Amikor az asszony elmeséli,hogy anno lánykorában,2 pasi hogyan ujjazta,szopatta,dugta....Mindig felizgat vele.Őt is izgatja,mert jó lucskos lesz a pinája...
Igen, az nagyon finom!
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Ajjaj, nagyon érdekes ez a téma!
Mindenkinél mást jelent a perverz fogalma.
Általában azt nevezi mindenki perverziónak, amit már nem tenne meg.
Sajnos, nálam már nagyon magas az ingerküszöb, annyi dolgot kipróbáltam már.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Mindenkinél mást jelent a perverz fogalma.
Általában azt nevezi mindenki perverziónak, amit már nem tenne meg.
Sajnos, nálam már nagyon magas az ingerküszöb, annyi dolgot kipróbáltam már.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Idegen nő előtt maszturbálni.
Teleélvezett puncit dugni.
2020-ban a covid alatt jártam egy vidéki tanár-tanárnő házaspárhoz és nem voltam hálátlan...Az első alkalommal teljesen félénk volt a feleség később egy ringyó lett és bármit megtehettem vele!1.találkozaskor a meztelenre vetközese is perverz volt számara később már semmi!!!_0
Minden nő elcsábítható még az is aki 20 évig hűséges volt csak arra rá kell száni az időt cirka 2hónapot!
Minden nő elcsábítható még az is aki 20 évig hűséges volt csak arra rá kell száni az időt cirka 2hónapot!
Ezt alá tudom támasztani. A jelenlegi párom is így jött össze. És egy igazi kurva lett az ágyban. Nem tudok olyat kérni amit nem tesz meg rögtön.
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 02. 11. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 12:55

2020-ban a covid alatt jártam egy vidéki tanár-tanárnő házaspárhoz és nem voltam hálátlan...Az első alkalommal teljesen félénk volt a feleség később egy ringyó lett és bármit megtehettem vele!1.találkozaskor a meztelenre vetközese is perverz volt számara később már semmi!!!_0
Vastagon teleélvezett punci kinyalása!
Egyszerűen imádom nézni,ahogy az aktuális csajomat más is használja és keményen megbassza.
Ki,-fel megkötözve ,bekötött szemmel várni, hogy mi fog történni ? Faszt kell szopni vagy puncit nyalni.
Nekünk az, hogy néha beleolvasunk ebbe a topicba…

lakk bőr gumi,szexi csizmák.