Izgalmas
Mi izgatott fel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 15:30
Törölt felhasználó (4740798)
Izgalmas
Hm, a sportkórházba bebicegve izzadtan a hegyről egy rossz becsúszás után röntgen, bedagadt térd a a Barcelona színekben a fiatal orvos óvatosan hajlíthatja a vizsgálóban ott is tartana műteni de mondom ma inkább ne, felöltözöm vizsgálat lap stb erre rám néz kissé zavartan azt egy kis papiron megadja a telefonszàmát…
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk a történet első fele, tényleg nem izgalmas inkább, siralmas!
A vége viszont tényleg izgalmas....
Várjuk a további fejlemények beszámolóját!!!! (ha már a nyilvánosság elé tártad) (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 18:25
Várjuk a további fejlemények beszámolóját!!!! (ha már a nyilvánosság elé tártad) (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740798)
Hm, a sportkórházba bebicegve izzadtan a hegyről egy rossz becsúszás után röntgen, bedagadt térd a a Barcelona színekben a fiatal orvos óvatosan hajlíthatja a vizsgálóban ott is tartana műteni de mondom ma inkább ne, felöltözöm vizsgálat lap stb erre rám néz kissé zavartan azt egy kis papiron megadja a telefonszàmát…
Köszönöm egyszer leírom amúgy van sztori esetleg privátban megadhatom. ami még izgat mint hely a Lukács fürdő oda sport után szoktam beesni…
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 19:04
Mondjuk a történet első fele, tényleg nem izgalmas inkább, siralmas!
Várjuk a további fejlemények beszámolóját!!!! (ha már a nyilvánosság elé tártad)
Várjuk a további fejlemények beszámolóját!!!! (ha már a nyilvánosság elé tártad)
Szia!
Te egy bátor srác voltál, hogy megtetted és nem bántad meg! Sajnos én nem voltam ilyen bátor amikor egy pasi nagyon akarta, csak a szopatásig mentem el vele! Pedig elő is vette, hogy nem vastag, de féltem megtenni. Azóta is bánom és egyre nagyobb vágyat érzek iránta! Késő bánat.........
Te egy bátor srác voltál, hogy megtetted és nem bántad meg! Sajnos én nem voltam ilyen bátor amikor egy pasi nagyon akarta, csak a szopatásig mentem el vele! Pedig elő is vette, hogy nem vastag, de féltem megtenni. Azóta is bánom és egyre nagyobb vágyat érzek iránta! Késő bánat.........
Én 3x voltam idáig farokra húzva, első 2 az tranny volt, ott egyből a lényegre tértünk, én voltam a passív oldalon.
Élveztem szopni is, és élveztem azt is ahogy bennem volt, nem voltam szűz, mert már elötte sokszor játszottam magammal análisan, de más egy hús vér ember mint egy játékszer.
Utoljára egy srácal voltam, innen ismertem meg, elég nehéz volt el lazulni, végül ott is csak passív voltam de összeségében egy jó élmény volt az is.
Úgy látom, hogy engem csak az élvezet vonz, az nem indít be, hogy egy férfival vagyok, csak az amit tud tenni a farkával velem. Azóta lett feleségem is és gyerekem, de az élvezetről nem mondtam le, különböző játékaim vannak erre a célra.
Egyik nap a feleségem látta az email-jeim között hogy mitt vettem magamnak utoljára, úgy gondoltam a tapasztalataim alapján hogy ellenére lesz a dolog, és hülyén fog rám nézni miatta, de kellemesen meglepődtem mert nem zárkozott el, és együtt játszunk már vele
sokkal élvezetesebb úgy a sex vele hogy közben van bennem egy játékszer, vagy ő dug meg vele. De azért még vágyok rá hogy egy hús-vér farok is járjon bennem idönként.
Élveztem szopni is, és élveztem azt is ahogy bennem volt, nem voltam szűz, mert már elötte sokszor játszottam magammal análisan, de más egy hús vér ember mint egy játékszer.
Utoljára egy srácal voltam, innen ismertem meg, elég nehéz volt el lazulni, végül ott is csak passív voltam de összeségében egy jó élmény volt az is.
Úgy látom, hogy engem csak az élvezet vonz, az nem indít be, hogy egy férfival vagyok, csak az amit tud tenni a farkával velem. Azóta lett feleségem is és gyerekem, de az élvezetről nem mondtam le, különböző játékaim vannak erre a célra.
Egyik nap a feleségem látta az email-jeim között hogy mitt vettem magamnak utoljára, úgy gondoltam a tapasztalataim alapján hogy ellenére lesz a dolog, és hülyén fog rám nézni miatta, de kellemesen meglepődtem mert nem zárkozott el, és együtt játszunk már vele
sokkal élvezetesebb úgy a sex vele hogy közben van bennem egy játékszer, vagy ő dug meg vele. De azért még vágyok rá hogy egy hús-vér farok is járjon bennem idönként.
Kipróbálnám pasival . Egyszer volt benne részem ,nagyon élveztem ahogy bennem volt
Voltam már pasival. Remélem leszek is még, de lehangoló a tény hogy bármilyen ilyen jellegű tarskeresőn, a pasik nagy része vagy fotót kér, vagy sexchatelni akár, vagy primitív. Mindig akad az üdítő kivételből is, de sajnos nagyon ritkán. Én passzívként keresek maximális diszkréció mellett pasit, akinek helye is van, és nagyon izgatnak a szerepjátékok.
Nagyon jó téma!
Sok férfi vágya, hogy belekóstoljon a biszexbe, csak kevesen merik bevállalni.
Néha úgy tűnik mintha a melegeket jobban elfogadnák mint a biszexet.
Sajnos már elég későn csöppentem a biszexbe, de nem bántam meg.
Sőt!
Normál kapcsolatban élek, de azóta is minden vágyam a 2 férfi 1 nő ha szexről van szó és benne sok-sok biszex!
Aki egyszer kipróbálja, mindig is ezt szeretné!
Sok férfi vágya, hogy belekóstoljon a biszexbe, csak kevesen merik bevállalni.
Néha úgy tűnik mintha a melegeket jobban elfogadnák mint a biszexet.
Sajnos már elég későn csöppentem a biszexbe, de nem bántam meg.
Sőt!
Normál kapcsolatban élek, de azóta is minden vágyam a 2 férfi 1 nő ha szexről van szó és benne sok-sok biszex!
Aki egyszer kipróbálja, mindig is ezt szeretné!
Szerintem sokkal jobban!
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 09:36
Engem a kiváncsiság vonz.
Hogy milyen ha pasi szopna, és ha jo keményre szopott
akkor be is tenném neki seggbe. De a szopatás mindenek elött,
hogy szopik e ugy mint egy lány.
Hogy milyen ha pasi szopna, és ha jo keményre szopott
akkor be is tenném neki seggbe. De a szopatás mindenek elött,
hogy szopik e ugy mint egy lány.
Férfiból csak a farka és a popó izgat és persze a szituáció szerintem nagyon izgalmas főleg ha nejed is szereti!
Én biszex vagyok, sok tapasztalattal. A biszex pasik 80%a nős, és megunta otthon a könyörgést a szexért. De minvel nőket nem lehet találni szexre semelyik oldalon, " Ha nincs ló, jó a szamár is"
Akkor mi vagyunk a ritka kivétel
Mi mindketten kedveljuk a bi játékot
Én, a páros férfi tagja, imádom amikor a párom a lányos izgalmat megéli, de ő is baromira beindul attól, ha a beszálló férfi partner farkát közösen kapjuk be.
Az ilyen hármas kalandnál pedig kifejezetten igényli azt is, hogy mindketten meg legyünk dugva.
Hatalmasat élvez, ha látja bennem a pasi farkát, és közben imádja ha nyalom a punciját.
Eddigi legnagyobb élményünk az volt, amikor mi 69-ben, s a pasi pedig dugta keményen… sajnos a punciba spricc elmaradt, pedig kívántuk mindketten, de így is a végén a puncijára verte a srac a farkát.
Engem nagyon beindított amikor közösen kenyeztettek a pasival, együtt szopták a farkam, s időnként a farkamon csókolóztak!
Más felállás pasival már nem is érdekel minket, csak ez az elvezet hajt mindkettőnket.
Én, a páros férfi tagja, imádom amikor a párom a lányos izgalmat megéli, de ő is baromira beindul attól, ha a beszálló férfi partner farkát közösen kapjuk be.
Az ilyen hármas kalandnál pedig kifejezetten igényli azt is, hogy mindketten meg legyünk dugva.
Hatalmasat élvez, ha látja bennem a pasi farkát, és közben imádja ha nyalom a punciját.
Eddigi legnagyobb élményünk az volt, amikor mi 69-ben, s a pasi pedig dugta keményen… sajnos a punciba spricc elmaradt, pedig kívántuk mindketten, de így is a végén a puncijára verte a srac a farkát.
Engem nagyon beindított amikor közösen kenyeztettek a pasival, együtt szopták a farkam, s időnként a farkamon csókolóztak!
Más felállás pasival már nem is érdekel minket, csak ez az elvezet hajt mindkettőnket.
Mi is kivétel vagyunk
))
Nagyon izgat minket is mindkét fél! Sajnos egyszerre a kettőt még nem éltük meg
de külön külön már volt élményünk női illetve férfi beszállóval is!
Magam részéről jobban izgat az, ha párom kényeztet egy nőt miközben a nő engem,
illetve ha közös szopjuk párom, mint az, hogy egy másik pasi engem kényeztet.
De a legjobb az, amikor a két pasi játszik egymással, na attól…uhhh
Sok sikert mindenkinek
Betti (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 12. 02. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 09:23
)) Nagyon izgat minket is mindkét fél! Sajnos egyszerre a kettőt még nem éltük meg
Sok sikert mindenkinek
Betti (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 12. 02. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor mi vagyunk a ritka kivétel
Egyetértek. Én nem akarom megcsalni a feleségem, ezért nyitottam a saját oldalán felé. Kerek lett a világ és ez így szuper
(Ez egy válasz kmd1978 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 08:50
(Ez egy válasz kmd1978 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én biszex vagyok, sok tapasztalattal. A biszex pasik 80%a nős, és megunta otthon a könyörgést a szexért. De minvel nőket nem lehet találni szexre semelyik oldalon, " Ha nincs ló, jó a szamár is"
Elég sokan vagyunk még ilyen kivételek, így az alapfeltevés lesz hibás. Mi még nem futottunk össze olyannal, aki azért lett biszex, mert otthon nem volt szex. A többségének nem lett volna gond hölgypartnert találni.
(Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 09:56
Mi is kivétel vagyunk
))
Sok sikert mindenkinek
Betti
)) Nagyon izgat minket is mindkét fél! Sajnos egyszerre a kettőt még nem éltük meg
Sok sikert mindenkinek
Betti
Igen!
Tökéletesen értelek.
Bár gondolom én sem az átlagot erősítem.
Látványnak nagyon izgalmas két nő szeretkezését nézni.
Az is izgalmas, ha bevesznek a buliba, de jobban itgat, ha én dugok egy Nőt és valaki engem szopat, vagy dug közben.
Sajnos sok éve már, hogy részem lehetett ilyenben.
További sok sikert Mindenkinek! (Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 09:56
Tökéletesen értelek.
Bár gondolom én sem az átlagot erősítem.
Látványnak nagyon izgalmas két nő szeretkezését nézni.
Az is izgalmas, ha bevesznek a buliba, de jobban itgat, ha én dugok egy Nőt és valaki engem szopat, vagy dug közben.
Sajnos sok éve már, hogy részem lehetett ilyenben.
További sok sikert Mindenkinek! (Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is kivétel vagyunk
))
Sok sikert mindenkinek
Betti
Sok sikert mindenkinek
Betti

Nikita Simpson