkam, én meg a fejét fogva majdhogynem basztam a száját. Amikor érezte, hogy itt a vég számomra, megszorította a szájával a farkam tövét, szinte pumpálta magába az előtörő ondómat, hosszasan és remegő testtel élvezte a kifejt nem kis mennyiséget. Egy csöppet se láttam kibuggyanni a száján, mind eltűnt a gyomrában. Kéjes szemével rám nézett és egy nagy megelégedés volt a szemében. Lassan hagyott lenyugodni a szájában, majd eleresztett. Mosolyogva fejeztük be a tusolást, természetesen nem kevés erotikus, izgató mozdulatok közepette. Nem hagyta hogy a farkamból kimenjen a merevség, folyamatosan simogatta, majd megfordult, hogy mossam le és zuhanyozzam le a hátát. De a popsiját mindig a farkamhoz nyomta. Mit tehettem volna, amikor kissé előre dőlve feltárult előttem a nedves, vörösen izzó puncija, hát végighúztam rajta a farkam, és a sóhaját követően egy határozott mozdulattal tövig hatoltam a tűzforró pinájába. Nem várt sikoly és élvezés következett. Úgy kellett a két kezemmel a derekát megfogva megtartanom, hogy meg tudjon állni a lábán. Folytatni akartam, de nem ott, ezért megtörölgettük egymást és besurrantunk a hálóba. Az ágyra dőlve végigsimogattam a nyakától a térdéig, közben csókolva néztem a szemét, ahogy már teljesen homályos és vágyik a további élvezetekre. Szeretném ha kinyalnál, mondta és szembe rám ült, a punciját a számhoz illesztette, megtámaszkodott két kezével a falon, és nézte ahogy a nyelvem lassan bejárja a puncijának minden rejtekét és zugát. Az arcom már tiszta nedv volt a kifolyó puncitól, a csiklója duzzadt, a nyelvem lassan de folyamatosan izgatta, néha a szám bekapta és szívogatta. Majd kicsit megfogva a csípőjét egyre gyorsabban nyaltam az édes pináját, éreztem ahogy közeledik a már nem is tudom hányadik orgazmusa, a dereka megfeszült, a keze tolta a falat, hogy az ágy már elmozdult a helyéről, majd egyszerre csak egy hatalmas sikoly kíséretében megrázkódott az egész teste, a puncija meg ontotta a nedvét a számba. Ismét elélvezett. .....
#571   2015. 04. 14. kedd 11:36
Lovemaker Lovemaker
Egész nap iszonyúan semmittevős hangulatban ültem a munkahelyemen, és csak bámultam az irodában azt, ahogy a többiek dolgoznak. A gondolataim nagyon máshol, messze, messze jártak. Nem tudtam mit kezdeni magammal, így elkezdtem egy korábbi kapcsolatból megmaradt barátnőmnek írogatni a közösségi oldalon. Először csak laza mindennapi csevej volt, ami aztán szép lassan elindult az erotika sikamlós útján. Ő is dolgozott, ráadásul nővérként elég sok ember környezetében. Ahogy magam elé képzeltem munka közben, fehér rövid köpenyben, erős combja kivillanva, a francia bugyija áttetszően mutatkozott a köpenye alól, szinte már kívánta is. Óvatosan célozgattam az elképzelt öltözékére, a kissé elpiruló arcára, a szexi megvillanó combjára, és a reakció meglepő volt, visszaflörtölt. Én meg az íróasztal mögött ülve egyre „kínosabban” éreztem, magam, a farkam egyre nehezebben fért el a nadrágomban. Amikor megpendítettem, hogy most szívesen magunkra zárnám egy kezelő ajtaját, na akkor jött a lavina indító válasz… épp ott van, egyedül és már nagyon kívánja, hogy valaki ott dugja meg. Kész lettem, kívántam őt. Innentől már tudtam, hogy lesz ami lesz, de ma egy nagyot fogunk baszni valahol. Kocsiban, nála, vagy nálam, mindegy, csak megtörténjen. Egész munkaidő végéig csak húztuk egymást különféle szexi és néha perverz gondolatokkal. Még munkaidő után hazafelé is, én a kocsi volánja mögött, míg ő a busz ülésén. Nem volt könnyű vezetni, amikor az ember farka keményen áll, és közben izgató csetelést folytat olyannal, aki írása alapján szinte lecsúszik az ülésről, annyira nedves. Mire mindenki hazaért, addigra mindketten égtünk a vágytól, a másik érintésének, csókjának, nyelvének hiányától, a behatolás utáni gyötrelmes vágytól és a közös élvezés igényétől. A gyermeke otthonléte miatt a választás az én lakásomra esett. Alig vártam, hogy hazaértem után ő is megérkezzen. Már az ajtóban láttam rajta, hogy ha lehetett volna már a buszon utazva is élvezte volna az együttlét kéjes mámorát. Ahogy belépett, ahogy megcsókolt, ahogy lazán lerúgta a cipőjét, ledobta a nem túl sok felesleges ruháját, és ahogy mohón nyúlt a sliccemhez, szinte meg sem várva a nadrágom elvesztését máris ajkai között volt a kemény farkam. Ebből már érezni lehetett, hogy nagy dugásnak nézünk elébe. Mire mindketten teljesen megszabadultunk a ruháinktól már ziláltunk. Egy közös zuhanyzás reményében bevetettük magunkat a fürdőszobába, ahogy a kellemesen meleg víz kissé égette a bőrünket, a tusfürdős kezünk pedig csak még jobban felhúzta a másikat. A mellbimbója keményen meredezett, a számban szinte életre kélt, miközben a kezével oly lágyan és érzékien simogatta a faszom, hogy már azt hittem a kezébe élvezek. A combtöve tiszta nedv volt, de nem a víztől vagy a tusfürdőtől, hanem a kéjtől. Ahogy hozzá értem, azonnal megremegett, ujjaim lassan elkezdtek játszani a csiklójával, szeméremajkaival, és a hüvelyével is, amitől egyszer csak megfeszült, és egy nagy sóhaj közepette elélvezett. ......
#570   2015. 04. 07. kedd 22:08
Senki-Alfonz Senki-Alfonz
szokásos remek írás. várom a következőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 07. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2015. 04. 07. kedd 18:23
3.rész
Lekerült a kötél és bilincs kikísértek tusolni stb.. bejöttem és akkor láttam meg Zsoltot ott ült a sarokban a sötétben...(szemét kis tetű, ha te így akkor majd én is)direkt nem mentem oda hozzá... oda mentem a nőhöz megcsókoltam és kértem elégítsen ki, ő meglepődött és engedelmeskedett.. parancsoltam neki.. nyaljon kényeztesse a melleim...Mondtam neki nagyon felizgat és istenien nyal... a jelen lévő férfiak közelebb jöttek csak Zsolt nem... (nem tudta, hogy láttam, hogy bent van)Most én kényeztettem a nőt... vonaglott a vágytól.. a körülöttünk lévő férfiak ösztönösen és most már gyengéden nyaltak minket és ott és azt keféltek ahol értek minket a nő is nagyon élvezte a dolgot.. és a férfiak is... mikor kimerülten pihent mindenki egymás mellett össze vissza.. azt mondtam--> minek nekem Zsolt mikor nélküle is olyan jó a szex... tudtam .. hogy ott van és direkt bántottam.. egy ajtó csapódás törte meg a csendet.. mindenki letusolt... és a szobámba vezettek... kedvesem nem szólt hozzám... már aludt(legalábbis) azt színlelte.. reggel korán távoztunk úgy ahogy jöttünk.. kocsiban kérdezte milyen volt.. mondtam, hogy rémes és alig vártam, hogy túl legyek rajta.. ő megállt és ordított.. hm... és bántott mert ő hallotta, hogy mennyire élveztem... már nem is akartam elmondani neki, hogy láttam, hogy ott van és én is úgy akartam fájdalmat okozni neki, ahogy ő tette velem... Nagyon elfajultak a dolgok.. minden kapcsolatot megszakítottam vele nem volt miért menteni a menthetetlen... Ő továbbra is éli az álszent életét... politizál.. hm.. a külvilág számára ő a Mr.tökéletes.... és talán ez így van jó... fő a látszat!!!!!!
#569   2015. 04. 07. kedd 18:23
X Törölt felhasználó (805295) VIP
3.rész
Lekerült a kötél és bilincs kikísértek tusolni stb.. bejöttem és akkor láttam meg Zsoltot ott ült a sarokban a sötétben...(szemét kis tetű, ha te így akkor majd én is)direkt nem mentem oda hozzá... oda mentem a nőhöz megcsókoltam és kértem elégítsen ki, ő meglepődött és engedelmeskedett.. parancsoltam neki.. nyaljon kényeztesse a melleim...Mondtam neki nagyon felizgat és istenien nyal... a jelen lévő férfiak közelebb jöttek csak Zsolt nem... (nem tudta, hogy láttam, hogy bent van)Most én kényeztettem a nőt... vonaglott a vágytól.. a körülöttünk lévő férfiak ösztönösen és most már gyengéden nyaltak minket és ott és azt keféltek ahol értek minket a nő is nagyon élvezte a dolgot.. és a férfiak is... mikor kimerülten pihent mindenki egymás mellett össze vissza.. azt mondtam--> minek nekem Zsolt mikor nélküle is olyan jó a szex... tudtam .. hogy ott van és direkt bántottam.. egy ajtó csapódás törte meg a csendet.. mindenki letusolt... és a szobámba vezettek... kedvesem nem szólt hozzám... már aludt(legalábbis) azt színlelte.. reggel korán távoztunk úgy ahogy jöttünk.. kocsiban kérdezte milyen volt.. mondtam, hogy rémes és alig vártam, hogy túl legyek rajta.. ő megállt és ordított.. hm... és bántott mert ő hallotta, hogy mennyire élveztem... már nem is akartam elmondani neki, hogy láttam, hogy ott van és én is úgy akartam fájdalmat okozni neki, ahogy ő tette velem... Nagyon elfajultak a dolgok.. minden kapcsolatot megszakítottam vele nem volt miért menteni a menthetetlen... Ő továbbra is éli az álszent életét... politizál.. hm.. a külvilág számára ő a Mr.tökéletes.... és talán ez így van jó... fő a látszat!!!!!!
#568   2015. 04. 07. kedd 18:16
2.rész
Elég nagy volt a hangzavar dicsérő szavak és tapsok közt csak azt az egyet kerestem akivel oly sok kellemes órát töltöttem már el.. de hiába...
A terem közepén megálltunk.. csend lett kb 2-3 percig.. aztán egy idősebb férfi hang így kezdte..... a ma esti ajándékom nektek ez az 5 nő... azt csináltok velük amit akartok..... Lacinál jelezzétek ki melyiket akarja... ééééééés érezzétek jól magatokat. Az egyik lány mellettem kiabált ő biztos nem megy bele a dologba.. de hiába.. már páran oda is jöttek és vitték egy másik szobába.... hangja egyre távolabbi és keservesebbnek is tűnt....
Kirázott a hideg mikor engem egy hideg érdesebb tenyerű férfi megfogott majd egy másik a mellem... és egy másik a nyakam.... és azt hiszem egy nő is simogatott..... éreztem a vándorló kezüket a testemen.. kéjes borzongás járt át.. féltem de izgatott is a dolog.... lassan elindultam lépcsőn le és fel.. mentünk jobbra és balra is..... ahol megálltunk melegebb volt kellemes illat és kisebb terű helyiség a hangok csendesek voltak nem tudom mennyien lehetünk.... egy férfi átölelt és simogatott és mondta->y hogy ne féljek én is élvezni fogom... majd egy nő állt elém .. és rám parancsolt csókoljam meg.... grrh idősebb volt... a hangja alapján.. a csókja nem volt jó, határozott mohó nem odaadó inkább birtokló... a melleim sem gyengéden simogatta...
lekerült a szememről a kötés és a bilincs ki út nem volt 6 férfi és egy nő vett körül.. a kedvesem sehol nem láttam...félhomály volt csak a kandalló adott egy kicsi fényt.. nem láttam semmit... mivel körül álltak.... Nő idősebb volt de elég fitt a férfiak rondábbak és öregek... élveztem volna a dolgot ha helyes férfiak vannak, grrhhbbrrrrh de így .. ahh vicc .. mohókezek a testemre tapadnak mindenem simogatták a nő parancsolt mit tegyek, én nem engedelmeskedtem, ő egy lovagló pálcával a popsimra ütött elég nagyot, fájt nagyon .. akkor fogtam fel, hogy ez nem játék komolyan kell tenni azt amit akarnak... Azt hittem most az jön.. hogy letérdelek és szép sorban kényeztetni kell majd őket és stb.. de nem.... elfektettek ki kötötték a lábam az egyiket az egyik oldalra a másikat a másik oldalra... a kezem felbilincselték az ágyhoz.. és az egyik férfi már ott állt előttem és kedvére használta a testemet... gyengéden csókolta érdes nyelvével minden porcikámat .. a melleim közé csúsztatta a farkát összeszorította és elkezdte a melleimet kefélni... nagyon élvezte ... a nő teljesen felizgult az egyik férfi elfeküdt a nő beleült a farkába.. és szólt a másiknak menjen mögé és ő is dugja keményen és b*sszák szét .. és ettől meg a többi férfi indult be és nekem estek keféltek mindenem... volt... hogy én is élveztem picit és volt hogy hányingerem volt az egésztől.. testem tiszta sperma teli élvezték mindenem..... a nő ebben is gyönyörködött élvezte hogy tárgyként használtak...
#567   2015. 04. 07. kedd 18:11
Játszottál és játszottam veled Fikció 1. rész

Szokványos hétvégének indult és.... Na kezdjük el.. Zsolt az én tökéletes szeretőm "volt" (Nős egy gyermek édesapja 41 éves lesz.. Magas sármos kellemes a hangja barna haja és a szeme az ádámcsutkája picit nagyobb az átlagnál) óramű pontossággal jött... (tiszta makulátlan jellem a külvilág számára)A lelke sötét oldalát csak nekem fedi fel, izgalmas, szeretem a vadságát élvezettel tölt el minden perc amit vele töltök mert soha nem tudom mikor mi következik. GG-n ismerkedtünk meg ő a vágyaihoz keresett társat... én meg saját vágyaimmal ismerkedtem...felfigyeltünk egymásra. Több hónapos húzavona után élőben is kikezdtük egymást.. igazából semmi sem müxik jól köztünk csak a szenvedélyes szex. Mind a ketten függővé váltunk egymástól ez a furcsa kapcsolat már majdnem 7 hónapja tart élőben(is).
Tehát pontosan érkezett erre a hétvégére is... ölelés sok pici puszika... és ... Kérte pakoljak össze ... elvisz a pártjának az egyik nyaralójába egy kisebb buli lesz.... Nagyon örültem.. soha nem mozdultunk ki, és most emberek közé visz, hm hát naaa...
Pillanatok múlva már az autóban ültünk nem jártam még B.széplakon (nem is érdekelt) lényeg, hogy velem van totál mind1 hogy hol...
Nem sokat beszéltünk csak annyit mondott, hogy meglepetés vár rám .. adott egy dobozt és kérte, hogy majd mikor megérkeztünk akkor ezt vegyem fel....
Nem igazán szeretem az ilyen ajándékokat , de most valahogy hagytam a dolgot és nem is firtattam a miérteket...
Megérkeztük Zsolt kivette a csomagjainkat és elindultunk egy kisebb ösvényen gyalog fel a nyaralóhoz.. a ház diszkrét volt és egyszerű.. és elég nagy.....
Egyenesen a lekrészünkre mentünk a szoba bartságos volt tiszta és egyszerű... a fürdő már elegáns a kedvenc illatszereimmel jól felszerelve.. hm meg is lepett.. Zsolt mögém állt és azt mondta--> akkor frissítsem fel magam és kért azt vegyem fel amit kaptam.. és majd jön.
Bezártam a szoba ajtót és letusoltam hajam megcsináltam pici smink .. meztelenül álltam a doboz előtt...levettem róla a szalagot kinyitottam egy fekete selyem sál és egy áttetsző fekete babydoll és egy bilincs semmi más... se cipő se bugyi.... remek..

Felvettem ezt a kis semmiséget többet engedett látni mint takarni... a melleim formáját szépen kiemelte a testem többi részét finoman sejteti... tetszik és jól is áll.. hm.. elképzeltem h a kedvesen--> néz és.. egy halk kopogás repített vissza a realitás talajára....
Meglepetésemre egy 40 körüli nő volt az.... kérte, hogy csak az legyen rajtam ami a dobozban volt és a selyemsálat adjam neki oda.... így tettem ő hátra simította a kezeim és összebilincselte... és követtem... megálltunk még 4 szobánál--> kopogás a hölgy ki a bilincs katt és tovább... hm... kezdett nem tetszeni a mokka... de sodródtam az árral érdekelt a végkifejlet és picit izgató is volt a dolog. Megálltunk egy ajtó előtt a hölgy bekötötte a szemünket és egy nagy terembe vezetett minket...
#566   2015. 03. 20. péntek 08:49
greatom greatom

A Király szívbemarkoló és örökérvényű igazságokat hordozó , páratlanul szép dalával búcsúzom Öntől!
Csak a jók mennek el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 20. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (926087)
2015. 03. 20. péntek 08:31
Köszönöm mindenkinek aki olvasott! Köszönöm mindenkinek aki segített... ezzel vagy azzal, hogy megkönnyítse a "munkám".
A küldetésem ezennel befejeződött, vagy ahogy az anyanyelvemen hangzana: Mission erfüllt!

Viszontlátásra!

Stefan Derrick (pár órán belül már csak "törölt felhasználó" wink

...és hűséges társa Harry Klein

(búcsúzóul: szexmentes övezet - versek)
#565   2015. 03. 20. péntek 08:31
X Törölt felhasználó (926087)
Köszönöm mindenkinek aki olvasott! Köszönöm mindenkinek aki segített... ezzel vagy azzal, hogy megkönnyítse a "munkám".
A küldetésem ezennel befejeződött, vagy ahogy az anyanyelvemen hangzana: Mission erfüllt!

Viszontlátásra!

Stefan Derrick (pár órán belül már csak "törölt felhasználó" wink

...és hűséges társa Harry Klein

(búcsúzóul: szexmentes övezet - versek)
#564   2015. 03. 10. kedd 20:13
Bartek Bartek
Csak a folytatásra vágyunk! smile
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2015. 03. 10. kedd 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 10. kedd 06:48
Ilyenek ne voltak. Korban is kicsit több méretben pedig jóval kisebb. Ha ilyen történetre vágytok azzan nem szolgálhatok.
#563   2015. 03. 10. kedd 06:48
Friss Nagyi Friss Nagyi
Ilyenek ne voltak. Korban is kicsit több méretben pedig jóval kisebb. Ha ilyen történetre vágytok azzan nem szolgálhatok.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 03. 09. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 09. hétfő 12:56
Hány éves legyen? Hogyan szeretnéd? Én 16 évest javaslok, 21/6-os farokkal, és a végén spriccelős orgazmussal... mer' ugye, ahogy azt a novellistánk is írta: a lúd legyen kövér. Ott lett kicsit elcseszve, hogy nem hármasikreket nevel....

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!