A feleségemet egyszerre minél több férfival látni.
Uhh bocs..ezt a tanárnôs topikba szántam...
Nekem egy angoltanárnővel volt élményem ...
nemrég, sajnos egyoldalúan
Online oktatott, nyári melegben egy laza trikóban volt...
Ahogy mafyarázta a tananyagot, mozgatta a karjait, rengtek a méretes cickói..hát már nagyon felállt...az ujjam hegyével elkezdtem a makkom alját masszírozni, hogy azért a kamerában ne látszon semmi...
Nem kellett sokáig, eléggé fel voltam izgulva..nem tudom mi látszott, vagy látszott- e egyáltalán, de jót élveztem anfol óra közben.
nemrég, sajnos egyoldalúan
Online oktatott, nyári melegben egy laza trikóban volt...
Ahogy mafyarázta a tananyagot, mozgatta a karjait, rengtek a méretes cickói..hát már nagyon felállt...az ujjam hegyével elkezdtem a makkom alját masszírozni, hogy azért a kamerában ne látszon semmi...
Nem kellett sokáig, eléggé fel voltam izgulva..nem tudom mi látszott, vagy látszott- e egyáltalán, de jót élveztem anfol óra közben.
Délben irhakabátban kimegyek a 40 fokos tűző napra, és féktisztítóval fújom a darazsakat.
lakk, bőr, gumi szerkó női csizma női bugyik
Engem is. Rendkívüli élmény
(Ez egy válasz BugyisZoltan05 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BugyisZoltan05 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is izgat a női bugyi viselése
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2026. 04. 11. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Spermás puncit popsit cicit nyalni
Idegen férfiaknak vetkőzni camon (22f) pm jöhet
Csatlakozni párhoz, és megadni amire vágynak
Párom punci nedves bugyijait szagolgatni és felvenni és masztizni rá elég izgató!
Fehérneműk, anál játékszerek, öklözés
Pár évvel ezelőtt sperma vizsgálaton voltam egy bzdapesti kórházban. Van olyan szoba ahol ki kell verni, van hozzá egy csomó újság is. Régi retrok, a legjobban TFP, ÖKM stb. Kétszer is belespricceltem a kémcsőbe
Igényes Roma milfet orgazmusig kényeztetnék és beleévez a számba!!!!
Lyukon keresztül szopatni egy ismeretlen hölgyet!
))
))
Nem gondoltam, hogy rajtam kívűl ennyien szeretnek teleélvezett puncit dugni!
Párok szopatása, rosszul viselkedők bütetése. Bdsm, bondage.
Ezt mi is űztük volt feleseggemmel, imádtam
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt én is imádom , jó sokat, mindenhová is
(Ez egy válasz 123boy üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Guszti_király
Petra J