Én a gödör alján vagyok, túl sok vesztenivalóm nincs. Könnyen kiabálok idelentről, fent úgysem hallja senki. Főleg, hogy alig van fent valaki, mert mindenki a maga kis gödrében kuporog racionálisan, le nem mondva az ismertről az ismeretlenért. Szerintem a legtöbben közepesen vagy nagyon gyávák vagyunk. Nem értünk az éléshez, és nem is szánunk időt rá, hogy megtanuljunk élni. Nem tanulunk meg szeretni, nem tanulunk meg tisztességesek lenni, nem tanulunk meg adni, kapni, osztozni, lemondani. Az egyetlen, amit jól megtanulunk, hogy hogyan kerüljük el a szembenézést a gyávaságunkkal.
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2021. 01. 09. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 09. szombat 15:14

Tulajdon képpen így is lehet párt találni, de a nagy többség nem ilyen racionális elvek mentén választ. Nem fektetnek le szabályokat, vagy legalább is olyanokat, hogy ki milyen nemű emberrel szexel.
Szinte mindenki érzelmi alapon dönt, ami lássuk be az együttélés folyamán változik, de nem kicsit...
A kor előrehaladtával és a párkapcsolatban egütt töltött idő, mindenkire rányomja a bélyegét. Kapuzárási pánik, klimax körüli idő, gyerekekkel eltöltött idő, stb... Mindenkiből mást hoz elő!
Szinte mindenki érzelmi alapon dönt, ami lássuk be az együttélés folyamán változik, de nem kicsit...
A kor előrehaladtával és a párkapcsolatban egütt töltött idő, mindenkire rányomja a bélyegét. Kapuzárási pánik, klimax körüli idő, gyerekekkel eltöltött idő, stb... Mindenkiből mást hoz elő!
Ezzel nagyon egyet tudok érteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 12:44
Törölt felhasználó (4460012)

Én a gödör alján vagyok, túl sok vesztenivalóm nincs. Könnyen kiabálok idelentről, fent úgysem hallja senki. Főleg, hogy alig van fent valaki, mert mindenki a maga kis gödrében kuporog racionálisan, le nem mondva az ismertről az ismeretlenért. Szerintem a legtöbben közepesen vagy nagyon gyávák vagyunk. Nem értünk az éléshez, és nem is szánunk időt rá, hogy megtanuljunk élni. Nem tanulunk meg szeretni, nem tanulunk meg tisztességesek lenni, nem tanulunk meg adni, kapni, osztozni, lemondani. Az egyetlen, amit jól megtanulunk, hogy hogyan kerüljük el a szembenézést a gyávaságunkkal.
Nagyon jó a topik. Először általánosban volt kapcsolatom az egyik osztálytársammal, aztán sokáig igyekeztem magamban elnyomni az érzést, vonzalmat, így általános után majdnem 10 év telt el mire elhatároztam, hogy kiélem a vágyaimat. Így utólag belegondolva, elvesztegettem egy csomó évet, lehetőséget stb., de mindig féltem a lebukástól, illetve attól, hogy mit szólnak majd mások, barátok, ismerősök. Ez azóta is bennem van, de most már ismerkedem, kizárólag passzív rész érdekel. Azt gondolom, hogy nem egészséges elnyomni az érzést, mindenkinek ki kell élnie a vágyait. Általában családapákkal, vagy párkapcsolatban élőkkel van kapcsolatom, van aki beszél erről, van, aki nem. Összességében amióta ki tudom élni a vágyaimat, azóta kevésbé érzem frusztrálónak, nyomasztónak a vonzalmat.

Annyit tennék még csupán hozzá, hogy ha nem csak "ugatnánk" a toleranciát,hanem gyakorolnánk is,lényegesen elöbbre tartanánk... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem könnyű toleránsnak lenni másokkal, hiszen a gödrünkben bujkálunk önmagunk elől. Hogyan lehetnék toleráns veled, ha gyűlölöm magam ezért, azért, amazért? Eltűröm a "hibáid", mert nem tudlak megváltoztatni vagy megsemmisíteni, ahogy magamat sem. Közben irigyellek és gyűlöllek, mert neked megadatott ez, az amaz, ami nekem nem. De arra már nem veszem a fáradságot, hogy megkérdezzem, hogy vagy, mi történt veled, hogyan szerezted meg azokat a dolgokat, amiért annyira gyűlöllek, és segíthetek-e abban, hogy elsajátítsd, amiért te gyűlölsz engem. Ha meg is kérdezném, nem mondanád el, mert ki vagyok én, hogy a gödrömből a gödrödbe átkiabálok, megzavarva a rejtőzködésed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 18:54
Ez egy nagy LIKE-os korrekt leirás volt...
Annyit tennék még csupán hozzá, hogy ha nem csak "ugatnánk" a toleranciát,hanem gyakorolnánk is,lényegesen elöbbre tartanánk...
Törölt felhasználó (4450042)

Annyit tennék még csupán hozzá, hogy ha nem csak "ugatnánk" a toleranciát,hanem gyakorolnánk is,lényegesen elöbbre tartanánk...
"Kinai bölcsek szerint" elöbb-utóbb mindenki megtalálja azt az embert, aki elött nem kell bujkálni. /Legalábbis remélhetőleg/
Ami pedig a "kérdéseket , illetve a kérdéseidet illeti, ez pláne partnerfüggő. Nyilvánvaló, hogy az emberek többsége nem nyilik meg egykönnyen, nem is annyira a gyülölettől tartanak, hanem inkább a valoság beismerésétől....Persze, egy alkalmi kapcsolatban /általában/ iyen tartalmu beszélgetések ritkán hangzanak el... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 11. hétfő 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 11. hétfő 04:16
Ami pedig a "kérdéseket , illetve a kérdéseidet illeti, ez pláne partnerfüggő. Nyilvánvaló, hogy az emberek többsége nem nyilik meg egykönnyen, nem is annyira a gyülölettől tartanak, hanem inkább a valoság beismerésétől....Persze, egy alkalmi kapcsolatban /általában/ iyen tartalmu beszélgetések ritkán hangzanak el... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 11. hétfő 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem könnyű toleránsnak lenni másokkal, hiszen a gödrünkben bujkálunk önmagunk elől. Hogyan lehetnék toleráns veled, ha gyűlölöm magam ezért, azért, amazért? Eltűröm a "hibáid", mert nem tudlak megváltoztatni vagy megsemmisíteni, ahogy magamat sem. Közben irigyellek és gyűlöllek, mert neked megadatott ez, az amaz, ami nekem nem. De arra már nem veszem a fáradságot, hogy megkérdezzem, hogy vagy, mi történt veled, hogyan szerezted meg azokat a dolgokat, amiért annyira gyűlöllek, és segíthetek-e abban, hogy elsajátítsd, amiért te gyűlölsz engem. Ha meg is kérdezném, nem mondanád el, mert ki vagyok én, hogy a gödrömből a gödrödbe átkiabálok, megzavarva a rejtőzködésed.
Szerintem inkább az alkalmi kapcsolatokban nyílik meg jobban az ember. Egy több éve tartó kapcsolat/házasságban már kevésbé vállalják fel a dolgot. A többség fél,hogy mit reagál az asszony ha pl.12 év házasság után vallaná be a
"furcsa" vágyakat......
Egy alkalmi,tét nélküli kapcsolatban könnyebb beszélni ezekről a vágyakról... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 12. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 12. kedd 12:59
"furcsa" vágyakat......
Egy alkalmi,tét nélküli kapcsolatban könnyebb beszélni ezekről a vágyakról... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 12. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

"Kinai bölcsek szerint" elöbb-utóbb mindenki megtalálja azt az embert, aki elött nem kell bujkálni. /Legalábbis remélhetőleg/
Ami pedig a "kérdéseket , illetve a kérdéseidet illeti, ez pláne partnerfüggő. Nyilvánvaló, hogy az emberek többsége nem nyilik meg egykönnyen, nem is annyira a gyülölettől tartanak, hanem inkább a valoság beismerésétől....Persze, egy alkalmi kapcsolatban /általában/ iyen tartalmu beszélgetések ritkán hangzanak el...
Ami pedig a "kérdéseket , illetve a kérdéseidet illeti, ez pláne partnerfüggő. Nyilvánvaló, hogy az emberek többsége nem nyilik meg egykönnyen, nem is annyira a gyülölettől tartanak, hanem inkább a valoság beismerésétől....Persze, egy alkalmi kapcsolatban /általában/ iyen tartalmu beszélgetések ritkán hangzanak el...
Egy alkalmi kapcsolatban nem fecsérelnek erre időt, legalábbis sztem.
Bár lehet,hogy mégis Neked van igazad... (Ez egy válasz extrapár üzenetére (2021. 01. 12. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 12. kedd 18:26
Bár lehet,hogy mégis Neked van igazad... (Ez egy válasz extrapár üzenetére (2021. 01. 12. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem inkább az alkalmi kapcsolatokban nyílik meg jobban az ember. Egy több éve tartó kapcsolat/házasságban már kevésbé vállalják fel a dolgot. A többség fél,hogy mit reagál az asszony ha pl.12 év házasság után vallaná be a
"furcsa" vágyakat......
Egy alkalmi,tét nélküli kapcsolatban könnyebb beszélni ezekről a vágyakról...
"furcsa" vágyakat......
Egy alkalmi,tét nélküli kapcsolatban könnyebb beszélni ezekről a vágyakról...
Nálunk így történt a dolog. Alkalminak indult de szeretői viszony lett belőle. Rögtön az elején szóba jött a bi iránti vágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 13. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 13. szerda 13:07

Egy alkalmi kapcsolatban nem fecsérelnek erre időt, legalábbis sztem.
Bár lehet,hogy mégis Neked van igazad...
Bár lehet,hogy mégis Neked van igazad...
Házaspárral voltam hármasban Feleséget nyaltam kis idő múltával azt vettem észre férj szopta a farkam. Nem zavart,sőt élveztem akellemes bizsergést. Sokat gondoltam az aktusra. Néhány éve érzem vágyom újra hasonló élményre.
Nekem a párom volt elösször furcsa hogy nagyon szeretett olyan videokat nézni ahol csajok pasikat szopnak. Ez nem is volt fura csak amikor azt mondta hogy milyen szép van a pasiknak. Akkor kérdeztem töle hogy bi vagy , de aztt mondta hogy nem, de a farok az tetszik neki. Azt hittem nem meri bevallani. Utén mutattan nem bi filmet de ahol csokoloztak azt mondta az undoritja. Most hogy ezt itt elolvastam kicsit helyre állt a dolog. Köszi aki indította.
Téged nőként ez, hogy érint, hogy a párod a farkakat is izgatónak tartja? Taszít vagy inkább izgat?
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2021. 01. 30. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 10:56

Nekem a párom volt elösször furcsa hogy nagyon szeretett olyan videokat nézni ahol csajok pasikat szopnak. Ez nem is volt fura csak amikor azt mondta hogy milyen szép van a pasiknak. Akkor kérdeztem töle hogy bi vagy , de aztt mondta hogy nem, de a farok az tetszik neki. Azt hittem nem meri bevallani. Utén mutattan nem bi filmet de ahol csokoloztak azt mondta az undoritja. Most hogy ezt itt elolvastam kicsit helyre állt a dolog. Köszi aki indította.
Ezzel én is pont így vagyok .
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2021. 01. 30. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen pont így vagyok én is. Egy pasis csókolózás vagy egymás simogatása nem nagyon izgat de egy szép farok mindig felébreszti bennem a vágyat

Már a gondolattól is kiráz a hideg, ha ölelkeznem kellene, vagy meg csókolni egy férfit!
De a farok látványa vagy érzése meg izgat, hogy lehet ez?
Ne csodálkozz. Én is így vagyok.
Szívesen szopok, a gecit nyelem, még talán meg is dugatnam magam.
De a csók gondolatától is behanyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 02. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 02. kedd 11:22
De a csók gondolatától is behanyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 02. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)

Már a gondolattól is kiráz a hideg, ha ölelkeznem kellene, vagy meg csókolni egy férfit!
A nejem nekem is sejti, de nem foglakozik vele sajnos.Pedig jobb lenne vele megélni.

Idősebb párhoz csatlakoznék, ahol a hölgy a számba tenné a férje farkát....
Ez lenne az első biszex kalandom.
Ez lenne az első biszex kalandom.
Kár hogy a hozzászólások elhalóban vannak, mert sok értelmes reakcióval találkoztam, amely nagyban megegyezik az én véleményemmel is. Talán lesznek még hasonló gondolatok a jövőben is...
Én is így érzek.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2021. 02. 02. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 02. kedd 13:21

Ne csodálkozz. Én is így vagyok.
De a csók gondolatától is behanyok.
De a csók gondolatától is behanyok.