Nők és az orgazmus, imitáció, valóság, női vágyak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21   2005. 09. 07. szerda 22:31
 xxxjani xxxjani
Miért szerinted mi van abban, ha a nő szól, hogy itt,vagy arrébb,estleg ne nyomd be annyira, mert még fáj, lassabban (nyaláskor) még nem szeretnék elélvezni stb...
1ébként , és pont ez a szép benne erre nincs recept ,mint a dióssüteményre.
Utolsó kérdésedre esetleg próbálok válaszolni: Mindenképpen szeretkezés után, (mert előte tabu,elmehet a kedve az egésztől!!!) esetleg valami itallal feloldani a gátlásokat, és azzal kezdeni, hogy milyen jó nő és milyen nagyszerű a sex-ben mennyire kielégített stb .. Ezután lehet óvatosan kérdezőskődni hogy neki esetleg van-e valami kívánsága amit ő perverznek tart pedig lehet hogy nem is az. Esetleg mi az amin egy picit még lehetne csiszolgatni, hogy nagyobb örömet lehessen okozni neki , mi a kedvenc rész a sex során amit jobban kedvel e.t.c...
Legyen fatázád.Úgy nem lehet érdeklődni; "figyelj jó vólt" , "bedugjam e a nyelvem a hüvelyedbe amikor nyalok" "szeretnéd , ha seggbedugnálak" és még sorolhatnám a bunkóbbnál bunkóbb kérdéseket.
A beszélgetésre is hasonló óvatossággal megfelelő tapintattal és "ügyességgel" kell rávenni mint magára az aktusra, de vannak itt hölgyek, és ők majd cáfolnak, vagy kijavítanak valamiben. Mint említettem ehez nincs "használati utasítás" , mindenkinek ki kell puhatolni saját partnere gyengéit és lelkének kis réseit , ahol közelebb lehet férkőzni ehez a csodálatosan bonyolult és egyedül álló "jelenséghez", ez a bonyolult lélek teszi széppé az "udvarlást".
(Ez egy válasz Petykemano üzenetére (2005. 09. 07. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 21:18
...
És végül szükség van őszinteségre is, vagyis jó kommunikációra

De nem tudom, hogy jó ötlet-e aktus közben mondani, hogy ezt ne csináld, mert ez rossz. Kicsit frusztráló lehet egy férfinak ez. A nő inkább szó nélkül húzza oda a férfi kezét, ahol szeretné, hogy megérintse. Sőt, vezesse a kezét, amíg ráérez, vagy egy picit tolja el és mutassa meg saját maga, aztán mondja azt, hogy "most azt szeretném, ha Te csinálnád nekem". stb

És semleges időpontban érdemes és szerintem kell is néha beszélgetni. Hogy elmondjuk egymásnak az esetleg újonnan felvetődött vágyainkat. Vagy ha szeretnénk valamit kipróbálni (ismét csak elmondom, hogy csak két emberben gondolkodom, egy férfiban és egy nőben)
például elmondhatjuk, hogy mit és hogyan szeretnénk - persze ezt olyan köntösbe bújtatva, ami nem bántó. Mintha csak egy újonnan felbukkanó vágy lenne, amit szeretnénk kipróbálni. És ha a nő ezt elmondja semleges időpontban, akkor az egy cseppet sem bántó a férfi önérzetére nézve, sőt, kirpóbálja és ha a nő élvezi, akkor rá fog kapni. Előbb-utóbb pedig rá fog jönni, hogy mit hogyan kell, vagy mit hogyan szeretne a hölgy.
Vagy elmondhatjuk azt is, ami már megtörtént és nagyon tetszett, nagyon élveztük. És a párunk máris jobban érzi magát a dícséret hallatán.

Már csak egy kérdés lebeg a szemem előtt nekem, mint férfinak: hogy lehet rávenni egy nőt arra, hogy legyen mersze, kedve, hangulata beszélgetni a szeretkezésről, a vágyairól, érzéseiről?
#22   2005. 09. 07. szerda 22:53
Petykemano Petykemano
:))))))))
Ebben a témában mindig rámjön a szófofáf, :)
Mindig is tudtam, hogy pszichológus-írónak kellett volna mennem és könyvet írni, meg előadást tartani. Valahogy ilyenkor mindig olyan bölcsnek érzem magam... :)

Igyekszem majd tömöríteni :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 07. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461) Admin
2005. 09. 07. szerda 21:39
Szia! Jó olvasni az írásaid, de nem lehetne kicsit tömörebben leírni egy hsz-t?:-)) Mert néha úgy érzem, mintha könyvet olvasnék, nem egy fórumot!:-))
Bevallom, nem volt türelmem végigolvasni.
#23   2005. 09. 07. szerda 23:00
 xxxjani xxxjani
Kölyök vagy még....és szerintem még nem is dugtál. hehe eplus2
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 07. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 21:59
Jó , hogy tudok írni. Szügséglet!?!:D
hehe hehe
#24   2005. 09. 07. szerda 23:08
Petykemano Petykemano
xxxjani!

Nem, nem, nem, egy picit félreértettük egymást. Nem arra gondoltam, hogy szeretkezés közben meg se lehet szólalni, vagy hogy nem lehet segíteni, esetleg irányítani a másikat. Sőt!
Csak hogy a szólás ne legyen se >>kiokítóletorkolló
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 07. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 22:31
Miért szerinted mi van abban, ha a nő szól, hogy itt,vagy arrébb,estleg ne nyomd be annyira, mert még fáj, lassabban (nyaláskor) még nem szeretnék elélvezni stb...
1ébként , és pont ez a szép benne erre nincs recept ,mint a dióssüteményre.
Utolsó kérdésedre esetleg próbálok válaszolni: Mindenképpen szeretkezés után, (mert előte tabu,elmehet a kedve az egésztől!!!) esetleg valami itallal feloldani a gátlásokat, és azzal kezdeni, hogy milyen jó nő és milyen nagyszerű a sex-ben mennyire kielégített stb .. Ezután lehet óvatosan kérdezőskődni hogy neki esetleg van-e valami kívánsága amit ő perverznek tart pedig lehet hogy nem is az. Esetleg mi az amin egy picit még lehetne csiszolgatni, hogy nagyobb örömet lehessen okozni neki , mi a kedvenc rész a sex során amit jobban kedvel e.t.c...
Legyen fatázád.Úgy nem lehet érdeklődni; "figyelj jó vólt" , "bedugjam e a nyelvem a hüvelyedbe amikor nyalok" "szeretnéd , ha seggbedugnálak" és még sorolhatnám a bunkóbbnál bunkóbb kérdéseket.
A beszélgetésre is hasonló óvatossággal megfelelő tapintattal és "ügyességgel" kell rávenni mint magára az aktusra, de vannak itt hölgyek, és ők majd cáfolnak, vagy kijavítanak valamiben. Mint említettem ehez nincs "használati utasítás" , mindenkinek ki kell puhatolni saját partnere gyengéit és lelkének kis réseit , ahol közelebb lehet férkőzni ehez a csodálatosan bonyolult és egyedül álló "jelenséghez", ez a bonyolult lélek teszi széppé az "udvarlást".
#25   2005. 09. 07. szerda 23:25
 xxxjani xxxjani
Ha ugyan azt gondoljuk, csak máskénk használjuk a betűket.Persze,hogy nem hátvakargatásról beszélünk. "Kicsit lejjebb, ne annyira, nem ott, ott most jobban".... vigyor5
(Ez egy válasz Petykemano üzenetére (2005. 09. 07. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 23:08
xxxjani!

Nem, nem, nem, egy picit félreértettük egymást. Nem arra gondoltam, hogy szeretkezés közben meg se lehet szólalni, vagy hogy nem lehet segíteni, esetleg irányítani a másikat. Sőt!
Csak hogy a szólás ne legyen se >>kiokítóletorkolló
#26   2005. 09. 07. szerda 23:40
g3nipapa g3nipapa
Megint megcsillantottad tudásod, ehhez csak gratulálni tudok merges2 Te hány éves vagy , h versbe foglalod azt , h szeretném ha leszopnál? :D
Akkora hülyeség. De nagyon bejön :::DDD
#27   2005. 09. 07. szerda 23:56
 xxxjani xxxjani
Ez nem igaz, te most...Na nem gyerekkel nem vitázok!
Küldök inkább egy képet, és döntsd el hány éves az úr és képes -e öszinte orgazmust produkálni.

(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 07. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 23:40
Megint megcsillantottad tudásod, ehhez csak gratulálni tudok merges2 Te hány éves vagy , h versbe foglalod azt , h szeretném ha leszopnál? :D
Akkora hülyeség. De nagyon bejön :::DDD
#28   2005. 09. 08. csütörtök 05:21
lótusvirág lótusvirág
A menstruációra nem vagy kíváncsi? wow1 Hát...nem is tudom....majd kíváncsi leszel rá, ha az általad kurvának titulált leányzónak már vagy 2 hete nem jön meg időre, és tövig rágod a körmöd, hogy na most apa leszek....vagy honnan szedjem a pénzt az abortuszra...vagy csak egyszerűen késik valamilyen oknál fogva a lány menszesze.....Gondolj akkor arra, hogy a fenébe...mégis milyen jó, hogy van ez a lányoknak egyáltalán nem kellemes valami, amiről nem ők döntenek, hogy van-e nekik, vagy nincs...ergo nem azért találták ki, hogy Téged, mint a Hímek csúcsát ürítési kényszeredben megakadályozzanak.....
#29   2005. 09. 08. csütörtök 11:05
g3nipapa g3nipapa
gumigumigumi!:D Tényleg mennyi 1 abortusz? buck
Hogy kell előadni ezt 1 csajnak?
" Lőn vala drágám eme gyermek,
melyet önnön hibámon kívül,
sajnos nemzek vala...
S lőn elmenünk vele a dokihoz...
ÉS KIKAPARJA!+:ASD:DS:ASD:DS:SD:D:D:D::D

#30   2005. 09. 08. csütörtök 11:08
X Törölt felhasználó (368461) Admin
Normális ember ilyennel nem viccel, érted?????? Ha majd egyszer szerelmes találsz lenni és esetleg a nő egy ilyen egyszeri botlás miatt nem eshet teherbe, akkor majd megtudod, hogy mit jelent áhítozni egy gyermekért! boxer mf3
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 11:05
gumigumigumi!:D Tényleg mennyi 1 abortusz? buck
Hogy kell előadni ezt 1 csajnak?
" Lőn vala drágám eme gyermek,
melyet önnön hibámon kívül,
sajnos nemzek vala...
S lőn elmenünk vele a dokihoz...
ÉS KIKAPARJA!+:ASD:DS:ASD:DS:SD:D:D:D::D

#31   2005. 09. 08. csütörtök 11:13
g3nipapa g3nipapa
Adminnak nem szólok be vigyor , de remélem soha , soha nem leszek szerelmes. Eddig sem voltam , ezután sem leszek, mindent megteszek , h ez így legyen:]
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461) Admin
2005. 09. 08. csütörtök 11:08
Normális ember ilyennel nem viccel, érted?????? Ha majd egyszer szerelmes találsz lenni és esetleg a nő egy ilyen egyszeri botlás miatt nem eshet teherbe, akkor majd megtudod, hogy mit jelent áhítozni egy gyermekért! boxer mf3
#32   2005. 09. 08. csütörtök 11:13
g3nipapa g3nipapa
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Ez sexy?
#33   2005. 09. 08. csütörtök 11:15
X Törölt felhasználó (368461) Admin
Én sem szóltam be neked, csak nem értem, hogy lehetsz ennyire érzéketlen a nők iránt...Nyugodtan megmondhatod a gondolataid, persze úgy, h. ne sérts meg másokat.
Bocs, de most nincs időm rád, léptem melóba.
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 11:13
Adminnak nem szólok be vigyor , de remélem soha , soha nem leszek szerelmes. Eddig sem voltam , ezután sem leszek, mindent megteszek , h ez így legyen:]
#34   2005. 09. 08. csütörtök 13:19
g3nipapa g3nipapa
1, Nem személy ellen szóltam, tehát határt se léptem át.
2, Szánalmasnak tartom azokat , akik szerelmesek eplus2 . Ez csak kémia: dopamin!
Gondolom ezzel nem mondtam újat.
Én felvállalom, más meg 2színű,és ugyan így gondolkozik, tehát én jobb vagyok.
#35   2005. 09. 08. csütörtök 15:36
g3nipapa g3nipapa
Nem foglalom prózába, amit akarok. idiota Ellenben tanult kollégámmal. De biztos ő csinálja jobban. bee1
#36   2005. 09. 08. csütörtök 16:36
 xxxjani xxxjani
szia én igazán mint ez website. én és barátnőm mindkettő volna egy bálvány részére asszonyok szexi sima hónalj , csinál akárki volna mozi szeret ezek hoz felad?
köszönöm
(C.)2004 All Copyright Reserved by jake 020: nő hónalj...#1

Valóságos lesz az órgazmuss, imitált női vágyak, ha mindent megértettél, már profi vagy
Sok sikert! confused wow3 lookaround hawaii eplus2
#37   2005. 09. 08. csütörtök 16:37
 xxxjani xxxjani
Ja, g3nipapának
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 16:36
szia én igazán mint ez website. én és barátnőm mindkettő volna egy bálvány részére asszonyok szexi sima hónalj , csinál akárki volna mozi szeret ezek hoz felad?
köszönöm
(C.)2004 All Copyright Reserved by jake 020: nő hónalj...#1

Valóságos lesz az órgazmuss, imitált női vágyak, ha mindent megértettél, már profi vagy
Sok sikert! confused wow3 lookaround hawaii eplus2
#38   2005. 09. 08. csütörtök 17:02
g3nipapa g3nipapa
Milyen az a " valóságos ÓRGAZMUS " ? nyes nyes
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 16:37
Ja, g3nipapának
#39   2005. 09. 08. csütörtök 19:15
g3nipapa g3nipapa
hm? bohoc bohoc
#40   2005. 09. 08. csütörtök 19:17
 xxxjani xxxjani
Én két s -sel írtam írtam.A valóságoss Órgazmuss az egy sima elélvezés.... Tudod?
A többit érted? hehe
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 17:02
Milyen az a " valóságos ÓRGAZMUS " ? nyes nyes

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Petykemano Petykemano
Nyitás ideje: 2005. 09. 06. kedd
Üzenetek: 204db
Utolsó üzenet: 2024. 02. 20. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!