Szerintem nem kell semmit beszélni. Nem csak a férfi irányíthatja, hova élvezzen, hanem a lány is kezébe veheti ám az irányíytást...
szerencsés vagy, bár mindenhová jó. Lényeg, hogy egyikőtök se azt gondolja, na csinálja már, hanem na-na most! Értitek?
(Ez egy válasz Esweit üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 22:12

én kifejezetten a szájba szeretek élvezni... felizgat ahogy látom hogy a tündérvirágom szája tele van velem... utána képes vagyok mégegyet élvezni... nemis keveset... szerencsére drágám is szereti... szóval megvook szerencsére áldva... me jó mindenhogy, ez pedig biza ritka,,, nagyon is... önzetlen kedves... ragaszkodó és ódabújós és az a legjobb szerintem...
Bárhová is essen a dolog, az a legjobb ha a pár egymást között megbeszéli, hogy hova lehet és hova nem! Szerintem ennyi a titka.
:-P

Izgalmas dolog az arca élvezés, szép látvány a mellen vagy a popsin történő befejezés, de azért a legjobb, amikor a punciba lehet.... szabadon
én kifejezetten a szájba szeretek élvezni... felizgat ahogy látom hogy a tündérvirágom szája tele van velem... utána képes vagyok mégegyet élvezni... nemis keveset... szerencsére drágám is szereti... szóval megvook szerencsére áldva... me jó mindenhogy, ez pedig biza ritka,,, nagyon is... önzetlen kedves... ragaszkodó és ódabújós és az a legjobb szerintem...
Szerintem ha tetszik a nő amell a leg fincsib dolog !
Csak kérdeznék. Attól neked jobb vagy másabb a szex ha a lent említett módokon élvezel? És mi a helyzet azzal, akit szeretsz? Nem érzed úgy, hogy jobb lenne a punciba? Az ember ilyenkor arra vágyik, hogy egészen belébújjanak, és ehhez ez is kell...de lehet hogy én gondolom rosszul.
Ezt hogy érted? :)
igazságos megosztás - fele a fiúra, fele a lányra.:)

Sajnálom, hogy szomorú vagy, meg azt is, hogy nincs humorérzéked.
Úgy látom ma ilyen sajnálós nap van
Szilva azért ebben teljesen biztos ne legyél
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 13:50

Úgy látom ma ilyen sajnálós nap van

Szilva azért ebben teljesen biztos ne legyél

ez egy felnőtt oldal,itt a hölgyek kora 18 felett van.hogy te az alatt milyen igényeid vannak senki nem kiváncsi.de ha igy gondolod a korhatárt nagyon szomorú vagyok,ha meg viccnek szántad akkor meg nekem nincs humorérzékem.

Aranyos vagy, majd jelentkezni fogok .

ez egy felnőtt oldal,itt a hölgyek kora 18 felett van.hogy te az alatt milyen igényeid vannak senki nem kiváncsi.de ha igy gondolod a korhatárt nagyon szomorú vagyok,ha meg viccnek szántad akkor meg nekem nincs humorérzékem.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 12:41

"hová élvezzek? mindegy csak testen belülre!"
Azért az még fontos, hogy lehetőleg nőnemű, humanoid, és élő legyen, ja igen, és férjen bele a 17-40-ig életkor intervallumba.
(ez csak most igaz, jövőre egy évet csúszik az intervallum....... lefele
)
Azért az még fontos, hogy lehetőleg nőnemű, humanoid, és élő legyen, ja igen, és férjen bele a 17-40-ig életkor intervallumba.

"hová élvezzek? mindegy csak testen belülre!"
(ez csak most igaz, jövőre egy évet csúszik az intervallum....... lefele
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 10:57

és videót róla kérjünk a lányoknak?
Vili is levideózta magát! Egy adminnnak ezek után kutya kötelessége!
hová élvezzek? mindegy csak testen belülre!
hová élvezzek? mindegy csak testen belülre!
ha nem babaprojek akkor mindenkép a csaj szájába a legtutibb
és videót róla kérjünk a lányoknak?
hová élvezzek? mindegy csak testen belülre! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hová élvezzek? mindegy csak testen belülre! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked megy?
És ha igen akkor, hogy, fellősz és aláállsz?

És ha igen akkor, hogy, fellősz és aláállsz?

mindegy csak ne gumiba
szerintem szerte-szét a lakásban ahova csak megy... függöny, szőnyeg, pléd... :-) ez főleg akkor hasznos, ha van férj is...
Azt hiszem írt valamit hogy nyoma legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 17:25

Törölt felhasználó (37025)

S ki nyalja le:)
na pont erre a kétt verziókra gondoltam,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 17:41

Törölt felhasználó (20803)