Várjuk a fejleményeket!
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 13:03

Magukra hagytam őket, remélem lesz valami
nálatok volt valami, vagy csak flörtölgetés?

Magukra hagytam őket, remélem lesz valami
nálatok volt valami, vagy csak flörtölgetés?
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk is ugyan ez!
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 12:09

Most egész hétvégén nálunk van egy barátom. A párom miniruhában, , bugyi és melltartó nélkül járkál otthon egész nap, a barátom állandóan a bimbóit, meg a seggét nézegeti, látszik rajta, hogy tetszik neki. Nekem is tetszik, hogy tetszenek egymásnak.
Debrecen szívesen meglesek hölgyek a párjuk jelenltében is akár bevásárlás közben is
Most egész hétvégén nálunk van egy barátom. A párom miniruhában, , bugyi és melltartó nélkül járkál otthon egész nap, a barátom állandóan a bimbóit, meg a seggét nézegeti, látszik rajta, hogy tetszik neki. Nekem is tetszik, hogy tetszenek egymásnak.
Nekünk tetszik..
Ribancos vagy meglátod ès azt mondod rá ez igen, csinos elegáns, azt a nőt mèg más nők is megnèzik. Nagy melegben shopban fullon megy a klíma ès nincs az a mellbimbó ami nem üt át. Mondjatok aminek akartok, de egy szèp nő látványa mindenkit megmozgat, főleg ha villant is valamit.
Lehet tudni mit lattal?
(Ez egy válasz albes üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig gyönyörű nő volt rá alkalmam látni ,
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 07. 23. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 22:05

szia
nem volt semmi, a pasik vakok... nem picit.
Ráadásul egy GG-s kamus fotógyűjtő át is vert minket..
Doggingstranger nevű kamust kerüljétek!
üdv
üdv
Nagyon csinos vagy !
Szívesen meg lesné bár ki azt az egy szál semit !
Az biztos !
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 25. vasárnap 09:27
Szívesen meg lesné bár ki azt az egy szál semit !
Az biztos !

Balcsi partján egy meleg nyári éjszaka egy szál semmiben, olyan volt már.

Balcsi partján egy meleg nyári éjszaka egy szál semmiben, olyan volt már.

Kár hogy Kecskeméten nincsenek hölgy,pár. Mert rendszeresen nézném.
Én mindig nyitott szemmel járok, de nem nagyon sikerült még sajnos látnom semmi komolyat.
Sajnos ritkán van ilyen nálunk.
Szia!
Köszönjük szépen a figyelmeztetést!! (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 07. 23. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 22:04
Köszönjük szépen a figyelmeztetést!! (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 07. 23. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)

szia
vigyázzatok kik jelentkeznek van sok kamus.
Mi 2x meg letteünk szivatva a Doggingstranger nevű ember által.
Kamus képgyűjtögető....
Kerülje mindenki!!
üdv és sok sikert
Kamus képgyűjtögető....
Kerülje mindenki!!
üdv és sok sikert
szia
üdv (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 20:45
üdv (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Na es volt vmi? Voltak jelentkezok?
Legkozelebb is jelezhetned, de ha lehet picit elobb.
Legkozelebb is jelezhetned, de ha lehet picit elobb.
szia
Kamus képgyűjtögető....
Kerülje mindenki!!
üdv és sok sikert (Ez egy válasz változatos üzenetére (2021. 07. 23. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 08:09
Kamus képgyűjtögető....
Kerülje mindenki!!
üdv és sok sikert (Ez egy válasz változatos üzenetére (2021. 07. 23. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombaton sétáltatnám Tatán az asszonyt kihívó öltözetben.Valakit érdekel?
Szombaton sétáltatnám Tatán az asszonyt kihívó öltözetben.Valakit érdekel?
Na es volt vmi? Voltak jelentkezok?
Legkozelebb is jelezhetned, de ha lehet picit elobb. (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 07. 21. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Legkozelebb is jelezhetned, de ha lehet picit elobb. (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 07. 21. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Epp most tortenik Auchan Szigetben
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2021. 07. 21. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 21. szerda 15:18

Az a baj, hogy a legtobben csak irogatnak rola. Gyakorlatilag nincs elmenybeszamolo, csak vagyakozasok, fantazialgatasok… :-(
Sajnos.
Mar tobben jeleztek, hogy helyszinek es idopontok kellenenek.
Persze csak sztem.
Sajnos.
Mar tobben jeleztek, hogy helyszinek es idopontok kellenenek.
Persze csak sztem.