Ribancos öltözködés utcán?! Ki hogyan éli meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#143   2023. 04. 17. hétfő 19:41
X Törölt felhasználó (4674648)
Öregebbek? Negyvenesen? Akkor én mit szóljak, 52 evesen? wink Mondjuk a párom 36, de az átlagunk nekünk is benne van a negyvenesben. A fiatalabbak -tisztelet a kivételnek- még elköteleződni is félnek, nem hogy őszintén együtt élni. Szerintem a mi korosztályunk még képes rá, hogy olyannak fogadja el a másikat, amilyennek megismerte és nem célja, hogy megváltoztassa.
Mi azért néha beleesünk a közönséges kategóriába, sőt néha inkább kurvás a párom, de ez is csak egy játék. Perverzió? Talán, de nekünk ez is kell néha. finom
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 18:15
Nagyon jól látod a helyzetet. Magam sem írhattam volna le ennél képletesebben. A pasik többsége megpróbálja kisajátítani a párját, ferde szemmel nézi ha szíve hölgye vonzó outfitben megy valahova. Akár szóvá is teszi neki ezt. Pedig a párkapcsolat egyik lényeges pontja pontosan ez: a vonzalom, a tűz fenntartása. Mindez a bizalom nélkül nem működik. Ezek nélkül pedig szerintem a parázs is kialudna idővel. Mi már picit öregebbek vagyunk, de a tűz a mai napig lobog. Szeretem ha felveszi a nőies, akár picit kihívó öltözékét. Ami nekem és neki még inkább fontos, hogy ne legyen közönséges! Inkább passzol a kinézetére a glamour-os erotikus viselet, ami szerencsére teljesen egybeesik az én ízlésemmel.Mai hölgyek nagy része magassarkúban már menni sem tud sajnos, pedig milyen dögösen néz ki!
Üdítő érzés látni, hogy van még ma is több ilyen pár!
#142   2023. 04. 17. hétfő 18:15
Negyvenesigenyespar Negyvenesigenyespar
Nagyon jól látod a helyzetet. Magam sem írhattam volna le ennél képletesebben. A pasik többsége megpróbálja kisajátítani a párját, ferde szemmel nézi ha szíve hölgye vonzó outfitben megy valahova. Akár szóvá is teszi neki ezt. Pedig a párkapcsolat egyik lényeges pontja pontosan ez: a vonzalom, a tűz fenntartása. Mindez a bizalom nélkül nem működik. Ezek nélkül pedig szerintem a parázs is kialudna idővel. Mi már picit öregebbek vagyunk, de a tűz a mai napig lobog. Szeretem ha felveszi a nőies, akár picit kihívó öltözékét. Ami nekem és neki még inkább fontos, hogy ne legyen közönséges! Inkább passzol a kinézetére a glamour-os erotikus viselet, ami szerencsére teljesen egybeesik az én ízlésemmel.Mai hölgyek nagy része magassarkúban már menni sem tud sajnos, pedig milyen dögösen néz ki!
Üdítő érzés látni, hogy van még ma is több ilyen pár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674648)
2023. 04. 17. hétfő 17:09
Biztos sokan vagyunk ilyen érdeklődéssel, de sajnos a hölgyek többsége csak addig hajlandó ilyesmire, amíg meg nem állapodik az általa igazinak vélt pasinál. Utána többnyire abbahagyja, mondván, már nem csitri, elveszíti az önbizalmát, nem akarja féltékennyé tenni az amúgy is gyanakvó férfit. A férfi többnyire tesz is azért, hogy így alakuljanak a dolgok. Rosszallóan néz, ha az asszony sminkel, kihívóan öltözik, stb. Nyilván félti, akit birtokol, de eszébe sem jut, hogy a párja csak azért tenné ezeket, hogy újra és újra elcsábíthassa a szeretett férfit. Hogy kívánatosnak érezze magát, hogy lássa a vágyakozó pillantásokat, hogy egyáltalán NŐnek érezze magát. Ehelyett beleszürkülnek a hétköznapokba, már rég unják egymást, titokban fantáziálnak másokról, félredugnak, elválnak, pedig csak fel kellene idézni, hogy jöttek össze, amikor még szikra volt köztük.
Ritkaság, hogy 10 év együttélés után (mint mi), még mindig ugyanúgy megy a csábítás és a hódítás, az udvarlás, a kacérkodás, mint az első hónapokban. Nem változtunk semmit és soha nem is akartuk egymást megváltoztatni.
#141   2023. 04. 17. hétfő 17:09
Biztos sokan vagyunk ilyen érdeklődéssel, de sajnos a hölgyek többsége csak addig hajlandó ilyesmire, amíg meg nem állapodik az általa igazinak vélt pasinál. Utána többnyire abbahagyja, mondván, már nem csitri, elveszíti az önbizalmát, nem akarja féltékennyé tenni az amúgy is gyanakvó férfit. A férfi többnyire tesz is azért, hogy így alakuljanak a dolgok. Rosszallóan néz, ha az asszony sminkel, kihívóan öltözik, stb. Nyilván félti, akit birtokol, de eszébe sem jut, hogy a párja csak azért tenné ezeket, hogy újra és újra elcsábíthassa a szeretett férfit. Hogy kívánatosnak érezze magát, hogy lássa a vágyakozó pillantásokat, hogy egyáltalán NŐnek érezze magát. Ehelyett beleszürkülnek a hétköznapokba, már rég unják egymást, titokban fantáziálnak másokról, félredugnak, elválnak, pedig csak fel kellene idézni, hogy jöttek össze, amikor még szikra volt köztük.
Ritkaság, hogy 10 év együttélés után (mint mi), még mindig ugyanúgy megy a csábítás és a hódítás, az udvarlás, a kacérkodás, mint az első hónapokban. Nem változtunk semmit és soha nem is akartuk egymást megváltoztatni.
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 15:31
Orulok, hogy leirtad ezeket. smile
Mindig orommel tolt el es szivesen olvasom, hogy mennyi ferfi tarsam rendelkezik hasonlo izlessel, erdeklodesi korrel.
#140   2023. 04. 17. hétfő 16:20
X Törölt felhasználó (4445962)
#139   2023. 04. 17. hétfő 15:32
Aki ott volt az tudja! vigyor2
(Ez egy válasz áruló üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 13:56
Köszi, hogy leírtad az élményt. Hát igen, ha az Etele plaza vagy a Campona mesélni tudna..... wink
#138   2023. 04. 17. hétfő 15:31
Orulok, hogy leirtad ezeket. smile
Mindig orommel tolt el es szivesen olvasom, hogy mennyi ferfi tarsam rendelkezik hasonlo izlessel, erdeklodesi korrel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674648)
2023. 04. 17. hétfő 13:56
Imádom! A páromnak vannak napjai, amikor mutogatni akarja magát. Ilyenkor bevonul a fürdőbe és hosszasan készülődik, sminkel, stb. Ebből én szándékosan ki vagyok zárva. Miniszoknya, neccharisnya, feszülős top, ami épp aznap bejön neki. Külön szekrénye van a fürdőben az ilyen cuccainak. Legutóbbi alkalommal, amikor elkészült, kijött és megkérdezte: "Na, milyen? Elég lesz, vagy írjam ki a homlokomra, hogy dugni akarok?" Mert az ilyen akcióknak mindig az a vége, hogy a végletekig hergeli magát és engem is. Elautózunk a közeli városba, leparkolunk a sétálóutca közelében és külön indulunk el. Ő elöl, én kicsit lemaradva. Közben Viberen tartjuk a kapcsolatot és lessük egymást. Főleg én őt. Hátat fordít, lehajol egy pillanatra, mintha a cipőjével babrálna, aztán megkérdezi: "szerinted ma van rajtam bugyi?" Aztán mosolyog a merevedésemen. Néha távolabbról videózok, fotózok. Megörökítem, ahogy a faszik utána fordulnak és milyen fejet vágnak.
Ha nyáron nyaralni megyünk, főleg külföldön, akkor minden alkalommal így öltözködik, úgysem ismeri senki, de a Balatonnál is kitesz mindent, mert "ott ez az alap!"
Már nagyon várjuk a nyarat! wink
#137   2023. 04. 17. hétfő 13:56
áruló áruló
Köszi, hogy leírtad az élményt. Hát igen, ha az Etele plaza vagy a Campona mesélni tudna..... wink
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 20:54
sziasztok,

ahogy lent olvashatjátok volt egy kihívóan öltözködött hölgy ma az Etele plázában. Hát nekem sikerült ráakadnom! Valóban jól sikerült az öltözéke, a farmerszoknyája minden egyes lehajolásnál szépen felcsúszott hátul. Mint kiderült ma annyire sietett öltözködni, hogy bugyit is elfelejtett venni! Ennek köszönhetően amikor az alsó polcról vett el valamit hátulról szépen kivillant a szép simára borotvált puncija! beka2
Ennek köszönhetően a bevásárlólistám hamar feledésbe merült smile Sokkal inkább éekötött a látvány! Nagyon érdemes volt vásárolni az etele plázában!
#136   2023. 04. 17. hétfő 13:56
Imádom! A páromnak vannak napjai, amikor mutogatni akarja magát. Ilyenkor bevonul a fürdőbe és hosszasan készülődik, sminkel, stb. Ebből én szándékosan ki vagyok zárva. Miniszoknya, neccharisnya, feszülős top, ami épp aznap bejön neki. Külön szekrénye van a fürdőben az ilyen cuccainak. Legutóbbi alkalommal, amikor elkészült, kijött és megkérdezte: "Na, milyen? Elég lesz, vagy írjam ki a homlokomra, hogy dugni akarok?" Mert az ilyen akcióknak mindig az a vége, hogy a végletekig hergeli magát és engem is. Elautózunk a közeli városba, leparkolunk a sétálóutca közelében és külön indulunk el. Ő elöl, én kicsit lemaradva. Közben Viberen tartjuk a kapcsolatot és lessük egymást. Főleg én őt. Hátat fordít, lehajol egy pillanatra, mintha a cipőjével babrálna, aztán megkérdezi: "szerinted ma van rajtam bugyi?" Aztán mosolyog a merevedésemen. Néha távolabbról videózok, fotózok. Megörökítem, ahogy a faszik utána fordulnak és milyen fejet vágnak.
Ha nyáron nyaralni megyünk, főleg külföldön, akkor minden alkalommal így öltözködik, úgysem ismeri senki, de a Balatonnál is kitesz mindent, mert "ott ez az alap!"
Már nagyon várjuk a nyarat! wink
#135   2023. 04. 17. hétfő 13:17
OlgaAtti OlgaAtti
Körúti kávézókba szoktunk bemenni, a lányon egy teljesen átlátszó blúzban.
#134   2023. 04. 16. vasárnap 20:54
sziasztok,

ahogy lent olvashatjátok volt egy kihívóan öltözködött hölgy ma az Etele plázában. Hát nekem sikerült ráakadnom! Valóban jól sikerült az öltözéke, a farmerszoknyája minden egyes lehajolásnál szépen felcsúszott hátul. Mint kiderült ma annyire sietett öltözködni, hogy bugyit is elfelejtett venni! Ennek köszönhetően amikor az alsó polcról vett el valamit hátulról szépen kivillant a szép simára borotvált puncija! beka2
Ennek köszönhetően a bevásárlólistám hamar feledésbe merült smile Sokkal inkább éekötött a látvány! Nagyon érdemes volt vásárolni az etele plázában!
#133   2023. 04. 16. vasárnap 15:03
X Törölt felhasználó (4445962)
Sziasztok, lehet ma kiprobáljuk az Etele plázában.
#132   2023. 04. 15. szombat 18:18
noemiferje noemiferje
Szeretem mikor fehér feszülős topban járkál, most már ő is élvezi. A legjobb mikor ezt mini szoknyával párosítja bugyi nélkül.
#131   2023. 04. 15. szombat 16:52
KingR._007 KingR._007
A bevásárlóközpontban nem esett és a mélygarázyban sem smile
Meglátjuk a mai nap mit hoz
(Ez egy válasz Hedopár üzenetére (2023. 04. 14. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 18:45
Ma mondjuk egész nap szakad az eső
#130   2023. 04. 14. péntek 18:45
Hedopár Hedopár
Ma mondjuk egész nap szakad az eső
#129   2023. 04. 14. péntek 17:20
Ma parom ismet igy kicsit ribisen indult utnak. Meg bugyit sem vett…
Remelem lesz aki megnezi wink
Budapesten szoktak erdeklodok lenni. Meglatjuk mit mesel majd
#128   2023. 04. 08. szombat 20:59
X Törölt felhasználó (4578882)
Hétvégére bekészítettük a nyuszis ruhát, de sajnos az időjárás áthúzta a tervet:-(
#127   2023. 04. 02. vasárnap 14:15
biboots biboots
Én is imádom amikor melltarto nélkül vesz fel pólót vagy toppot. Izgat ha nézik, akar így akar szűk naciban… én meg csak lüktetek meg kapkodom a levegőt smile
#126   2023. 04. 02. vasárnap 14:06
X Törölt felhasználó (4670974)
Nálunk a fehér póló melltartó nélkül mindig bejön, akár varáti társaságban akár csak egy kirándulásnál. Vagy a fehér feszülős cicanaci piros vagy fekete tangával smile mindenki megnézi mikor megyünk valahova.
#125   2023. 04. 01. szombat 12:05
KingR._007 KingR._007
Szia, hasonlóak a preferenciáink. Párom is hasonlókat "követ el" imádom nézni mikor bugyi nélkül miniszoknyában keresztbetett lábait nyitottan váltja smile
(Ez egy válasz oxygen üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 10:40
Mi most jutottunk el oda, hogy amint az idő engedi, fehérnemű nélkül vesz majd fel ruhákat. Vagy miniszoknyába szétett lábakkal várjuk a kíváncsiskodókat. Esetleg a bugyiját levéve otthagyjuk valakinek. Nagyon izgat mindkettőnket.
#124   2023. 02. 14. kedd 08:20
X Törölt felhasználó (4681872)
ez nagyon COOL smile
(Ez egy válasz oxygen üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 10:40
Mi most jutottunk el oda, hogy amint az idő engedi, fehérnemű nélkül vesz majd fel ruhákat. Vagy miniszoknyába szétett lábakkal várjuk a kíváncsiskodókat. Esetleg a bugyiját levéve otthagyjuk valakinek. Nagyon izgat mindkettőnket.

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Wellpar Wellpar
Nyitás ideje: 2021. 04. 08. csütörtök
Üzenetek: 263db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 04. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!