cumiztatás elött vagy utána lepisálni tesre vagy szájba.
Nőt kötözni (shibari) és / vagy fenekelni, kényeztetni közben. A fenekelést pont addig fokozni, ameddig már nem komfortos. Játszani az élvezet és a fájdalom vékony határán. Majd a játék végén átölelni, simogatni, megnyugtatni.
Ezt én is imádom de csak véletlen csúszott be a számba egyszer ,mostmár szeretném szándékosan
(Ez egy válasz dragon111 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 12:47
Engem az izgat nagyon egy párral összejönni. Mindenki mindenkivel. Szopnam a férj nagy kemény farkát közben az én farkamat a feleség szopná. Vagy mi közben a feleséget hátulról nyalom popsiba ott lenne előttem a meredező fallosz kva és néha bevenném azt is. Illetve ugyanezek a témák csak az enyémmel játszanak a férj. Ez a téma már nagyon régóta a vágyam. Kihúzza a farkát a punciból a pasi és én beveszem miközben alattam a nő 69-es pózba szopja a falloszamat
Mindenkinek más. Én szeretem néha a férfiak
pi
nyelni. Valaki azt mondta nekem, hogy az nem perverzió, hanem fétis.
alf
si alf
jé alf
t
Fiu vagyok passziv szűz meg es imadok noi tangat hordani bikinit meg noi harisnyakat
Öklözés,spriccelő punci nyalás!
Lehetne akkor puncipumpás sorozatotok mert én arra példéául izgulok
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 16:55
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk a puncipumpás játék a perverzitásunk. A hölgyünk szereti ha extra nagyra fel van pumpálva.Olyankor,-közbe is nagyon tocsog a nedvtől..Szivesen megyünk ilyenkor csavarogni,miniben bugyi nélkül..Sokszor maszti is van a kocsiban,miközben megyünk ide-oda.. Pár mellettünk álló pasi a pirosnál,alig hitt a szemének.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
rokonnal
Feleség megosztàs,cuckold.
Szexi bugyik , csúnya beszéd, szereten ha egy nő előttem pukizik, szellent és szex közbe is!
Nagyon izgat, ha egy pár előttem szexel. Meglepően sokakat izgat, hogy egy ismeretlen pasi nézi őket. Itt is volt ilyen kapcsolatom, de nyitott vagyok továbbiakra is.
lakk.bőr gumi és csizmaimádat,ilyen szerelésben szexelni.
Nagy csiklo és/vagy nagy tarajos lepkés puncit tépni nyalni
Csajszit vagy párt cumiztatni!
Ha orálisan kényeztetnek és közben simogatják a popómat és a lyukam, akár újaznak is!
Hatalmas cicikkel játszani, az se baj a tej jön belőle, sőt! Két csajszival körbe nyalni egymást és ők ketten engem!
Valahogy elképesztő izgalmas hallani ahogy nyögdécsel egy nő. Persze látni sem rossz közben
Anyatejjel telt cicik szopása, és mindenféle játék a tejjel.
Uhh, az nekem is! Csak sajnos élőben még nem volt részem benne.
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 12:30
Kedvelem nézni, amikor egy hölgy
be
a bugyijába vagy a nadrágjába. Izgató látvány.
alf
le alf
pi alf
sil

jofiu01
Ashley Bulgari