Tegyük hozzá hogy popsiBA IS JÓ ÉLVEZZNI
ez melyik bkv járat:)?
azzal akarok én is közlekedni
azzal akarok én is közlekedni
Ez nagyon szép "öntözetlen" terület.
Itt inkább a puci "homlokzatára" cseppentenék. :)
Itt inkább a puci "homlokzatára" cseppentenék. :)
Igazad van.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 14:51
Én "idenben" soha(!) nem engedtem be, hátára, hasára, arcára, de semmi képp nem a nuniba.
Gyógyszer, meg hurok stb. nem tudtam figyelembe venni.Gondoltam a fentebb felsorolt helyeken biztosan nem "kel ki".
Gyógyszer, meg hurok stb. nem tudtam figyelembe venni.Gondoltam a fentebb felsorolt helyeken biztosan nem "kel ki".
nagy az isten állatkertje...:)
Nos, ez a te peched. Törpöljünk ki akkor valami mást, hogy neki is jó legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 10:39
Törölt felhasználó (15416)
a nem tom miér trafálsz bele a dolgokba...
A mézet utálja....:))) hát ilyet!
A mézet utálja....:))) hát ilyet!
a nem tom miér trafálsz bele a dolgokba...
A mézet utálja....:))) hát ilyet! (Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 10:18
A mézet utálja....:))) hát ilyet! (Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kend be mézzel előtte a szerszámodat, így már biztosan élvezni fogja az ízét. Ez nem vicc!
Kend be mézzel előtte a szerszámodat, így már biztosan élvezni fogja az ízét. Ez nem vicc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 04. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 09:48
Törölt felhasználó (15416)
Sajnos édesszájú a hölgyemény...se a tonikot, se a grapfruitot nem szereti...és még a teájába is egy vagom cukrot rak...
Szóval Ő pont kilóg a sorból!
Na most mitévő legyen...Ötlet?
na ezzel aztán sokat segitettél...:)))))
végülis...:)
végülis...:)
Sajnos édesszájú a hölgyemény...se a tonikot, se a grapfruitot nem szereti...és még a teájába is egy vagom cukrot rak...
Hölgyem nem egyszere gondolni********
"idegenben"- (hátha így többen értik, bocsi, de nem fogott a "klavcsim" rendesen( izomból kell klimpírozni)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 14:51
Én "idenben" soha(!) nem engedtem be, hátára, hasára, arcára, de semmi képp nem a nuniba.
Én legjobban az arcára és a mellére.Nem gond ha valamennyi a szájába is repül.
Világ legcsodálosabb dolga a nadrágba meni 14 éves korban amikor meglátod a tanárnéni bugyiját.
kikéreckedni és rendbe rakini magad már ciki.
kikéreckedni és rendbe rakini magad már ciki.
Egyetértek! Én például nagyon szeretek az összeszoritott fenék két partja között tevékenykedni, aztán a végén a hátára élvezni. Persze biztosan klassz beleélvezni a fenékbe is, de egyenlőre még nem jutottam oda el a párommal, hogy megengedje, hogy oda is beléhatoljak.
Na de Uram...ha szám, orrom tele lenne, hogy lélegeznék? Sok dolgot megtanultam már, de a bőrön át való légzést nem tartozik ezek közé....
Kedves Lótusz ha hagyná miert ne????
Na de Uram....a fülembe, meg az orromba is?
Lótusz kedves én minden lukadban élveznék ha hagynád Puszi minden hová
Sonkás
Sonkás

Laura Crystal