Nők és az orgazmus, imitáció, valóság, női vágyak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#181   2009. 10. 30. péntek 17:17
Honey Honey
Megmondom őszintén, nagyon irigylem a nejedet, hogy egy szeretkezés alatt 5-6-szor is elélvez. Ez egy nagyon ritka adottság szerintem.
Én is szeretem a szexet, és élvezem is nagyon, de még soha nem volt hüvelyorgazmusom.
Mikor megismertem a férjemet, egyáltalán nem volt orgazmusom, ebbe férjem nem nyugodott bele, és addig izgatta a csiklómat, míg végre egyszer elélveztem.
Eleinte nagyon sokáig tartott ,majdnem fél órát vett igénybe, de nem adta föl, és ez lecsökkent már 5-6 percre.
Majd kezdtünk azzal próbálkozni, hogy bent van a farka és közben én a csiklómat izgatom és egyszer ez is sikerült. Most már ott tartunk, hogy csak így tudok már elélvezni. De csikló izgatása nélkül még soha nem élveztem el, pedig szerintem már az összes pózt kipróbáltuk, próbálkoztunk nyilvános helyen szeretkezni vagy szabadban, de a vége mindig az lett, hogy a csiklómhoz kellett nyúljak, ha el akartam élvezni.
Azt hiszem már kezdem fel adni, lehet, hogy bele kell törődjek, hogy Nekem másképp nem fog menni?
Ha valakinek van valami jó tanácsa, azt nagyon meg köszönném.
Még annyit, hogy nagyon régóta vagyok férjnél, tehát ez az eredmény nagyon sok év alatt alakult ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (323080) VIP
2009. 10. 29. csütörtök 08:37
Sziasztok!
Eléggé hátratolódott ez az oldal.Éppen tegnap beszélgettünk a nejemmel,arról,hogy milyen sok nő "küzd" az orgazmus hiányával.
Nem hitte el ,hogy a nők 18%-a élvez el rendesen minden közösülés alatt.Pedig ez a szomorú statisztika.
Nekünk is van egy ismerősünk és állandóan kételkedik ,hogy egy nőnek hogyan lehet orgazmusa éshogy biztos nem tetteti -e.
Ha egy nő ki tudja saját magát elégíteni ,akár többször is egy szexelés alatt,és kívánja vagy csak símán előtted fekve, akkor megvan az a képessége ami sok nőnek nem.
Amúgy az átlagos orgazmus egy szexelés alatt a nejemnél kb. 5-6 .Ebből kb 3. az olyan ,ahol szinte felrobban és elveszíti a kontrollképességét.Az pedig nagyon húzós!!!
De persze ez nem mindíg a férfi érdeme (is-is ) ez a női fejben dől el igazán.
Úgyhogy ,hogyan tudja az aki kételkedik a párja orgazmusában? A nő nem akar szexelni ,hiszen nem élvezi!!!Hiszen senki nem tesz olyat szívesen amit nem szeret ez ilyen egyszerű.
Nyugi, amelyik nő élvezni tudja a szexet az nem mond nemet sőt kezdeményezi!!!

Sziasztok!
#182   2009. 10. 30. péntek 17:46
X Törölt felhasználó (323080) VIP
Nézd mi is régóta vagyunk házasok.Persze az első időkben nálunk sem volt minden együttlét orgazmusokkal teli Ez kb.5-6 éve van ,mikor kicsit átrendeződik a női agy(30éves körül).Ha kint vagyunk szabadban autóban az fenomenális Hogyha akarsz kicsit bővebben a témáról beszélgetni a párommal ,akkor privátban megadom neked az ő mail címét.És ne add fel!

üdv:mi
(Ez egy válasz Honey üzenetére (2009. 10. 30. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 17:17
Megmondom őszintén, nagyon irigylem a nejedet, hogy egy szeretkezés alatt 5-6-szor is elélvez. Ez egy nagyon ritka adottság szerintem.
Én is szeretem a szexet, és élvezem is nagyon, de még soha nem volt hüvelyorgazmusom.
Mikor megismertem a férjemet, egyáltalán nem volt orgazmusom, ebbe férjem nem nyugodott bele, és addig izgatta a csiklómat, míg végre egyszer elélveztem.
Eleinte nagyon sokáig tartott ,majdnem fél órát vett igénybe, de nem adta föl, és ez lecsökkent már 5-6 percre.
Majd kezdtünk azzal próbálkozni, hogy bent van a farka és közben én a csiklómat izgatom és egyszer ez is sikerült. Most már ott tartunk, hogy csak így tudok már elélvezni. De csikló izgatása nélkül még soha nem élveztem el, pedig szerintem már az összes pózt kipróbáltuk, próbálkoztunk nyilvános helyen szeretkezni vagy szabadban, de a vége mindig az lett, hogy a csiklómhoz kellett nyúljak, ha el akartam élvezni.
Azt hiszem már kezdem fel adni, lehet, hogy bele kell törődjek, hogy Nekem másképp nem fog menni?
Ha valakinek van valami jó tanácsa, azt nagyon meg köszönném.
Még annyit, hogy nagyon régóta vagyok férjnél, tehát ez az eredmény nagyon sok év alatt alakult ki.
#183   2009. 10. 31. szombat 23:18
kandurmarci kandurmarci
Engem éppen az tud igazán feldobni, ha megvan a nőnek az orgazmusa. A nejemnek általában sikerül 1x, 2x, néha 3x és esetleg még több bejön. Nagyon érzékeny a nyaka, a füle (a nyílása), a mellei (szép nagyok), a mellbimbója, a gát a feneke és a puncija között, leginkább pedig a csiklója, de g-pontja is. Néha popsilyukának a környéke is bejön. Ezt mindig végig kell dolgozni, a nyak-fül, mellbimbó után egy kicsit akár csak kézzel a csiklója és akkor beleremeg az egész teste. Aztán egy kicsi, 10-20- mp. fél perc szünet, akkor nem szabad hozzá érni, s aztán már nyelvvel a punci és környéke, akkor 2x is bejön, 3x is, aztán műfarok meg igazi a punciba és a g-pont. Ha nem még hiányzik egy kicsike, akkor saját magának rásegít kézzel, ujjaival a csiklóján és akkor még 1x. Egy kis vörösbor után néha teraszon, kint a kertben, tehát a helyzet, hogy más is meglát, na ez is lázba tudja hozni. De van olyan (néha), hogy nem sikerül, van, amikor nekem sem, de ez nem gond. Én eleinte nagyon bosszankodtam miatta, de aztán rájöttem, hogy kár, majd legközelebb sikerülni fog és kész. Ő sohasem csinált belőle gondot, ha olykor nem sikerült. Legközelebb megvolt neki többször és kész.
#184   2009. 11. 06. péntek 09:06
X Törölt felhasználó (460509) VIP
Sziasztok!!Athos párja vagyok,bocs hogy az Ő nevén írok!"24 évig éltem házasságban.Csapni való volt a szexuális életünk,soha nem volt a férjemnek köszönhető orgazmusom,(bár többször szóltam neki,hogy már csak egy kicsit csinálja,mindig a saját kielégülésével törődött!)így magamat elégítettem ki,de csak a csiklóm erőteljes izgatásával sikerült. Athostól olyan ajándékot kaptam,ami soha nem élhettem át eddig,végre van hüvelyi orgazmusom is,az Ő odafigyelésének,szerelmének köszönhetően.Eleinte nem sikerült minden alkalommal Vele sem,de szeretkezéseink alkalmával megtalálta olyan erogén zónáimat,amelyekről nem is tudtam,és azok izgatásával,(kézzel,ujjakkal,a,nyelvével amit imádok,vibrátorral és más játékszerek használatával)olyan állapotba kerülök,hogy kész vagyok bármire ami mindkettőknek örömet okoz,és orgazmushoz vezet.Mindent szeretünk kipróbálni,igyekszünk megismerni egymás testét,rezdülését,vágyait és ettől nagyon jól működik minden.Srácok,soha ne legyetek önzők a kedvesetekkel,mert sokba kerülhet!Figyeljétek mire vágyik,mi okoz neki szexuális örömöt,ne riadjatok vissza ha netán extrém dolgok jutnak az eszetekbe és ő nem vevő rá,majd az lesz ha türelmesek vagytok.Ne süllyedjetek az unalomba a megszokott pózokkal,ne legyen menetrend,vagy kötelezettségnek tűnő a szeretkezés,tegyetek róla,hogy akár a helyszín,vagy a pozitúra változatosságának köszönhetően,szerelemre,szexre türelmetlenül vágyódó nő várjon otthon benneteket! smile ))Orgazmusban gazdag ,szép napokat kívánok:Vörös dögös
#185   2010. 05. 17. hétfő 16:29
X Törölt felhasználó (753787)
Sziasztok!Szóval nem sokára 18 leszek semmi gond a szexuális életemmel,jó a barátommal,meg minden. de Én vadabbul szeretném,de nem merem neki mondani.Ezért masztizok.Ha egyedül vok a lakásban,a szüleim dolgoznak mondjuk akkor beindulok.Évek óta kialakult 3-4 történet amit ujra és ujra eljátszok.Először is felültözök a legkihívóbb ruhámba amit utcára nem vennék fel már.Van a szobámban egy nagy tükör az előtt történik minden.Az egész kb fél óra de addig nyújtom ameddig tudom.Szóval azért az évek során begyűjtöttem mindent ami kell és biztos helyen tartom.Szóval tűsarkuban billegek szuperminiben alatta pici tanga.Kezdödik a történet.Beleélem magam teljesen.Az egyik kedvenc történetem pl az,hogy az utcán megyek és este van és haza tartok a munkából ilyen ruciban.Mindig egy rosszhírű ,négerek lakta környéken vágok át mert arra rövidebb.Egyszer egy banda mellett megyek el,beszólnak,röhögnek.Másnap is arra megyek pedig tudom,hogy ott vannak.Akkor már oda is jön egy-két fickó de még nem nyúlnak hozzám.Így megy ez napokig mindig többet engednek meg maguknak de én makacsul arra megyek esténként.Hát persze mert tudom,hogy mi lesz a vége.A lényeg,hogy egyre jobban megaláznak,feltételeket szabnak,hogy átengedjenek.Először meg kell mutatni a bugyim,engednem kell hogy mindegyik megtapizzon,előszőr csak a fenekemet de másnap már a puncimat markoljákFokozatosan egyre keményebbek.Mivel másnap mindig arra megyek,tudják,hogg akarok én is ezt a megalázást,persze én mindig sértődőtten ellenkezek,de én egy gyenge nő vagyok nem bírok velük.Na végig vibrizem a pöckömet közben és ekkorra már mimimum kétszer elmentem.A történet szerint egyik este már csak egy tangában és a tűsarkúban állok előttük az utcán,próbálom takarni magam,persze azért látszódjon is minden,nyúlkálnak markolásznak én meg csak suttogok,hogy kérem ne,ne bántsanak meg ilyenek.Aztán a főnökük azt mondja,na kiskurva alaposan meg fogunk büntetni és elővesz csipeszeket és mellbimbómra rakja,a fenekemet kidíszíti vele,de sokkal ám.Előszőr facsipeszeket használtam ennél a résznél de ma már fém fogazottakat.Később szineztem a történetet és atanga letépése után a puncimhoz is raktak csipeszeket.Ma már egy jó napon ugy becsipeszelem magam,jut mindenhova!!!Az a lényeg,hogy a végére teljesen megalázzanak és büntessenek meg és hogy többen legyenek,sokan és sokan nézzék is végig a torturát.Eljátszom,hogy még le is köpnek ahogy ott térdelek vagy állok.Persze egy vastag vibri belémcsusszan/szexbolti termék/ azt fantáziálom,hogy na most erőszakolnak meg és addig huzogatom amig birom mert a végén már ugy szokott remegni a térdem hogy na!A pöckömet akkor mér nem izgatom,mert addig csak azt vibriztem,most már csak belül akarom érezni,hogy dugnak.A másik kezemmel pedig egy kis korbáccsal.-ezt én csináltam ,nem mertem venni.De nagyon csíp,szóval azt képzelem,hogy dugnak kíméletlenül és korbácsolnak ahol érnek.Persze a fenekemet és a puncimat főleg.Így a végén akkora sorozatorgazmusaim vannak hogy nem tudom leírni.
#186   2010. 05. 17. hétfő 16:32
Szóval folytatom,csak annyit,hogy ezt egyszerüen nem merem a barátomnak elmondani,el is süllyednék.Így viszont a szex nem teljes mert én ilyenekre vágynék továbbra is.Én szívesen vele is eljátszanám a kiskurvásat mint a történetben,csak csinálja velem mindazt amit azok a "négerek" a sztoriban.Erre vágyom.Egyébként nem csak ez az egy történetem van amit szoktam eljátszani,mindig váltogatom őket de vannak kedvencek.Tök jó,hogy ezt leírtam kicsit megkönnyebbültem,meg be is izgultam!!!Arra,hogy ezt esetleg több férfi is olvassa! Ha érdekli az Urakat a többi kialakult sztorim akkor leírhatom azokat is.

(saját bevallásod szerint NEM vagy még 18 éves, sajnos ez a tény a hsz-ből is kitűnik! belépéskor nyilatkozni kell a korodról! írtam neked a tiltásod indoklásánál, fogadd és tartsd be!
ha betöltötted a 18. életévedet, akkor szeretettel várunk vissza!) :tom
ejnye1 felkialtas
#187   2010. 05. 18. kedd 10:10
Lillus Lillus
Egy normális pasival szerintem ezt meg lehet osztani, ha nem is durr bele módon, de szép sorjában. Vannak pasik akik ezt kimondottan díjaznák is. Persze kérdés mennyire normális a pasid.
#188   2010. 05. 18. kedd 12:50
Michellelany Michellelany
Hmmm, ha ez igaz akkor miután megtaláltad a párod ,nem fogsz unatkozni a szex terén : )))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 17. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (753787)
2010. 05. 17. hétfő 16:29
Sziasztok!Szóval nem sokára 18 leszek semmi gond a szexuális életemmel,jó a barátommal,meg minden. de Én vadabbul szeretném,de nem merem neki mondani.Ezért masztizok.Ha egyedül vok a lakásban,a szüleim dolgoznak mondjuk akkor beindulok.Évek óta kialakult 3-4 történet amit ujra és ujra eljátszok.Először is felültözök a legkihívóbb ruhámba amit utcára nem vennék fel már.Van a szobámban egy nagy tükör az előtt történik minden.Az egész kb fél óra de addig nyújtom ameddig tudom.Szóval azért az évek során begyűjtöttem mindent ami kell és biztos helyen tartom.Szóval tűsarkuban billegek szuperminiben alatta pici tanga.Kezdödik a történet.Beleélem magam teljesen.Az egyik kedvenc történetem pl az,hogy az utcán megyek és este van és haza tartok a munkából ilyen ruciban.Mindig egy rosszhírű ,négerek lakta környéken vágok át mert arra rövidebb.Egyszer egy banda mellett megyek el,beszólnak,röhögnek.Másnap is arra megyek pedig tudom,hogy ott vannak.Akkor már oda is jön egy-két fickó de még nem nyúlnak hozzám.Így megy ez napokig mindig többet engednek meg maguknak de én makacsul arra megyek esténként.Hát persze mert tudom,hogy mi lesz a vége.A lényeg,hogy egyre jobban megaláznak,feltételeket szabnak,hogy átengedjenek.Először meg kell mutatni a bugyim,engednem kell hogy mindegyik megtapizzon,előszőr csak a fenekemet de másnap már a puncimat markoljákFokozatosan egyre keményebbek.Mivel másnap mindig arra megyek,tudják,hogg akarok én is ezt a megalázást,persze én mindig sértődőtten ellenkezek,de én egy gyenge nő vagyok nem bírok velük.Na végig vibrizem a pöckömet közben és ekkorra már mimimum kétszer elmentem.A történet szerint egyik este már csak egy tangában és a tűsarkúban állok előttük az utcán,próbálom takarni magam,persze azért látszódjon is minden,nyúlkálnak markolásznak én meg csak suttogok,hogy kérem ne,ne bántsanak meg ilyenek.Aztán a főnökük azt mondja,na kiskurva alaposan meg fogunk büntetni és elővesz csipeszeket és mellbimbómra rakja,a fenekemet kidíszíti vele,de sokkal ám.Előszőr facsipeszeket használtam ennél a résznél de ma már fém fogazottakat.Később szineztem a történetet és atanga letépése után a puncimhoz is raktak csipeszeket.Ma már egy jó napon ugy becsipeszelem magam,jut mindenhova!!!Az a lényeg,hogy a végére teljesen megalázzanak és büntessenek meg és hogy többen legyenek,sokan és sokan nézzék is végig a torturát.Eljátszom,hogy még le is köpnek ahogy ott térdelek vagy állok.Persze egy vastag vibri belémcsusszan/szexbolti termék/ azt fantáziálom,hogy na most erőszakolnak meg és addig huzogatom amig birom mert a végén már ugy szokott remegni a térdem hogy na!A pöckömet akkor mér nem izgatom,mert addig csak azt vibriztem,most már csak belül akarom érezni,hogy dugnak.A másik kezemmel pedig egy kis korbáccsal.-ezt én csináltam ,nem mertem venni.De nagyon csíp,szóval azt képzelem,hogy dugnak kíméletlenül és korbácsolnak ahol érnek.Persze a fenekemet és a puncimat főleg.Így a végén akkora sorozatorgazmusaim vannak hogy nem tudom leírni.
#189   2010. 05. 21. péntek 10:31
tr66 tr66
Huhh,végigolvasva a kis sztoridat,a végén igencsak ágaskodott a farkam.Az átlagnak ,kicsit keménynek tűnik,de én teljesen beindultam tőle.Bárcsak én lennék a barátod.Ezt a "történetet"eljátszhatnád nekem,vagy ami még jobb lenne,én alakítanám a "bandát"aki alaposan elintéz.Mindketten jól járnánk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 17. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (753787)
2010. 05. 17. hétfő 16:29
#190   2010. 05. 21. péntek 11:36
X Törölt felhasználó (437877)
Sok nő valóban imitálja az orgazmust. Van erre jó pár indok: megfelelni akarás, orgazmusképtelenség, fáradtság, első szex izgalma, önbizalom fenntartása(mármint a férfié). Ezek közül bőven van olyan, amit nem lehet megoldani elmutogatással (hogy mit, hol, hogyan). És olyan is van, hogy csak a szexben nem passzol össze egy pár, de valamiért mégis megéri együtt maradniuk (elvégre nem csak a szexről szól az élet....öreg korodban jobban örülsz, ha az asszony tud főzni/a férfi tud sövény vágni vigyor2 )
#191   2010. 05. 21. péntek 13:31
hhuuu hhuuu
Azért az öreg korig el is kell jutni valahogy. Ha nincs jó szex, akkor a legtöbb pár nem marad együtt, vagy ha igen, akkor sok-sok félrelépés árán. Szerintem az őszinteség nem csak a kapcsolat más tájain fontos, hanem a szexben is. Amíg mindkét fél úgy hiszi hogy jó a szex, addig nem is fognak törekedni a javításra. Ergó, ha egy nő imitálja az orgazmust, az magára vessen, mert ezzel még az esélyt is megtagadja magától egy igazi orgazmushoz. Szerintem sok férfi akar IGAZÁN örömöt szerezni a nőnek, és ha tisztában van a ténnyel hogy szíve hölgyének nincs orgazmusa a szexuális együttlétek során, akkor "küzdeni" fog azért hogy legyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 21. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)
2010. 05. 21. péntek 11:36
Sok nő valóban imitálja az orgazmust. Van erre jó pár indok: megfelelni akarás, orgazmusképtelenség, fáradtság, első szex izgalma, önbizalom fenntartása(mármint a férfié). Ezek közül bőven van olyan, amit nem lehet megoldani elmutogatással (hogy mit, hol, hogyan). És olyan is van, hogy csak a szexben nem passzol össze egy pár, de valamiért mégis megéri együtt maradniuk (elvégre nem csak a szexről szól az élet....öreg korodban jobban örülsz, ha az asszony tud főzni/a férfi tud sövény vágni vigyor2 )
#192   2010. 05. 21. péntek 16:06
X Törölt felhasználó (754519)
sziasztok, én már lassan 4 éve vagyok együtt a barátommal, de eddig csak csiklóval sikerült elmennem. valaki nem tud valami tippet adni, hogyan sikerülhet a hüvelyi orgazmus?
#193   2010. 05. 21. péntek 16:38
Pont ez a küzdelem a zavaró. A szex átcsap teljesítménykényszerbe, és ha nem jön össze a férfi lelke sérül. Néha egy-egy színlelés megmenti a kapcsolatot, az állandó hazugság viszont a nőnek nem kifizetődő.
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2010. 05. 21. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 21. péntek 13:31
Azért az öreg korig el is kell jutni valahogy. Ha nincs jó szex, akkor a legtöbb pár nem marad együtt, vagy ha igen, akkor sok-sok félrelépés árán. Szerintem az őszinteség nem csak a kapcsolat más tájain fontos, hanem a szexben is. Amíg mindkét fél úgy hiszi hogy jó a szex, addig nem is fognak törekedni a javításra. Ergó, ha egy nő imitálja az orgazmust, az magára vessen, mert ezzel még az esélyt is megtagadja magától egy igazi orgazmushoz. Szerintem sok férfi akar IGAZÁN örömöt szerezni a nőnek, és ha tisztában van a ténnyel hogy szíve hölgyének nincs orgazmusa a szexuális együttlétek során, akkor "küzdeni" fog azért hogy legyen.
#194   2010. 05. 21. péntek 18:19
hhuuu hhuuu
Értem én, csak azon a véleményen vagyok hogy nem baj ha teljesítménykényszer van a férfin amíg ki nem elégíti a nőt. Az, hogy sérül a lelke, kicsit túl van dramatizálva szerintem. Sokkal inkább sajnálom azokat a nőket, akiket meg sem próbálnak rendesen kielégíteni. Persze (ismétlem magam) aki színleli az orgazmust, az vessen magára.
És nem elhanyagolható az a tény sem, hogy ha végre sikerül a nőt kielégíteni, utána minden alkalommal könnyebb lesz, ráadásul a nő igen csak ragaszkodni fog ahhoz a pasihoz, aki életében először kielégítette. Plusz ezek után várhatóan megnő a szexuális étvágya, (hisz el tud jutni a csúcsra) és valószínűleg odaadóbb is lesz.
Végső soron biztos hogy mindenki csak nyer vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 21. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)
2010. 05. 21. péntek 16:38
Pont ez a küzdelem a zavaró. A szex átcsap teljesítménykényszerbe, és ha nem jön össze a férfi lelke sérül. Néha egy-egy színlelés megmenti a kapcsolatot, az állandó hazugság viszont a nőnek nem kifizetődő.
#195   2010. 05. 22. szombat 00:51
"És nem elhanyagolható az a tény sem, hogy ha végre sikerül a nőt kielégíteni, utána minden alkalommal könnyebb lesz" Én nem így tapasztaltam, de én sosem voltam egyszerű eset. vigyor3

A pasiknak mennyire gyakran derül ki, hogy a csajuk átverte őket? (Akikkel, pasikkal eddig beszélgettem, azt mondták, sosem volt ilyen...nem lebukás, hanem színlelés, ezt pedig nem hiszem.)
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2010. 05. 21. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 21. péntek 18:19
Értem én, csak azon a véleményen vagyok hogy nem baj ha teljesítménykényszer van a férfin amíg ki nem elégíti a nőt. Az, hogy sérül a lelke, kicsit túl van dramatizálva szerintem. Sokkal inkább sajnálom azokat a nőket, akiket meg sem próbálnak rendesen kielégíteni. Persze (ismétlem magam) aki színleli az orgazmust, az vessen magára.
És nem elhanyagolható az a tény sem, hogy ha végre sikerül a nőt kielégíteni, utána minden alkalommal könnyebb lesz, ráadásul a nő igen csak ragaszkodni fog ahhoz a pasihoz, aki életében először kielégítette. Plusz ezek után várhatóan megnő a szexuális étvágya, (hisz el tud jutni a csúcsra) és valószínűleg odaadóbb is lesz.
Végső soron biztos hogy mindenki csak nyer vele.
#196   2010. 05. 22. szombat 20:18
HBarnus HBarnus
én csak anyit tudnák mondani, hogy szerintem ha a nők megtudnák mondani mit akarnak és mire vágynak akkor könyebb lene a férfi dolga.
#197   2010. 05. 24. hétfő 08:14
GUMMIMACI GUMMIMACI VIP
Sziasztok,
Pár szóban a saját véleményem fenti témáról.
A csiklón keresztül átélt orgazmus automatizmusnak tűnik. Ha ott sem megy, annak komoly pszichés - netán szervi - okai vannak.
A hüvelyi orgazmus eléréséhez viszont "kicsit több kell" -először.
Ha még sosem élte át egy Nő, mindenképp olyankor fogja, amikor "valami plusz" van a szexben. S itt nem a technikára gondolok. Ha "fejben" nem készült fel rá, vagy valami extra izgalom nem tartozik a szexhez, sosem fogja elérni.
A veszélyes az, hogy ez az extra izgalom lehet egy félrelépés, egy idegen udvarlása közben fellépő pluszbizsergés, a főnökével való függési viszony "kiszolgáltatottság-érzése"...stb.
Párkapcsolaton belül sokkal nehezebb ezt a potenciális pluszt megkeresni.
Ráadásul minden eset, amikor nem a megfelelő pluszt kapta, rontja az esélyét az "otthon meglelt" sikernek.
Recept nincs..
#198   2010. 11. 10. szerda 22:24
X Törölt felhasználó (736623)
Hát én csikló orgazmusos vagyok! És jelentem pasik, soha nem szimuláltam orgazmust! Ha egyszer nem ment, megmondtam és bevállaltam! nyes
#199   2011. 05. 20. péntek 16:16
Na,azt hiszem már semmi jogi akármibe nem ütközik leírnom a többi szexmasztimat!
#200   2024. 02. 14. szerda 14:01
X Törölt felhasználó (4730698)
soha nem kellett imitálnom, sőt smile amolyan sorozatélvezős típus vagyok szerencsére smile

... 8 9 10 11
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Petykemano Petykemano
Nyitás ideje: 2005. 09. 06. kedd
Üzenetek: 204db
Utolsó üzenet: 2024. 02. 20. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!