Tisztelt Fórumozó Hölgyek!
Azt szeretném megtudni, hogy hova szeretitek ha a pasitok elélvez?
Ki az aki nagyon szereti azt ha a pasija az arcára élvez?
Azt szeretném megtudni, hogy hova szeretitek ha a pasitok elélvez?
Ki az aki nagyon szereti azt ha a pasija az arcára élvez?
én a "szevasz" szót utálom, bár a témához nincs köze csak eszembe jutott
de az írásom csak jó hatással van a topicra mert, ha növekszik a hozzászólók száma egyre többen kukkantanak be, bár nem fognak hozzászólni, de azért legalább benéznek
de az írásom csak jó hatással van a topicra mert, ha növekszik a hozzászólók száma egyre többen kukkantanak be, bár nem fognak hozzászólni, de azért legalább benéznek
Ez jó!:)
Én például a ma nagyon terjedőben lévő "pusza" szót nem szeretem, meg van egy csomó, csak most hirtelen nem jut eszembe.
Ami pedig a témát illeti, a barátnőm azt szereti, ha a puncijába élvezek... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 28. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 28. szerda 18:08
Én például a ma nagyon terjedőben lévő "pusza" szót nem szeretem, meg van egy csomó, csak most hirtelen nem jut eszembe.
Ami pedig a témát illeti, a barátnőm azt szereti, ha a puncijába élvezek... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 28. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
én a "szevasz" szót utálom, bár a témához nincs köze csak eszembe jutott
fényképezőre!
A "csokis"-ba...Szerintem.
hogy hova, na ez még egy jó téma
Kiscica, szerinted hova?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 13:11
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
VIP
hogy hova, na ez még egy jó téma
nem merem leírni mert megfenyítenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 13:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Te bátoritasz ? van aki meg szídalmaz amiért itt kevergek
de jólérzem magam itt,és maradok.
nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
de jólérzem magam itt,és maradok.nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
Az arcra élvezés, szerintem senkinek nem jutott eszébe míg valami prverz videót nemcsinált róla vaklaki. Szerintem semmi jó nics benne. Még ha hagyná is egy nő, szerintem
me
. alf
ga alf
lá alf
zó
ja, kb ez a véleményem. de ha akarja a nő, hát legyen. nekem nem fáj,de eszembe nem jut h kérjem. ha a nő kérné, megtenném,de szerintem épeszü nő nemigen kéri... nem perverz ami mindkettőtöknek jó...
(Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2005. 10. 01. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 01. szombat 21:49
Az arcra élvezés, szerintem senkinek nem jutott eszébe míg valami prverz videót nemcsinált róla vaklaki. Szerintem semmi jó nics benne. Még ha hagyná is egy nő, szerintem
me
. alf
ga alf
lá alf
zó
Foprezo megnyitotta lökött topikját...és jó magára hagyta, mint halász a varsát.....majd holnap kiröhögi magát a klassz beírásokon!
És egyébként magán vélemény, hogy leginkább a punciba...de az orál ellen sincs semmi kifogásom
Vivi van gumim:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 01. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 01. szombat 21:32
VIP
Te bátoritasz ? van aki meg szídalmaz amiért itt kevergek
de jólérzem magam itt,és maradok.
nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
de jólérzem magam itt,és maradok.nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
az nekem is smile, az a legjobb, a gáz ott volt régen vagy akárm ost is ha csak kiveri, és akkor nincs mese, lepdő közepire
...hát ide!
Csúnya kép !
Bezzeg, ha ananásszal, meg fahéjjal ette volna a pasit, biztos nem köpte volna ki....

Dreamboy2000
Nataly Gold