Sok perverzitásom: van
pi
, közös farokverés, spermás csók, ökölszexet adni. Fenekelni. Mélytorok, stb
alf
si
A mennyekbe repíteni a hölgyet,lehetőleg többesben.(is).
Amugy igaz
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (tegnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:42
Napokat eltölteni itt az oldalon beszélgetéssel, hogy utána sikeresen át legyünk verve :(
Napokat eltölteni itt az oldalon beszélgetéssel, hogy utána sikeresen át legyünk verve :(
55 feletti szexmániás perverz nöt dugni
Egy hölggyel egymással szemben meztelenül masztizni
Nekem az,hogy rettenetesen felizgat,ha a Nejem a szemem láttára csábít el egy pasit,ne adj Isten kettőt és élvezettel dugatja -szopattatja magát velük.
Exhibicionizmus, nyilvános meztelenkedés, nyilvános önkielégítés, nyilvános szex. Fotózás, videózás , ezek feltöltése ilyen csoportokba. Extrém helyeken is akár ( Budapest forgalmas utcáin autóban észrevétlenül, eldugott helyeken, vagy ott, ahol nők sétálnak, és nem is sejtik, mi történik fél méterrel odébb)...
Férfiként szopni.
Vagyunk így páran
Másik sráccal kiverni a faszunkat
Kiverni más farkát .
Ötvenes pinát öklözni nyalni
Nekem a kukkolás a perverzióm , de csak úgy ha tudnak róla!
Én nagy gyuros csiklot nyalni vagy hatalmas laskás tarajos pinát nyalni . Hiába irom nincs olyan nö vagy pár akinek ilyen lenne
finom is az)))
(Ez egy válasz monster01 üzenetére (2026. 06. 02. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
egy ilyen hepajt én is tudnék élvezni...
(Ez egy válasz Landi1 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
hmm ez igazzán jó kis téma))
Szex nyilvános helyen, ahol megláthatnak.
Jaja, nagyon jó lenne...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Dorottya