Ah!.....

Lányok van kedve karaokee-zni? :-)

én már padlót fogtam:))) jelentkezz MSN-en, beszélnünk kellene

Változtatnák a hangulatodon.

hát, IGEN

Én hagynám magam hamarabb szabadulnák

egy jó kis házibuli

Nák...nék....nem mindegy :)))

Hát, tényleg: más lenne, ha a Tommy kiscicáját ennyien megb***NÁK.....

...vagy "én, Tommyboy", e kis hamis *******ra/ba élvezNÉK!

ok. pussz .... neked

igazad van abban, hogy ezek problémák, és világítsunk rá, és tegyünk is ellene, de ez egy szexoldal... ne itt
ne legyél már ilyen! ez szexre kiéhezett emberek oldala, tele baszós-nyalós-szopós fórummal, ez tényleg nem ide való.
megnéztem és elrettentő, de majd úgy nevelem a gyerekeimet, hogy ő ne legyen ilyen, ennyit teszek én is ezért a világért.... többet is, de ez nem az a fórum..
megnéztem és elrettentő, de majd úgy nevelem a gyerekeimet, hogy ő ne legyen ilyen, ennyit teszek én is ezért a világért.... többet is, de ez nem az a fórum..
hogy ők ne legyenek ilyenek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 17:04

ne legyél már ilyen! ez szexre kiéhezett emberek oldala, tele baszós-nyalós-szopós fórummal, ez tényleg nem ide való.