Ha orálisan kényeztetnek és közben simogatják a popómat és a lyukam, akár újaznak is!
Hatalmas cicikkel játszani, az se baj a tej jön belőle, sőt! Két csajszival körbe nyalni egymást és ők ketten engem!
Valahogy elképesztő izgalmas hallani ahogy nyögdécsel egy nő. Persze látni sem rossz közben
Anyatejjel telt cicik szopása, és mindenféle játék a tejjel.
Uhh, az nekem is! Csak sajnos élőben még nem volt részem benne.
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 12:30
Kedvelem nézni, amikor egy hölgy
be
a bugyijába vagy a nadrágjába. Izgató látvány.
alf
le alf
pi alf
sil
Nekem pl a női fehernemuk. Pasival csajjal egyaránt.
ezt én is nagyon szeretem, főleg ha fiatal férfivel kefél
imádom ha tágitanak fistelnek XXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Igen. Izgató nagyon.
Anál játékszerek, tágítás, fist, és a női fehérneműk .
Nekem a BDSM --->> CBT és a Medical.
18.-án hozzák az új játékszereimet.
XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
18.-án hozzák az új játékszereimet.
XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Nekünk a puncipumpás játék a perverzitásunk. A hölgyünk szereti ha extra nagyra fel van pumpálva.Olyankor,-közbe is nagyon tocsog a nedvtől..Szivesen megyünk ilyenkor csavarogni,miniben bugyi nélkül..Sokszor maszti is van a kocsiban,miközben megyünk ide-oda.. Pár mellettünk álló pasi a pirosnál,alig hitt a szemének.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
Nagyon vágyom ra.
A legjobb!!!!!
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézni ahogy dugják a feleségem!
Teljes mértékben egyetértek!
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 05. 08. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 08. péntek 20:12
A cuckoldot nagyon kedvelem de a nejemet is szivesen megosztanám más pasival ha nem zarkozna el ettől teljesen. Ha más feleségébe beleélvezhetek a párja elött az a legjobb. Utána felváltva dugjuk a gecis punciját..
Imádom a tágítós játékokat és a fistinget.
Kedvelem nézni, amikor egy hölgy
be
a bugyijába vagy a nadrágjába. Izgató látvány.
alf
le alf
pi alf
sil
A cuckoldot nagyon kedvelem de a nejemet is szivesen megosztanám más pasival ha nem zarkozna el ettől teljesen. Ha más feleségébe beleélvezhetek a párja elött az a legjobb. Utána felváltva dugjuk a gecis punciját..

Patricia N