vazze ez akkár csak rolam készült volna:)
(Ez egy válasz naphal üzenetére (2005. 10. 05. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 05. szerda 12:55

szevasztok megint itt vagyok...
utosó ittlétem óta felszedtem pár kilót és gyilkolni akarok..:-DDD
utosó ittlétem óta felszedtem pár kilót és gyilkolni akarok..:-DDD

Hahó, régiek, talán már szellemidézésre sem jön össze egy kis "traccs"???? A fórum hamisítatlan csikózúgás állagát érte meg, a "nagy öregek" szinte már jelen sincsenek szeretett fórumomon. A nagy képbeszúrók elszálltak messzire, a CB történeteket senki sem ismeri már, a nyamalmianik mehetnek a fenébe Erektor nélkül, Brigitta vérpezsdítő pengervillanásai is hiányoznak(bár ezt tótumfaktumok és famulusaik rettenetesen tudják cáfolni),a wadmalac valahol makkba harapott, Audrey eláztatta a bugyogóját, macipecs, pétya sincs sehol;és sokan hiányoznak még, akiket mind-mind fel kellene sorolnom, de biztosan megbocsájtanak a lustaságomért, hogy ezt nem teszem, hát nick-jüket is lassan hó fedi, mindent, de mindent az elmúlás szele borzol...Hát hol vagytok, régiek???
nem tudom mi van veletek regiek. nem baj ha nem nagyn erdekel??
ja kisse kidolt a serom. bocs!
Nem baj, engem sem črdekel mi van vweled.:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 30. szerda 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 04:07
Törölt felhasználó (4473)

nem tudom mi van veletek regiek. nem baj ha nem nagyn erdekel??
a bölények nem kihalófélben vannak? :)))
akárcsak a Romeok.
Üdv mindenkinek!
akárcsak a Romeok.
Üdv mindenkinek!
király:)
isteni eltaláltad a fizimiskám:)
Imádlak...
Imádlak...

Érdekes amit irtál , de nem igazán paszól a topichoz nem igy van.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 30. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 14:51

király:)
Imádlak...
Imádlak...

Ha meg itt vagyok alig jon vŕlasz.8vagyunk)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 29. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 22:09
Törölt felhasználó (7767)

Hahó, régiek, talán már szellemidézésre sem jön össze egy kis "traccs"???? A fórum hamisítatlan csikózúgás állagát érte meg, a "nagy öregek" szinte már jelen sincsenek szeretett fórumomon. A nagy képbeszúrók elszálltak messzire, a CB történeteket senki sem ismeri már, a nyamalmianik mehetnek a fenébe Erektor nélkül, Brigitta vérpezsdítő pengervillanásai is hiányoznak(bár ezt tótumfaktumok és famulusaik rettenetesen tudják cáfolni),a wadmalac valahol makkba harapott, Audrey eláztatta a bugyogóját, macipecs, pétya sincs sehol;és sokan hiányoznak még, akiket mind-mind fel kellene sorolnom, de biztosan megbocsájtanak a lustaságomért, hogy ezt nem teszem, hát nick-jüket is lassan hó fedi, mindent, de mindent az elmúlás szele borzol...Hát hol vagytok, régiek???
sajna nem igazán vagyunk sokan
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Azujs, hogy egyre gyakrabban gondolok a nyárra:)...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

most inkább a hóóóóóóra gondolj
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 28. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 28. szerda 19:50

Azujs, hogy egyre gyakrabban gondolok a nyárra:)...

Sziasztok "régiek" BUÉK .Még megvagyok és sokat gondolok rátok.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 28. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
B. Ú. É. K. ! ! !

Mindenkinek: akár ismer akár nem nagyon-nagyon boldog új esztendőt kívánok 2006-ra!!!

B.U.E.K.!!!
Minden "rčginek! čs §jnak!
Minden "rčginek! čs §jnak!
Akkor én voltam régi akki márt nem jár chatre

Hol va'ttok, no?

Megvagyunk!
Tudod nincsenek "rčgiek", csak oreg emberek,
egy ůjszulottnek minden vicc ůj:)
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 23. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 23. csütörtök 22:06
Tudod nincsenek "rčgiek", csak oreg emberek,
egy ůjszulottnek minden vicc ůj:)
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 23. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol va'ttok, no?