Öhm, nem egészen értem, milyen értelemben gratula?

a párom belém szeretiengedni de éninkább aztszeretem ha aszámba mert nemcsakjó dr praktikusis
A nejem azt szereti ha a ruhájára utána mondja is,hogy most vehetsz egy másikat
bárhova ahová a nő engedi és szeretné
Ahol éri a lányt :-), De a szájába a legjobb! ;-)
A te hátadra?????

természetesen a szájba
Ha lehet valasztani akkor punciba, puncira, hasira, cicikre, barhova csak jo legyen. Viszont szajba nem. Szerintem a legjobb ha a punciba elveznek. Nem olyan latvanyos, de izgato.
Nekem nem mondják, hogy hova de olyat,hogyha lehet ne a fotelra vagy a ruhámra sorolhatnám ilyeneket már igen
talán a legjobb a cicire

nincs annál jobb, ha a szályába és a végén még meg-meg szívja.... bárki bármit is mond! :)
mostani sláger nálam a punciraélvezés :)
Én arcra szeretem..meg mellre..meg..popsira...meg szájba..meg hajba..meg harisnyás lábra..meg a lyukas csokoládét is szeretem.
a nő szájába a legizgatóbb
Ez a kérdés nem kérdés, mert egyik válasz az, ahová sikerül, a másik válasz, ahová szabad!
Méghogy nem olyan látványos?!!!
Nincs izgatóbb egy csordogáló puncitót!(esetleg több) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 03. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 21:52
Nincs izgatóbb egy csordogáló puncitót!(esetleg több) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 03. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha lehet valasztani akkor punciba, puncira, hasira, cicikre, barhova csak jo legyen. Viszont szajba nem. Szerintem a legjobb ha a punciba elveznek. Nem olyan latvanyos, de izgato.
a mellére király. szerintem

Szia
hát nagyon kiváncsi vagyok mindenre csudi vagy
Kérlek jelentkezz hazaimail@freemai.hu
Géza
hát nagyon kiváncsi vagyok mindenre csudi vagy
Kérlek jelentkezz hazaimail@freemai.hu
Géza
Minden nap máshova.