Addigra már nem kell, hogy oltott legyél
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 22. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 22. kedd 17:27

Törölt felhasználó (3189042)

szia igen nem voltam még de most párommal el akartam menni. most olvastam h mior lesz mikorra kérjünk szabit de az miatt nem tudunk menni mert nem vagyok vagyis én oltott

Sziasztok!
A tervek szerint jelentkezem... és ott leszek!
Addig is kitartást!
A tervek szerint jelentkezem... és ott leszek!
Addig is kitartást!
2 hét múlva ilyenkor már izgatottan készülünk, van aki már úton is lesz .... Mi már nagyon várjuk a nagy bulit, remélem ti is...

Sziasztok!
Haza felé a rádióban azt hirdették, hogy elértük az 5,5millió beoltottat.
Így a korlátozások jelentős része feloldásra került.
Remélhetően így a buli előtt már nincs akadály!
Haza felé a rádióban azt hirdették, hogy elértük az 5,5millió beoltottat.
Így a korlátozások jelentős része feloldásra került.
Remélhetően így a buli előtt már nincs akadály!
Már nagyon várjuk. Eddig minden évben lemondtuk egyéb okok miatt, de idén ott leszünk.
Végső visszaszámlálás!
már csak 4 alszunk

Sziasztok.Remélem az idő is jó lesz!már várom!!
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsére változott a kormányrendelet, igy bárki jöhet
Már csak 3 alszunk

most aludj mert pénteken már nem fogsz
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 13. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Éljen!
Ott leszek! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ott leszek! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2

Holnapppp

Sziasztok!Somogyból megyünk, van két szabad hely ha valakinek nincs mivel érkeznie

Holnap délután!
Részemről...
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Részemről...

na csapasúk ,egyszer csak érkezünk

No mi úton vagyok
Anya érezd magad jól!!!! pusza
és mindenkinek nagyon jó 7végét!!
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 16. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)