a nőről levenni a bugyit és azt felvenni
a puncipunpára én is kíváncsi lennék páromét felpumpálni nem kicsi de huu
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 15:51

Felesègem nagy szeméremajkait nyalni,szivni.Ha dugják,akkor is jó nèzni,rálóg a faszra.
Pláne ha tocsog a spermától,ès spriccel,jó hosszú,lógós pinája van.Ha meg elővesszük a puncimupmát....na az fenomenális látvány.
Pláne ha tocsog a spermától,ès spriccel,jó hosszú,lógós pinája van.Ha meg elővesszük a puncimupmát....na az fenomenális látvány.
Nyalatni a segglyukamat, eddigi párjaim mindegyik szívesen nyalta a segglyukam. Volt amikor órákig nyalta és szopta a zacsit. Persze én is szeretem nyalni a segglyukat vadul. Meg nagyon szívesen kefélek minél öregebb nőket. Ez is egy perverzítás, a gondolattol hogy egy öreg nénit keményen megkefélni.
exbarátnöimet titokban dugni
És ezt tudja a feleséged nővére . Ez már perverzitás
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 08:29

Én élvezem, és jó nézni amikor a feleségem nővérének a férje a feleségem szájába élvez s ő szépen lenyeli.
Kinyalni egy sexy nőt menstruáció alatt.
Nyáron a Duna közepén kishajón, durván lerendezni a partnerem minden nyílását
Hát ez nagyon izgató lehet.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 15:51

Felesègem nagy szeméremajkait nyalni,szivni.Ha dugják,akkor is jó nèzni,rálóg a faszra.
Szeretem látni amikor finom ovatos szextől dugasig eljutunk misszios pozban. És a puncinedve folyik lefele a combomon. Úgy de úgy képes benedvesedni. Imádom.
Kocogás/futás közben a természetben kiverni... Vagy wellnessben, illetve öltöző fülkében.
Ma reggel éppen a szőnyegen…

Nemtől függetlenül mindenkivel........

Sziasztok! Mikor teli spricceli a számat a hölgy!
Ha nejem mások elött meztelenkedik és idegen férfit kielégit orálissan
2020-ban a covid alatt jártam egy vidéki tanár-tanárnő házaspárhoz és nem voltam hálátlan...Az első alkalommal teljesen félénk volt a feleség később egy ringyó lett és bármit megtehettem vele!1.találkozaskor a meztelenre vetközese is perverz volt számara később már semmi!!!_0
Mindenkinek máshol vannak a korlátai!
A perverz dolog az csak az első néhány alkalommal számít perverznek.Később természetessé válik.Ha élvezzük akkor miért lenne perverz?
A perverz dolog az csak az első néhány alkalommal számít perverznek.Később természetessé válik.Ha élvezzük akkor miért lenne perverz?
Szexi női fehérneműk, tűsarkú stb. Hölgyek, párok pasik előtt beöltözni, masztizni, így kényeztetni egymást.
Titokban kukkolni hogy kefélik a párom.
Egy allando hazibarat aki rendszeresen megdugna a
feledegem teleelvezne. Latni a gecitol csopgo pinajat es igy medugni.
feledegem teleelvezne. Latni a gecitol csopgo pinajat es igy medugni.