Ilyenkor is lehet, Plázába nincs hideg....
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2021. 04. 10. szombat 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 10. szombat 01:54

Hmmm... A topik címét olvasva (és szó szerint értelmezve!), teljesen megszólítva éreztem magam. Mondhatnám, hogy értelmezésemben a kifejezetten kihívóan közönséges öltözködés jelenti a "ribancost". Ami nem ilyen, az számomra hétköznapi, mondhatnám decens nőies megjelenés. Ultra exhibicionizmusom okán nálam napi rutinnak számít a "ribancos öltözködés utcán". Nyilván nyáron jobban ki tudok teljesedni...
Ez már egy olyan "becsípődés", amiről nem tudok (és nem is akarok) lejönni. Annyira az, hogy szerintem ennek már nem is öltözködésnek, hanem inkább inkább utcai "vetkőzködésnek" kell lennie. Alap, hogy a bugyi nélkül hordott 18 cm -es miniszoknyáimból állandóan kilátszó seggem, a kivillanó piercinges pinám, vagy a felsőből kibukó melleim látványával polgárpukkasztó módon borzolom a kedélyeket, feszegetem a tűrőképesség határait...
Arra pedig, hogy "ki hogyan éli meg": kb. 6-8 alkalommal van afférom rendőrrel, közterület felügyelővel, pláza biztonsági őrrel... Évente.
Viszont elképesztő adrenalin! Már várom a nyarat!
Ez már egy olyan "becsípődés", amiről nem tudok (és nem is akarok) lejönni. Annyira az, hogy szerintem ennek már nem is öltözködésnek, hanem inkább inkább utcai "vetkőzködésnek" kell lennie. Alap, hogy a bugyi nélkül hordott 18 cm -es miniszoknyáimból állandóan kilátszó seggem, a kivillanó piercinges pinám, vagy a felsőből kibukó melleim látványával polgárpukkasztó módon borzolom a kedélyeket, feszegetem a tűrőképesség határait...

Arra pedig, hogy "ki hogyan éli meg": kb. 6-8 alkalommal van afférom rendőrrel, közterület felügyelővel, pláza biztonsági őrrel... Évente.

Viszont elképesztő adrenalin! Már várom a nyarat!

Írsz róla egy beszámolót?
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetertek veled! Tenyleg elegans volt!!
Brutal szexy es nagyon elegans!!
Manapsag mar az is ritka ha egy NŐ magassarkut es szoknyat hord.
A nőiesseg es a ferfiassag a gender ideologia aldozata lett! (Ez egy válasz áruló üzenetére (2021. 09. 29. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 20:32

Manapsag mar az is ritka ha egy NŐ magassarkut es szoknyat hord.
A nőiesseg es a ferfiassag a gender ideologia aldozata lett! (Ez egy válasz áruló üzenetére (2021. 09. 29. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Még annyi, hogy ez az öltözködés semmiképp sem ribancons, hanem elegánsan sexy. Vékony a határ, de fontos.
Termeszetesen nem volt.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Régen nem igazán örültem neki hogy a párom hogy öltözködik, ma viszont már baromira izgat hogy ennyire kurvás
Volt rajta bugyi?
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2021. 09. 29. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 18:17

Még annyi, hogy ez az öltözködés semmiképp sem ribancons, hanem elegánsan sexy. Vékony a határ, de fontos.
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2021. 09. 29. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Rám számíthattok
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2021. 09. 29. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 18:52

Ez igy van kicsit magasrol fotoztam
Kivancsi vagyok lesz-e valaki aki odamer menni
Kivancsi vagyok lesz-e valaki aki odamer menni
Ez igy van kicsit magasrol fotoztam
Kivancsi vagyok lesz-e valaki aki odamer menni (Ez egy válasz áruló üzenetére (2021. 09. 29. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 18:51
Kivancsi vagyok lesz-e valaki aki odamer menni (Ez egy válasz áruló üzenetére (2021. 09. 29. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

A hölgy gyönyörű és izgató. Ugyanakkor emlékeim szerint
a valóságban sokkal hosszabb a lába, ez nyilván a fotó szöge miatt és a térdhajlítás miatt látszik így

A hölgy gyönyörű és izgató. Ugyanakkor emlékeim szerint
a valóságban sokkal hosszabb a lába, ez nyilván a fotó szöge miatt és a térdhajlítás miatt látszik így

sziasztok
egy jó élménybeszámolót találtok a tTárskeresés Kukkolás alatt:
#28582 2021. 08. 22. vasárnap 14:22
egy jó élménybeszámolót találtok a tTárskeresés Kukkolás alatt:
#28582 2021. 08. 22. vasárnap 14:22
Persze hogy nem csak ennyi volt!
Fának dőlve a miniruha felcsúszott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 23. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 23. hétfő 16:46

Törölt felhasználó (4521202)

Húhhhhh
az teljesen izgi, mi voltunk így nemrég
és még más is volt . . . . ., de szuper dolog

ezek vállalhatók
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 06. 01. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 01. kedd 19:52

Ilyesmi esemenyekre gondoltam:
https://kepkuldes.com/image/9IGwnN
https://kepkuldes.com/image/9IGEQq
https://kepkuldes.com/image/9IGROA
https://kepkuldes.com/image/9IGwnN
https://kepkuldes.com/image/9IGEQq
https://kepkuldes.com/image/9IGROA
teljesen izgis bugyi nélkül, én is van sokszor hogy így vagyok, járok-kelek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 02:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 02:09

Törölt felhasználó (4232522)

Na én pl. nem vagyok képes ribancosan öltözködni. Nem hordok bugyit, nekem ez már épp elég ribancos, de mutogatni nem szeretem magam.
Húhhhhh
az teljesen izgi, mi voltunk így nemrég
és még más is volt . . . . ., de szuper dolog
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 25. vasárnap 09:27

Balcsi partján egy meleg nyári éjszaka egy szál semmiben, olyan volt már.

Engem baromira izgat mikor pl picsagatyában van a párom, cickók pedig kirakva
48 éves nőként,nagyon felizgat,ha lengén öltözködhetem,és mondjuk meglátják,hogy a ruhám alatt nem viselek,bugyit.Ez a metróban,vonaton,buszon,nagyon izgató tud lenni.
Összejött a kis terv
Mikor hazaértem, már az gyanús volt, hogy a páromon más ruha volt, mint mikor elmentem. És mikor megpusziltam, geci szagot éreztem.
Másnap a haveromnál rákérdeztem lazán, milyen volt az asszony?
Meglepődött, de mivel egyik legjobb haverok vagyunk, nem kamuzott.
Elmesélte az elejétől a végéig.
Borozgattak az erkélyen, aztán elkezdtek flörtölgetni egymással, ami odáig jutott, hogy a párom az ölébe ült, és elkezdtek csókolózni. Mikor a párom érezte, hogy duzzad a farka, letérdelt elé, lehúzta a nadrágját és elkezdte szopni.
Ezután felállt, felhúzta a ruháját, és szemből ismét a haverom ölébe ült, de már a farkára csusszant és elkezdett így lovagolni. Kb 20 perc után a haverom leszállította, elé térdelt és addíg szopta míg el nem élvezett. Mondta a haverom, már egy hónapja nem volt nővel, úgyhogy nem birta sokáig, de annál nagyobb adagot lőtt a szájába és az arcára, ahonnan lecseppent egy adag, azért kellett ruhát cserélnie a páromnak.
Egyébként azt mondta a haverom, ha 10 perccel hamarabb érkezem, még elkaptam volna a végét
Mivel mondta, hogy nagyon bejött neki és jó volt, megbeszéltük, hogy most hétvégén is átjön, aztán most befűzzük páromat hogy ketten dugjuk meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 16:17

Mikor hazaértem, már az gyanús volt, hogy a páromon más ruha volt, mint mikor elmentem. És mikor megpusziltam, geci szagot éreztem.
Másnap a haveromnál rákérdeztem lazán, milyen volt az asszony?

Meglepődött, de mivel egyik legjobb haverok vagyunk, nem kamuzott.
Elmesélte az elejétől a végéig.
Borozgattak az erkélyen, aztán elkezdtek flörtölgetni egymással, ami odáig jutott, hogy a párom az ölébe ült, és elkezdtek csókolózni. Mikor a párom érezte, hogy duzzad a farka, letérdelt elé, lehúzta a nadrágját és elkezdte szopni.
Ezután felállt, felhúzta a ruháját, és szemből ismét a haverom ölébe ült, de már a farkára csusszant és elkezdett így lovagolni. Kb 20 perc után a haverom leszállította, elé térdelt és addíg szopta míg el nem élvezett. Mondta a haverom, már egy hónapja nem volt nővel, úgyhogy nem birta sokáig, de annál nagyobb adagot lőtt a szájába és az arcára, ahonnan lecseppent egy adag, azért kellett ruhát cserélnie a páromnak.
Egyébként azt mondta a haverom, ha 10 perccel hamarabb érkezem, még elkaptam volna a végét

Mivel mondta, hogy nagyon bejött neki és jó volt, megbeszéltük, hogy most hétvégén is átjön, aztán most befűzzük páromat hogy ketten dugjuk meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)

Várjuk a fejleményeket!