.... Oda élvezzen ahova neki jól esik és tudja hogy az a partnerében nem okoz kellemetlen élményt, esetleg undort.. tehát jó ha a párok tudnak sokat egymásról....
A tanárnőnkre én meg azt mondom hogy csak egy provokatőr, mert érdekes módon mnidenhez van hozzászólása, tehát nem csinál mást csak tetszeleg hogy jó sok GG pontja ... Mi másért csinálná hogy időnként eltűnik majd megint 30 topikban hinti az okosságait, majd ismét huss.....
Sőt ha annyira értene ahhoz amiről beszél akkor több alázat lenne saját tudásáról és azt képes lenne kultúráltan továbbadni.
A tanárnőnkre én meg azt mondom hogy csak egy provokatőr, mert érdekes módon mnidenhez van hozzászólása, tehát nem csinál mást csak tetszeleg hogy jó sok GG pontja ... Mi másért csinálná hogy időnként eltűnik majd megint 30 topikban hinti az okosságait, majd ismét huss.....
Sőt ha annyira értene ahhoz amiről beszél akkor több alázat lenne saját tudásáról és azt képes lenne kultúráltan továbbadni.
Légyszives ne osztogasd itt az észt(vagyis helyette a hülyeségeidet):te egy férfigyülőlő vagy,valaki nagy lelki sebet ejtett benned ami sajnálatos,de nem itt kell kiélni magadat!
Kocsiban:számba(nemhogy ragacsos lesz...
Ágyban:popsira,pocira...
Spontán:ruhámra..
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 00:28
Kocsiban:számba(nemhogy ragacsos lesz...

Ágyban:popsira,pocira...
Spontán:ruhámra..

SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
Helyszín és alkalom függő dolog, szerintem.
Ugyan már, kinek lenne ahhoz gusztusa? Szerintem az itt lévő potens hímek is inkább valami gusztusosabb célpontot választanának magjaik elhintésére
Ha egyáltalán létezik olyan akinek egy ilyen kekec, szellemileg leárnyékolt némberre feláll....

Ha egyáltalán létezik olyan akinek egy ilyen kekec, szellemileg leárnyékolt némberre feláll....
Őszintén szólva a "hideg" TV csatorna éjszakai "extra" műsorában szereplő igencsak túúltáplált szexológusára emlékeztet, aki mindenre eszes dolgokat mond, de senki nem nézné ki belőle, pláne a szavaiból, hogy valaha is szexuális élménye lett volna bármilyen nemű humanoiddal
A topic ra visszatérve szerintem itt is a kommunikáció a megoldás, pláne ha a partner jelzi, hogy hova engedi/szereti...

A topic ra visszatérve szerintem itt is a kommunikáció a megoldás, pláne ha a partner jelzi, hogy hova engedi/szereti...
nem veszitek észre, hogy csak provokálni akar benneteket, mert mindenki ugrik a kifacsart szexkultúrájára!
ha komolyan venné mindenki ezeket a "keverem a szezont a faszommal" dumát, akkor bizony nagy baj lenne a szex terén ebben a világban!

ha komolyan venné mindenki ezeket a "keverem a szezont a faszommal" dumát, akkor bizony nagy baj lenne a szex terén ebben a világban!

Az attól függ hol vagyunk! Úgymond nyilvános helyen a számba, mert akkor nincs gond az eltakarítással, de ha otthon vagy ilyen helyeken vagyunk bárhová, ahová neki jól esik! Én mindenhol szeretem( na jó nem mindenhol)!
nekem olyan sok spermám van, hogy beterítem a lány teljes arcát, és még a melleire is jut
Szerintem vagy a nuniba vagy a szájába !
Mindenhová szeretem, kivéve, ha a szemembe megy, az nagyon nem jó dolog!
És te hová szereted?
És te hová szereted?
Hát vagy a ninciba vagy pedig szájba ! Ezt a kettöst szeretem a legjobban ...Valahogy a testre nem vonz..
Igazábol a legnagyobb orgazmust orálisan lehet átélni ugy mint ,ahogy ti is ezt a fajtát élvezitek a legjobban...
Én is értem ! És nem is kell egyetértened vele,de az tény hogy 10-böl 6 hölgy képtelen" normális" orgazmust átélni de ez csak az én véleményem ! És ez nem biztos ,hogy csak a mi hibánk !
Én nem mondtam,hogy a ti hibátok! Amúgy én jobban szeretek dugás közben elélvezni, mint nyalás és ujjazás közben!
És szeretem ha a testemre megy! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 21. csütörtök 09:17
És szeretem ha a testemre megy! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is értem ! És nem is kell egyetértened vele,de az tény hogy 10-böl 6 hölgy képtelen" normális" orgazmust átélni de ez csak az én véleményem ! És ez nem biztos ,hogy csak a mi hibánk !
Nem is ugy vettem . Én is jobban szeretek dugás közben elélvezni,bár nyalni nagyon szeretek !!! Ujjazás nem az én világom ,simogatás ,cirogatás az igen ! Ahoz ,hogy ez a dugás közben lehessenazért szerintem kell egy fajta összeszokotság . Vagy szerinted nem ?
nekem vagy a számba vagy a nuniba ez a két hely a legjobb

Lehet,hogy túl sokáig volt megszakitott szeretkezésem ? És ez miatt nem igazán szeretek a testre élvezni ?
Természetesen én is úgy értettem, hogy egy éjszakás kalandok alatt nem engedem a puncimba, csak akivel már rég együtt vagyok! Ő bárhová adhatja, belém számba, arcomra, testemre! Aki meg nem olyan, az meg nem mehet el bennem, neki marad a többi lehetőség!
mondjuk nekem a kedvencem, ha bennem megy el, vagy ha a számba adja! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 21. csütörtök 09:28
mondjuk nekem a kedvencem, ha bennem megy el, vagy ha a számba adja! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is ugy vettem . Én is jobban szeretek dugás közben elélvezni,bár nyalni nagyon szeretek !!! Ujjazás nem az én világom ,simogatás ,cirogatás az igen ! Ahoz ,hogy ez a dugás közben lehessenazért szerintem kell egy fajta összeszokotság . Vagy szerinted nem ?
Tabuk !!! Azért tartunk itt mert tabuk vannak !Azok szólják meg azt embereket akik nem merik megtenni ,azt amit szeretnének megtenni ! A fasz ki van velük....
ez egy jó kérdés rég nem írt ide senki én a kicsit szőrös puniba vagy rá szeretem