Valahogy elképesztő izgalmas hallani ahogy nyögdécsel egy nő. Persze látni sem rossz közben
Anyatejjel telt cicik szopása, és mindenféle játék a tejjel.
Uhh, az nekem is! Csak sajnos élőben még nem volt részem benne.
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 12:30
Kedvelem nézni, amikor egy hölgy
be
a bugyijába vagy a nadrágjába. Izgató látvány.
alf
le alf
pi alf
sil
Nekem pl a női fehernemuk. Pasival csajjal egyaránt.
ezt én is nagyon szeretem, főleg ha fiatal férfivel kefél
imádom ha tágitanak fistelnek XXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Igen. Izgató nagyon.
Anál játékszerek, tágítás, fist, és a női fehérneműk .
Nekem a BDSM --->> CBT és a Medical.
18.-án hozzák az új játékszereimet.
XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
18.-án hozzák az új játékszereimet.
XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Nekünk a puncipumpás játék a perverzitásunk. A hölgyünk szereti ha extra nagyra fel van pumpálva.Olyankor,-közbe is nagyon tocsog a nedvtől..Szivesen megyünk ilyenkor csavarogni,miniben bugyi nélkül..Sokszor maszti is van a kocsiban,miközben megyünk ide-oda.. Pár mellettünk álló pasi a pirosnál,alig hitt a szemének.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
Nagyon vágyom ra.
A legjobb!!!!!
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézni ahogy dugják a feleségem!
Teljes mértékben egyetértek!
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 05. 08. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 08. péntek 20:12
A cuckoldot nagyon kedvelem de a nejemet is szivesen megosztanám más pasival ha nem zarkozna el ettől teljesen. Ha más feleségébe beleélvezhetek a párja elött az a legjobb. Utána felváltva dugjuk a gecis punciját..
Imádom a tágítós játékokat és a fistinget.
Kedvelem nézni, amikor egy hölgy
be
a bugyijába vagy a nadrágjába. Izgató látvány.
alf
le alf
pi alf
sil
A cuckoldot nagyon kedvelem de a nejemet is szivesen megosztanám más pasival ha nem zarkozna el ettől teljesen. Ha más feleségébe beleélvezhetek a párja elött az a legjobb. Utána felváltva dugjuk a gecis punciját..
Szia. Tudnék mesélni, engem egy ilyen pár vitt bele a bisexbe.
(Ez egy válasz dragon111 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 12:47
Engem az izgat nagyon egy párral összejönni. Mindenki mindenkivel. Szopnam a férj nagy kemény farkát közben az én farkamat a feleség szopná. Vagy mi közben a feleséget hátulról nyalom popsiba ott lenne előttem a meredező fallosz kva és néha bevenném azt is. Illetve ugyanezek a témák csak az enyémmel játszanak a férj. Ez a téma már nagyon régóta a vágyam. Kihúzza a farkát a punciból a pasi és én beveszem miközben alattam a nő 69-es pózba szopja a falloszamat
Engem az izgat nagyon egy párral összejönni. Mindenki mindenkivel. Szopnam a férj nagy kemény farkát közben az én farkamat a feleség szopná. Vagy mi közben a feleséget hátulról nyalom popsiba ott lenne előttem a meredező fallosz kva és néha bevenném azt is. Illetve ugyanezek a témák csak az enyémmel játszanak a férj. Ez a téma már nagyon régóta a vágyam. Kihúzza a farkát a punciból a pasi és én beveszem miközben alattam a nő 69-es pózba szopja a falloszamat

Audrey Hollander