Szexmánia, szexfüggőség (hol a határ? honan betegség?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#84   2010. 02. 06. szombat 11:12
dzivka dzivka
szerintem a nejem szexfuggo mert nem igazan tudja megallni hogy naponta tobbszor ne elvezkedjen,de szerintem betegsegrol pont ellenkezo esetben beszelhetunk (szerintem az a beteg akinek a heti-havi egy eleg)
#83   2010. 02. 05. péntek 21:13
X Törölt felhasználó (730768) VIP
Szerintem semmi sem beteges ebben a témában.Ugyanis mindenkinek más a normális bármiről legyen szó.Egyébként is hogy jön bárki ahhoz hogy megmondja kinek mi a beteges?Ha két embernek naponta 20x esik jól nekik az a normális.Van akinek havonta egy neki az a normális nem?
#82   2010. 02. 05. péntek 20:40
X Törölt felhasználó (736623)
Hát nálam nap kétszer háromszor szex, de volt olyan hogy egy nap ötször is, az egész éjszakát végignyomtuk, és ebből még kimarad a számított napi háromszor magamnak esek maszti! smile
#81   2009. 05. 09. szombat 15:58
X Törölt felhasználó (419807)
Sziasztok.
Többéves házasként az a meglátásom hogy a szexmánia határa az ahol a feleségem meghúzza.
Ha ő nincs ráhangolódva akkor mániás vagyok és kész.
Egy kollégám fogalmazott jól ami rám is igaz:Csak egyszer ehetne annyi pick szalámit hogy hányjon tőle,meg csak egyszer szexelhetne annyit és úgy ahogy szeretné hogy egy hétig ne kívánja.
#80   2009. 05. 07. csütörtök 13:02
BigJoe23 BigJoe23 VIP
bárcsak Szívem hölgye is így gondolkozna...
#79   2009. 05. 06. szerda 15:50
X Törölt felhasználó (434177)
Nem tudom honnan szedted ezt, de nem gondolom, h. bármelyikbe besorolnám magam!

A véleményem az, ha egy csaj tudja élvezni a szexet, a párját és látja a másikon, h. kívánja őt belemegy a dologba és nem számolja, h sok lessz-e vagy kevés...van mikor napi 2szer 3szor is tudnék..mert a páromon látom, h. rám van izgulva aztán meg én látok benne szexi dolgot..egy-egy mozdulatát..vagy ha fürdés után jön oda hozzám egy puszira..stb..szoval a helyzet teremti..Ha mindketten benne vagytok a sokban akkor nem beteges!...szoval alapvetően minden embernek fontos csak nem bztos h. épp azzal az emberrel él együtt..ezért van a sok megcsalás..mert vágyik a szexre csak épp máj fajtájára.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 10. 31. péntek 14:30
szerintem sem, de ezzel a témával nem nagyon foglalkoztok, holott nem csak a pasiknál, hanem a nőknél is komoly arányban előfordul a jelenség... nyes

"A férfi és a női szexfüggőség között egyértelmű különbségek vannak" - mondja szexuálpszichológus. Férfiak esetében ezt donjuanizmusnak hívják. Ez is egy szenvedélybetegség, amelybe ugyanúgy bele lehet pörögni, mint a drogba vagy a szerencsejátékba. A férfiak ejakulációfüggők, arra éreznek erős késztetést, hogy minél többször elélvezzenek. A nőknél bonyolultabb a helyzet. A női szex- vagy szerelemfüggőségnek több változata van."

A szexfüggő nők négy típusa:

Vannak az úgynevezett hódításfüggők. Az ilyen nő a férfiak rémálma. Ők arra vágynak, hogy minél több férfit meghódítsanak, learassák ellenállhatatlanságuk babérját, és ezért sok mindent meg is tesznek. Dögös ruhákban járnak, "behajolnak", kiszemeltjük ölébe ülnek, de mikor szexre kerülne a sor, valamilyen kifogással odébbállnak. Ezek a nők nem biztosak a nőiségükben, ezért állandó megerősítésre vágynak.

Vannak az aktusfüggő nők is. Ez az a típus, aki rúzzsal húzza a strigulákat a tükrén, cél a minél több aktus. Szex szempontjából belül férfiak. Bebeszélik maguknak, hogy imádják a szexet, nem is érzik problémának ezt a helyzetet, de hamar kiégnek, és ilyenkor fordulhatnak szakemberhez.

A harmadik típus az orgazmusfüggő. Ezek a nők nem élnek át orgazmust, de nagyon bizakodóak. Azért vágynak minél több aktusra, hogy egyszer eljuthassanak a várt kie
légülésig.

És van egy negyedik típus, a szerelemfüggő nők tartoznak ide. A szerelembe szerelmesek igazából. Kapcsolataikat csak a felfelé ívelő szakaszában, a lángoló szerelem időszakában képesek elviselni. Az ilyen nő kapcsolatból kapcsolatba rohan. Képtelen lehorgonyozni valaki mellett.

"A szex isteni magasságokba repíthet, és lelki beteljesülést okozhat. A szexfüggők is erre vágynak, de szexualitásuk megmarad a fizikai szinten, és minőség helyett mennyiségre hajtanak.
Ha valaki ügyesen kezeli önmagát, vagy igénybe vesz szexuálpszichológust, valamint ráébred a különböző pozitív és változatos szexuális lehetőségekre, akkor egy magasabb szinten élheti meg a szexet, eljuthat a lelki beteljesülésig, hiszen a szex egy dimenziókapu, de jól kell tudni használni."
smile (origo)

#78   2008. 11. 02. vasárnap 15:49
Marca Marca
Mi van ha én egyik csoportba sem passzolok? Akkor ezek szerint nem vagyok szexfüggő, csak szimplán szeretem és kész? smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 10. 31. péntek 14:30
szerintem sem, de ezzel a témával nem nagyon foglalkoztok, holott nem csak a pasiknál, hanem a nőknél is komoly arányban előfordul a jelenség... nyes

"A férfi és a női szexfüggőség között egyértelmű különbségek vannak" - mondja szexuálpszichológus. Férfiak esetében ezt donjuanizmusnak hívják. Ez is egy szenvedélybetegség, amelybe ugyanúgy bele lehet pörögni, mint a drogba vagy a szerencsejátékba. A férfiak ejakulációfüggők, arra éreznek erős késztetést, hogy minél többször elélvezzenek. A nőknél bonyolultabb a helyzet. A női szex- vagy szerelemfüggőségnek több változata van."

Vannak az úgynevezett hódításfüggők. Az ilyen nő a férfiak rémálma. Ők arra vágynak, hogy minél több férfit meghódítsanak, learassák ellenállhatatlanságuk babérját, és ezért sok mindent meg is tesznek. Dögös ruhákban járnak, "behajolnak", kiszemeltjük ölébe ülnek, de mikor szexre kerülne a sor, valamilyen kifogással odébbállnak. Ezek a nők nem biztosak a nőiségükben, ezért állandó megerősítésre vágynak.

Vannak az aktusfüggő nők is. Ez az a típus, aki rúzzsal húzza a strigulákat a tükrén, cél a minél több aktus. Szex szempontjából belül férfiak. Bebeszélik maguknak, hogy imádják a szexet, nem is érzik problémának ezt a helyzetet, de hamar kiégnek, és ilyenkor fordulhatnak szakemberhez.

A harmadik típus az orgazmusfüggő. Ezek a nők nem élnek át orgazmust, de nagyon bizakodóak. Azért vágynak minél több aktusra, hogy egyszer eljuthassanak a várt kie
légülésig.

És van egy negyedik típus, a szerelemfüggő nők tartoznak ide. A szerelembe szerelmesek igazából. Kapcsolataikat csak a felfelé ívelő szakaszában, a lángoló szerelem időszakában képesek elviselni. Az ilyen nő kapcsolatból kapcsolatba rohan. Képtelen lehorgonyozni valaki mellett.

"A szex isteni magasságokba repíthet, és lelki beteljesülést okozhat. A szexfüggők is erre vágynak, de szexualitásuk megmarad a fizikai szinten, és minőség helyett mennyiségre hajtanak.
Ha valaki ügyesen kezeli önmagát, vagy igénybe vesz szexuálpszichológust, valamint ráébred a különböző pozitív és változatos szexuális lehetőségekre, akkor egy magasabb szinten élheti meg a szexet, eljuthat a lelki beteljesülésig, hiszen a szex egy dimenziókapu, de jól kell tudni használni."
smile (origo)

#77   2008. 10. 31. péntek 14:30
tom1019 tom1019 VIP Admin

légülésig.

smile (origo)

(Ez egy válasz tj79 üzenetére (2008. 09. 20. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 23:45
nem rossz oldal
#76   2008. 09. 20. szombat 23:45
tj79 tj79
nem rossz oldal
#75   2008. 09. 20. szombat 23:24
Rambika14 Rambika14
én már 2007 februárja óta böjtölök,csak hetekre kap el néha a vágy,akkor viszont nagyon,de az idő nagy részében nem kívánom.Régen még jó móka volt,de azóta eltelt pár év,és már belátom hogy igazat mondogattak az első alkalom(ak)ról,hogy kihatással van a jövőre.Hát nekem az első....khmmm...azt inkább ne firtassuk milyen körülmények között volt szomoru1 na mindegy
#74   2008. 09. 20. szombat 21:49
bandili bandili
Szerintem a szexfüggőség a szex iránti tisztelet és szeretetet jelenti.Azaz minden ami sex az szép
persze a társadalmi,és erkölcsi korlátok között.De amennyiben a szex az emberek hétköznapi tevékenységéig válik,úgy talán még betevő falat is lehet.
#73   2008. 09. 20. szombat 21:28
X Törölt felhasználó (60564)
"A társadalom számára a szexfüggő ember csak akkor veszélyes, ha szenvedélye megkívánja az állandó partnercserét, hiszen ezzel meglévő családok egységét is tönkreteheti."

Hál Istennek nem tartozom ebbe a kategóriába...általában a már tönkrement családok hölgytagjait pátyolgatom... hehe Talán ezt még valamiféle áldozatvállalás címen jóvá is írják odafenn... nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 03. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 09. 03. szerda 11:39
A szerelem testi megnyilvánulása a szex.
Addig nincs is baj, amíg a szeretett lénnyel való egyesülési vágy motiválja.
Ám a szenvedélyes szex nem csupán szeretetből fakadhat, hanem kielégülési vágyból, kíváncsiságból, illetve a szex szeretete miatt is.

Az egyént a szexmánia olyan pályára kényszeríti, ahol szinte minden gondolata a szex körül forog, s szenvedélye lényét képletesen nemi szervvé formálja.
A társadalom számára a szexfüggő ember csak akkor veszélyes, ha szenvedélye megkívánja az állandó partnercserét, hiszen ezzel meglévő családok egységét is tönkreteheti.

A szexmániás személyiség saját teste, nemisége rabszolgájává válik, esetében a drog a kielégülés, melyhez csak időlegesen jut, így a szenvedély csak pillanatokra huny ki, majd újra- és újrateremtődik.
Az érintett előbb vagy utóbb lelkileg és fizikailag is leépül, kiég.

Az emberek többsége azért féltékeny, mert birtokolni akarja a másikat.
Azt hiszi, hogy a párjának mindent meg kell osztania vele: a gondolatait, a barátait, a hobbiját, a hivatását.

Társas viszonyokban a harmónia ott jelenik meg, ahol minden külső manipulációt elengedünk.
A dícséret nem tesz elégedetté - és a szemrehányás sem elégedetlenné.
Aki nem függ sem az elismeréstől, sem a kritikától, az szabad, többé már nem manipulálhatja és nem is zsarolhatja partnere.

Ha valóban mindent elengedünk, amivel mások megsérthetnek, megsebezhetnek, megbüntethetnek és nyomás alá helyezhetnek, akkor szabadok vagyunk. Ebben a pillanatban véget ér fölöttünk a másik hatalma.

Ha én egy másik embert akarok uralni a mottó szerint: a partnerem úgy tartozik hozzám, mint az autóm vagy a kertem, akkor én a másikat birtoktárgynak tekintem.
Az élőkön azonban az ember nem uralkodhat, pláne nem az olyan bonyolult és érzékeny lényeken nem, mint az ember.

A szerelem olyan, mint egy csoda, mint egy misztérium, ami csak szabadságban, tiszteletben és szellemi éberségben létezhet, következhet és teljesedhet be.
A kényszer, a rutin, az elnyomás, a parancs, az engedelmesség, a függőség, a megvásárolhatóság nem tartozik a szerelemhez. Ez a boldogság kulcsa.
Azt élvezhetjük csak, ami önként adatott nekünk, s amit egyben el is tudunk engedni. S nem szabad becsvágyóan törekedni utána, megragadni és uralkodni rajta.
Bölcsesség és szabadság lényege a szabadon bocsátani tudás. Csak ekkor vagyunk önmagunkkal és a másikkal tisztában.

Szerethetünk, és egyidejűleg el is engedhetjük a másikat. Ezáltal nem kötöttségmentesek, hanem éppen ellenkezőleg: párkapcsolatképesek leszünk. Szeretni és egyidejűleg elengedni - ne akarjuk a másikat szőröstül bőröstül elnyelni.
Csak akkor válunk kapcsolatképessé, ha uralkodunk birtoklási vágyainkon.

"Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad."
smile
#72   2008. 09. 03. szerda 12:31
Molly_anyó Molly_anyó
Már kezdi unni szexuális életét az a brit nő, akinek közel 200 orgazmusa van – méghozzá naponta! Sarah Carmen furcsa tüneteit az állandó szexuális izgalom szindróma (Permanent Sexual Arousal Syndrome, PSAS) okozza, melyet valószínűleg a 19 éves kora óta szedett antidepresszánsok váltottak ki.

Mielőtt azonban bárki irigykedni kezdene, a most 24 éves lánynak rengeteg kellemetlen percet okozott már a folyamatos orgazmus. Elég a vonat ritmikus zakatolása, a hajszárító duruzsolása, vagy a fénymásoló zúgása, és máris felizgul.

A tünetei ráadásul évről évre erősebbek lesznek. „Először csak azt vettem észre, hogy órákig képes voltam szeretkezni a barátommal, aki teljesen le volt döbbenve, hányszor mentem el egy este alatt. Utána már attól is orgazmusom volt, ha végiggondoltam, mi mindent csináltunk az ágyban. Fél év múlva már napi 150 orgazmusom volt, de egyes napokon ez a szám akár 200 is lehetett” - mesélte.

„Általában szeretkezéssel próbálom meg magam lenyugtatni, de kezdem már megunni. Ráadásul a partnereim tudják, milyen könnyen elmegyek, úgyhogy nem is nagyon erőltetik meg magukat” – nyilatkozta a News of the World-nek.

A kozmetikus Sarah betegsége a munkahelyén is gondokat okoz, hiszen több olyan eszközt is használ, amelyek vibrációs alapon működnek. „A régi vendégeim tudnak róla, de az újak elől megpróbálom titkolni. Egyszer bikinivonalat gyantáztam, amikor éreztem, hogy mindjárt orgazmusom lesz. Úgy tettem, mintha begörcsölt volna a lábam, lehajoltam, és visszafojtottam a nyögéseket, úgy próbáltam átvészelni” – mondta.
#71   2008. 09. 03. szerda 11:39
tom1019 tom1019 VIP Admin
A szerelem testi megnyilvánulása a szex.
Addig nincs is baj, amíg a szeretett lénnyel való egyesülési vágy motiválja.
Ám a szenvedélyes szex nem csupán szeretetből fakadhat, hanem kielégülési vágyból, kíváncsiságból, illetve a szex szeretete miatt is.

Az egyént a szexmánia olyan pályára kényszeríti, ahol szinte minden gondolata a szex körül forog, s szenvedélye lényét képletesen nemi szervvé formálja.
A társadalom számára a szexfüggő ember csak akkor veszélyes, ha szenvedélye megkívánja az állandó partnercserét, hiszen ezzel meglévő családok egységét is tönkreteheti.

A szexmániás személyiség saját teste, nemisége rabszolgájává válik, esetében a drog a kielégülés, melyhez csak időlegesen jut, így a szenvedély csak pillanatokra huny ki, majd újra- és újrateremtődik.
Az érintett előbb vagy utóbb lelkileg és fizikailag is leépül, kiég.

Az emberek többsége azért féltékeny, mert birtokolni akarja a másikat.
Azt hiszi, hogy a párjának mindent meg kell osztania vele: a gondolatait, a barátait, a hobbiját, a hivatását.

Társas viszonyokban a harmónia ott jelenik meg, ahol minden külső manipulációt elengedünk.
A dícséret nem tesz elégedetté - és a szemrehányás sem elégedetlenné.
Aki nem függ sem az elismeréstől, sem a kritikától, az szabad, többé már nem manipulálhatja és nem is zsarolhatja partnere.

Ha valóban mindent elengedünk, amivel mások megsérthetnek, megsebezhetnek, megbüntethetnek és nyomás alá helyezhetnek, akkor szabadok vagyunk. Ebben a pillanatban véget ér fölöttünk a másik hatalma.

Ha én egy másik embert akarok uralni a mottó szerint: a partnerem úgy tartozik hozzám, mint az autóm vagy a kertem, akkor én a másikat birtoktárgynak tekintem.
Az élőkön azonban az ember nem uralkodhat, pláne nem az olyan bonyolult és érzékeny lényeken nem, mint az ember.

A szerelem olyan, mint egy csoda, mint egy misztérium, ami csak szabadságban, tiszteletben és szellemi éberségben létezhet, következhet és teljesedhet be.
A kényszer, a rutin, az elnyomás, a parancs, az engedelmesség, a függőség, a megvásárolhatóság nem tartozik a szerelemhez. Ez a boldogság kulcsa.
Azt élvezhetjük csak, ami önként adatott nekünk, s amit egyben el is tudunk engedni. S nem szabad becsvágyóan törekedni utána, megragadni és uralkodni rajta.
Bölcsesség és szabadság lényege a szabadon bocsátani tudás. Csak ekkor vagyunk önmagunkkal és a másikkal tisztában.

Szerethetünk, és egyidejűleg el is engedhetjük a másikat. Ezáltal nem kötöttségmentesek, hanem éppen ellenkezőleg: párkapcsolatképesek leszünk. Szeretni és egyidejűleg elengedni - ne akarjuk a másikat szőröstül bőröstül elnyelni.
Csak akkor válunk kapcsolatképessé, ha uralkodunk birtoklási vágyainkon.

"Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad."
smile
#70   2008. 03. 31. hétfő 23:08
Bandur Bandur
A hétköznapokban igen könnyedén, a szó súlyát nem értelmezve használjuk ezt a kifejezést, ám az orvostudomány komolyan foglalkozik a témával. A szexfüggőséget szinte csak egy hajszál választja el a normális szexualitástól, de a függőség következményei igen komolyak. A függők nem egy ellazító, nyugtató, kellemes élményként élik meg a szexet, sokkal inkább egy kényszeres cselekménynek, amelyre a nap 24 órájában szükségük van. A függőnek minden gondolata a szex körül forog és teljesen elveszíti az önkontrolját. A középpontba a szex kerül és minden egyéb csak másodlagos szerepet kap. A szexfüggőség egyaránt előfordul férfiak és nők esetében is, bár a fel érések alapján nagyobb az előfordulása a férfiak körében. A függő szinte hajszolja a mielőbbi kielégülést és ez a vágya elnyomja a többi hétköznapi igényeit.

Ez egy igen súlyos betegség, hiszen ugyan úgy mint más függőség, az egész addig folytatódig, míg végül egy lelki és fizikai összeomlás be nem következik. Sajnos sokszor a szexuális függőség más szenvedélyekkel is párosul, így még hamarabb bekövetkezhet egy súlyos összeomlás, melyből igen nehéz felgyógyulni. A szexuálisan függők számára a leghatásosabb gyógymód a viselkedési terápia, amelynek keretei között az illető rögzült viselkedését próbálják feloldani, és igyekeznek megszabadítani őt attól a vizuális ingertől, ami katalizátorként hat rá. Sok esetben gyógyszeres kezelésre is szükség lehet.
#69   2008. 03. 06. csütörtök 19:34
MrEnigma MrEnigma
Vót vala kérdésed mi így szólott:
"szerinted Hajdu Péternek pl. ilyen adottságokkal miért van annyi bomba csaja?"

Konkrétan az "ilyen adottságok" kifejezés miatt gondoltam megvédeni, mert nem törvényellenes hogy egy ilyen faszinak playboy nyuszija legyen.
Az más kérdés, hogy amit mondasz abban tökéletesen egyetértek.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 14:21
Hát pont erről beszélek: egy a sok 30-as fazon közül. Mint lassan én is leszek. De körülöttem nem szaladgálnak Tornóczky Aniták, Sarka Katák meg Szabó Erikák, meg még sorolhatnám. Nacsa körül csak a médiameghívás gerjeszti a playboy-nyuszikat, maguktól eszük ágában nem lenne vele tartani. De Hajdú köré a pénz gyűjti őket ELSŐSORBAN, és nem az, hogy helyes kisfiús pofija van...
#68   2008. 03. 06. csütörtök 14:21
Krok486 Krok486
Hát pont erről beszélek: egy a sok 30-as fazon közül. Mint lassan én is leszek. De körülöttem nem szaladgálnak Tornóczky Aniták, Sarka Katák meg Szabó Erikák, meg még sorolhatnám. Nacsa körül csak a médiameghívás gerjeszti a playboy-nyuszikat, maguktól eszük ágában nem lenne vele tartani. De Hajdú köré a pénz gyűjti őket ELSŐSORBAN, és nem az, hogy helyes kisfiús pofija van...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 29. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 09:12
Fura lesz hogy én mondom ezt, de nyugodtság nem melegedek!
Szóval annyira nem vészes a fazon. Olyan átlagos. Egy a sok magyar 30-as fazon közül.

Elleneben mélyen tisztelt Nacsa Olivér (semmi bajom a sráccal mert zseniális) vajon minek köszöheti, hogy playboy nyuszikkal partyzik együtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#67   2008. 03. 05. szerda 12:52
BigJoe23 BigJoe23
valószínüleg az is, de az egészségesebb fajtából nyes
#66   2008. 03. 05. szerda 12:32
BigJoe23 BigJoe23
Szerintem ez az egyetlen olyan függőség ami még nem hogy nem rongálja az egészséget, de az állandó "testmozgás" nyes még jót istesz nyes
#65   2008. 02. 29. péntek 09:24
MrEnigma MrEnigma
Ja és ma is hódolok a szexfüggőségemnek némi Bumeránggal körítve!
Apropó függőség. Gombos Edina? Komoly szexfüggőséget tud okozni az a nő is! nyes

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta:  xxxjani xxxjani
Nyitás ideje: 2005. 09. 24. szombat
Üzenetek: 124db
Utolsó üzenet: 2021. 08. 18. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!