Sziasztok én is régen voltam , nincs nagyon idöm rád. Üdv

Szio!
Nekünk is hiányzol
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2006. 03. 24. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 24. péntek 07:15
Nekünk is hiányzol

Megvagyunk és egyre jobban hogy csak kívülrQl nevetünk azon ami itt folyik.
Néhány arc azért hiányzik de azért többet nyertem a távozásommal mint amit nyerhettem volna ha maradok....
By Wadmalac
Néhány arc azért hiányzik de azért többet nyertem a távozásommal mint amit nyerhettem volna ha maradok....
By Wadmalac
Szia csajszi
Remélem jól vagy , és minden rendben körülötted...
Pusszantás
free (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 15:45

free (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ., örülök hogy "látlak"....itt az oldalon...
puszika drága.......
Amúgy szia mindenkinek!
puszika drága.......
Amúgy szia mindenkinek!
Csak nem számtech órája volt a kisasszonynak?

Megvagyunk és egyre jobban hogy csak kívülrQl nevetünk azon ami itt folyik.
By Wadmalac
By Wadmalac
Megvagyunk!
Tudod nincsenek "rčgiek", csak oreg emberek,
egy ůjszulottnek minden vicc ůj:)
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 23. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 23. csütörtök 22:06
Tudod nincsenek "rčgiek", csak oreg emberek,
egy ůjszulottnek minden vicc ůj:)
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 23. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Hol va'ttok, no?

Hol va'ttok, no?

Akkor én voltam régi akki márt nem jár chatre

B.U.E.K.!!!
Minden "rčginek! čs §jnak!
Minden "rčginek! čs §jnak!
Mindenkinek: akár ismer akár nem nagyon-nagyon boldog új esztendőt kívánok 2006-ra!!!

B. Ú. É. K. ! ! !
Sziasztok "régiek" BUÉK .Még megvagyok és sokat gondolok rátok.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 28. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
most inkább a hóóóóóóra gondolj
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 28. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 28. szerda 19:50

Azujs, hogy egyre gyakrabban gondolok a nyárra:)...

Azujs, hogy egyre gyakrabban gondolok a nyárra:)...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

sajna nem igazán vagyunk sokan
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha meg itt vagyok alig jon vŕlasz.8vagyunk)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 29. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 22:09

Hahó, régiek, talán már szellemidézésre sem jön össze egy kis "traccs"???? A fórum hamisítatlan csikózúgás állagát érte meg, a "nagy öregek" szinte már jelen sincsenek szeretett fórumomon. A nagy képbeszúrók elszálltak messzire, a CB történeteket senki sem ismeri már, a nyamalmianik mehetnek a fenébe Erektor nélkül, Brigitta vérpezsdítő pengervillanásai is hiányoznak(bár ezt tótumfaktumok és famulusaik rettenetesen tudják cáfolni),a wadmalac valahol makkba harapott, Audrey eláztatta a bugyogóját, macipecs, pétya sincs sehol;és sokan hiányoznak még, akiket mind-mind fel kellene sorolnom, de biztosan megbocsájtanak a lustaságomért, hogy ezt nem teszem, hát nick-jüket is lassan hó fedi, mindent, de mindent az elmúlás szele borzol...Hát hol vagytok, régiek???
Érdekes amit irtál , de nem igazán paszól a topichoz nem igy van.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 30. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 14:51

király:)
isteni eltaláltad a fizimiskám:)
Imádlak...
Imádlak...

király:)
Imádlak...
Imádlak...

a bölények nem kihalófélben vannak? :)))
akárcsak a Romeok.
Üdv mindenkinek!
akárcsak a Romeok.
Üdv mindenkinek!