Nagyon reméljük hogy idén is összejön...
Ott leszünk idén is, ilyen jó bulikat nem lehet kihagyni!
))

Ott leszek!
Már nagyon várom! Végre ismét bulizunk egy jó!

Jelen mi is

sziasztok akkor megyek én is
Valószinüleg minket is érdekel ha lesz buli
Csatlakoznék,de ha egy hölgy jönne velem az még szuperebb lenne ha valaki úgy gondolja írjon.
Szállás foglaláshoz kérek egy teljes nevet, és egy elérhető teloszámot üzenetben! köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 27. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 27. kedd 09:46
Törölt felhasználó (4127992)

Csatlakoznék,de ha egy hölgy jönne velem az még szuperebb lenne ha valaki úgy gondolja írjon.
Sziasztok,Én is jelentkezem!
Ott a helyünk!

Sziasztok!Két fő részére kérnénk szállást ha lehet!
légyszives irj üzenetet, szállás foglalás üzenetben nálam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 30. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 30. vasárnap 19:54

Törölt felhasználó (875931)

Sziasztok!Két fő részére kérnénk szállást ha lehet!

de miért komolyan miért kell mindenhol ennyire megkülömböztetni a oltottat és az oltatlant ? miért nem mehet az oltatlan bulizni ?
Nem mintha jöttél volna máskor is
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 23:41

Törölt felhasználó (3189042)

de miért komolyan miért kell mindenhol ennyire megkülömböztetni a oltottat és az oltatlant ? miért nem mehet az oltatlan bulizni ?
Visszaszámlálás indul... 29 nap

28

Nagyon szívesen mennék én is,de sajnos nem tudok. Nagyon sajnálom,hogy nem vehetek részt! :(
szia igen nem voltam még de most párommal el akartam menni. most olvastam h mior lesz mikorra kérjünk szabit de az miatt nem tudunk menni mert nem vagyok vagyis én oltott
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

18 nap!