Megvagyunk és egyre jobban hogy csak kívülrQl nevetünk azon ami itt folyik.
Néhány arc azért hiányzik de azért többet nyertem a távozásommal mint amit nyerhettem volna ha maradok....
By Wadmalac
Néhány arc azért hiányzik de azért többet nyertem a távozásommal mint amit nyerhettem volna ha maradok....
By Wadmalac
Csak nem számtech órája volt a kisasszonynak?

Szia csajszi
Remélem jól vagy , és minden rendben körülötted...
Pusszantás
free (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 15:45

free (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ., örülök hogy "látlak"....itt az oldalon...
puszika drága.......
Amúgy szia mindenkinek!
puszika drága.......
Amúgy szia mindenkinek!
Szio!
Nekünk is hiányzol
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2006. 03. 24. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 24. péntek 07:15
Nekünk is hiányzol

Megvagyunk és egyre jobban hogy csak kívülrQl nevetünk azon ami itt folyik.
By Wadmalac
By Wadmalac
Sziasztok én is régen voltam , nincs nagyon idöm rád. Üdv

Tuggyátok, hogy ki van ki vele mán, hogy csóró nemtudomkák dömpingje vagyon mostanság!!!!
SOS!!!!! No, nem sós, hanem HOL VAGYTOK???????!!!!!!

SOS!!!!! No, nem sós, hanem HOL VAGYTOK???????!!!!!!
Minden kedves "régi"-nek kellemes Húsvétot!

én réginek szőámítok, hisz' egy éve nem nagyon aktívkodok. De élek és virulok :) Üdv mindenkinek!
Én most új vagyok,vagy régi,mert a korom az már régi,ide meg még csak fél éve irogatok,de a kismalacnál ott régi vagyok,akkor most mi vagyok!

Hugika,műkincsekkel is foglalkozol? Azok engem is érdekelnek nagyon,jó lóvé van benne!
Udv, zeri! Remčlem minden okč:)
Meg boldog husvčtot Mindenkinek! (Ez egy válasz zeri üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 13. csütörtök 20:16
Meg boldog husvčtot Mindenkinek! (Ez egy válasz zeri üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

én réginek szőámítok, hisz' egy éve nem nagyon aktívkodok. De élek és virulok :) Üdv mindenkinek!
Boldog húsvétot, Papa, kedves Mindannyiatoknak! És sok kulcs forduljon meg a kezedben!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 14. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Koszi, neked is egy boldogabb vidŕmabb husvčti unnepeket kivŕnok:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 14. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 14. péntek 20:15

Törölt felhasználó (7767)

Boldog húsvétot, Papa, kedves Mindannyiatoknak! És sok kulcs forduljon meg a kezedben!

Mekk vagyok én is. Az oldalt rendszeresen látogatom. A chat-re havonta 1-szer betévedek 10 percre. Vigyázó szemem rajtatok tartom ám!!!!!! Üdv mindenkinek!!
Szóval te vagy a "Big Bráner"!
(Ez egy válasz chuck üzenetére (2006. 04. 14. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 14. péntek 21:30

Mekk vagyok én is. Az oldalt rendszeresen látogatom. A chat-re havonta 1-szer betévedek 10 percre. Vigyázó szemem rajtatok tartom ám!!!!!! Üdv mindenkinek!!
Köszi, Felpa!
Kerál az élet! :) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 14. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kerál az élet! :) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 14. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szó ami szó ténleg elég nagy f@sz vagyok, bár nem minden tekintetben.Ha Te viszont igy szeretnél gondolni rám..... Hát legyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 15. szombat 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 15. szombat 05:45
Törölt felhasználó (7767)

Szóval te vagy a "Big Bráner"!

Katicika! Te is jöhetsz ha mersz!
"Vigyázó szemem rajtatok tartom ám"(chuck)!És akkor neked magyarázzam a poént a bigbrother-rel? Hát ki ír akkor "hüleségeket"? Néha nagyon kiábrándítasz, de még ez is jól áll neked!