Szexmánia, szexfüggőség (hol a határ? honan betegség?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#64   2008. 02. 29. péntek 09:12
MrEnigma MrEnigma
Fura lesz hogy én mondom ezt, de nyugodtság nem melegedek!
Szóval annyira nem vészes a fazon. Olyan átlagos. Egy a sok magyar 30-as fazon közül.

Elleneben mélyen tisztelt Nacsa Olivér (semmi bajom a sráccal mert zseniális) vajon minek köszöheti, hogy playboy nyuszikkal partyzik együtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 29. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 08:19
És íme, megérkeztünk ahhoz a témához, amit úgy mondanak: szegény szépség, gazdag szörnyeteg. szerinted Hajdu Péternek pl. ilyen adottságokkal miért van annyi bomba csaja?
#63   2008. 02. 29. péntek 08:19
Krok486 Krok486
És íme, megérkeztünk ahhoz a témához, amit úgy mondanak: szegény szépség, gazdag szörnyeteg. szerinted Hajdu Péternek pl. ilyen adottságokkal miért van annyi bomba csaja?
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 19:21
Akkor Ferenc. Nekem gőzöm sem volt. Lényeg, hogy pénzes és a női magazinok szerint Ő éppenhogy nem egy "jópasi". Legalábbis ránézve és elnézve a lányoknak szóló reklámokban szereplő srácokat a csóka messze nem egy kategória velük. És mégis.
#62   2008. 02. 28. csütörtök 19:21
MrEnigma MrEnigma
Akkor Ferenc. Nekem gőzöm sem volt. Lényeg, hogy pénzes és a női magazinok szerint Ő éppenhogy nem egy "jópasi". Legalábbis ránézve és elnézve a lányoknak szóló reklámokban szereplő srácokat a csóka messze nem egy kategória velük. És mégis.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 10:18
(Tudtommal Kedves Ferencnek hívják bódiszilvi volt pasiját.)

A csajok nyilván büszkék a trófeájukra, a megtermett pasipénztárcára, ezért aztán büszkén fotóztatják is magukat. Ez csak ennyiről szól, semmi több.

Vick: igazad van, de a szex legalább az egyik félnél, de gyakran mindkettőnél elválaszthatatlan az érzelmektől. És ha a lány tudja, hogy csak érdekből van együtt egy palival, akkor ott érzelmileg nem stimmel vmi, tehát a szex sem lesz az igazi.
#61   2008. 02. 28. csütörtök 10:18
Krok486 Krok486
(Tudtommal Kedves Ferencnek hívják bódiszilvi volt pasiját.)

A csajok nyilván büszkék a trófeájukra, a megtermett pasipénztárcára, ezért aztán büszkén fotóztatják is magukat. Ez csak ennyiről szól, semmi több.

Vick: igazad van, de a szex legalább az egyik félnél, de gyakran mindkettőnél elválaszthatatlan az érzelmektől. És ha a lány tudja, hogy csak érdekből van együtt egy palival, akkor ott érzelmileg nem stimmel vmi, tehát a szex sem lesz az igazi.
#60   2008. 02. 28. csütörtök 08:57
MrEnigma MrEnigma
Ferenc? confused

" Óriási önbecsapás ez, persze! "
Az hát!
Filozofálgatásunk lényege nem is az volt, hogy ez jó vagy rossz, hanem az öszefüggéseket fedeztük fel.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 27. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 27. szerda 11:03
Óriási önbecsapás ez, persze!

És azzal is egyetértek, hogy a szex búvópatakként tör fel a legváratlanabb cselekvések motivációjaként is, igen!

De most nézzük ezt meg a nők oldaláról is!

Kedves Ferenc, vagyis MrEnigma példájának üzletembere például egyértelműen ennek az önbecsapásnak a pozitív oldalát élvezi. A csajai meg szépen sorban rájönnek, hogy a menedzsermanusok, vállalkozók nem alkalmasak családapának, meg hűséges férjnek. Amennyire konzervatív vagyok, a nők oldaláról tekintve a problémára biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb (inkább utóbb....) minden nő rájön, hogy nem gazdag pali kell neki, hanem MÁS TÉREN IS, SŐT FŐLEG MÁS TÉREN megbízható társ. Igen, van olyan, aki egy életen át nem jön rá, de társa se lesz neki.
#59   2008. 02. 27. szerda 12:15
vick9 vick9
Hogy visszakanyarodjunk a topic eredeti témájához és most én mentek :
Szerintem addig semmi nem számít betegségnek,amíg azt a szex minden résztvevője élvezi,vagyis ez megint csak egyénenként változhat.
#58   2008. 02. 27. szerda 11:03
Krok486 Krok486
Óriási önbecsapás ez, persze!

És azzal is egyetértek, hogy a szex búvópatakként tör fel a legváratlanabb cselekvések motivációjaként is, igen!

De most nézzük ezt meg a nők oldaláról is!

Kedves Ferenc, vagyis MrEnigma példájának üzletembere például egyértelműen ennek az önbecsapásnak a pozitív oldalát élvezi. A csajai meg szépen sorban rájönnek, hogy a menedzsermanusok, vállalkozók nem alkalmasak családapának, meg hűséges férjnek. Amennyire konzervatív vagyok, a nők oldaláról tekintve a problémára biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb (inkább utóbb....) minden nő rájön, hogy nem gazdag pali kell neki, hanem MÁS TÉREN IS, SŐT FŐLEG MÁS TÉREN megbízható társ. Igen, van olyan, aki egy életen át nem jön rá, de társa se lesz neki.
#57   2008. 02. 26. kedd 14:54
MrEnigma MrEnigma
Egy jóbarátommal filozofáltunk erről némi sörrel körítve.
A hatalom = pénz, a pénz = hatalom.
És mit vonz a hatalom és a pénz is egyaránt?
Puncit puncit puncit puncit.
Felszínes és klisés lennék?
Az ország 23. leggazdagabbjaként nyilvántartott úriember jelen parátja egy eyykori playmate vagy valami hasonló kaliberű modell (nevét nem tudom, RTL-nek dolgozik valami síelős műsorukban és tegnap egy vele készült riportban tudatosult benne, hogy ő az egykori színvonalon aluli Kíséréts, és Bajkeverők műsorok oszlopos tagja).
Ezen úriember előző barátnői közt fellelhetjük Bódy Szilvia playmate-et is.

Namármost ez is alátámasztani látszik, azon felvetést, hogy a pénz vonzza a nőket, ahogy ahatalom a befolyás is.
És legyünk őszinték mit ér a yacht a luxusverda, a villa, ha este egyedül vagy valami rettenet mellé bújunk az ágyba? Naugye! A mi tézisünk ellenben ennél rövidebb volt. Aki hatalomra vagy pénzre hajt az gyakorlatilag az elit puncikra hajt. És vica versa!

Ebből következtettük, hogy az embert ha tetszik ha nem, a szex sokkal tágabb értelemben is motiválja. Még akkoris amikor már nem is gondolna rá.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 12:52
Szerintem inkább azért kár, hogy a nagy célok mellett nem veszik észre, hogy a céljaik és a szex igenis összeegyeztethető.
#56   2008. 02. 26. kedd 13:24
BigJoe23 BigJoe23
Tulajdonképen a tudatos énjüket nyomják el azzal, ha nme veszik figyelembe a test és a lélek harmóniájának a szükségleteit, és csak a kitűzött cél felé törtetnek, amit ők hisznek hogy jó nekik... nem önbecsapás ez?
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 12:52
Szerintem inkább azért kár, hogy a nagy célok mellett nem veszik észre, hogy a céljaik és a szex igenis összeegyeztethető.
#55   2008. 02. 26. kedd 12:52
Krok486 Krok486
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 25. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 25. hétfő 12:34
Kár az ilyen nőkért....
#54   2008. 02. 25. hétfő 12:34
BigJoe23 BigJoe23
Kár az ilyen nőkért....
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 23. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 08:02
Nőismerőseim szerint azért évekig ki lehet bírni (partnerrel folytatott) szex nélkül, ha közben van vmi nagy cél vagy olyan feladat, amire minden energiáját összpontosítja a nő.
#53   2008. 02. 23. szombat 08:02
Krok486 Krok486
Nőismerőseim szerint azért évekig ki lehet bírni (partnerrel folytatott) szex nélkül, ha közben van vmi nagy cél vagy olyan feladat, amire minden energiáját összpontosítja a nő.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 19:23
Nem tudom, de ha egy nő teljesen megvonja magától a szexuállis érintkezés aktusait, akkor az kb olyan rossz, mintha egy rossz partnerrel erőltetné a dolgot...
#52   2008. 02. 22. péntek 19:23
BigJoe23 BigJoe23
Nem tudom, de ha egy nő teljesen megvonja magától a szexuállis érintkezés aktusait, akkor az kb olyan rossz, mintha egy rossz partnerrel erőltetné a dolgot...
#51   2008. 02. 22. péntek 16:07
Krok486 Krok486
na jó, a csajok helyből kevesebb gg-t néznek, tisztelet a kivételnek. Meg aztán a farok és a punci is másképp viselkedik eleve. hálistennek... eplus2
#50   2008. 02. 22. péntek 11:27
vick9 vick9
Én se tudom,hogy a csajok hogy bírják annyi ideig,hogy mégcsak magukhoz se nyúlnak,legalábbis a többségük?!Amikor nem volt senkim,majdnem minden nap fényeztem a bohócot és azért a GG is hatással van az emberre buck ravasz1
#49   2008. 02. 22. péntek 11:09
Krok486 Krok486
Ám legyen, de itt éppen arról van szó, hogy mi a szexfüggőség megfordítottja, vagyis hogy mennyi ideig lehet szex nélkül bírni. Lányok esetében meg egészen különös ez a téma.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 11:29
ok lassan azért térjünk vissza a topic témájához ok? wave
#48   2008. 02. 21. csütörtök 11:29
BigJoe23 BigJoe23
ok lassan azért térjünk vissza a topic témájához ok? wave
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 19. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 08:05
Szerintem is ki kéne mozdítani a holtpontról, mert ezt a hosszú szünetet biztos hogy a csalódás hozta ki belőle. A helyes sorrend: teaház vagy ivó, vakrandi, chippendale-show, és talán megmozdul benne valami. smile
#47   2008. 02. 19. kedd 08:05
Krok486 Krok486
Szerintem is ki kéne mozdítani a holtpontról, mert ezt a hosszú szünetet biztos hogy a csalódás hozta ki belőle. A helyes sorrend: teaház vagy ivó, vakrandi, chippendale-show, és talán megmozdul benne valami. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)
2007. 12. 31. hétfő 10:32
A barátnőm kirúgta a pasiját,mert állitólag megcsalta. - Pedig csak egy csaj küldött neki SMS-t.Ő pedig el sem ment a randira - A lényeg az, hogy azota eltelt 8 hónap és a barátnőm nem volt senkivel. Állitja, hogy ez neki jó és igy boldog. Ráadésul még nem is masztizik. Szerintem ez már betegség. Hogyan lehetne rajta segiteni?
#46   2008. 02. 17. vasárnap 11:25
BigJoe23 BigJoe23
eddig kellett... a nők nagyon nehezen békülnek meg, legnehezebben önmagukkal....
(Ez egy válasz doranna üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 11:00
BigJoe, gratula, hurrá!!! lehet, nem kell félóra sem hozzá.. smile urak, garantáltan megéri a befektetést!!
#45   2008. 02. 17. vasárnap 11:00
doranna doranna
BigJoe, gratula, hurrá!!! lehet, nem kell félóra sem hozzá.. smile urak, garantáltan megéri a befektetést!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 10:40
Szerintem a nőknél a leg gátlóbb tényező, a rossz élmény az előző szexuális aktus miatt. A szex kétélű fegyver, a menybe repíthet, de ha nincs megfelelő inger, megfelelő alany ill. nincs (pláne nőknél) kedv, maga a pokol mindkét fél számára...
Sajna amikor egyszerre túúl sokérzékszerv vesz részt az aktus során, a nők (saját tapasztalataim szerint) leginkább arra fókuszálnak, ami nem jó, és nem a többire ami jó...
Erről nem a nők tehetnek tudatos szinten, ez valami tudat alatti javító mechanizmus lehet, ami összekapcsolja a kellemetlen érzést valami tudat alatti sejtmemória rossz emlékével, ami a jelenben tudatosodik, és amivel az adott hölgy agya direktben azonosul, na ilyenkor van az, amikor (legalább is szerintem) a nő "szinte" ledermed, és szabotálja az aktust... Ez ellen egy módszerem alakult ki, (bár nehéz olykor megállnom, hogy ne robbanjon fel az agyam) abba hagyom, nem erőltetek semmit, odahúzom a melkasomra, mint egy gyereket, elringatom(nem vicc) és optimális esetben kb egy fél óra babusgatás után ismét előről kezdhető....

A leg rosszabb ilyenkor amit tehetünk, (mind a két fél részéről!!!)továbberőltetni a dolgot, a dühöngés, egymás fejéhez vagdalni, hogy mit rontott el, az se jó ha ilyenkor duzzogva félrevonulunk... nem tudom miért, de nekem ez a tapasztalat segített soxor...

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta:  xxxjani xxxjani
Nyitás ideje: 2005. 09. 24. szombat
Üzenetek: 124db
Utolsó üzenet: 2021. 08. 18. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!