Biszex vagyok, de csak a szexre gerjedek. Mit csinaljak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#27   2021. 01. 06. szerda 23:09
egyutt 02 egyutt 02
Sziasztok!

Pár mondatban leírom, én hogy vagyok ezekkel a vágyakkal, és hogyan élem meg.
Párommal kb tíz éve hódolunk a hármas szex oltárán. Ezek az együttlétek során, a fő hangsúly a párom kényeztetésén van, ami nyilván Neki is nagyon imponál, és engem is rettenetesen felizgat, mikor mással is látom szeretkezni, élvezni. A kommunikáción, higgyétek el, nagyon sok múlik, és a párommal kiveséztük, hogy engem izgat a szép farok látványa, érintése, kényeztetése, de csak orális szinten. Szerencsére Őt is izgatja, mikor a másik féllel knyeztetjük egymást, vagy Vele együtt. Jónéhány kellemes biszex élményem volt az évek alatt, kettesben nem voltam még pasival, de izgat ez a felállás is.
#26   2021. 01. 06. szerda 13:17
zsobe zsobe
Hasonló cipőben járok én is, mint sok előttem szóló. Nős pasi vagyok, bi vágyakkal. Próbálkoztam és is a páromnál a hármas sex, 2 pasi, 1 nő felállást megkedveltetni, de nem sok sikerrel. Szerettem volna, ha ketten kényeztetünk egy szép farkú pasit. Mert, hogy egy szép faroktól izgalomba jövök én is. Nem táplálok túl homo érzelmeket a pasik iránt, pusztán csak sex ami érdekel, valamilyen formában. Viszont nehéz megtalálni a megfelelő partnert, mert nem vagyok elég bátor hozzá, főleg, ha nincs kép az illetőről. Igaz nekem sincs, de ez betudható a megfelelő diszkréciónak, mégis csak nős vagyok, és nem is szeretek kezdeményezni, még a nőknél sem. Azt szeretem, ha más kezdeményez, egy kis beszélgetés - chatelés és ha szimpi az illető, akkor jó lecsapni rá.
Sajnos én is azt gondolom, hogy a legtöbb emberben ez a fajta szexuális érzés, mint a bisexuális érzés, jobban el van nyomva mint kellene. Azt hiszik, nők és férfiak egyaránt, ha ilyesmit tesznek, akkor már nincs is rendben a szexuális identitásuk. Nagy a társadalmi elvárásoknak való megfelelési kényszer.
#25   2021. 01. 04. hétfő 18:44
ondónyelő ondónyelő
Ezt akár én is írhatták volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 30. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4440042)
2020. 12. 30. szerda 18:30
Nagyon jó a kérdés!
Hetero kapcsolatban élek,két gyerekem is van!A család mindig az első!Tizenéve vettem azt észre,hogy már nem tartom gusztustalannak ha két férfit látok félre nem érthető helyzetben.Próbálkoztam lehetőségeim szerint társkeresős oldalakon ismerkedni biszexuális fiúkkal,férfiakkal több kevesebb sikerrel.Asszonnyal is próbáltam arra terelgetni az együttléteket,hogy mi az amire vágyom,de 100%-os volt az elutasítás.Azután rátaláltam a rosszlányokra és a travikra.Kár,mert túl jó volt!Nagyon ritkán adatik meg,de akkor fantasztikus.Bárcsak a feleségem is kedvelné ha másképp elégülök ki.
A lányokat szeretem,de egy kis extra kielégülés a titkos vágyam!
Szóval hajrá!!!
#24   2021. 01. 04. hétfő 12:11
puby09 puby09
Bár nem számit, De neked van igazad!!
(Ez egy válasz havria üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 06:26
Nempecsel Úr ! Aki elolvassa a reglapod máris tovább szalad, tele van ellenmondásokkal, kor 18-45 de lehet 18-99, csak hetero alapon, de biszex és análisan is ( bár kizárod ezt).
#23   2021. 01. 04. hétfő 10:24
nempecsel nempecsel
Ha elolvasod meg kellene értened. Ott párban keresünk,kerestünk. Rémlik valami?
(Ez egy válasz havria üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 06:26
Nempecsel Úr ! Aki elolvassa a reglapod máris tovább szalad, tele van ellenmondásokkal, kor 18-45 de lehet 18-99, csak hetero alapon, de biszex és análisan is ( bár kizárod ezt).
#22   2021. 01. 04. hétfő 07:45
kakasmano kakasmano
Az oldalt követve egészen meglepő hogy mennyien gondolkodnak hasonló módon mint én.
Ebben szinte mindenkinél ugyanazokat az azonosságokat látom. Sokáig azt gondoltam hogy erre csak keveseknek lehet elképzelése Lehet hogy az értelmes "társadalom" egy elfogadottabb módját teremtheti meg ennek az igénynek. Amit én is csak támogatni tudok az azonos gondolkodókkal. Ezt a téma indító is igényesen írta le. Szóval én is várom az hozzászólásokat...
#21   2021. 01. 04. hétfő 06:26
havria havria
#20   2021. 01. 03. vasárnap 10:36
nempecsel nempecsel
Sziasztok! Nős,családos 41- éves férfi vagyok. Régóta keresek nálam fiatalabb fiut,kevés sikerrel. Amikor talizni kellene eltünnek. Bp- en próbálkozom. Gyerekkorom óta vagyok biszex ezért van benne tapasztalatom. Adni jobban szeretek. Remélem egyszer lesz olyan itt is akit keresek.
#19   2021. 01. 02. szombat 15:22
diszkretbiviszony diszkretbiviszony
Sziasztok!
Gondolom sok férfi jár ugyanebben a cipőben. Én is nős, családos férfi vagyok. A külvilág nem ismeri ezt az oldalamat, jobb lenne nem titkolni, de sajnos ez van. Épp ezért vagyok itt ezen az oldalon, de eddig sajnos nem sok sikerrel. De ha a 3.kerület és Szentendre vonzáskörzetéből lenne itt egy hasonló, családos férfi biszex vágyakkal, amit titokban szeretne megélni, akkor örülnék, ha jelentkezne nálam. Főleg olyan írjon, akinek a diszkréció és a biztonság elsődleges szempont.
Elfojtani nem éri meg, éljük meg a vágyainkat, de nem mindegy kivel...
#18   2021. 01. 02. szombat 14:46
pellekmisi pellekmisi
Sziasztok,
Egyetértek megint steps955 megjegyzésével. Soha nem kényeztetett orálisan úgy nő, mint a pasim. Brutális. A nyitottság minden jóra, amitől a nők, de főleg a feleségek többsége ódzkodik, nos ezek a pasival természetesek: szájba élvezés, ujjazás, prosztata masszázs, popsi nyalás stb.
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2021. 01. 02. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 12:32
A valós veszély, szerintem az, hogy sokkal jobban fog tetszeni az amit ez ember egy pasitol kap.
Meg lehet unni valakit, ha az nem képes fejlődni, újat bevinni egy párkapcsolatba.
#17   2021. 01. 02. szombat 12:32
steps955 steps955
A valós veszély, szerintem az, hogy sokkal jobban fog tetszeni az amit ez ember egy pasitol kap.
Meg lehet unni valakit, ha az nem képes fejlődni, újat bevinni egy párkapcsolatba.
#16   2021. 01. 02. szombat 11:03
steps955 steps955
Nos! Itt ismét, csak magamat tudom ismételni.
Fejben döl el!
Bekategóriázzuk magunkat! Heteró, bi meleg, lezbikus...
A sex maga a kategória és az, hogy kivel éled át az csak saját magadon múlik.
Ahoz nem kell házassagot, hosszú párkapcsolatot felbontani, hogy az ember megélje vágyait (hacsak nem visz bele túl sok érzelmet, ami már a kapcsolatára is kihat).
Nagyon jó példa erre pellekmisi! Sokan irigykednek (nem biztos, hogy ez a leg megfelelőbb szó), de ő is megjárta a maga stációit, amig idáig eljutott. Ezért őt inkább becsülöm!
(Ez egy válasz kakasmano üzenetére (2021. 01. 02. szombat 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 02:11
Tök jó a felvetés, mert szerintem sem azonos a homoszexualitással, csak ezt még a társadalom másként kezeli,. vagy nem is a helyén. De még egy nő férfi kapcsolaton belül sem. Holott én is (csak) a nő férfi kapcsolatot tartom alapesetnek. de sokszor felizgat egy szép farok. És ha tovább megyek akkor biztosan nem akár kivel mennék bele, mert sok más függő tényezője is lenne, mint például a higiénia, a diszkréció, az intelligencia vagy a szimpátia. És ezért biztosan nem rúgnám fel a házastársi kapcsolatomat sem. Valószínű, hogy ehhez is kell valamilyen baráti viszony és megfelelés..
Szóval nem könnyű kezdeményezni egy ilyen kapcsolatot...
#15   2021. 01. 02. szombat 10:33
X Törölt felhasználó (4058)
Nagyon irigyellek! Jó olvasni, hogy másnak sikerült. Így talán van remény....
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 31. csütörtök 15:41
Szia, sziasztok,
Nagyon egyetértek Veled. A saját vágyainkat kell megélni, és nem a rendszerint elutasító, sokszor gyűlölködő többiekkel kell foglalkozni, akik amúgy nem is tudják meg, hogy családos férfiként megélem a vágyaimat.
Én mióta van egy állandó pasim jobb a feleségemmel is a szex, mert amit tőle nem kapok meg, azt megkapom a pasimtól. Mindkettővel felszabadult és élvezetes a szex, is. És ez nekem nagyon fontos, hogy nem csak a szexről szól a pasimmal való kapcsolat sem. Barátok lettünk, akik amikor tudnak akkor szeretkeznek, de ha nincs lehetőség akkor csak kellemesen eltöltjük az időt együtt.
Az utam hosszú volt, lépésről lépésre a saját tempómban haladtam a férfi erotikus masszőrtől, az egyalkalmas kalandokon át az állandó partnerig betartva a diszkréciót, és figyelve az egészségemre.
És nagyon megérte
#14   2021. 01. 02. szombat 02:11
kakasmano kakasmano
Tök jó a felvetés, mert szerintem sem azonos a homoszexualitással, csak ezt még a társadalom másként kezeli,. vagy nem is a helyén. De még egy nő férfi kapcsolaton belül sem. Holott én is (csak) a nő férfi kapcsolatot tartom alapesetnek. de sokszor felizgat egy szép farok. És ha tovább megyek akkor biztosan nem akár kivel mennék bele, mert sok más függő tényezője is lenne, mint például a higiénia, a diszkréció, az intelligencia vagy a szimpátia. És ezért biztosan nem rúgnám fel a házastársi kapcsolatomat sem. Valószínű, hogy ehhez is kell valamilyen baráti viszony és megfelelés..
Szóval nem könnyű kezdeményezni egy ilyen kapcsolatot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 29. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4466112)
2020. 12. 29. kedd 12:00
Sziasztok!

Szeretnek egy vitaindito temat hozni a ferfi biszexualitassal kapcsolatban.
Hetero kapcsolatban elek, es a nokhoz vonzodom erzelmileg. Ez mindig igy volt. Ugyan akkor idonkent elojon a vagy, a vonzalom, hogy fiukkal szeretkezzek. Ez a vagy sose lenne tobb mint szexualis vonzalom. Ugyan akkor eroteljes.

Muszaj hogy ezzel is foglalkozzak, mert nem lehet elnyomni a vegletekig. De mit lehet tenni a kapcsolattal? Tudom mi lenne a helyes... de kivancsi vagyok mi a velemenyetek. Ti hogyan latjatok ezt?
Mit tennetek? Szamomra egyszerre vegtelenul izgalmas es vegtelenul ijeszto a helyzet.

Udv
Tomi
#13   2021. 01. 01. péntek 09:28
X Törölt felhasználó (786537)
Na, pont ilyen kéne nekem is
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, sziasztok,
Nagyon egyetértek Veled. A saját vágyainkat kell megélni, és nem a rendszerint elutasító, sokszor gyűlölködő többiekkel kell foglalkozni, akik amúgy nem is tudják meg, hogy családos férfiként megélem a vágyaimat.
Én mióta van egy állandó pasim jobb a feleségemmel is a szex, mert amit tőle nem kapok meg, azt megkapom a pasimtól. Mindkettővel felszabadult és élvezetes a szex, is. És ez nekem nagyon fontos, hogy nem csak a szexről szól a pasimmal való kapcsolat sem. Barátok lettünk, akik amikor tudnak akkor szeretkeznek, de ha nincs lehetőség akkor csak kellemesen eltöltjük az időt együtt.
Az utam hosszú volt, lépésről lépésre a saját tempómban haladtam a férfi erotikus masszőrtől, az egyalkalmas kalandokon át az állandó partnerig betartva a diszkréciót, és figyelve az egészségemre.
És nagyon megérte
#12   2020. 12. 31. csütörtök 16:26
X Törölt felhasználó (1006232)
Én is ebben a cipôben járok.Sok mindent szeretnék kipróbálni,izgatna pasival pár dolog.de nem vonzódom a férfi testhez.egy haver kis extrákkal viszont tök jó lenne.csak sajnos nehéz úgy összehozni hogy titokban maradjon.mivel hogy a család az elsô..
#11   2020. 12. 31. csütörtök 16:05
X Törölt felhasználó (4293192)
Így van. Igazad van. Végtelenül szerencsés ember vagy.
Szia, sziasztok,
És nagyon megérte
#10   2020. 12. 31. csütörtök 15:41
pellekmisi pellekmisi
Szia, sziasztok,
És nagyon megérte
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2020. 12. 30. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 30. szerda 18:02
A téma szuper! Első sorban fejben, fejekben kell rendet rakni! Másod sorban el kell dönteni, hogy mennyire fontos, hogy megéljük a vágyainkat. El lehet nyomni, lehet azt mondani, hogy "én nem vagyok olyan". Meg lehet feleni a közösségnek, de minek?
Ismerek pár embert, aki azt monda, hogy elvesztegette az időt, előbb kellett volna kipróbálnia. Meg is kérdeztem, hogy miért nem tetted?
Büszkeségből és a közösség esetleges kirekesztése miatt!
De, hát nincs ráírva az emberre!?
Azt válaszolta, hogy "úgy érzi, mintha mindenki tudná róla és kiöregedett. Az a korosztály már nem áll velem szóba, aki bejön neki. Megtudják a korom és már nem is válaszolnak" (egyébkén a korához képest nagyon jól néz ki)
Na itt jön az, hogy fejben kell rendet rakni.
Már több helyen leírtam!
Meg kell élni a vágyainkat, mert lemaradunk mindenről!
#9   2020. 12. 30. szerda 23:26
extrapár extrapár
Sziasztok!
Én szintén heteró családosként élek. Anno a feleségem eltérő szexigénye miatt kezdtem el keresgélni és szerencsére itt ezen az oldalon ismertem meg egy csodás lányt. Engem akkoriban kezdett izgatni a ffi biszex téma ami passzolt az újdonsült szeretőm érdeklődési körébe.7 éven át együtt élhettünk át sok sok bi kalandot amíg vége nem lett. Azóta időnként rámtör a vágy,hogy pasival lehessek ilyenkor teszek is róla,hogy ne csak vágy maradjon. Viszont max az orális szex érdekel és izgat. Képtelen lennék csókolni vagy simogatni egy férfit,kizárólag a szép fasz és sperma tud érdekelni egy ilyen játékban. Az évek alatt meglepett,hogy mennyi pasit izgat ez a téma,viszont nagyon kis százalék meri meglépni a dolgot.
Sok sikert a próbálkozóknak és bátorság!!! wave
#8   2020. 12. 30. szerda 18:30
X Törölt felhasználó (4440042)
Nagyon jó a kérdés!
Hetero kapcsolatban élek,két gyerekem is van!A család mindig az első!Tizenéve vettem azt észre,hogy már nem tartom gusztustalannak ha két férfit látok félre nem érthető helyzetben.Próbálkoztam lehetőségeim szerint társkeresős oldalakon ismerkedni biszexuális fiúkkal,férfiakkal több kevesebb sikerrel.Asszonnyal is próbáltam arra terelgetni az együttléteket,hogy mi az amire vágyom,de 100%-os volt az elutasítás.Azután rátaláltam a rosszlányokra és a travikra.Kár,mert túl jó volt!Nagyon ritkán adatik meg,de akkor fantasztikus.Bárcsak a feleségem is kedvelné ha másképp elégülök ki.
A lányokat szeretem,de egy kis extra kielégülés a titkos vágyam!
Szóval hajrá!!!

... 7 8 9 10
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2020. 12. 29. kedd
Üzenetek: 187db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 04. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!